evris2013 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Κι εμένα περίεργο μου φαίνεται που έβαλαν ois μόνο στον τηλεφακό και όχι στην κύρια κάμερα ή και τις δύο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 (edited) Πάντως ένας με Redmi Note 8T στο νήμα της συσκευής, που είδα πριν λίγο, λέει ότι την άνοιξε και λειτουργεί κανονικά! Αλλο λεω. Λες gcam για όλους... και εγώ ρωταω τι το ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη gcam? Γιατί αυτή και όχι κάποια άλλη; Και σίγουρα όπως βλέπεις δεν δουλεύει σε όλες τις συσκευές ;) :) Edited February 28, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Είπα ότι είναι σε beta στάδιο ακόμα. Άκουσα όμως ότι την διορθώνουν για να πάει σε όλες τις συσκευές από Android 9 και επάνω. Το τι παραπάνω έχει, αν δεν ανοίξει πως να το ξέρουμε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 (edited) Είπα ότι είναι σε beta στάδιο ακόμα. Άκουσα όμως ότι την διορθώνουν για να πάει σε όλες τις συσκευές από Android 9 και επάνω. Το τι παραπάνω έχει, αν δεν ανοίξει πως να το ξέρουμε! Απλά δεν κατάλαβα γιατι τη πρότεινες. Πόσο μάλλον όταν λες ότι είναι για όλες τις συσκευές ενώ εσύ δεν την έχεις καν δοκιμάσει. Εφόσον δεν ξέρεις καν τι κάνει πως την προτείνεις; Αμα παρακολουθήσεις το θέμα gcam βγαίνουν συνεχώς πολλές εναλλακτικές εκδόσεις (εμένα μου χτυπάνε καθημερινα 4-5 ειδοποιήσεις για νέες εκδόσεις) και αμα αρχίσουμε να τις βάζουμε όλες χωρίς καν σχόλιο για το πως τα πάει στη συσκευή μας, πχ πολύ καλύτερη στη τάδε συσκευή (ενδεχομένως και με κάποιο συγκριτικο), νομίζω δεν θα βοηθήσει κανέναν ;) . Αυτό που θέλω να πω είναι μην πέφτουμε στην παγίδα των click baits γιατι αλλιώς θα φάει τρελό σπαμάρισμα το thread. :) Για την ιστορία, επειδή το έγραψες πριν, υπάρχει thread και για gcam http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462218 :) Edit: Επειδή ξαναδιάβασα τι έγραψα, μην το πάρεις ως κριτική ή επίθεση. Φιλικά λέω πως ίσως θα ήταν καλύτερα μια πρόταση για gcam :) Edited February 28, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Απλά δεν κατάλαβα γιατι τη πρότεινες. Πόσο μάλλον όταν λες ότι είναι για όλες τις συσκευές ενώ εσύ δεν την έχεις καν δοκιμάσει. Εφόσον δεν ξέρεις καν τι κάνει πως την προτείνεις; Αμα παρακολουθήσεις το θέμα gcam βγαίνουν συνεχώς πολλές εναλλακτικές εκδόσεις (εμένα μου χτυπάνε καθημερινα 4-5 ειδοποιήσεις για νέες εκδόσεις) και αμα αρχίσουμε να τις βάζουμε όλες χωρίς καν σχόλιο για το πως τα πάει στη συσκευή μας, πχ πολύ καλύτερη στη τάδε συσκευή (ενδεχομένως και με κάποιο συγκριτικο), νομίζω δεν θα βοηθήσει κανέναν ;) . Αυτό που θέλω να πω είναι μην πέφτουμε στην παγίδα των click baits γιατι αλλιώς θα φάει τρελό σπαμάρισμα το thread. :) Για την ιστορία, επειδή το έγραψες πριν, υπάρχει thread και για gcam http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462218 :) Edit: Επειδή ξαναδιάβασα τι έγραψα, μην το πάρεις ως κριτική ή επίθεση. Φιλικά λέω πως ίσως θα ήταν καλύτερα μια πρόταση για gcam :) Εγώ νόμιζα αυτό είναι για της συσκευές της Google τα Pixel. Δεν λέει πουθενά gcam! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Mi A3 gcam IMG_20200229_201243 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 (edited) Εγώ νόμιζα αυτό είναι για της συσκευές της Google τα Pixel. Δεν λέει πουθενά gcam! Μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με τη google camera. Gcam λέμε σε συντομια τις google camera και μάλιστα νόημα για συζήτηση έχουν μόνο αυτές που είναι port από τις συσκευές google pixel καθώς οι υπόλοιπες δεν έχουν δυνατότητα hdr+. Αν για παράδειγμα κατέβαζες παλαιότερα αυτή που υπήρχε στο play store (δεν ξέρω αν υπάρχει πια για τρίτες συσκευές) δεν θα είχε τα οφέλη που συζητάμε. Οπότε για αυτό και ο τίτλος που διάβασες αφού στην ουσία βάζεις τη κάμερα του google pixel στο κινητό σου. Στη τελική τι νόημα θα είχε να συζητάμε για ports σε συσκευές της ίδιας της google? Οκ έχουν βγει κάνα δυο customies και για αυτές τελευταία (που δεν εχουν τόσο νόημα) αλλά και πάλι το thread είναι αρκετά παλαιότερο. Anyway, πολύ το αναλύσαμε. Το Point ειναι ότι υπάρχει thread που το έψαχνες :) Edited March 1, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 (edited) Μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με τη google camera. Gcam λέμε σε συντομια τις google camera και μάλιστα νόημα για συζήτηση έχουν μόνο αυτές που είναι port από τις συσκευές google pixel καθώς οι υπόλοιπες δεν έχουν δυνατότητα hdr+. Αν για παράδειγμα κατέβαζες παλαιότερα αυτή που υπήρχε στο play store (δεν ξέρω αν υπάρχει πια για τρίτες συσκευές) δεν θα είχε τα οφέλη που συζητάμε. Οπότε για αυτό και ο τίτλος που διάβασες αφού στην ουσία βάζεις τη κάμερα του google pixel στο κινητό σου. Στη τελική τι νόημα θα είχε να συζητάμε για ports σε συσκευές της ίδιας της google? Οκ έχουν βγει κάνα δυο customies και για αυτές τελευταία (που δεν εχουν τόσο νόημα) αλλά και πάλι το thread είναι αρκετά παλαιότερο. Anyway, πολύ το αναλύσαμε. Το Point ειναι ότι υπάρχει thread που το έψαχνες :) Δεν είχα πιο παλιά Android για να ασχοληθώ με gcam. Ξέρω ότι gcam είναι η Google camera! Επίσης όταν άνοιξες το νήμα για τις gcam (30 Δεκεμβρίου 2017) που είδα, είχα Windows phone! ;) Edited March 1, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 (edited) LG G8s με τον υπερευρυγώνιο φακό και gcam IMG_20200301_153037_ultrawide-gcam by Andreas L., on Flickr IMG_20200301_130351_GC6.1_Eszdman-v4 by Andreas L., on Flickr Edited March 2, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Ωραίο εφέ του ήλιου ανάμεσα στα δέντρα!!! Που τα βρήκες τα χιόνια; :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Ωραίο εφέ του ήλιου ανάμεσα στα δέντρα!!! Που τα βρήκες τα χιόνια; :) Ναι εκεί επικεντρώθηκα και γω όταν την έβγαζα. Και όμως έχει χιόνια. Απλά δεν θα το βρεις εκεί που είναι ο πολύς κόσμος. Θέλει λίγο ανάβαση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) 2020-03-03_08-41-45 by Evris Gialetzis - Flickr2BBcode LITE Edited March 3, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) Συγκριτικό stock auto των lg g8s και oneplus 7. (θα ακολουθήσει και με νυχτερινές) Πρώτα g8s. Edited March 3, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Αντρέα πραγματικά κ οι δύο συσκευές είναι πολύ καλές δώσε κ νυχτερινές να δούμε πως τα πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να κάνω δεύτερο post στα καπάκια. Ισως βάλω αυριο κανα 2 νυχτερινες που τραβηξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Mi A3 gcam IMG_20200302_222237 by vasilis poun, on Flickr HTC 10 gcam IMG_20200302_222304 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Συνεχιζω το χθεσινο συγκριτικο LG G8s vs Oneplus 7. Και στις δυο stock auto οι φωτογραφίες χωρίς ταπ. Σε επόμενο post θα ακολουθήσει και ενα τελικό με την gcam στην εξίσωση. Πρώτα του G8s. Για φουλ ανάλυση πατήστε το κουμπι download (θα την ανοιξει απλά σε παράθυρο... δεν τις κατεβάζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Γιατί το OnePlus 7 βγάζει τόσο πολύ iso σε σχέση με το LG; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Γιατί το OnePlus 7 βγάζει τόσο πολύ iso σε σχέση με το LG; Προφανώς έχουν διαφορετική "κλίμακα" σε iso. Γενικα οτι κινητό εχω πιάσει με imx586 βάζει πολύ υψηλότερες τιμές. Εδω το lg είναι το άλλο άκρο. Για αυτό γενικά από το iso και μόνο, αν δεν ξέρεις τη συσκευή, δεν μπορείς να κρίνεις το αν ήταν σκοτεινά ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 (edited) LG G8s stock vs Oneplus 7 gcam . (λίγο άδικο συγκριτικό εκ πρώτης αλλά εξηγώ παρακάτω). Στο oneplus 7 χρησιμοποίησα την gcam που εβαζα για βράδυ με πειραγμένο το wavelet (καλό για νυχτερινά τοπία, κακό για πρόσωπα). Στο G8s, στα νυχτερινά τοπία είναι οριακά καλύτερη η στοκ οπότε δεν έχει νόημα να βάλω gcam (τουλάχιστον δεν έχω βρεί/στησει ακόμα κάτι καλό). Πρώτα G8s και μετα Oneplus 7. Για φουλ ανάλυση πατήστε το κουμπι download όπου τα ανοίγει απλά σε νέα καρτελα. Edited March 5, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 HTC 10 gcam IMG_20200302_221032 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 (edited) Τόσο καλές φωτογραφίες βγάζει η συσκευή; Απ' ότι είδα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC 10, μέχρι και η μπροστινή κάμερα έχει ois!!! Θα έπρεπε να το είχαν στάνταρ όλες οι εταιρείες τώρα που είναι στη μόδα οι selfies! Edited March 5, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 HTC 10 gcam IMG_20200302_221032 by vasilis poun, on Flickr Η gcam μπαίνει με root η έτσι απλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Πολύ δυνατό το G8s, αν και φαίνεται να έχει καλύτερο DR το OP7. Κάτι σχετικό με τους φακούς ζουμ που διαπίστωσα χθες. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το software παρακάμπτει την χρήση του zoom φακού και απλά χρησιμοποιεί τον κύριο φακό με ψηφιακό ζουμ. Αυτό ασφαλώς το διαπιστώνεις από την προβολή λεπτομερειών της φωτογραφίας που τραβάς (και ασφαλώς και καλύπτοντας και με το δάκτυλο σου τον φακό) Για να το εξαναγκάσεις σε χαμηλό φωτισμό να τραβήξει με τον φακό αυτό κρατάς το πάτημα πάνω στο δεντράκι και σου βγάζει το preview για κάθε φακό. Τότε τον επιλέγεις και τραβάει (τουλάχιστον στα lg έτσι λειτουργεί). Ωστόσο το αποτέλεσμα σε χαμηλό φωτισμό δεν είναι καλό, προφανώς και λόγω διαφραγματος. Sent from my LG V40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Τόσο καλές φωτογραφίες βγάζει η συσκευή; Απ' ότι είδα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC 10, μέχρι και η μπροστινή κάμερα έχει ois!!! Θα έπρεπε να το είχαν στάνταρ όλες οι εταιρείες τώρα που είναι στη μόδα οι selfies! ναι είναι πολυ δυνατό ακόμα και σήμερα.. και ας ειναι συσκευή 4 ετων Η gcam μπαίνει με root η έτσι απλά; απλή εγκατάσταση χωρις ρουτ.. απλά θέλει παλαιότερες εκδόσεις γιατι δεν υποστηρίζει το λογισμικό τις καινούριες εγω πέρασα του αρνοβα την 5.1.018 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts