Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

linuxilakis said:
https://www.xda-developers.com/miss-the-notification-led-on-the-pixel-3-and-oneplus-6t-try-pixel-pulse/ αυτό ανοιγει κλείνει το ambient ώστε να σε ενημερώνει . Έχει time και για ποιες εφαρμογλες θέλεις να να αναβοσβήνει.
Το δοκίμασα λίγο και έφαγε πόδι ξυπνουσε την οθόνη χωρίς λόγο.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

με sideload .Πάτα στο twrp στα advanced και πάτα sideload. Μετα τις εντολές όπως περιγράφονται εδώ https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/how-to/guide-oneplus-6t-unlock-bootloader-t3851789

Οταν βάλετε το προσωρινό twrp να πατήσετε στην αρχική οθόνη read only και όχι swipe to allow modifications

arkolykos said:
Βαγγέλη το έγραψα θεωρώ ότι μόνο σε ανάλυση υπερτερεί το σ9 σαν πάνελ το δικό μου τουλάχιστον είναι σχεδόν άριστο και είμαι πολύ ψείρας στην οθόνη.

Ε δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα γιατι οπως μπορεις να δεις ειναι κατωτερο και σε φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο που ενδιαφερει αρκετους ακομα και απο το 5t και επισης δεν εχει Hdr υποστηριξη οπως πολλα αλλα κινητα

https://www.gsmarena.com/oneplus_6t-review-1843p3.php

Ξερω οτι αυτα για καποιους ειναι ψιλα γραμματα,αλλα να θυμισω οτι μιλαμε για συσκευη που μπορει να φτασει τα 600ευρω αν καποιος αγορασει το 8/128+αξεσουαρ που δεν τα λες λιγα χρηματα.

linuxilakis said:
με sideload .Πάτα στο twrp στα advanced και πάτα sideload. Μετα τις εντολές όπως περιγράφονται εδώ https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/how-to/guide-oneplus-6t-unlock-bootloader-t3851789

Οταν βάλετε το προσωρινό twrp να πατήσετε στην αρχική οθόνη read only και όχι swipe to allow modifications

error device not found μου γραφει. συνεχεια..!το τρεχω το adb sideload απο twrp? και μετα δινω την εντολη?

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

STATYSS said:
error device not found μου γραφει. συνεχεια..!το τρεχω το adb sideload απο twrp? και μετα δινω την εντολη?

Το magisk zip δεν το έχεις περάσει στη μνήμη του τηλεφώνου? Αν δεν το έχεις εκεί σύνδεσε το τηλέφωνο με το pc ενώ είσαι στο twrp και πέρνα το στη μνήμη του, το τηλέφωνο θα το βρεις στο this pc, ένας άλλος τρόπος είναι μέσω USB otg, όταν είναι στη μνήμη του τηλεφώνου πας install στο twrp

Στο adb devices βλέπει την συσκευή? Εβαλες όλους τους drivers που λέει?

Δες και εδώ ...ίδιος οδηγός βέβαια https://forums.oneplus.com/threads/guide-oneplus-6t-fajita-unlock-bootloader-flash-twrp-root-nandroid-efs-backup.931719/ Ναι πρώτα το sideload απο το twrp και μετά η εντολή

Fulgore1 said:
Ε δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα γιατι οπως μπορεις να δεις ειναι κατωτερο και σε φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο που ενδιαφερει αρκετους ακομα και απο το 5t και επισης δεν εχει Hdr υποστηριξη οπως πολλα αλλα κινητα

https://www.gsmarena.com/oneplus_6t-review-1843p3.php

Ξερω οτι αυτα για καποιους ειναι ψιλα γραμματα,αλλα να θυμισω οτι μιλαμε για συσκευη που μπορει να φτασει τα 600ευρω αν καποιος αγορασει το 8/128+αξεσουαρ που δεν τα λες λιγα χρηματα.

εμπιστευομαι το δικο μου ματι το εχει γνωστος μου το 5τ και τα εβαλα διπλα διπλα σε ηλιο, το 6τ ειναι πιο φωτεινο οχι πολυ αλλα βλεπεις πιο καθαρα. και σε λευκο εναντι του 5τ εχει διαφορα και γενικα σαν πανελ ειναι πολυ καλυτερο σε συγκριση με κατι πρασιναδες που βλεπω της χαβαη και αλλα αμολεντ με color shifting

leo06 said:
Το magisk zip δεν το έχεις περάσει στη μνήμη του τηλεφώνου? Αν δεν το έχεις εκεί σύνδεσε το τηλέφωνο με το pc ενώ είσαι στο twrp και πέρνα το στη μνήμη του, το τηλέφωνο θα το βρεις στο this pc, ένας άλλος τρόπος είναι μέσω USB otg, όταν είναι στη μνήμη του τηλεφώνου πας install στο twrp

αυτο εκανα τελικα. και μπηκε. το περασα σε ενα φλασακι μπηκα στην μνημη τοθ usb και το φλασαρα απο εκει..!! ευχαριστω

Έχω ένα θέμα με την κάμερα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει, στην απλή φωτογραφία μου ενώ φαίνεται πολύ ωραία πριν την τραβήξω, στο τελικό αποτέλεσμα μου κάνει ένα blur για το οποίο δε βρίσκω τρόπο απενεργοποίησης. Για παράδειγμα αν τραβήξω φωτογραφία μια σελίδα βιβλίου, βλέπω καθαρά όλα τα γράμματα ενώ στην γκαλερί έχει κάνει φόκους σε ένα σημείο και τα άλλα είναι θολά. Αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμήσω πολύ!

Έχει πέρασει κανείς το mod του stereo sound? Κάνει δουλειά να το βάλω?

Να φανταστώ για να ανεβοκατεβάζουμε τον ήχο κλήσης/ειδοποιήσεων από τα volume rockers (αντί του ήχου των media), χωρίς να μπαίνουμε κάθε φορά στις ρυθμίσεις ήχου, πρέπει να περιμένουμε κάποιο update ώστε να διορθωθεί;;

giannis96 said:
Έχω ένα θέμα με την κάμερα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει, στην απλή φωτογραφία μου ενώ φαίνεται πολύ ωραία πριν την τραβήξω, στο τελικό αποτέλεσμα μου κάνει ένα blur για το οποίο δε βρίσκω τρόπο απενεργοποίησης. Για παράδειγμα αν τραβήξω φωτογραφία μια σελίδα βιβλίου, βλέπω καθαρά όλα τα γράμματα ενώ στην γκαλερί έχει κάνει φόκους σε ένα σημείο και τα άλλα είναι θολά. Αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμήσω πολύ!

Μήπως έχεις αλλάξει τπτ από ρυθμίσεις, και σου κάνει εστίαση στο κέντρο;;;

stelik1989 said:
Να φανταστώ για να ανεβοκατεβάζουμε τον ήχο κλήσης/ειδοποιήσεων από τα volume rockers (αντί του ήχου των media), χωρίς να μπαίνουμε κάθε φορά στις ρυθμίσεις ήχου, πρέπει να περιμένουμε κάποιο update ώστε να διορθωθεί;;

Όχι δεν πρόκειται να διορθωθεί διότι είναι default υλοποίηση Android P.

Μόνο με custom rom η αν βγει κανα mod/tweaks που θα απαιτεί root.

Εναλλακτική έχει 2 πολύ καλές και αξιόπιστες εφαρμογές.

Η μια precise volume(+EQ/ Booster) και η δεύτερη volume control όπου μπορείς προσθέσεις είτε σε notifications center είτε σε επιφάνεια εργασίας αντίστοιχο widget για ανεξάρτητη διαχείρηση ήχων.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

alextrela said:
Όχι δεν πρόκειται να διορθωθεί διότι είναι default υλοποίηση Android P.

Μόνο με custom rom η αν βγει κανα mod/tweaks που θα απαιτεί root.

Εναλλακτική έχει 2 πολύ καλές και αξιόπιστες εφαρμογές.

Η μια precise volume(+EQ/ Booster) και η δεύτερη volume control όπου μπορείς προσθέσεις είτε σε notifications center είτε σε επιφάνεια εργασίας αντίστοιχο widget για ανεξάρτητη διαχείρηση ήχων.

Σε ευχαριστώ, θα τις δοκιμάσω!

giannis96 said:
Μήπως το έβαλες στο mode κατακόρυφα;

alextrela said:
Ανάμεικτα τα συναισθήματα από το μεσημέρι που το έχω για βασική συσκευή με μάλλον περισσότερα να γέρνει πλάστιγγα προς τα αρνητικά σαν σούμα.

Στα θετικά η αξιοπιστία και αμεσότητα του in display fingerprint sensor.

Όπως και η μπαταρία με το καλημερα δείχνει τα δόντια του.

Τα αρνητικά περισσότερα όμως δεν θα σταθώ στις γνωστές ελλείψεις.

Με χάλασαν πολλά στα του λογισμικού.

Το UI το βρήκα όχι τόσο καλαίσθητο και παράλληλα βαρετό και μονότονο.

Το γκριζάρισμα σε notifications center είναι η αποθέωση της κακογουστιάς όταν βαλεις dark theme.

Τα εικονίδια ούτε στα setting menu ούτε notifications center μου άρεσαν.

Το notch πάλι δυστυχώς παραμένει τραγικό και κακάσχημο το μάτι πάει συνέχεια εκεί λες και έχεις ένα τεράστιο καμένο Pixel μόνιμα έχει.

Και στην απόκρυψη του πάλι φαίνεται ειδικά σε 30+φωτεινότητα.

Πέρα ότι χάνεις σημαντικό μέρος σε λειτουργικότητα και customization πχ δεν μπορείς να βαλεις την ώρα στην μέση.

Επίσης εγώ έχω συνηθίσει με gesture να κρύβω/εμφανίζω status bar τις περισσότερες ώρες τις ημέρας.

Ε λοιπόν εδώ το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να εξαφανίζει τα εικονίδια αλλά η μαύρη και αντιαισθητική λωρίδα στη θέση της.

Πέρα από την ασυμμετρία πάνω με κάτω όταν κρύβεις το notch.

Δεν μου άρεσε ότι όταν έχεις ενεργό tap to wake απενεργοποιείται το double tap to wake.

Τραγική επιλογή της OnePlus.

Και όχι μόνο αυτό αλλά πρέπει να πας να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα μετά αν λες αφαιρέσεις tap to wake.

Έτσι αναγκαστικά το έχω lift to wake που δεν μπορώ ξετρελενομαι.

Δεν μου αρέσουν τα animation σε gesture navigation έχουν lag και σπασίματα ιδιαίτερα στα recent app gesture swipe όπως home swipe από το κέντρο κάνει 1-2 δευτερόλεπτα εμφανίσει home screen.

Κάκιστη υλοποίηση σε σχέση με 5Τ θυμίζει αρχική beta έκδοση όταν πρωτο παρουσιάστηκε πέρσι από OnePlus.

Επίσης έχω θέμα με Nova και Tesla unread συνέχεια όταν κάνω home swipe gesture για επιστροφή σε home screen μου βγάζει διαρκώς μήνυμα ότι σταμάτησε να αποκρίνεται η εφαρμογή.

Επίσης ιδιαίτερα σπαστικό το θέμα με pop up keyboard όπου σε πολλές εφαρμογές στο πεδίο που είναι να γράψεις δεν εμφανίζεται με την μια αλλά αρκετές φορές με την δεύτερη και αφού έχω ξανανοίξει την εκάστοτε εφαρμογή το παρατήρησα και σε Viber και WhatsApp και σε email(Gmail,outlook)

Χρησιμοποιώ Google keyboard και ουδέποτε παρατήρησα αντίστοιχο θέμα στο παρελθόν.

Root είναι μονόδρομος να λύσω αρκετά θέματα και εμφάνισης και λειτουργικότητας με αλλά λόγια.

Stock όπως είναι δεν μπορώ να το ανεχτώ.

Επίσης προτιμήστε black midnight το mirror black είναι fingerprint magnet σε απίστευτο βαθμό.

Ωραία όταν είναι να το κοιτάζεις καθαρό αλλά στην πράξη θες κάθε λίγα λεπτά καθάρισμα με πανί.

Skin η θήκη υπέρ απαραίτητα.

Οθόνη θα την ήθελα πιο φωτεινή δεν απέχει από του 5Τ.

Γενικα δεν ξετρελάθηκα δηλαδή.

Αυτά σε μια πρώτη ανάγνωση.

Θέλει άμεσα βελτιώσεις σε λογισμικό θύμισε πρωτάρα εδώ η OnePlus ανέλπιστα και αναπάντεχα.

Γέλασα....

Oneplus A6013

apostolos01 said:
Γέλασα....

Συμπάσχω στο γέλιο σου με εσένα.

Και λίγα έγραψα διότι έχω βρει και extra bug.

alextrela said:
Συμπάσχω στο γέλιο σου με εσένα.

Και λίγα έγραψα διότι έχω βρει και extra bug.

Εδώ ριχτα όλα

Oneplus A6013

apostolos01 said:
Εδώ ριχτα όλα

Σαν να άκουσα αντίλαλο από κανα πηγάδι η μου φάνηκε :lol:

Μια ερώτηση παιδιά μιας και είμαι καινούργιος σε android. Υπάρχει τρόπος εκτός με πρόγραμμα να κλειδώσω φάκελο με φωτογραφίες;;

Strent said:
Μια ερώτηση παιδιά μιας και είμαι καινούργιος σε android. Υπάρχει τρόπος εκτός με πρόγραμμα να κλειδώσω φάκελο με φωτογραφίες;;
Για δες στον file manager το lockbox

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Φοβερό και τρομερό το κινητό σε σχέση πρώτα με το 6 και κάποια s9-s9+ p20 iphone τα έχει για πλάκα. Συμπλήρωσα μια ολόκληρη μέρα μαζί του. Δεν το αφήνω από το χέρι μου. Φοβερή οθονη. τρομερη μπαταρία. Καλά δεν μιλάμε για ταχύτητα. Φέρτε μου οποίο θέλετε να το σκίσω. Ακαριαίο . Οβίδα- υπερηχητικο θα λεγα.!! Δαχτυλικο αποτυπωμα. Βολεύει πάρα πολύ . Είναι τοποθετημένο στο σωστό σημειο. Και όπως κ όσες φορές εβαλα το διαχρονικό άνοιξε μπαμ.. Ακόμη ο ήχος του μου ακούγεται εξαιρετικά.δυνατος και καθαρός..όσο για την κάμερα. Πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα τις ντεμεκ ναυαρχίδες των 1000+ ευρώ.πολλες επιλογες στις ρυθμίσεις αυτήν που κάνει την διαφορά για μένα είναι night mode.! Πάρα πολύ καλή δουλειά έκανε γενικα στην συσκευή η ONE+.Μου λείπει μόνο το led ειδοποιήσεων αλλά μια συνήθεια είναι μωρέ.! Αυτά από μένα .!! Edited by STATYSS

STATYSS said:
Φοβερό και τρομερό το κινητό σε σχέση πρώτα με το 6 και κάποια s9-s9+ p20 iphone τα έχει για πλάκα. Συμπλήρωσα μια ολόκληρη μέρα μαζί του. Δεν το αφήνω από το χέρι μου. Φοβερή οθονη. τρομερη μπαταρία. Καλά δεν μιλάμε για ταχύτητα. Φέρτε μου οποίο θέλετε να το σκίσω. Ακαριαίο . Οβίδα- υπερηχητικο θα λεγα.!! Ακόμη και ο ήχος του μου ακούγεται εξαιρετικά.δυνατος και καθαρός..όσο για την κάμερα. Πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα τις ντεμεκ ναυαρχίδες των 1000+ ευρώ.πολλες επιλογες στις ρυθμίσεις αυτήν που κάνει την διαφορά για μένα είναι night mode.! Πάρα πολύ καλή δουλειά έκανε γενικα στην συσκευή η ONE+.Μου λείπει μόνο το led ειδοποιήσεων αλλά μια συνήθεια είναι μωρέ.! Αυτά από μένα .!!
Θα έλεγα πως είσαι λίγο υπερβολικός :)

Το πιο σωστό review μου φαίνεται ο αλεξ παραπάνω το έχει κάνει μέχρι τώρα.

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

gesvts said:
Θα έλεγα πως είσαι λίγο υπερβολικός :)

Το πιο σωστό review μου φαίνεται ο αλεξ παραπάνω το έχει κάνει μέχρι τώρα.

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Καθόλου. Είναι η πραγματικοτητα. Οσο και αν πονάει καποιους...Ο Άλεξ ανεφερε πολλά θέματα αισθητικής.. εγώ μίλησα καθαρά για την συσκευή. Αν κάτι από αυτά που είπα είναι ψέματα ας με διαψεύσεται.. ο καθένας λέει την απόψη του μέσα από την δική του εμπειρία χρήσης..!

• The title was changed to OnePlus 6T