Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη θέση σου θα βολευόμουν με κάποιο φτηνό κινητό για 6 μήνες και θα πήγαινα σίγουρα για το 7.

Νέα αρχιτεκτονική του επεξεργαστή στα 7nm με αυξημένη αυτονομία και ελπίζω αναβαθμισμένος fingerprint.

Μπα.... Έχω τώρα λίγες μέρες το παλιό μου G2 και κρατιέμαι να μην το πετάξω στον τοίχο... Καλά εννοείται δεν τα συγκρίνω.... Αλλά έξι μήνες είναι πολλοί...

Φιλικά, Κατερίνα

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μπα.... Έχω τώρα λίγες μέρες το παλιό μου G2 και κρατιέμαι να μην το πετάξω στον τοίχο... Καλά εννοείται δεν τα συγκρίνω.... Αλλά έξι μήνες είναι πολλοί...

Εννοούσα να έπαιρνες ένα τωρινό φτηνό κινητό (καινούργιο ή μεταχειρισμένο), όχι ένα παλιό του 2013.

Τυπου redmi δηλαδή. Αλλά μπορεί να μην αντέχεις ούτε αυτό...

Ριξε και ένα βλέφαρο τότε στα μεταχειρισμένα 6αρια από αγγελίες, δεν χάνεις τίποτα. Θα έχεις και εγγύηση με αυτά.

Εννοούσα να έπαιρνες ένα τωρινό φτηνό κινητό (καινούργιο ή μεταχειρισμένο), όχι ένα παλιό του 2013.

Τυπου redmi δηλαδή. Αλλά μπορεί να μην αντέχεις ούτε αυτό...

Ριξε και ένα βλέφαρο τότε στα μεταχειρισμένα 6αρια από αγγελίες, δεν χάνεις τίποτα. Θα έχεις και εγγύηση με αυτά.

Μπα δεν αξίζουν τα μεταχειρισμένα σε τιμή όπως είδα. Στην κίνα παίζουν 365 το 6/64 και 425 το 8/124 με μεταφορικά.

Με priority line δεν έχει τελώνιο.

Μπα δεν αξίζουν τα μεταχειρισμένα σε τιμή όπως είδα. Στην κίνα παίζουν 365 το 6/64 και 425 το 8/124 με μεταφορικά.

Θα πας για Κινα και συ? Τι σε χάλασε από ολα πιο πολύ?

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Θα πας για Κινα και συ? Τι σε χάλασε από ολα πιο πολύ?

Δεν έδωσε τίποτα ρε συ πέρα απο τον σενσορα και μπαταρία. Θα περιμένω το 7αρι μπας και αξιωθεί και βάλει stereo speakers η καμιά quad hd οθόνη.

Δεν έδωσε τίποτα ρε συ πέρα απο τον σενσορα και μπαταρία. Θα περιμένω το 7αρι μπας και αξιωθεί και βάλει stereo speakers η καμιά quad hd οθόνη.

Αυτά πάνω κάτω τα ξέραμε και από πριν..εγώ αυτά περίμενα πάνω κάτω. Όντως δεν έδωσαν τίποτα το τρομερό. Αλλά θα το δοκιμάσω...!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλά δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει πολλά παραπάνω. Και στα προηγούμενα μοντέλα το ίδιο έκανε. Φαντάσου να έδινε stereo ηχεία η καμία πιστοποίηση IP68 στο OP6T, να έβλεπες τι θα διάβαζες μετά από τους κατόχους του απλού 6 :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Προσθεσε στα παραπανω και την απουσια δυστηχως του notification led οπως φαινεται.
+1 μου διέφυγε όπως και δεν κατάλαβα αν υπάρχει aod η μόνο ambient.

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Τι γίνεται ρε παίδες με τον αναγνώστη ?

Πως δουλεύει τελικά?

Όταν λέτε ανάβει η οθόνη πρέπει να ανάβει όλη δηλαδή μπεις lock screen και μετά θα σου εμφανίσει το αποτύπωμα κατω?

Μιλάμε για τραγική επιλογή αν ισχύει αυτό.

Η Vivo το έχει κάνει σωστά και σου δίνει 2 επιλογές και αυτό που δίνει OnePlus και φυσικά από κλειστεί οθόνη να ξεκλειδώνει απευθείας.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πως δουλεύει τελικά?

Η με lift up της συσκευής για να ενεργοποιηθεί η οθόνη πρώτα η με double tap για να ενεργοποιηθεί πάλι η οθόνη πρώτα. Με κλειστή οθόνη ο fingerprint δεν φαίνεται. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Η με lift up της συσκευής για να ενεργοποιηθεί η οθόνη πρώτα η με double tap για να ενεργοποιηθεί πάλι η οθόνη πρώτα. Με κλειστή οθόνη ο fingerprint δεν φαίνεται. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.

Τραγωδία αν ισχύει μόνο αυτός ο τρόπος.

Α ρε OnePlus για τα μπάζα.

Βάλε και την επιμονή τους σε ξεπερασμένη ταχύτητα type c την απουσία άλλων χρωμάτων να δέσει το γλυκό.

Θετικες οι παραπάνω επιλογές σε ambient display αλλά AOD δεν είναι τουλάχιστον δεν σου δίνει επιλογή.

2a3e9c7b101b4e7ba0b242584e2fc87c.jpg

Έως τώρα μόνο Xiaomi με mi8 και XZ3 βρίσκω την καλύτερη υλοποίηση διότι συνδυάζει και ambient display και AOD και επιλέγεις.

Ξεφτίλες.

Edited by alextrela

Η επιλογή tap to screen to show μου αρέσει. Πιστεύω είναι η πιο βολική και battery friendly.

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα το πάρω, ψήνομαι μόνο και μόνο για το oxygen os καθώς είναι ότι καλύτερο στο Android και για την μπαταρία που απ'ότι διαβάζω βγάζει 7ωρα και 8ωρα sot. Αλλιώς θα πάω σε HTC U12+ αλλά με προβληματίζει η μπαταρία.

Αποτι κατάλαβα άμα έχεις το ambient display ενεργό δεν χρειάζεται να πατήσεις το power για το δαχτυλικο αποτύπωμα
Oneplus 6 8/128

Πως δουλεύει τελικά?

Όταν λέτε ανάβει η οθόνη πρέπει να ανάβει όλη δηλαδή μπεις lock screen και μετά θα σου εμφανίσει το αποτύπωμα κατω?

Μιλάμε για τραγική επιλογή αν ισχύει αυτό.

Η Vivo το έχει κάνει σωστά και σου δίνει 2 επιλογές και αυτό που δίνει OnePlus και φυσικά από κλειστεί οθόνη να ξεκλειδώνει απευθείας.

Άστα να πάνε, τα πιο πολλά rewiews μέχρι στιγμής το επιβεβαιώνουν.

Πρέπει με κάποιον τρόπο πρώτα να ανοίγει η οθόνη (power button, double tap, ambient) και μετά λειτουργεί ο αναγνώστης.

Θυμάμαι όμως ότι στο nex που έχεις, μου έχεις πει ότι λειτουργεί κατεύθειαν, πράγμα που μου κάνει εντύπωση, διότι και εκεί optimal είναι.

Υπόψιν ότι αν έχεις aod γενικα, η οθόνη νοείται ως ήδη ανοιχτή, και για αυτό λογικά ανοίγει κατευθείαν με scanner.

Μήπως μπερδεύτηκες από αυτό με το nex?

Προς επιβεβαίωση για τους optimal, μπορείς να κλείσεις aod και να δεις αν μπορείς να ξεκλειδώσεις απευθείας με τον αναγνώστη?

Ακόμα δεν έγινε μισό review σοβαρό και κάποιοι άρχισαν τα μπινελίκια...

και στο. τέλος... μπορει να δώσει λύσεις στην πορεία... και φυσικά υπάρχει η λύση.. του root-->mod..

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Πολύ καλές οι τιμές αυτές από Κίνα πάντως. Σίγουρα δελεαστικές.

Πολύ καλές οι τιμές αυτές από Κίνα πάντως. Σίγουρα δελεαστικές.

Ναι αλλά ύστερα είδα ότι δεν τα έχουν ετοιμοπαράδοτα. Οπότε οποίος θέλει πρέπει να περιμένει.

Άστα να πάνε, τα πιο πολλά rewiews μέχρι στιγμής το επιβεβαιώνουν.

Πρέπει με κάποιον τρόπο πρώτα να ανοίγει η οθόνη (power button, double tap, ambient) και μετά λειτουργεί ο αναγνώστης.

Θυμάμαι όμως ότι στο nex που έχεις, μου έχεις πει ότι λειτουργεί κατεύθειαν, πράγμα που μου κάνει εντύπωση, διότι και εκεί optimal είναι.

Υπόψιν ότι αν έχεις aod γενικα, η οθόνη νοείται ως ήδη ανοιχτή, και για αυτό λογικά ανοίγει κατευθείαν με scanner.

Μήπως μπερδεύτηκες από αυτό με το nex?

Προς επιβεβαίωση για τους optimal, μπορείς να κλείσεις aod και να δεις αν μπορείς να ξεκλειδώσεις απευθείας με τον αναγνώστη?

Μπορείς Μαρία και με AOD off.

Η υλοποίηση της Oneplus ειναι ημιτελής και λειψή.

Χανει σε λειτουργικοτητα και ευχρηστία.

Η επιλογή tap to screen to show μου αρέσει. Πιστεύω είναι η πιο βολική και battery friendly.

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα το πάρω, ψήνομαι μόνο και μόνο για το oxygen os καθώς είναι ότι καλύτερο στο Android και για την μπαταρία που απ'ότι διαβάζω βγάζει 7ωρα και 8ωρα sot. Αλλιώς θα πάω σε HTC U12+ αλλά με προβληματίζει η μπαταρία.

Και εμενα μου αρέσει οτι εμπλούτισαν ambient display ,αλλα ας εδιναν και επιλογη AOD.

Μην κοιτας καν u12+.

θα ξενερώσεις οθονη,μπαταρία,λογισμικό, sense πλέον ειναι σκια του ένδοξου παρελθόντος.

XZ3 ανωτερη επιλογη.

Edited by alextrela

Νομίζω ότι η 1+ ωρίμασε και ήρθε η ώρα να μου τα πάρει (αν και δεν μπορώ τις παντόφλες)
Oneplus A6013

Ακόμα δεν έγινε μισό review σοβαρό και κάποιοι άρχισαν τα μπινελίκια...

και στο. τέλος... μπορει να δώσει λύσεις στην πορεία... και φυσικά υπάρχει η λύση.. του root-->mod..

Κλασικοί φωστήρες/τρολ του myphone που μπερδεύουν τα νήματα χωρίς λόγο και ουσια.

Ωραίο το 6τ, αν ήμουν Ελλάδα το είχα χτυπήσει σουμπιτος.

Εδώ που είμαι θα περιμένω ίσως τα κινεζομαγαζα ή θα πάω για mate 20.

Νομίζω ότι η 1+ ωρίμασε και ήρθε η ώρα να μου τα πάρει (αν και δεν μπορώ τις παντόφλες)
Τρομερή ωρίμανση τι να σου πω.

Έδωσε πολλά πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο.

394€ βγαίνει το 6/64 στο Flash sale του Gearbest.

Πού το είδες 365€?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τρομερή ωρίμανση τι να σου πω.

Έδωσε πολλά πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο.394€ βγαίνει το 6/64 στο Flash sale του Gearbest.

Πού το είδες 365€?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Κουπόνι :)

• The title was changed to OnePlus 6T