Gataros Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Ήρθε και το δικό μου, πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Ήρθε και το δικό μου, πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Καλορίζικο . Το είχες πάρει από πριν ή και τώρα που το έβγαζε 11_12 μέρες παράδοση και στο έστειλαν πιο νωρίς.?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Όχι το πήρα μόλις ανοιξε η διαθεσιμότητα στις 13 Πέμπτη και Δευτέρα παρέλαβα. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Υπέροχο το mclaren ότι και να λέμε.. Εγώ παρήγγειλα από αμαζόν το τηλέφωνο με μια θήκη από reseller.. Ήρθε η θήκη και περιμένω το κινητό, αξία ανεκτίμητη. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Υπέροχο το mclaren ότι και να λέμε.. Εγώ παρήγγειλα από αμαζόν το τηλέφωνο με μια θήκη από reseller.. Ήρθε η θήκη και περιμένω το κινητό, αξία ανεκτίμητη. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Εσύ τι χρώμα το πήρες.?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Παρέλαβα και εγώ σήμερα το μεσημέρι το MC laren. Αύριο οι πρώτες εντυπώσεις Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εγώ το κλασικό 6 128 με τιμολόγιο.. Εις αναμονή έως την Παρασκευή. Ως τοτε παραμένω πιστός στο τίμιο s7 edge μου Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 παιδιά όσοι το πήρατε, πείτε εντυπώσεις από το mclaren, με έχει ψήσει αλλά ακόμα το σκέφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Offtopic...Ο,τι και να λένε οι αδαείς,το oxygen os είναι έτη μπροστά απο τους υπόλοιπους:πήρε η σύζυγος το P20 pro.Δεν λέω,ωραία συσκευη,οθόνη και φωτογραφική...Αλλά το emui τραγικό+γεμάτο bloatware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Offtopic...Ο,τι και να λένε οι αδαείς,το oxygen os είναι έτη μπροστά απο τους υπόλοιπους:πήρε η σύζυγος το P20 pro.Δεν λέω,ωραία συσκευη,οθόνη και φωτογραφική...Αλλά το emui τραγικό+γεμάτο bloatwareΚαλά καλά, όσα δεν πιάνει η αλεπού... Αν γνωρίζεις από ADB βγάλε τον Huawei launcher από το Pro και έλα να τα ξαναπούμε! Και για να σε προλαβω ...εχω και τις 2 συσκευές! Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Προσωπικά δεν μου αρέσει το UI του oxygen βασιζομενο σε Pie. Ούτε διάταξη,δομή setting menu,ούτε εικονίδια του,ούτε μενού διαχείριση ήχων. Το ίδιο ισχύει σε notification center. Oxygen beta βασιζομενο σε 8.1 μου ήταν πολύ πιο καλαίσθητο και χρηστικό. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλά καλά, όσα δεν πιάνει η αλεπού... Αν γνωρίζεις από ADB βγάλε τον Huawei launcher από το Pro και έλα να τα ξαναπούμε! Και για να σε προλαβω ...εχω και τις 2 συσκευές! Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Προσωπική άποψη εξέφρασα και δεν το έκανα για να ανοίξω vs. θέμα...Όπως λέει και ο σοφός λαός μας,περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Προσωπική άποψη εξέφρασα και δεν το έκανα για να ανοίξω vs. θέμα...Όπως λέει και ο σοφός λαός μας,περί ορέξεως...Κι εγώ! Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλά καλά, όσα δεν πιάνει η αλεπού... Αν γνωρίζεις από ADB βγάλε τον Huawei launcher από το Pro και έλα να τα ξαναπούμε! Και για να σε προλαβω ...εχω και τις 2 συσκευές! Sent from my LYA-L29 using TapatalkΘα συμφωνήσω απόλυτα... Αν ξέρεις η έχεις όρεξη adb. Από εκεί και πέρα χωρίς να θέλω ούτε να θίξω την Huawei χρίζει μεγάλης βελτίωσης ώστε να δημιουργήσει ένα πολύ καλύτερο σύνολο όταν πουλάς μια συσκευή στα 1000 ευρώ. Η τιμή της οφείλεται ξεκάθαρα στη πολιτική της κάμερας κατ εμέ. Τέλος το off topic. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 καλημέρα παιδιά, μου ήρθε κι εμένα χθες το τηλέφωνο. Υπάρχει καμία stable gcam να βάλουμε, γιατί γενικά είχα ακούσει ότι είχαν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 καλημέρα παιδιά, μου ήρθε κι εμένα χθες το τηλέφωνο. Υπάρχει καμία stable gcam να βάλουμε, γιατί γενικά είχα ακούσει ότι είχαν προβλήματα. Δοκίμασε την GCam_Pixel3Mod_1.1_build.6.1.013.apk από https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Και το night mode και το bokeh και το slow motion μου παίζουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλησπέρα. Σκέφτομαι για αγορά του 6T.θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Με τι accesorries έρχεται η συσκευή? Και γενικά πως την συγκρίνεται με το s9+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλησπέρα. Σκέφτομαι για αγορά του 6T.θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Με τι accesorries έρχεται η συσκευή? Και γενικά πως την συγκρίνεται με το s9+?Έχει ενσωματωμένο ένα screen protector και στη συσκευασία υπάρχει μια θήκη σιλικόνης και αντάπτορας για ακουστικά. Για vs με s9 plus μπορείς να δεις βίντεο στο YouTube. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Μπαταρία ΤΕΡΑΣ. Στατιστικά με GSam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εάν έρθει update του λογισμικού της συσκευής και εγώ δεν επιθυμώ να το κάνω, μπορώ να αναλάβω - ακυρώσω ή θα γίνει χωρίς να με ρωτήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Έχει ενσωματωμένο ένα screen protector και στη συσκευασία υπάρχει μια θήκη σιλικόνης και αντάπτορας για ακουστικά. Για vs με s9 plus μπορείς να δεις βίντεο στο YouTube. Sent from my SM-G935F using TapatalkΕυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!. Άρα αν θέλω ακουστικά oneplus πρέπει να παραγγείλω ξεχωριστά. Και κάτι τελευταίο. Αν το πάρω από σκρουτζ έτσι ώστε να το βάλω δόσεις έχω θέμα με εγγύηση;Δεν σε καλύπτει αν λέει eu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirile Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Μπαταρία ΤΕΡΑΣ. Στατιστικά με GSam. Η μπαταρία είναι όντως τέρας και γενικά η συσκευή είναι εξαιρετική σε όλα ένα μήνα που το έχω. Δεν είναι τυχαίο που ο mkbhd το ανακήρυξε συσκευή της χρονιάς σε σημερινο βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!. Άρα αν θέλω ακουστικά oneplus πρέπει να παραγγείλω ξεχωριστά. Και κάτι τελευταίο. Αν το πάρω από σκρουτζ έτσι ώστε να το βάλω δόσεις έχω θέμα με εγγύηση;Δεν σε καλύπτει αν λέει eu?Με τον ανταπτορα που έχει μπορείς να βάλεις τα δικά σου ακουστικά. Τώρα από skroutz αν πάθει κάτι λογικά θα πρέπει να το πας σε αυτούς Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Η μπαταρία είναι όντως τέρας και γενικά η συσκευή είναι εξαιρετική σε όλα ένα μήνα που το έχω. Δεν είναι τυχαίο που ο mkbhd το ανακήρυξε συσκευή της χρονιάς σε σημερινο βίντεο. Το οτι εχει πολυ καλη μπαταρια το κινητο το γνωριζουμε απο τον υπολοιπο κοσμο που εχει σχολιασει στο θεμα. Τωρα για τον mkbhd το γεγονος οτι βλεπουμε την φατσα του μεχρι και στην παρουσιαση πλεον της Oneplus,ε οσο να ναι δεν φωναζει οτι δεν ειναι και πολυ αντικειμενικος? Ολοι αυτοι οι youtubers οσο μπορουν σπρωχνουν τα Oneplus κινητα απο περυσι για το ποσο καλα ειναι,αλλα ολως τυχαιως οι ιδιοι ολο με Pixel ή Iphone ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirile Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Το οτι εχει πολυ καλη μπαταρια το κινητο το γνωριζουμε απο τον υπολοιπο κοσμο που εχει σχολιασει στο θεμα. Τωρα για τον mkbhd το γεγονος οτι βλεπουμε την φατσα του μεχρι και στην παρουσιαση πλεον της Oneplus,ε οσο να ναι δεν φωναζει οτι δεν ειναι και πολυ αντικειμενικος? Ολοι αυτοι οι youtubers οσο μπορουν σπρωχνουν τα Oneplus κινητα απο περυσι για το ποσο καλα ειναι,αλλα ολως τυχαιως οι ιδιοι ολο με Pixel ή Iphone ειναι....Δηλαδή η oneplus του δίνει περισσότερα από την Google ή την Samsung ή την Apple αυτό λες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts