Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ήρθε και το δικό μου, πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.01fbf7d94b241dcf3febbf540b16faa1.jpg09409a4fcdabaa5a3508247d43f8036b.jpgb42e5c53f361f9a9cfb6f74d0052739b.jpg498705aa04c2e99ad7291e98883bc555.jpg

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Καλορίζικο . Το είχες πάρει από πριν ή και τώρα που το έβγαζε 11_12 μέρες παράδοση και στο έστειλαν πιο νωρίς.??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Όχι το πήρα μόλις ανοιξε η διαθεσιμότητα στις 13 Πέμπτη και Δευτέρα παρέλαβα.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Υπέροχο το mclaren ότι και να λέμε..

Εγώ παρήγγειλα από αμαζόν το τηλέφωνο με μια θήκη από reseller..

Ήρθε η θήκη και περιμένω το κινητό, αξία ανεκτίμητη.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Υπέροχο το mclaren ότι και να λέμε..

Εγώ παρήγγειλα από αμαζόν το τηλέφωνο με μια θήκη από reseller..

Ήρθε η θήκη και περιμένω το κινητό, αξία ανεκτίμητη.

Εσύ τι χρώμα το πήρες.??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το μεσημέρι το MC laren.

Αύριο οι πρώτες εντυπώσεις

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Εγώ το κλασικό 6 128 με τιμολόγιο..

Εις αναμονή έως την Παρασκευή.

Ως τοτε παραμένω πιστός στο τίμιο s7 edge μου

''Ipad mini 2''

παιδιά όσοι το πήρατε, πείτε εντυπώσεις από το mclaren, με έχει ψήσει αλλά ακόμα το σκέφτομαι...

Offtopic...Ο,τι και να λένε οι αδαείς,το oxygen os είναι έτη μπροστά απο τους υπόλοιπους:πήρε η σύζυγος το P20 pro.Δεν λέω,ωραία συσκευη,οθόνη και φωτογραφική...Αλλά το emui τραγικό+γεμάτο bloatware

Offtopic...Ο,τι και να λένε οι αδαείς,το oxygen os είναι έτη μπροστά απο τους υπόλοιπους:πήρε η σύζυγος το P20 pro.Δεν λέω,ωραία συσκευη,οθόνη και φωτογραφική...Αλλά το emui τραγικό+γεμάτο bloatware
Καλά καλά, όσα δεν πιάνει η αλεπού... Αν γνωρίζεις από ADB βγάλε τον Huawei launcher από το Pro και έλα να τα ξαναπούμε!

Και για να σε προλαβω ...εχω και τις 2 συσκευές!

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Προσωπικά δεν μου αρέσει το UI του oxygen βασιζομενο σε Pie.

Ούτε διάταξη,δομή setting menu,ούτε εικονίδια του,ούτε μενού διαχείριση ήχων.

Το ίδιο ισχύει σε notification center.

Oxygen beta βασιζομενο σε 8.1 μου ήταν πολύ πιο καλαίσθητο και χρηστικό.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλά καλά, όσα δεν πιάνει η αλεπού... Αν γνωρίζεις από ADB βγάλε τον Huawei launcher από το Pro και έλα να τα ξαναπούμε!

Προσωπική άποψη εξέφρασα και δεν το έκανα για να ανοίξω vs. θέμα...Όπως λέει και ο σοφός λαός μας,περί ορέξεως...

Προσωπική άποψη εξέφρασα και δεν το έκανα για να ανοίξω vs. θέμα...Όπως λέει και ο σοφός λαός μας,περί ορέξεως...
Κι εγώ!

Θα συμφωνήσω απόλυτα... Αν ξέρεις η έχεις όρεξη adb.

Από εκεί και πέρα χωρίς να θέλω ούτε να θίξω την Huawei χρίζει μεγάλης βελτίωσης ώστε να δημιουργήσει ένα πολύ καλύτερο σύνολο όταν πουλάς μια συσκευή στα 1000 ευρώ.

Η τιμή της οφείλεται ξεκάθαρα στη πολιτική της κάμερας κατ εμέ.

Τέλος το off topic.

''Ipad mini 2''

καλημέρα παιδιά, μου ήρθε κι εμένα χθες το τηλέφωνο. Υπάρχει καμία stable gcam να βάλουμε, γιατί γενικά είχα ακούσει ότι είχαν προβλήματα.

καλημέρα παιδιά, μου ήρθε κι εμένα χθες το τηλέφωνο. Υπάρχει καμία stable gcam να βάλουμε, γιατί γενικά είχα ακούσει ότι είχαν προβλήματα.

Δοκίμασε την GCam_Pixel3Mod_1.1_build.6.1.013.apk από https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Και το night mode και το bokeh και το slow motion μου παίζουν μια χαρά.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι για αγορά του 6T.θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Με τι accesorries έρχεται η συσκευή? Και γενικά πως την συγκρίνεται με το s9+?

Καλησπέρα. Σκέφτομαι για αγορά του 6T.θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Με τι accesorries έρχεται η συσκευή? Και γενικά πως την συγκρίνεται με το s9+?
Έχει ενσωματωμένο ένα screen protector και στη συσκευασία υπάρχει μια θήκη σιλικόνης και αντάπτορας για ακουστικά. Για vs με s9 plus μπορείς να δεις βίντεο στο YouTube.

''Ipad mini 2''

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εάν έρθει update του λογισμικού της συσκευής και εγώ δεν επιθυμώ να το κάνω, μπορώ να αναλάβω - ακυρώσω ή θα γίνει χωρίς να με ρωτήσει;

Έχει ενσωματωμένο ένα screen protector και στη συσκευασία υπάρχει μια θήκη σιλικόνης και αντάπτορας για ακουστικά. Για vs με s9 plus μπορείς να δεις βίντεο στο YouTube.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!. Άρα αν θέλω ακουστικά oneplus πρέπει να παραγγείλω ξεχωριστά. Και κάτι τελευταίο. Αν το πάρω από σκρουτζ έτσι ώστε να το βάλω δόσεις έχω θέμα με εγγύηση;Δεν σε καλύπτει αν λέει eu?

Μπαταρία ΤΕΡΑΣ. Στατιστικά με GSam. be5ed722e846442036c91f67f01c4ac7.jpge11d6a29bec70b9eb37080ac92bd63f7.jpgc485c47c785cf32e66a5c9e8ba6d4356.jpg
Η μπαταρία είναι όντως τέρας και γενικά η συσκευή είναι εξαιρετική σε όλα ένα μήνα που το έχω.

Δεν είναι τυχαίο που ο mkbhd το ανακήρυξε συσκευή της χρονιάς σε σημερινο βίντεο.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!. Άρα αν θέλω ακουστικά oneplus πρέπει να παραγγείλω ξεχωριστά. Και κάτι τελευταίο. Αν το πάρω από σκρουτζ έτσι ώστε να το βάλω δόσεις έχω θέμα με εγγύηση;Δεν σε καλύπτει αν λέει eu?
Με τον ανταπτορα που έχει μπορείς να βάλεις τα δικά σου ακουστικά. Τώρα από skroutz αν πάθει κάτι λογικά θα πρέπει να το πας σε αυτούς

''Ipad mini 2''

Η μπαταρία είναι όντως τέρας και γενικά η συσκευή είναι εξαιρετική σε όλα ένα μήνα που το έχω.

Δεν είναι τυχαίο που ο mkbhd το ανακήρυξε συσκευή της χρονιάς σε σημερινο βίντεο.

Το οτι εχει πολυ καλη μπαταρια το κινητο το γνωριζουμε απο τον υπολοιπο κοσμο που εχει σχολιασει στο θεμα.

Τωρα για τον mkbhd το γεγονος οτι βλεπουμε την φατσα του μεχρι και στην παρουσιαση πλεον της Oneplus,ε οσο να ναι δεν φωναζει οτι δεν ειναι και πολυ αντικειμενικος?

Ολοι αυτοι οι youtubers οσο μπορουν σπρωχνουν τα Oneplus κινητα απο περυσι για το ποσο καλα ειναι,αλλα ολως τυχαιως οι ιδιοι ολο με Pixel ή Iphone ειναι....

Το οτι εχει πολυ καλη μπαταρια το κινητο το γνωριζουμε απο τον υπολοιπο κοσμο που εχει σχολιασει στο θεμα.

Τωρα για τον mkbhd το γεγονος οτι βλεπουμε την φατσα του μεχρι και στην παρουσιαση πλεον της Oneplus,ε οσο να ναι δεν φωναζει οτι δεν ειναι και πολυ αντικειμενικος?

Ολοι αυτοι οι youtubers οσο μπορουν σπρωχνουν τα Oneplus κινητα απο περυσι για το ποσο καλα ειναι,αλλα ολως τυχαιως οι ιδιοι ολο με Pixel ή Iphone ειναι....

Δηλαδή η oneplus του δίνει περισσότερα από την Google ή την Samsung ή την Apple αυτό λες;;;;

• The title was changed to OnePlus 6T