Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς το παρόν έχω δει το εξής bug: Settings/Utilities/Quick launch δε φαίνεται να λειτουργεί καθόλου.

εδω λειτουργεί κανονικά το quick launch. δε θα το λεγα και πολυ χρήσιμο, αλλα οκ :D

2 "bugs" κι απο μένα, οταν ειναι σε νυχτερινή λειτουργία και ξεκλειδώσεις εμφανίζεται για λίγο το κανονικό χρώμα και μετα το γυριζει σε νυχτα.

και 2ο αλλα βασικότερο, ο αισθητήρας auto brightness για αλλη μια φορά δε δουλευει καθολου σωστά. χαμηλωνει την φωτεινότητα παρα πολυ.

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τα 6GB μια χαρά θα σε βγάλουν. Εμένα μετά από 1 εβδομάδα αρκετής χρήσης (όχι παιχνίδια, αλλά πολύ τηλέφωνο, mail και άλλες εφαρμογές) δεν ξεπέρασε τα 4.3GB η χρησιμοποιούμενη μνημη.

Έχω το 6GB mirror black με τη θήκη που έρχεται στο κουτί. Έχω και την carbon αλλά δε την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αφού αυτή που έρχεται μαζί με το κινητό με εξυπηρετεί μια χαρά. Αν είναι να βάλεις θήκη, τι σε απασχολεί το χρώμα;

Προς το παρόν έχω δει το εξής bug: Settings/Utilities/Quick launch δε φαίνεται να λειτουργεί καθόλου.

Γενικά είναι από τα κινητά που περισσότερο χρησιμοποιώ παρά ασχολούμαι μαζί τους.

Μήπως έχεις κάνει disable εφαρμογές;
εδω λειτουργεί κανονικά το quick launch. δε θα το λεγα και πολυ χρήσιμο, αλλα οκ :D

2 "bugs" κι απο μένα, οταν ειναι σε νυχτερινή λειτουργία και ξεκλειδώσεις εμφανίζεται για λίγο το κανονικό χρώμα και μετα το γυριζει σε νυχτα.

και 2ο αλλα βασικότερο, ο αισθητήρας auto brightness για αλλη μια φορά δε δουλευει καθολου σωστά. χαμηλωνει την φωτεινότητα παρα πολυ.

Τερτιπια της Pie..

Sent from my ONEPLUS 6T

Καλημέρα, τις πρώτες 2 μέρες το είχα στο auto brightness αλλά ρύθμιζα το συνεχώς αφού ποτέ δεν είχε την επιθυμητή για μένα φωτεινότητα (ήταν πάντα πιο σκοτεινό απ' ότι θα ήθελα). Από την 3η μέρα κ έπειτα δεν ξανασχολήθηκα. Θέλει λίγο υπομονή στην αρχή κ μετά "μαθαίνει" τις προτιμήσεις σου σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Έχω κάνει disable τις Google εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρουν (Gmail, Search, Calendar, Chrome, Photos, Movies & TV, Drive, Duo κλπ)...

Μάλλον γι' αυτό δε λειτουργεί το Quick launch σε μένα...

Έχω κάνει disable τις Google εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρουν (Gmail, Search, Calendar, Chrome, Photos, Movies & TV, Drive, Duo κλπ)...

Μάλλον γι' αυτό δε λειτουργεί το Quick launch σε μένα...

ναι για αυτο, ενεργοποιησε μια μια να δεις..μετα μπορεις να την απενεργοποιησεις παλι.

η μπαταρια του μερα με την μερα γινεται πολυ καλυτερη.. φουλ χρηση ολα ανοιχτα wifi δεδομενα τηλεφωνα viber mese ειδοποιησεις ολα ανοιχτα μου βγαζει κοντα 1,5 μερα ανετα ..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Όντως η μπαταρία είναι σίγουρα το καλύτερο του σημείο.

Μετα απο μια βδομάδα φουλ χρήσης ελάχιστα παράπονα έχω, κάποια bug που θεωρώ θα φτιάξουν στα επόμενα update.

Σαν εμπειρία χρήσης και συνολική εικόνα εγώ θα το έβαζα πολύ ψηλά στις σημερινές ναυαρχίδες σίγουρα στο τοπ 5.

Η λειτουργία παιχνιδιού σας δουλεύει; την ενεργοποιώ παίζω κ μου έρχονται ειδοποιήσεις από messenger. Συγκεκριμένα μου πετάει τη φούσκα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

478€ από Κίνα πλευρά (χωρίς τελωνείο) με αποστολή από 21 Νοεμβρίου! 71 ευρώ διαφορά δεν τα λες και λίγα με το καλημέρα!

478€ από Κίνα πλευρά (χωρίς τελωνείο) με αποστολή από 21 Νοεμβρίου! 71 ευρώ διαφορά δεν τα λες και λίγα με το καλημέρα!

Τοσο περιπου επαιζε στις αρχες και το Oneplus6,περιπου 50ευρω κατω τον πρωτο καιρο που παλι δεν αξιζε να αγορασεις απεξω.

Αν η χρηματικη διαφορα δεν ειναι πανω απο 100ευρω(για να μην πω καλυτερα 140+ευρω,προφανως και αξιζει περισσοτερο η αγορα απο το επισημο site και για 2χρονια εγγυηση,και για service και υποστηριξη ακομα και σε σπασιματα και φθορες.

τελικα εβαλα παραγγελια και το καινουργιο περλε σημερα. δεν κρατηθηκα. ! Edited by STATYSS

Παιδιά το express shipping αξίζει ή να χρησιμοποιήσω κανένα κουπόνι κάπως αλλιώς; Πόσες μέρες θα κάνει;

Παιδιά το express shipping αξίζει ή να χρησιμοποιήσω κανένα κουπόνι κάπως αλλιώς; Πόσες μέρες θα κάνει;
Οχι δεν αξίζει απλά είναι για να φάνε ενα δεκάρικο ακόμα. Αν υπάρχει έτοιμο σε στοκ μαξ 2 3 μερες θα το έχεις.

Βλέπω ότι έχει και δωρεάν επιστοφή με τα έξοδα δικά τους. Αν δε μου αρέσει δηλάδη μπορώ να το επιστρέψω χωρίς να έχω χάσει τίποτα απολύτως, σωστά;

Βλέπω ότι έχει και δωρεάν επιστοφή με τα έξοδα δικά τους. Αν δε μου αρέσει δηλάδη μπορώ να το επιστρέψω χωρίς να έχω χάσει τίποτα απολύτως, σωστά;

σωστα..ετσι γινετε..!!

Κανένα voucher/promo code, υπάρχει; χαχα!

https://www.oneplus.com/invite#VNLE5NSLQSWQXXR

20 euro για να παρεις καποιο αξεσουαρ μαζι με τη συσκευη...

Το μωβ εχει συγκινησει κανεναν παιδια?

Ο Statyss βλεπω το παρηγγειλε. Αλλος?

Μετά το 1+1 και το 1+3 γύρισα και εγώ ξανά σε 1+.

Μια απορία γιατί δεν βρίσκω κάτι.Στη σιγαση δεν έχει εικονίδιο στη μπάρα επάνω; πρέπει εδώ να θυμάμαι τι επιλογή είναι ενεργοποιημένη;

Μετά το 1+1 και το 1+3 γύρισα και εγώ ξανά σε 1+.

Μια απορία γιατί δεν βρίσκω κάτι.Στη σιγαση δεν έχει εικονίδιο στη μπάρα επάνω; πρέπει εδώ να θυμάμαι τι επιλογή είναι ενεργοποιημένη;

Ρυθμίσεις-Προβολή-Γραμμή κατάστασης (κάτω κάτω)-Πρόγραμμα διαχείρισης εικονιδίων, και από εκεί επιλέγεις ποια εικονίδια θέλεις να εμφανίζονται στην γραμμή κατάστασης. Εφόσον ενεργοποιήσεις την "ένταση ήχου" και το "μην ενοχλείτε" θα πρέπει να σου εμφανίζονται τα αντίστοιχα εικονίδια.

Καλησπέρα και από εμένα, κάτοχος από σήμερα του κινητού , προερχόμενος από το p20 pro , έχει κανείς καμμία ιδέα αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το vowifi & volte ?

Καλησπέρα και από εμένα, κάτοχος από σήμερα του κινητού , προερχόμενος από το p20 pro , έχει κανείς καμμία ιδέα αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το vowifi & volte ?

Πως σου φαινεται η μεταβαση; Γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2..

Εχεις δει διαφορες μεγαλες στις φωτος;

Ρυθμίσεις-Προβολή-Γραμμή κατάστασης (κάτω κάτω)-Πρόγραμμα διαχείρισης εικονιδίων, και από εκεί επιλέγεις ποια εικονίδια θέλεις να εμφανίζονται στην γραμμή κατάστασης. Εφόσον ενεργοποιήσεις την "ένταση ήχου" και το "μην ενοχλείτε" θα πρέπει να σου εμφανίζονται τα αντίστοιχα εικονίδια.

δυστυχως δεν μου τα εμφανιζει γιατι δεν εχει χωρο απο τα δεξια...αριστερα του δοντιου εμφανιζει μονο την ωρα και εχει κενο.δεν παιζει να καλυφθει αυτο το κενο απο εικονιδια?

και οχι μονο αυτο αλλα δεν μου εμφανιζει και το bluetooth.

ελπιζω με καποιο Update να το διορθωσουν

• The title was changed to OnePlus 6T