OverClocker Δημ. Δευτέρα στις 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:02 μμ Σίγουρα δεν μπερδεύτικες και πήγες δημόσια υπηρεσία? 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Δευτέρα στις 08:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:54 μμ 1 hour ago, MIB said: Πήγα Cosmote και μόνο δεν με διώξανε με τις κλωτσιές. Σαν τον κανάκη στο σκετσάκι με τον ΟΤΕ στο ΑΜΑΝ ένιωσα. Αρχικά ρωτάω μια κυριά και της δείχνω το ρολόι λέγοντας θέλω esim για το κινητό αλλά με το ίδιο νουμερο με twinSIM , MultiSIM δεν θυμόμουν τι είπα. Μάλλον twinSIM είπα. λέει δεν γίνεται. οι TwinSIM είναι μονο για SIM όχι για eSIM. ε λέω μάλλον λάθος εξηγησα, ας το περιγράψω. Λέω δεν υπάρχει λύση για να έχω το νουμερό μου ΚΑΙ στο κινητό ΚΑΙ στο ρολόι ? Μόνο με άλλο νούμερο. Λέω δεν θέλω αλλο νουμερο. Λέει ΟΧΙ. Φευγω και για να μην είμαι αγενής εψαξα στο ιντερνετ στο κινητό μου το link που είχατε παραθέσει και εδώ σχετικά με την δυνατότητα να εχεις το νουμερό σου με multiSIM στο ρολόι. Ξαναγυρνάω να της το δείξω αλλά εξυπηρετούσε άλλον. πάω σε άλλον (ανδρα) και του λέω θέλω το νουμερό μου στο ρολόι και η κυρία μου είπε δε γίνεται, του δείχνω το site και λέω αυτό δεν το έχετε; αυτό δεν δίνει ίδιο νουμερο και στο κινητό και ρολόι? Λέει ναι αλλά μην μου το ζητάς σήμερα. έχει πρόβλημα το συστήμα και σερνεται , αν θες σου το κάνω αλλα δεν εγγυώμαι τίποτα. Αλλά και άλλη φορά να έρθεις εγώ σου λέω να μην το κάνεις. ΓΙΑΤΙ?! του απαντάω. Γιατί μου λέει δεν λειτουργεί καλα. μια θα δουλευει μια όχι. καλά λέω δεν το θέλω για να παίζω συνέχεια με αυτό , για μια ώρα ανάγκης, και όσες φορές θα βγώ με το ποδήλατο βόλτα να μην κουβαλάω κινητό. Καλά αν θες να το κάνεις να ξέρεις θα έχεις προβλήματα. ΟΚ λέω θα το σκεφτώ. Να ρωτήσω και κάτι που διαβασα στο myphone.gr, Αν το συμβόλαιο μου είναι απεριόριστά η multiSIM θα είναι 25€ και όχι 5€? όχι λέει 5€ είναι αν είναι για ρολόι, αν είναι για έξτρα data SIM τότε είναι 25€. Σύντομα θα χρειαστώ να μεταφέρω την eSIM απο το S22U στο S25U δεν μπορώ να το κάνω μόνος . Α λέει αυτά γίνονται ευκολά στο εξωτερικό εδώ πρέπει να έρθεις απο εδώ να σου το κάνουμε. ΟΚ λέω θα το κάνω τότε και μαζί θα πάρω και την extra SIM για το Watch . Α λέει μην τα κάνεις μαζί τα αιτήματα. μπορεί να έχεις πρόβλημα. καλύτερα κάνε το ένα και την επόμενη μέρα το άλλο. ΟΚ λέω, ευχαριστώ Ό,τι νά 'ναι 😄 Για τα 5€ vs 25€ έχει άδικο. Δεν εξαρτάται από το εάν είναι "για ρολόι" ή "data SIM", αλλά από το εάν έχεις απεριόριστα. Η "μεταφορά" της eSIM στην Cosmote δυστυχώς στην πραγματικότητα είναι επανέκδοση (μαζί με την χρέωση). Γι' αυτό σου είπε να πας από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. Τρίτη στις 05:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:50 πμ 10 ώρες πριν, MIB said: Πήγα Cosmote και μόνο δεν με διώξανε με τις κλωτσιές. Σαν τον κανάκη στο σκετσάκι με τον ΟΤΕ στο ΑΜΑΝ ένιωσα. Αρχικά ρωτάω μια κυριά και της δείχνω το ρολόι λέγοντας θέλω esim για το κινητό αλλά με το ίδιο νουμερο με twinSIM , MultiSIM δεν θυμόμουν τι είπα. Μάλλον twinSIM είπα. λέει δεν γίνεται. οι TwinSIM είναι μονο για SIM όχι για eSIM. ε λέω μάλλον λάθος εξηγησα, ας το περιγράψω. Λέω δεν υπάρχει λύση για να έχω το νουμερό μου ΚΑΙ στο κινητό ΚΑΙ στο ρολόι ? Μόνο με άλλο νούμερο. Λέω δεν θέλω αλλο νουμερο. Λέει ΟΧΙ. Φευγω και για να μην είμαι αγενής εψαξα στο ιντερνετ στο κινητό μου το link που είχατε παραθέσει και εδώ σχετικά με την δυνατότητα να εχεις το νουμερό σου με multiSIM στο ρολόι. Ξαναγυρνάω να της το δείξω αλλά εξυπηρετούσε άλλον. πάω σε άλλον (ανδρα) και του λέω θέλω το νουμερό μου στο ρολόι και η κυρία μου είπε δε γίνεται, του δείχνω το site και λέω αυτό δεν το έχετε; αυτό δεν δίνει ίδιο νουμερο και στο κινητό και ρολόι? Λέει ναι αλλά μην μου το ζητάς σήμερα. έχει πρόβλημα το συστήμα και σερνεται , αν θες σου το κάνω αλλα δεν εγγυώμαι τίποτα. Αλλά και άλλη φορά να έρθεις εγώ σου λέω να μην το κάνεις. ΓΙΑΤΙ?! του απαντάω. Γιατί μου λέει δεν λειτουργεί καλα. μια θα δουλευει μια όχι. καλά λέω δεν το θέλω για να παίζω συνέχεια με αυτό , για μια ώρα ανάγκης, και όσες φορές θα βγώ με το ποδήλατο βόλτα να μην κουβαλάω κινητό. Καλά αν θες να το κάνεις να ξέρεις θα έχεις προβλήματα. ΟΚ λέω θα το σκεφτώ. Να ρωτήσω και κάτι που διαβασα στο myphone.gr, Αν το συμβόλαιο μου είναι απεριόριστά η multiSIM θα είναι 25€ και όχι 5€? όχι λέει 5€ είναι αν είναι για ρολόι, αν είναι για έξτρα data SIM τότε είναι 25€. Σύντομα θα χρειαστώ να μεταφέρω την eSIM απο το S22U στο S25U δεν μπορώ να το κάνω μόνος . Α λέει αυτά γίνονται ευκολά στο εξωτερικό εδώ πρέπει να έρθεις απο εδώ να σου το κάνουμε. ΟΚ λέω θα το κάνω τότε και μαζί θα πάρω και την extra SIM για το Watch . Α λέει μην τα κάνεις μαζί τα αιτήματα. μπορεί να έχεις πρόβλημα. καλύτερα κάνε το ένα και την επόμενη μέρα το άλλο. ΟΚ λέω, ευχαριστώ Ρε τι λενε ρε.... Την πρωτη φορα που πηγα για multisim η διαδικασια καρτησε κατι παραπανω απο 20 λεπτα. Απο τοτε και στο εξης για να επανεκδωσουν το qrcode για αλλαγη ρολογιου ενα δεκαλεπτο την καθε φορα (το εχω κανει 3 φορες) Ξαναπηγαινε και πιασε την κυρια απο το γιακα και πες της οτι σε μιση ωρα απο τωρα θα πρεπει να εχω την ιδια συνδεση στο κινητο και το ρολοι.. Και για ολα αυτα για την ταλαιπωρια που περασες κανονικα θα πρεπει να μην σου χρεωσουν ουτε το πενταευρο.... Και πες και στο νεαρο οτι δουλευλουν απροσκοπτα μεταξυ τους χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. Τρίτη στις 07:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:05 πμ Τι να πω. ήμουν στο κατάστημα Γερμανος στο Cosmos θεσσαλονίκη Σχετικά με το 25άρι αν έχεις απεριόριστα του το τόνισα και ηταν κατηγορηματικός , όχι 5€ είναι. καλά λέω τοτε γιατί στο site γράφει ΑΠΟ 5€? Γιατί λέει ότι ειναι 5 για κάθε esim που ενεργοποιείς 5+5+5+5 μέχρι 4 μπορείς. Δεν ρώτησα αν για την μεταφορά της eSIM μου σε άλλο τηλέφωνο αν κοστίζει. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. Τρίτη στις 08:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:17 πμ Εσείς όλοι που μιλάτε για eSIM έχετε πιστοποιημένες συσκευές; Θέλω να αγοράσω συσκευή που έχει eSIM αλλά δεν τη βλέπω (προς το παρόν) στη λίστα cosmote.gr/cs/cosmote/en/esim.html και με ενδιαφέρει αν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω eSIM ή αν η Cosmote περιορίζει τη δυνατότητα για eSIM μόνο στις συσκευές που αυτή θέλει και βάζει στη λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. Τρίτη στις 12:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:59 μμ Κουκουρουκου σε Pixel 7 pro Esim παίζει τζάμι. Κι ας μην αναφέρεται στη λίστα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts