Prime Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 (edited) Μια βόλτα στη smartec θα σου λύσει πολλές απορίες.. Κατά τα άλλα, το ρολόι αυτό είναι και για άσκηση, με τον ιδρώτα τι κάνεις ? Τι αφήνεις έτσι ? Αν το θεωρείς αυτό πιο ασφαλές πάσο, εγώ δε θα άφηνα πάντως το αλάτι να το καίει... Κάνω χρήση, για την οποία χρήση έχει σχεδιαστεί το ρολόι από τη Samsung. Πάμε ξανά: "This means that both devices are safe to wear while walking in the rain or showering and may be used for shallow-water activities like swimming in a pool or the ocean. However, Galaxy Watch should not be used for scuba diving, water skiing, or other activities involving sudden temperature changes, high-velocity water activities or submersion below shallow depth. Rinse in fresh water and dry after use in sea water." Από τη στιγμή που επιτρέπει να το φοράς ενώ κάνεις ντους, μπορείς να το πλύνεις και μόνο του. Είτε με γλυκό νερό που λέει η Samsung, είτε με ένα ήπιο σαπούνι. Προσωπικά το πλένω με σαπούνι χεριών μια φορά κάθε 15 μέρες. Αν χρειαστεί πλύσιμο πιο νωρίς, θα πλυθεί πιο νωρίς. Δεν είπα πουθενά, να αφήσει το ρολόι κανένας με μικρόβια και αλάτι για πάντα. Edited November 9, 2019 by Prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Κάνω χρήση, για την οποία χρήση έχει σχεδιαστεί το ρολόι από τη Samsung. Πάμε ξανά: "This means that both devices are safe to wear while walking in the rain or showering and may be used for shallow-water activities like swimming in a pool or the ocean. However, Galaxy Watch should not be used for scuba diving, water skiing, or other activities involving sudden temperature changes, high-velocity water activities or submersion below shallow depth. Rinse in fresh water and dry after use in sea water." Από τη στιγμή που επιτρέπει να το φοράς ενώ κάνεις ντους, μπορείς να το πλύνεις και μόνο του. Είτε με γλυκό νερό που λέει η Samsung, είτε με ένα ήπιο σαπούνι. Προσωπικά το πλένω με σαπούνι χεριών μια φορά κάθε 15 μέρες. Αν χρειαστεί πλύσιμο πιο νωρίς, θα πλυθεί πιο νωρίς. Δεν είπα πουθενά, να αφήσει το ρολόι κανένας με μικρόβια και αλάτι για πάντα. Μα ούτε εγώ είπα και διαφορετικό, απλά εσύ λες ότι αν σου χαλάσει από υγρασία ενώ κάνεις χρήση εντός των ορίων αυτών τότε θα το πετάξεις, δε θα πας σέρβις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Μα ούτε εγώ είπα και διαφορετικό, απλά εσύ λες ότι αν σου χαλάσει από υγρασία ενώ κάνεις χρήση εντός των ορίων αυτών τότε θα το πετάξεις, δε θα πας σέρβις. Αν κάνεις την ενδεδειγμένη χρήση δεν θα χαλάσει. Αν χαλάσει σημαίνει ότι δεν έκανες την ενδεδειγμένη χρήση. Αν δεν κάνεις την ενδεδειγμένη χρήση και μπει νερό μέσα, η εγγύηση ΔΕΝ σε καλύπτει. Δεν το λέω εγώ. Η Samsung το λέει. Θα πάω στο service αν το ρολόι χάλασε με σωστή χρήση. Αν έκανα βουτιές από 5m ύψος όλο το καλοκαίρι, όχι δεν θα είχα το θράσος να το πάω στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Αν κάνεις την ενδεδειγμένη χρήση δεν θα χαλάσει. Αν χαλάσει σημαίνει ότι δεν έκανες την ενδεδειγμένη χρήση. Αν δεν κάνεις την ενδεδειγμένη χρήση και μπει νερό μέσα, η εγγύηση ΔΕΝ σε καλύπτει. Δεν το λέω εγώ. Η Samsung το λέει. Θα πάω στο service αν το ρολόι χάλασε με σωστή χρήση. Αν έκανα βουτιές από 5m ύψος όλο το καλοκαίρι, όχι δεν θα είχα το θράσος να το πάω στο service. φιλε μου δεν ξερω ποσο καιρο παρακολουθεις φορουμ γενικα, αλλα η αστοχια υλικων, συναρμολογησης, γενικα το κατασκευαστικο προβλημα δε σου λεει κατι? Προσωπικα μπορω να σου αναφερω πολλα περιστατικα τετοιων προβληματων που κοστιζαν και στεγανοποιηση. Πχ xperia Z3c, ειχαν θεμα και ξεκολλαγε η οθονη απο το σασι, μια σταγονα νερο ηταν αρκετη για να χαλασει, οχι βουτια απο 5μ που λες. αντιστοιχα τα galaxy s5, με το τραγικο καπακι μπαταριας. Γενικα ο κατασκευαστης λεει το ποιημα που πρεπει να πει για να μπορει να πεταξει και μερικα εκτος εγγυησης, δεν εχει καμια καμερα να παρακολουθει τι κανεις, ομως εχει μια μεθοδο να βρει αν ειχε προβλημα απο κατασκευη, αν το βρει σε καλυπτει και ας βουτηξες 50 μετρα. Τελος, διαβασε λιγο εδω για υγρασιες, ποσα παιδια ειχαν θεμα με το ρολοι....ολοι εκαναν χρηση εκτος προβλεπομενων? ο αλλος το ειχε για κολυμπει και του χαλασε..και νομιζω τον καλυψαν, αν διαβαζει ας μας πει. Εγω προσωπικα δεν παω κολυμπι ακομα και αν ειναι εντος προδιαγραφων, ειναι στο οριο αυτων, ποτε δεν παω στα ορια.. ομως δε δεχομαι οτι αν χαλασει δε θα μου το φτιαξουν, και δε δεχομαι οτι δε χαλανε...παντα υπαρχει και η αστοχια και η φυσικη πτωση ομως της προστασιας (πχ οταν το φορας και κανεις αθληση καθε μερα, με τις θερμοκρασιες και ιδρωτα που τρωει ξεραινονται οι κολλες και φλερταρεις με τετοια θεματα, εκει θα σε καλυψει γιατι δε φταις εσυ, για 2 χρονια θα επρεπε να αντεξει αρα σε καλυπτει εντος 2ετιας. απλα πραγματα) για να τελειωνουμε ομως, περνα απο τη σμαρτεκ μια βολτα, μιλας τους ευθεως, οτι το πηρες πχ το εβαλες στο νερο στα 10 εκατοστα και χαλασε, χωρις να εχεις κανει το παραμικρο. τι θα κανετε πες, θα με καλυψετε? μπες στον κοπο και μετα μπες εδω και λεγε τα δικα σου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 καλημερα. εχθες ξαφνικά η οθόνη τα δείχνει όλα πολύ χάλια. Δηλαδή τα χρώματα ειναι ξεθωριασμένα και σαν να έχει κατεβει η ανάλυση. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Αν κάνεις την ενδεδειγμένη χρήση δεν θα χαλάσει. Αν χαλάσει σημαίνει ότι δεν έκανες την ενδεδειγμένη χρήση. Και ποια είναι η samsung; Ο Θεός που είναι σίγουρη ότι δεν χαλάει και δεν πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος παρά μόνο λάθος του χρήστη; Ακούγετε λίγο εγωιστικό. Το θέμα είναι ότι δεν είναι σε μονωμένα περιστατικά αλλά έχουν ανοίξει πολλά τοπικ με τέτοιά θέματα για το galaxy watch και σε παρακαλώ μην γεμίζεις συνέχεια το νήμα με το εγχειρίδιο κάθε λίγο, το διαβάσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Και ποια είναι η samsung; Ο Θεός που είναι σίγουρη ότι δεν χαλάει και δεν πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος παρά μόνο λάθος του χρήστη; Ακούγετε λίγο εγωιστικό. Το θέμα είναι ότι δεν είναι σε μονωμένα περιστατικά αλλά έχουν ανοίξει πολλά τοπικ με τέτοιά θέματα για το galaxy watch και σε παρακαλώ μην γεμίζεις συνέχεια το νήμα με το εγχειρίδιο κάθε λίγο, το διαβάσαμε. Το θέμα είναι ότι δεν είναι ένα κινητό που λες ότι οκ δεν είναι για άσκηση κλπ και απλά η προστασία είναι για τυχαία περιστατικά. Το ρολόι ειδικά είναι κάτι που το νερό δεν το γλιτώνει ακόμα και κυριλέ να είσαι, το καλοκαίρι ιδρωνεις αν το φοράς μες τη μέρα, δε θα το πλύνεις κάποια στιγμή ? Ε δε γίνεται να μην σε καλύπτει, και δε γίνεται να μην υπάρχουν αστοχιες..ούτε καν στατιστικά Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 καλημερα. εχθες ξαφνικά η οθόνη τα δείχνει όλα πολύ χάλια. Δηλαδή τα χρώματα ειναι ξεθωριασμένα και σαν να έχει κατεβει η ανάλυση. Δεν έκανες σωστή χρήση και το χάλασες, τα προϊόντα μας δεν χαλάνε μόνο άμα τα χαλάτε εσείς, απλά πέταξε το γιατί είσαι εκτός εγγύησης λυπούμαστε Samsung. Trolia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλημέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο smartwatch ,ΑΛΛΑ διαβάζω πολλα σχόλια σχετικα με την αδιαβροχοποιήση και έχω προβληματιστεί. Η χρήση του ρολογιού προφανώς δεν είναι για νερό ,όμως η επαφή με το νέρο (μιλάω για πόσιμο,γλυκο) είναι σχεδόν αναποφευκτη... Θα ήθελα τη γνώμη σας,,ιδιαίτερα για όσους το έχουν αρκετό καιρό ,γιατί βλέπω ότι δεν πρόκειται για μία τυχαία βλάβη ,αλλά για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται αρκετά συχνά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Να το αγοράσεις αλλά χωρίς να το βρέχεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ πάντως δεν θα το αγόραζα παίρνοντας το ρίσκο να το εκθέτω στο νερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Να το αγοράσεις αλλά χωρίς να το βρέχεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ πάντως δεν θα το αγόραζα παίρνοντας το ρίσκο να το εκθέτω στο νερό. To ρολόι ωστώσο πουλάει ξεκάθαρα την IP 68,που πέρα απο το τι γράφουν τα manuals κτλ είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο : https://imgbbb.com/image/LazHQc και εδώ τι σημαίνει IP 68:https://www.trustedreviews.com/opinion/what-is-ip68-ip-ratings-explained-2947135#:~:targetText=To%20recap%3A%20IP67%20means%20the,Both%20are%20resistant%20to%20dust. Προφανώς δεν θα το βουτάω στο νερό ούτε σε θαλλασα ,αλλά μου φαίνεται παράλογο να βραχεί κατα λάθος πχ οταν πλένω τα χέρια μου ,λη απο ιδρώτα ή απο βροχή και να υπάρχει θεμά αδιαβροχοποίησης.Αν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα είτε η Samsung λέει ψέματα είτε υπάρχουν ελατωμματικές παρτίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 (edited) Καλημέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο smartwatch ,ΑΛΛΑ διαβάζω πολλα σχόλια σχετικα με την αδιαβροχοποιήση και έχω προβληματιστεί. Η χρήση του ρολογιού προφανώς δεν είναι για νερό ,όμως η επαφή με το νέρο (μιλάω για πόσιμο,γλυκο) είναι σχεδόν αναποφευκτη... Θα ήθελα τη γνώμη σας,,ιδιαίτερα για όσους το έχουν αρκετό καιρό ,γιατί βλέπω ότι δεν πρόκειται για μία τυχαία βλάβη ,αλλά για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται αρκετά συχνά... Εγώ φίλε μου έχω αλλάξει 4 ρολόγια, gear s3 2 φορές και άλλες 2 αυτό. Τα πρώτα 3 τα έχουν φίλοι μου που τους τα πούλησα και ξανά πήρα και εγώ μετά αφού πάντα γυρνάω σε αυτά, δεν κατάφερε να με κερδίσει άλλη μάρκα.. το πιο παλιό είναι ένα s3 classic 3 ετών σχεδόν και από τότε έχει φάει πολύ μπάνιο, δεν έχει το παραμικρό ενώ το παιδί που το έχει τώρα ( το είχε ξάδερφος μου και το πούλησε σε φίλο μου) το πήρε για πρώτο ρολόι για προπόνηση τρέξιμο, μέχρι να πάρει ένα καλό garmin και δουλεύει τέλεια τόσο σε παλμους όσο και στα υπόλοιπα. Θέλω να πω ότι οκ αν το θες πάρε το απλά αν θες extreme χρήση πήγαινε σε ένα garmin πχ. Εγώ αυτή τη σειρά τη λατρεύω επειδή μιλάς από το ρολόι και βολεύει πολύ πάνω στο μηχανάκι ή στο ποδήλατο.. Όμως πάντα το πλένω μετά από άσκηση, δεν το βάζω θάλασσα γιατί η αρμυρα τρώει τα πάντα και δεν το παραταω σε ήλιους κλπ. Γενικά δηλαδή κάνω όσο πιο σωστή χρήση γίνεται με βάση τη λογική απλά. Από εκεί και πέρα όλα μπορούν να συμβούν ακόμα και στα καλύτερα... Επίσης προσωπικά πάντα όταν παίρνω κάτι τέτοιο πάντα το βάζω στο νερό πρώτη μέρα ώστε αν υπάρχει αστοχια να φανεί και να το πάω σέρβις, day one δεν υπάρχει δικαιολογία.. Εκτός αν κάνεις βλακεια οκ Edited November 10, 2019 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλημέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο smartwatch ,ΑΛΛΑ διαβάζω πολλα σχόλια σχετικα με την αδιαβροχοποιήση και έχω προβληματιστεί. Η χρήση του ρολογιού προφανώς δεν είναι για νερό ,όμως η επαφή με το νέρο (μιλάω για πόσιμο,γλυκο) είναι σχεδόν αναποφευκτη... Θα ήθελα τη γνώμη σας,,ιδιαίτερα για όσους το έχουν αρκετό καιρό ,γιατί βλέπω ότι δεν πρόκειται για μία τυχαία βλάβη ,αλλά για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται αρκετά συχνά...Από τα σχόλια που διάβασες, κατάλαβες ότι έχει πρόβλημα με την αδιαβροχοποιηση; Το θέμα άρχισε από ένα παιδί που ούτε το έχει βρέξει, ούτε το έχει δουλέψει καλά καλά και σαν σημείο αναφοράς έγινε ένα ποστ ενός άλλου παιδιού που έτυχε να έχει θέμα. Είμαστε εκατοντάδες χρήστες εδώ και το ρολόι κυκλοφορεί πολύ καιρό. Διάβασες ξανά για θέμα με την αδιαβροχοποιηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Οταν λες το βάζεις στο νερό ? Το βυθίζεις πχ στο νιπτήρα σου ,ακι αν πάρει νερό ,ακόμα και day one πως αποδυκνείεις οτι ηταν ελαττωματικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Εγώ έκανα ολα το καλοκαίρι σίγουρα 50-60 μπάνια στη θάλασσα κανονικά με το ρολόι, και μόνιμα μπάνιο σπίτι εννοείται. Δεν το βγάζω δευτερόλεπτο! Αστοχία υλικού υπάρχει παντού και δεν μπορώ να προτείνω σε κάποιον να κάνει το ίδιο γι'αυτό το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Οταν λες το βάζεις στο νερό ? Το βυθίζεις πχ στο νιπτήρα σου ,ακι αν πάρει νερό ,ακόμα και day one πως αποδυκνείεις οτι ηταν ελαττωματικο? Το βάζω σε ένα μπολ με νερό Για 5 λεπτά. Αν χαλάσει θα το πάω σέρβις. Δε χρειάζεται να αποδείξω κάτι, είναι αυτονόητο ότι 1η μέρα και να πάρει νερό με νορμάλ χρήση πάει για doa. Παρόλα αυτά δεν το λέω εγώ. Το έχω κουβεντιασει με πολλά σέρβις όπου έχω πάει αρκετές φορές. Απλά δε στο λένε έτσι άνετα γιατί δε θέλουν να γίνεται κατάχρηση. Και γιαυτό γράφει έτσι στην εγγύηση. Γενικά θέλουν να αποφεύγουν την κατάχρηση. Όταν ο άλλος μπαίνει και λέει κάνω wind surf και παίρνω το κινητό μαζί και μετά πάει και κλαιγεται στο σέρβις καταλαβαίνεις ότι και αυτοί πρέπει να αποτρεψουν τέτοιες χρήσεις όσο περισσότερο γίνεται. Πχ αυτός θα φάει το κινητό με την αρμυρα και παίζει να χαλάσει από υγρασία σπίτι του, αν δεν βρουν αρμυρα θα τον καλύψουν και είναι άδικο αφού με την κακή χρήση έκανε ζημιά. Γιαυτό γράφουν όλα αυτά τα αποτρεπτικα. Όμως καλύπτουν αρκετές περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα έχω πει. Κάθε ένας κάνει ότι θέλει αλλά το φόρουμ είναι για να βοηθάμε. Εγώ λέω τι μου είπαν, τι κάνω και τι πιστεύω. Δεν επιβαλλω τίποτα αλλά δεν λέω και ανακρίβειες, ότι λέω ισχύει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Αν μπει νερό ενώ κολυμπούσες στην επιφάνεια, μιλάμε για αστοχία υλικών. Αν μπει νερό μετά από κατάδυση στα 10m, είναι βλακεία δική σου. Με ποιο τρόπο μπορούν να το καταλάβουν στα πόσα μέτρα κολύμπησες; Και αν μπορούν όντως να καταλάβουν τη διαφορά, που όπως είπα και πριν αμφιβάλλω, στο εγχειρίδιο χρήσης γιατί σου λέει η Samsung ότι η ύπαρξη νερού στο εσωτερικό ακυρώνει την εγγύηση; Γιατί δεν αναφέρει πουθενά πιθανή εξαίρεση στην περίπτωση αστοχίας υλικών;Το ρολόι υποτίθεται αντέχει έως τα 50μετρα.....τα 50 μέτρα είναι50 μέτρα... Δεν είναι ούτε 10βουτε πλατσουρισμα στην επιφάνεια.. Απλά έχεις και καποιοεςς υποχρεώσεις.. Σωστή συντήρηση.. Και πάντα καλό καθάρισμα με τρεχούμενο νερό γλυκό εφόσον μπει σε θάλασσα... Πιστοποίηση από την εταιρία ότι αν ανοίχτηκε έγινε δοκιμή κτλ... Εγώ που είχα στείλει για αλλαγή οθόνης το p30pro μαζί με όλα τα χαρτιά μέσα είχε πιστοποίηση καλής λειτουργίας με νέες φλαντζες μέσα και πιστοποίηση καλής λειτουργίας όσον αφορά λειτουργικό και οθόνη Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Εγώ έκανα ολα το καλοκαίρι σίγουρα 50-60 μπάνια στη θάλασσα κανονικά με το ρολόι, και μόνιμα μπάνιο σπίτι εννοείται. Δεν το βγάζω δευτερόλεπτο! Αστοχία υλικού υπάρχει παντού και δεν μπορώ να προτείνω σε κάποιον να κάνει το ίδιο γι'αυτό το λόγο.Ακριβώς την ίδια χρήση κι εγώ, τουλάχιστον 90-100 μέρες μέσα στη θάλασσα, 365 μέρες στη μπανιέρα. Κιχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Το ρολόι υποτίθεται αντέχει έως τα 50μετρα.....τα 50 μέτρα είναι50 μέτρα... Δεν είναι ούτε 10βουτε πλατσουρισμα στην επιφάνεια.. Απλά έχεις και καποιοεςς υποχρεώσεις.. Σωστή συντήρηση.. Και πάντα καλό καθάρισμα με τρεχούμενο νερό γλυκό εφόσον μπει σε θάλασσα... Πιστοποίηση από την εταιρία ότι αν ανοίχτηκε έγινε δοκιμή κτλ... Εγώ που είχα στείλει για αλλαγή οθόνης το p30pro μαζί με όλα τα χαρτιά μέσα είχε πιστοποίηση καλής λειτουργίας με νέες φλαντζες μέσα και πιστοποίηση καλής λειτουργίας όσον αφορά λειτουργικό και οθόνη Όχι δεν αντέχει 50m βάθος το ρολόι! Δεν είναι καταδυτικό ρολόι το Galaxy Watch. Διάβασε εδώ αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα. 50m ή 5 ATM water resistance: Suitable for everyday use, showering, bathing, shallow-water swimming, snorkeling, water related work, fishing. Splash/rain resistant. Μέχρι κολύμπι επιφανείας κάνει. Στα 2m βάθος, ήδη του κάνεις λάθος χρήση. Στα 50m το κλαις! Λες και έχει και πολλούς που πάνε στα 50m! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 έχει εδώ και λίγες ημέρες διαπίστωσα ότι η μπαταρία πάει από το κακο στο χειρότερο στο 42 που έχω οκ τα έχω ανοικτά Bluetooth WiFi gps αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ μαζί του και σήμερα από της 7 το πρωί είδα η μπαταρία έπεσε 33%. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Δεν έκανες σωστή χρήση και το χάλασες, τα προϊόντα μας δεν χαλάνε μόνο άμα τα χαλάτε εσείς, απλά πέταξε το γιατί είσαι εκτός εγγύησης λυπούμαστε Samsung. Trolia χαχα με εκανες και γελασα! ψαρωσα στην αρχή. Αυτο το εβγαλε γιατι φανταστηκα ειχε χαμηλη μπαταρία. Ενω το φόρτισα το εκλεισα το ανοιξα παλι τα ιδια. το κλεισα το ξαναβαλα στον φορτιστή το αφησα καμια ωρα και εστρωσε.. τι να πω.. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Όχι δεν αντέχει 50m βάθος το ρολόι! Δεν είναι καταδυτικό ρολόι το Galaxy Watch. Διάβασε εδώ αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα. 50m ή 5 ATM water resistance: Suitable for everyday use, showering, bathing, shallow-water swimming, snorkeling, water related work, fishing. Splash/rain resistant. Μέχρι κολύμπι επιφανείας κάνει. Στα 2m βάθος, ήδη του κάνεις λάθος χρήση. Στα 50m το κλαις! Λες και έχει και πολλούς που πάνε στα 50m! ετσι ακριβως. αν πηγαινε 50 μετρα δε θα ηταν ip68, επισης στα 50 μετρα οι πιεσεις ειναι απιστευτες, 2 μετρα πας και πονανε τα αυτια, ποσο μαλλον τοσο βαθια ενα τετοιο ρολοι δεν θα αντεχε σε καμια περιπτωση, απο εκει και περα ομως δε γινεται να μην το βρεχεις κι ολας. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Τελικά το ρολόι το πήγα στην Μπότσαρη 54 και μου το έφτιαξαν και είναι λειτουργικό σε όλα. Ω ναι δουλεύει κανονικά. Ο μάστορας μου είπε ότι η κατασκευή είναι καλή για αυτό μπόρεσε και το διόρθωσε αλλά είπε ότι δεν πρέπει να το ξανά βάλω σε νερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Τελικά το ρολόι το πήγα στην Μπότσαρη 54 και μου το έφτιαξαν και είναι λειτουργικό σε όλα. Ω ναι δουλεύει κανονικά. Ο μάστορας μου είπε ότι η κατασκευή είναι καλή για αυτό μπόρεσε και το διόρθωσε αλλά είπε ότι δεν πρέπει να το ξανά βάλω σε νερό. Καλημέρα, Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το.νημα ,η βλάβη προέκυψε από εισρου νερού ?? Και επίσης εφόσον ανοιχτεί χάνει ,εγγύηση και αδιάβροχοποιηση...πράγμα που θα περιορίσει κατά πολύ τη χρήση του σε κάποιον που το φοράει συνεχεια...Θα εκτιμούσα αν τις επόμενες μέρες μας κάνεις update για την πορεία του ρολογιού μετά την επισκευή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Τελικά πως δουλεύει το altimeter ? Φίλος με Garmin Που κάνουμε σύγκριση είναι τελείως ακριβές οι μετρήσεις του σχετικά με το δικό μου. Καταλαβαίνω ότι σχετίζεται με την πίεση του αέρα , και ενώ η πίεση που δείχνει είναι ακριβής σχετικά με την πίεση που υπάρχει εκείνη την ώρα στην επιφάνεια της θάλασσας κατόπιν ελέγχου από τα διάφορα site, κατα τα άλλα το υψόμετρο είναι αλλού. Μείον 27 μέτρα κάτω από την θάλασσα (Ο Κουστω ειμαι ?) και με update. Συν 1 μέτρο πάνω από την θάλασσα ενώ ειμαι σε βουνό κοκ. Και χειροκίνητα μετά από λίγο πάλι δείχνει αλλά νταλων. Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts