Jump to content

Sony Ericsson P900: Πληροφορίες και νέα

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανακοικοινώθηκε η κυκλοφορία του P900 σε όλη την Ευρώπη:

http://www.eone.gr/4dcgi/_w_articles_technomobile_96273_18/11/2003_mobileportal

Υ.Γ.: Για δείτε και τα links στο τέλος της σελίδας ... :)

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον gpx

bre paidia kanena neo gia to elliniko menou , kikloforise? :rolleyes:

Όχι ακόμα, αλλά λογικά το περιμένουμε από μερα σε μέρα!

Αρχικό Μήνυμα από τον geovass

Κατ'αρχην το τηλεφωνο θα κυκλοφορισει την πρωτη εβδομαδα του Δεκεμβριου !

Το πακετο θα ειναι 1 και μοναδικο !

Περιεχει και θηκη (που μπαινει στη μεση) και hands free!

Κανονικα θα πρεπει να εχει και 2 CD's... :D

Ολα συγκλινουν στο οτι ερχεται πολυ συντομα το κινητο.Χωρις να εχω ακριβη σημαδια θεωρω οτι ναι,την πρωτη Βδομαδα του Δεκεμβρη θαναι εδω..Αλλο ενα σημαδι.ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ σημερα η τιμη του Π-800!!!Πλεον το δινουμε 480(!!!)ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ...

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Καλησπέρα! Είμαι κι εγώ υποψήφιος αγοραστής του Ρ900 και για να πω την αλήθεια, η πρώτη απογοήτευση ήρθε όταν διάβασα ότι ΔΕΝ ηχογραφεί συνομιλία! Με τσάκισε! Υπολόγιζα πολύ σε αυτό, γιατί θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύ χρήσιμο στην δουλειά μου! (τίποτα το μεμπτό ή το ύποπτο, να είστε βέβαιοι!!!)

Μήπως, όσοι το έχετε ήδη πάρει και έχετε εξοικειωθεί αρκετά, βρήκατε τρόπο να "γράψει" συνομιλία; Εγώ για παράδειγμα με το Τ610, ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά βρήκα τον τρόπο. Μήπως λέω ισχύει και για το Ρ900... Ελπίζω τουλάχιστον.

Επιπλέον, το λινκ που είδα για δείγμα βίντεο από Ρ900, με πάει κάπου που μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα να το "κατεβάσω"... Τουλάχιστον έχετε άποψη από δικές σας εγγραφές σχετικά με την ποιότητά του; Το θεωρώ λίγο χαζό να το ρωτήσω αλλά θα το κάνω... Γράφει και ήχο ταυτόχρονα έτσι;

Επιπλέον, χρησιμοποιεί κανείς word στο Ρ900 του; Και αυτό είναι κάτι που υπολογίζω πολύ! Ελπίζω να είναι πράγματι θετικές οι εμπειρίες σας.

Και κάτι τελευταίο. Έχω διαμορφώσει το αρχείο μου (το οποίο είναι αρκετά μεγάλο με προοπτικές να γίνει ακόμη μεγαλύτερο αλλά όχι και να ξεπεράσει τα 128 ΜΒ) με φακέλους word στον υπολογιστή. Μπορώ να ελπίζω σε παρόμοια μορφή και στο Ρ900; Κι αν ναι, μάλλον, δεν θα είναι "αυτόματες" οι κλήσεις από αυτό ε;

Ευχαριστώ πολύ... εκ των προταίρων για τις απαντήσεις σας.

Αρχικό Μήνυμα από τον sotiris72

Επιπλέον, το λινκ που είδα για δείγμα βίντεο από Ρ900, με πάει κάπου που μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα να το "κατεβάσω"...

Δοκίμασε από εδώ να κατεβάσεις το αρχείο.

Όποιος άλλος έχει βιντεάκι τραβηγμένο από το Ρ900, ας μου δώσει το Link που έχει το αρχείο, για να το βάλω στην ανακοίνωση.

Μπορείς να επεξεργαστείς αρχεία του Word στο Ρ900, υπάρχει εφαρμογή για αυτό. Αν πας στο thread για τις εφαρμογές κ.λ.π. του Ρ800/Ρ900, στην τελευταία σελίδα γίνεται αναφορά για αυτό και σχετικά με την "αγορά" του.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Μολις με ενημερωσαν οτι αυριο ερχεται μια πρωτη παρτιδα με 800 κομματια και αν θελω μερικα.... :eek: ,ο ανθρωπος μου μεσα!!Αυριο το απογευμα με μεθαυριο το πρωι υποσχεθηκε να τα εχω στα χερια μου!!Λετε???Τοσο ξαφνικα δεν εχει ξαναγινει,αφου τιμολογηση ακομα δεν εχει γινει και αυτος μου ειπε οτι επειδη ειναι υπευθυνος διαχειρισης και οχι τιμολογησης αυριο θα μου πει τιμη...Μπας και με κοροιδευουν?? :confused:

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas

Μολις με ενημερωσαν οτι αυριο ερχεται μια πρωτη παρτιδα με 800 κομματια και αν θελω μερικα.... :eek: ,ο ανθρωπος μου μεσα!!Αυριο το απογευμα με μεθαυριο το πρωι υποσχεθηκε να τα εχω στα χερια μου!!Λετε???Τοσο ξαφνικα δεν εχει ξαναγινει,αφου τιμολογηση ακομα δεν εχει γινει και αυτος μου ειπε οτι επειδη ειναι υπευθυνος διαχειρισης και οχι τιμολογησης αυριο θα μου πει τιμη...Μπας και με κοροιδευουν?? :confused:

File kinitoeidimona gia xara!Den mporesa na antistathw diavazontas to post soy kai epeidh eimai sxetika kainoyrgios sto forum pairnw to tharos na se rwthsv ean gnorizeis poy mporw na to vrw

Αρχικό Μήνυμα από τον Valkyre13

File kinitoeidimona gia xara!Den mporesa na antistathw diavazontas to post soy kai epeidh eimai sxetika kainoyrgios sto forum pairnw to tharos na se rwthsw :ta kommatia afta pou les tha ta exeis esy,dhladh exeis magazi?An oxi mporeis na moy eksasfalhseis ki emena ena kai se ti timh?Ean ginetai tha ithela ,an pernaei apo to xeri soy fysika,na to krataw ki egw sta xeria moy methayrio!!Se eyxaristw poly ek twn proterwn!

O kinitoneidimonas είναι γνωστός χρήστης και ιδιοκτήτης καταστήματος κινητών και αξεσουάρ. Συνήθως μάλιστα οι τιμές του έιναι καλύτερες από τις μεγάλες αλυσίδες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βλέπεις το profile κάθε χρήστη.

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Από την αρχή, η SE είπε ότι το κινητό θα κυκλοφορήσει αρχές του Νοέμβρη....

Άρα πολύ πιθανό να είναι αλήθεια.... :)

Παράθεση

Μολις με ενημερωσαν οτι αυριο ερχεται μια πρωτη παρτιδα με 800 κομματια και αν θελω μερικα.... ,ο ανθρωπος μου μεσα!!Αυριο το απογευμα με μεθαυριο το πρωι υποσχεθηκε να τα εχω στα χερια μου!!Λετε???Τοσο ξαφνικα δεν εχει ξαναγινει,αφου τιμολογηση ακομα δεν εχει γινει και αυτος μου ειπε οτι επειδη ειναι υπευθυνος διαχειρισης και οχι τιμολογησης αυριο θα μου πει τιμη...Μπας και με κοροιδευουν??

File kinitoeidimona gia xara!Den mporesa na antistathw diavazontas to post soy kai epeidh eimai sxetika kainoyrgios sto forum pairnw to tharos na se rwthsw :ta kommatia afta pou les tha ta exeis esy,dhladh exeis magazi?An oxi mporeis na moy eksasfalhseis ki emena ena kai se ti timh?Ean ginetai tha ithela ,an pernaei apo to xeri soy fysika,na to krataw ki egw sta xeria moy methayrio!!Se eyxaristw poly ek twn proterwn!

Ως καινούριος κι εγώ, θα μπορούσα να εκφράσω παρόμοια επιθυμία; Και απο βδομάδα να το πάρω, δεν θα με πείραζε...

Αρκεί να μη σε φέρω σε δύσκολη θέση φίλε μου... Αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, καλύτερα αγνοήστε την καταχώρησή μου.

Αρχικό Μήνυμα από τον nMIK-3

Logika den ginete.

To P900 ine kathara basismeno se pragmatiko OS stin diki mas periptosi to Symbian diladi.

Kanena programma den mporei na treksi an proigoumenoun den trexei pano se Symbian.

To ksipnitiri kai to roloi ine apla mia efarmigi pou trexei pano se Symbian.Opote an to kinito ine klisto tote ine to Symbian apenergopiimeno opote ta apotelesmata ta kseroume.

Ine san na exoume mia efarmogi gia ksipnitiri sto kanoniko mas PC kai na to rithmisoume na xtipisi kapia stigmi pou to PC mas tha ine kleisto.Den tha treksi...

Omos epidi se auto ton tomea tipota den ine adinato kati prepei na kanei i SE dioti simfono ine poly spastiko...

Alithia ta Nokia me Series 60 exoun auto to problima?

To 7650 που έχω και χρησιμοποιεί το Symbian δουλεύει και κλειστό!!

Μακάρι να έχεις δίκιο.

Περιμένουμε νέα σου αφού έχεις τα cone!!

Tελικα ειναι αληθεια....Ηρθαν τα πρωτα 300 και οχι 800 κομματια εκ των οποιων 10 θαναι δικα μου αυριο :happy: Εξηγηθηκε καλα ο ανθρωπος μου.Παιδια η τιμη που ερχεται η λιανικη μαζι με το φπα ειναι ακριβως οσο το Π-800 οταν κυκλοφορησε.820 ευρω τελικη,και αναμενεται να πεσει κατα 50-70 ευρω τελος Γεναρη ;) Νεα παραλαβη στις αποθηκες της Ερικσον πρωτη βδομαδα του Δεκεμβρη... :)

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το Ρ900 έχει Ζοοm στην κάμερα του ή μπορούμε να το πετύχουμε μέσω κάποιου προγράμματος. Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον eleco

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το Ρ900 έχει Ζοοm στην κάμερα του ή μπορούμε να το πετύχουμε μέσω κάποιου προγράμματος. Ευχαριστώ.

Δεν υπαρχει κατι τετοιο δυστυχως.

Ηδη οι πρωτοι 9 το εχουν στα χερια τους το κινητακι :) ;)

Ηδη οι πρωτοι 9 το εχουν στα χερια τους το κινητακι :) ;)

thelo k ego re gamoto :cry:

Pedia to link gia to P900 sto Dubai eine http://www.aptecmobiles.com Einai eteria me edra to Dubai.I timi tou eine 2.550 AED (Arab Emirates Dirhams)

3.65AED = 1 USD ara to P900 costizei 700USD peripou.Loipon an thelete na sas to steiloun ipologiste oti an valete ta shipping cost kai to fpa ektelonisis san vgainei giro sta 540-550 Euro.

Opote anti na sas to stiloun pigente ena ta3idaki anpsixis sto Dubai (a3izei ton kopo).

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ P900 AΠΟ ΧΘΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗΜΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗ 890Ε ΠΕΡΙΠΟΥ

Μηπως υπαρχει περιπτωση να μάθουμε σε ποια καταστήματα υπάρχει;

Ο kinitoneidimonas 10 έφερε και τα 9 έχουν πουληθεί,επομένως χασαμε!

Gilles smiles!

Αρχικό Μήνυμα από τον jor1ge

Μηπως υπαρχει περιπτωση να μάθουμε σε ποια καταστήματα υπάρχει;

Ο kinitoneidimonas 10 έφερε και τα 9 έχουν πουληθεί,επομένως χασαμε!

...και γιατι δεν παιρνεις το 1 που του εχει μεινει τοτε ?? :whistle: :whistle: