flandra Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Στη θέση σου θα βολευόμουν με κάποιο φτηνό κινητό για 6 μήνες και θα πήγαινα σίγουρα για το 7. Νέα αρχιτεκτονική του επεξεργαστή στα 7nm με αυξημένη αυτονομία και ελπίζω αναβαθμισμένος fingerprint. Μπα.... Έχω τώρα λίγες μέρες το παλιό μου G2 και κρατιέμαι να μην το πετάξω στον τοίχο... Καλά εννοείται δεν τα συγκρίνω.... Αλλά έξι μήνες είναι πολλοί... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Μπα.... Έχω τώρα λίγες μέρες το παλιό μου G2 και κρατιέμαι να μην το πετάξω στον τοίχο... Καλά εννοείται δεν τα συγκρίνω.... Αλλά έξι μήνες είναι πολλοί... Εννοούσα να έπαιρνες ένα τωρινό φτηνό κινητό (καινούργιο ή μεταχειρισμένο), όχι ένα παλιό του 2013. Τυπου redmi δηλαδή. Αλλά μπορεί να μην αντέχεις ούτε αυτό... Ριξε και ένα βλέφαρο τότε στα μεταχειρισμένα 6αρια από αγγελίες, δεν χάνεις τίποτα. Θα έχεις και εγγύηση με αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Εννοούσα να έπαιρνες ένα τωρινό φτηνό κινητό (καινούργιο ή μεταχειρισμένο), όχι ένα παλιό του 2013. Τυπου redmi δηλαδή. Αλλά μπορεί να μην αντέχεις ούτε αυτό... Ριξε και ένα βλέφαρο τότε στα μεταχειρισμένα 6αρια από αγγελίες, δεν χάνεις τίποτα. Θα έχεις και εγγύηση με αυτά. Μπα δεν αξίζουν τα μεταχειρισμένα σε τιμή όπως είδα. Στην κίνα παίζουν 365 το 6/64 και 425 το 8/124 με μεταφορικά. Με priority line δεν έχει τελώνιο. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Μπα δεν αξίζουν τα μεταχειρισμένα σε τιμή όπως είδα. Στην κίνα παίζουν 365 το 6/64 και 425 το 8/124 με μεταφορικά. Με priority line δεν έχει τελώνιο. Θα πας για Κινα και συ? Τι σε χάλασε από ολα πιο πολύ? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Θα πας για Κινα και συ? Τι σε χάλασε από ολα πιο πολύ? Δεν έδωσε τίποτα ρε συ πέρα απο τον σενσορα και μπαταρία. Θα περιμένω το 7αρι μπας και αξιωθεί και βάλει stereo speakers η καμιά quad hd οθόνη. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Δεν έδωσε τίποτα ρε συ πέρα απο τον σενσορα και μπαταρία. Θα περιμένω το 7αρι μπας και αξιωθεί και βάλει stereo speakers η καμιά quad hd οθόνη. Αυτά πάνω κάτω τα ξέραμε και από πριν..εγώ αυτά περίμενα πάνω κάτω. Όντως δεν έδωσαν τίποτα το τρομερό. Αλλά θα το δοκιμάσω...! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Δεν έδωσε τίποτα ρε συ πέρα απο τον σενσορα και μπαταρία. Θα περιμένω το 7αρι μπας και αξιωθεί και βάλει stereo speakers η καμιά quad hd οθόνη.Καλά δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει πολλά παραπάνω. Και στα προηγούμενα μοντέλα το ίδιο έκανε. Φαντάσου να έδινε stereo ηχεία η καμία πιστοποίηση IP68 στο OP6T, να έβλεπες τι θα διάβαζες μετά από τους κατόχους του απλού 6 :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Προσθεσε στα παραπανω και την απουσια δυστηχως του notification led οπως φαινεται.+1 μου διέφυγε όπως και δεν κατάλαβα αν υπάρχει aod η μόνο ambient. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 AOD δεν έχει, μόνο ambient display Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Και χωρίς led notification. Τρελό πισωγύρισμα για 1+. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 (edited) Τι γίνεται ρε παίδες με τον αναγνώστη ? Πως δουλεύει τελικά? Όταν λέτε ανάβει η οθόνη πρέπει να ανάβει όλη δηλαδή μπεις lock screen και μετά θα σου εμφανίσει το αποτύπωμα κατω? Μιλάμε για τραγική επιλογή αν ισχύει αυτό. Η Vivo το έχει κάνει σωστά και σου δίνει 2 επιλογές και αυτό που δίνει OnePlus και φυσικά από κλειστεί οθόνη να ξεκλειδώνει απευθείας. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 29, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Τι γίνεται ρε παίδες με τον αναγνώστη ? Πως δουλεύει τελικά? Sent from my iPad using Tapatalk ProΗ με lift up της συσκευής για να ενεργοποιηθεί η οθόνη πρώτα η με double tap για να ενεργοποιηθεί πάλι η οθόνη πρώτα. Με κλειστή οθόνη ο fingerprint δεν φαίνεται. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 (edited) Η με lift up της συσκευής για να ενεργοποιηθεί η οθόνη πρώτα η με double tap για να ενεργοποιηθεί πάλι η οθόνη πρώτα. Με κλειστή οθόνη ο fingerprint δεν φαίνεται. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τραγωδία αν ισχύει μόνο αυτός ο τρόπος. Α ρε OnePlus για τα μπάζα. Βάλε και την επιμονή τους σε ξεπερασμένη ταχύτητα type c την απουσία άλλων χρωμάτων να δέσει το γλυκό. Θετικες οι παραπάνω επιλογές σε ambient display αλλά AOD δεν είναι τουλάχιστον δεν σου δίνει επιλογή. Έως τώρα μόνο Xiaomi με mi8 και XZ3 βρίσκω την καλύτερη υλοποίηση διότι συνδυάζει και ambient display και AOD και επιλέγεις. Ξεφτίλες. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 29, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Η επιλογή tap to screen to show μου αρέσει. Πιστεύω είναι η πιο βολική και battery friendly. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα το πάρω, ψήνομαι μόνο και μόνο για το oxygen os καθώς είναι ότι καλύτερο στο Android και για την μπαταρία που απ'ότι διαβάζω βγάζει 7ωρα και 8ωρα sot. Αλλιώς θα πάω σε HTC U12+ αλλά με προβληματίζει η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Αποτι κατάλαβα άμα έχεις το ambient display ενεργό δεν χρειάζεται να πατήσεις το power για το δαχτυλικο αποτύπωμα Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Τι γίνεται ρε παίδες με τον αναγνώστη ? Πως δουλεύει τελικά? Όταν λέτε ανάβει η οθόνη πρέπει να ανάβει όλη δηλαδή μπεις lock screen και μετά θα σου εμφανίσει το αποτύπωμα κατω? Μιλάμε για τραγική επιλογή αν ισχύει αυτό. Η Vivo το έχει κάνει σωστά και σου δίνει 2 επιλογές και αυτό που δίνει OnePlus και φυσικά από κλειστεί οθόνη να ξεκλειδώνει απευθείας. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Άστα να πάνε, τα πιο πολλά rewiews μέχρι στιγμής το επιβεβαιώνουν. Πρέπει με κάποιον τρόπο πρώτα να ανοίγει η οθόνη (power button, double tap, ambient) και μετά λειτουργεί ο αναγνώστης. Θυμάμαι όμως ότι στο nex που έχεις, μου έχεις πει ότι λειτουργεί κατεύθειαν, πράγμα που μου κάνει εντύπωση, διότι και εκεί optimal είναι. Υπόψιν ότι αν έχεις aod γενικα, η οθόνη νοείται ως ήδη ανοιχτή, και για αυτό λογικά ανοίγει κατευθείαν με scanner. Μήπως μπερδεύτηκες από αυτό με το nex? Προς επιβεβαίωση για τους optimal, μπορείς να κλείσεις aod και να δεις αν μπορείς να ξεκλειδώσεις απευθείας με τον αναγνώστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Ακόμα δεν έγινε μισό review σοβαρό και κάποιοι άρχισαν τα μπινελίκια... και στο. τέλος... μπορει να δώσει λύσεις στην πορεία... και φυσικά υπάρχει η λύση.. του root-->mod.. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Μπα δεν αξίζουν τα μεταχειρισμένα σε τιμή όπως είδα. Στην κίνα παίζουν 365 το 6/64 και 425 το 8/124 με μεταφορικά. Με priority line δεν έχει τελώνιο. Πολύ καλές οι τιμές αυτές από Κίνα πάντως. Σίγουρα δελεαστικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Πολύ καλές οι τιμές αυτές από Κίνα πάντως. Σίγουρα δελεαστικές. Ναι αλλά ύστερα είδα ότι δεν τα έχουν ετοιμοπαράδοτα. Οπότε οποίος θέλει πρέπει να περιμένει. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 (edited) Άστα να πάνε, τα πιο πολλά rewiews μέχρι στιγμής το επιβεβαιώνουν. Πρέπει με κάποιον τρόπο πρώτα να ανοίγει η οθόνη (power button, double tap, ambient) και μετά λειτουργεί ο αναγνώστης. Θυμάμαι όμως ότι στο nex που έχεις, μου έχεις πει ότι λειτουργεί κατεύθειαν, πράγμα που μου κάνει εντύπωση, διότι και εκεί optimal είναι. Υπόψιν ότι αν έχεις aod γενικα, η οθόνη νοείται ως ήδη ανοιχτή, και για αυτό λογικά ανοίγει κατευθείαν με scanner. Μήπως μπερδεύτηκες από αυτό με το nex? Προς επιβεβαίωση για τους optimal, μπορείς να κλείσεις aod και να δεις αν μπορείς να ξεκλειδώσεις απευθείας με τον αναγνώστη? Μπορείς Μαρία και με AOD off. Η υλοποίηση της Oneplus ειναι ημιτελής και λειψή. Χανει σε λειτουργικοτητα και ευχρηστία. Η επιλογή tap to screen to show μου αρέσει. Πιστεύω είναι η πιο βολική και battery friendly. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα το πάρω, ψήνομαι μόνο και μόνο για το oxygen os καθώς είναι ότι καλύτερο στο Android και για την μπαταρία που απ'ότι διαβάζω βγάζει 7ωρα και 8ωρα sot. Αλλιώς θα πάω σε HTC U12+ αλλά με προβληματίζει η μπαταρία. Και εμενα μου αρέσει οτι εμπλούτισαν ambient display ,αλλα ας εδιναν και επιλογη AOD. Μην κοιτας καν u12+. θα ξενερώσεις οθονη,μπαταρία,λογισμικό, sense πλέον ειναι σκια του ένδοξου παρελθόντος. XZ3 ανωτερη επιλογη. Edited October 29, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Νομίζω ότι η 1+ ωρίμασε και ήρθε η ώρα να μου τα πάρει (αν και δεν μπορώ τις παντόφλες) Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Ακόμα δεν έγινε μισό review σοβαρό και κάποιοι άρχισαν τα μπινελίκια... και στο. τέλος... μπορει να δώσει λύσεις στην πορεία... και φυσικά υπάρχει η λύση.. του root-->mod.. Κλασικοί φωστήρες/τρολ του myphone που μπερδεύουν τα νήματα χωρίς λόγο και ουσια. Ωραίο το 6τ, αν ήμουν Ελλάδα το είχα χτυπήσει σουμπιτος. Εδώ που είμαι θα περιμένω ίσως τα κινεζομαγαζα ή θα πάω για mate 20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Νομίζω ότι η 1+ ωρίμασε και ήρθε η ώρα να μου τα πάρει (αν και δεν μπορώ τις παντόφλες)Τρομερή ωρίμανση τι να σου πω. Έδωσε πολλά πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο.Μπα δεν αξίζουν τα μεταχειρισμένα σε τιμή όπως είδα. Στην κίνα παίζουν 365 το 6/64 και 425 το 8/124 με μεταφορικά. Με priority line δεν έχει τελώνιο.394€ βγαίνει το 6/64 στο Flash sale του Gearbest. Πού το είδες 365€? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Τρομερή ωρίμανση τι να σου πω. Έδωσε πολλά πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο.394€ βγαίνει το 6/64 στο Flash sale του Gearbest. Πού το είδες 365€? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Κουπόνι :) Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts