giorgos_30 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 kalhmera kounadisk. thelo thn boithia soy!! ta sms den moy metrah katholoy!! kai sths klisis pali gia na moy ths metrisi prepi na paw arxeio metrhtes epanypologismos kostoys gia na moy bgalh thn diarkia to exerxomenon kliseon. kanw kati lathos sths rithmisis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimisand Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Μετα απο πολλα διαφορετικα προγραμματα που εχω δοκιμασει εχω ηδη απογοητευτει αρκετα οσον αφορα την αναλυτικη ενημερωση κλησεων, υπολοιπου χρονου και μηνυματων. Οποτε επικρωτω την οποια ελληνικη προσπαθεια για επιλυση αυτου του μεγαλου προβληματος..... Πολυ ευχαριστως να συνδραμω και εγω στο beta testing εφοσον ειναι αυτο δυνατον μια που εχω το ΜΙΟ Α701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Θα ήθελα και γω να δοκιμάσω το προγραμματάκι σου στο Mio μου. Φαίνεται πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounadisk Δημ. March 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Τους θερμούς χαιρετισμούς μου σε όλους. Το Beta Testing καλά κρατεί. Ήδη υπάρχει αρκετός κόσμος που το τεστάρει. Σύντομα θα είμαι σε θέση να ανεβάσω public beta. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με requests, bugs που όσο πάει και μικραίνει!!! Οπότε... αναμείνατε στο... myphone σας!!! :D Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Τους θερμούς χαιρετισμούς μου σε όλους. Το Beta Testing καλά κρατεί. Ήδη υπάρχει αρκετός κόσμος που το τεστάρει. Σύντομα θα είμαι σε θέση να ανεβάσω public beta. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με requests, bugs που όσο πάει και μικραίνει!!! Οπότε... αναμείνατε στο... myphone σας!!! :D Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας! Πρωτος - Πρωτος !!! :cool: :D Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 εμεις ευχαριστουμε!!!!οχι εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxiradakis Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Γεια σε ολους , Εβαλα το πρόγραμμα στο htc p3300 , αλλα δεν δουλευει , και λεει να κανω soft reset , οπου εχω κανει . Ξερει καποιος να με βοηθησει ; Ευχαριστω. Email : gxiradakis@gmail.com :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Γεια σε ολους , Εβαλα το πρόγραμμα στο htc p3300 , αλλα δεν δουλευει , και λεει να κανω soft reset , οπου εχω κανει . Ξερει καποιος να με βοηθησει ; Ευχαριστω. Email : gxiradakis@gmail.com :happy: Εκτος και αν εχεις BETA του καινουργιου, το προγραμμα του Kounadisk που βρισκεται στην πρωτη σελιδα του thread, ειναι συμβατο μονο με WM2003 και οχι με WM5 που εχει το Artemis σου. Ειναι λογικο λοιπον αν ισχυει κατι τετοιο να μην δουλευει. Σε μερικες ημερες θα ανεβει public BETA του νεου προγραμματος. Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxiradakis Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Αν μπορεί κάποιος ας μου στίλει στο email μου η beta εκδοση του προγραμματος για να την δοκιμασω. Τηχ :D email : gxiradakis@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Κι εγώ ενδιαφέρομαι να γίνω beta tester! Το έχετε ανεβάσει κάπου? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Τιποτα νεοτερο παιδια απο το beta testing? Να περιμενουμε public beta συντομα? Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Κανένα νέο παιδιά??:blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounadisk Δημ. April 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Την καλησπέρα μου στο forum! Είμαστε στην τελική ευθεία... Αμέσως μετά το Πάσχα (και εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την έκδοση που ήδη υπάρχει), θα ανεβάσω την public beta της εφαρμογής. Μέχρι τότε... Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα με τις ευχές μου για ότι καλλίτερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 kounadisk είσαι φοβερός ! Περιμένουμε αγωνιωδώς :) Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα, σε εσένα και όλη την παρέα του forum ! nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Την καλησπέρα μου στο forum! Είμαστε στην τελική ευθεία... Αμέσως μετά το Πάσχα (και εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την έκδοση που ήδη υπάρχει), θα ανεβάσω την public beta της εφαρμογής. Μέχρι τότε... Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα με τις ευχές μου για ότι καλλίτερο!!! Καλή Ανάσταση και απο μένα φιλε kounadisk...... :) :) :) Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Καλή Ανάσταση σε όλους και περιμένουμε !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους παιδια :) και σε σενα κωστη ιδιαιτερα :D με ενα μεγαλο ευχαριστω για την προσπαθεια σου :respect: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Τιποτε νεοτερο παιδια??? Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 an ginete mpori kapios na mou to stili gia na to dokimaso me email Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 me too...! θα ήθελα να το περιεργαστώ το προγραμματάκι! μία αποριούλα: έχετε προβλέψει μήπως τα νέα πακέτα με 1 λεπτό το λεπτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kzduck Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 To programataki auto douleuei se wm5.An nai einai kalo?Me endiaferei mono i diarkeia exerxomenon kleiseon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 To programataki auto douleuei se wm5.An nai einai kalo?Me endiaferei mono i diarkeia exerxomenon kleiseon. To προγραμμα στην πρωτη σελιδα δεν δουλευει σε WM5. Το νεο που θα δουλευει ετοιμαζεται και ειναι φυσικο οτι θα μετραει την διαρκεια και των εξερχομενων κλησεων. Αναμενουμε νεοτερα απο τον δημιουργο και τους BETA testers. Αληθεια πως παει η public beta παιδια? Δεν πιστευω να μας ξεχασατε, εεεεε??? :) Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounadisk Δημ. April 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Το πρόγραμμα και το Beta Testing πηγαίνουν άψογα. Θα μιλήσω με τους administrators ώστε να ανεβάσουν την τελευταία version (WM5 / WM6 Compatible). Λόγω χρόνου δυστυχώς δεν έχω ανεβάσει ακόμα site (με βοηθητικό υλικό), αλλά σας υπόσχομαι ότι στο μέλλον θα γίνει κι αυτό. Ελπίζω τα παιδιά που ήδη το έχουν στο pda τους (Beta Team) να μπορέσουν να σας βοηθήσουν στη χρήση και στην παραμετροποίηση της εφαρμογής. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθήτε άμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Καλημέρα. Το πρόγραμμα που υπάρχει στα myfiles είναι το παλιό! Το ανέβασες πουθενά αλλού και δεν μπορούμε να το βρούμε? :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 κανα νεο,απ'το μετωπο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts