Jump to content

Ποιό από τα δύο

mkirmizis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην εταιρεία που δουλεύω μου δι ουν επιλογή μεταξύ redmi 5 plus 64G και Samsung a6+.

Οι προτεραιότητες μου είναι όχι lagaρισματα μπαταρία καμερα. Ασύρματη φόρτιση αποδεκτή.

Τι λετε guys ;)

Edited by mkirmizis

• Απαντήσεις 52
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ομαλή λειτουργία και μπαταρία το Redmi, κάμερα A6+, ασύρματη φόρτιση κανένα από τη μάνα του αλλά μπορείς να την προσθέσεις αν την θεωρείς σημαντική με κάτι τέτοιο:

https://www.banggood.com/Universal-Qi-Wireless-Charger-Receiver-Adapter-Receptor-Receiver-Pad-Coil-for-Mobile-Phone-p-1233929.html

Στην εταιρεία που δουλεύω μου δι ουν επιλογή μεταξύ redmi 5 plus 64G και Samsung a6+.

Οι προτεραιότητες μου είναι όχι lagaρισματα μπαταρία καμερα. Ασύρματη φόρτιση αποδεκτή.

Τι λετε guys ;)

α6+ απο εμενα.. ανώτερη οθόνη και κάμερα

aka bill_thes

Εκτός μπαταρίας, σε όλα τα υπόλοιπα καλύτερο το a6 plus.

Ήχος, οθόνη, κάμερα(μπροστά, πίσω), software, wifi 5ghz, bands και στις 2sim.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιλας για αγορα απο επισημο αντιπροσωπο, φανταζομαι..

Σε αυτες τις τιμες, ριξε μια ματια και στο Huawei Mate 10 Lite...

Edited by iliasleon40

Ανάθεμα αν ορισμένοι διαβάζετε τι λέει ο άνθρωπος.....

Λόγω υποστήριξης και αυτονομίας θα πρότεινα το redmi.

Ακόμα με nougat είναι αυτό. Για τέτοια υποστήριξη μιλάμε;

450nits φωτεινότητα ;

Κάμερα μόνο για μέρα .

Vfm Ναι,μπαταρία καλή, αλλά μέχρι εκεί.

450nits φωτεινότητα ;

Κάμερα μόνο για μέρα .

Αν αναφέρεσαι στο Redmi 5 plus, έχει ήδη πάρει oreo.

Και έχει πολύ καλή κάμερα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τι λετε guys ;)

Καλύτερο επεξεργαστή και μπαταρία το redmi(και η μπαταρία του Α+ θα σου βγάζει τη μέρα ανάλογα με τη χρήση πάντα). Καλύτερη κάμερα το A+. Τώρα για lagaρισμα που λές, είναι ανάλογα με τη χρήση που κάνεις. Η γυναίκα μου δηλαδή που έχει κινητό με τον snap 450 (ίδιο με το Α+) και δεν έχει θέματα, γιατί το χρησιμοποιεί μόνο για face, youtube, insta και ελαφριά παιχνίδια. Στο θέμα της κάμερας νομίζω ότι εκεί κερδίζει άνετα το Α+. Ασύρματη φόρτιση δεν έχει κανένα από τα δύο.

450nits φωτεινότητα ;

Κάμερα μόνο για μέρα .

Τα redmi παίρνουν μια αναβαθμιση σε android αλλά σε miui υποστηρίζονται για χρόνια...

Τα redmi παίρνουν μια αναβαθμιση σε android αλλά σε miui υποστηρίζονται για χρόνια...
Δεν διαφωνώ σε αυτό. Έχω και εγώ δύο συσκευές στην οικογένεια xiaomi,είναι γεγονός όμως ότι σε κάθε ενημέρωση, φτιάχνει κάτι χαλάει κάτι άλλο. Είναι σαν beta η φάση.

Αλήθεια σου λέω, σε σειρά redmi και όχι mi, που εκεί είναι ποιό σοβαρά τα update, σχεδόν πάντα κατέληγα σε lineage os.

Και εγώ, αξιοσημείωτο το interface της Samsung με τα καλούδια του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος τελευταία με αυτά που δίνει. Ειδικά στο email app που έχει, δεν συγκρίνεται

Εγώ θα σου πρότεινα το Α6+...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Εκτός μπαταρίας, σε όλα τα υπόλοιπα καλύτερο το a6 plus.

Ήχος, οθόνη, κάμερα(μπροστά, πίσω), software, wifi 5ghz, bands και στις 2sim.

Σε όλα τα υπόλοιπα βρε φίλε, σοβαρά; Δηλαδή ο 450 του A6+ συγκρίνεται με τον 625 του Redmi 5 Plus; Και ειδικά όταν ο άνθρωπος γράφει πως η ομαλή λειτουργία είναι η πρώτη προτεραιότητα του; Μη λέμε ότι μας κατέβει στη γκλάβα.

Σε όλα τα υπόλοιπα βρε φίλε, σοβαρά; Δηλαδή ο 450 του A6+ συγκρίνεται με τον 625 του Redmi 5 Plus; Και ειδικά όταν ο άνθρωπος γράφει πως η ομαλή λειτουργία είναι η πρώτη προτεραιότητα του; Μη λέμε ότι μας κατέβει στη γκλάβα.
Θεωρείς ότι είναι πάνω από 6% η διαφορές σε επιδόσεις ;

Θεωρείς ότι είναι πάνω από 6% η διαφορές σε επιδόσεις ;

Λοιπόν, στο Antutu το Samsung Galaxy A6+ πιάνει 57,000 και το Redmi 5 Plus 77,000, δηλαδή 30%+ παραπάνω. Ναι, είναι ένα τεχνητό νούμερο αλλά επειδή δεν βρισκόμαστε στη σφαίρα του 200,000 vs 240,000 η διαφορά στην καθημερινή χρήση φαίνεται. Επιπλέον, το Α6 έχει το βαρύ Samsung Experience, που λαγκάρει ακόμα και το S8 κάποιες φορές, το Redmi έχει το πολύ πιο ελαφρύ MIUΙ, και μάλιστα σύντομα το 10.

Αυτές οι διαφορές φαίνονται και στις κριτικές στο skroutz, όπου πολλοί αναφέρουν χαμηλή ταχύτητα στο A6+ και κανένας στο Redmi 5 Plus.

redmi χαλαρα...η καμερα του συναγωνιζεται ναυαρχιδες

Συγνωμη αυτα που γράφεις τα πιστεύεις,η σου ξεφεύγουν;;

Σωστός, μια αξιοπρεπή κάμερα για τα λεφτά του έχει το 5 Plus, μέχρι εκεί

Ίσως μπερδεύτηκε με το redmi note 5 που εκείνο έχει πολύ καλή κάμερα για την κατηγορία του.

Ίσως μπερδεύτηκε με το redmi note 5 που εκείνο έχει πολύ καλή κάμερα για την κατηγορία του.

ναι redmi note 5...Τοσα μοντελα με παρομοια ονοματα που βγαζει η Xiaomi...ειναι να μην μπερδευτεις?

Και έτσι να είναι, πες μου σε παρακαλώ, το Redmi Note 5,στον τομέα κάμερα, ποια ναυαρχίδα κοίτα στα μάτια;;;

Μας διαβάζει κόσμος, και δυστυχώς αυτά που γράφονται εδώ, είναι απίστευτα....

Μιλάμε για ένα κινητό της Xiaomi, που δεν ανήκει καν στην μεσαία κατηγορία... Έχει μια κάμερα, αξιοπρεπέστατη για την τιμή και την κατηγορία του, αλλά ως εκεί...

Γράφοντας υπερβολές, δεν βοηθάει κάποιον που ενδιαφέρεται για συσκευή, να βγάλει συμπέρασμα... Γιατί όταν το πάρει, με αυτά που διαβάζει εδώ, θα νομίζει ότι έχει πάρει ένα κινητό που στην κάμερα είναι σε επίπεδό ναυαρχίδας, αλλά όταν βγάλει φωτογραφία, θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα...

Edited by jimlost