nikkal Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 (edited) 1) Οχι 2) Πας στο Viber στις Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις -> πατάς Χρήση ηχων συστήματος για να το ενεργοποιήσεις και απο κατω μετα σου εμφανιζει να επιλεξεις. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το "χρήση ήχων συστήματος" το έχω τσεκαρισμένο. Όμως, από κάτω ναι μεν υπάρχει το πεδίο "'ήχος κλήσης", για τις ειδοποιήσεις όμως υπάρχει η ένδειξη "ήχος ειδοποίησης", όπου εάν μπω μέσα μου έχει διάφορες ρυθμίσεις, εκτός από την επιλογή ήχου ειδοποίησης... Update: https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7764687#post7764687 Το ψάξιμο βοηθά!!! Edited May 4, 2019 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Το "χρήση ήχων συστήματος" το έχω τσεκαρισμένο. Όμως, από κάτω ναι μεν υπάρχει το πεδίο "'ήχος κλήσης", για τις ειδοποιήσεις όμως υπάρχει η ένδειξη "ήχος ειδοποίησης", όπου εάν μπω μέσα μου έχει διάφορες ρυθμίσεις, εκτός από την επιλογή ήχου ειδοποίησης... Update: https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7764687#post7764687 Το ψάξιμο βοηθά!!! Καλα ο ανθρωπος απαντησε για να βοηθησει και εσυ του την λες και απο πανω.......:blink: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Καλα ο ανθρωπος απαντησε για να βοηθησει και εσυ του την λες και απο πανω.......:blink: Αυτοσαρκασμός ήταν, αλλά μάλλον δεν το έπιασες... Ας είναι... Απορία: οι ήχοι συστήματος της συσκευής σε ποιόν φάκελο βρίσκονται αποθηκευμένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 (edited) Για να γίνει αλλαγή ήχου notification στο viber θα πας στα αρχεία της συσκευής σου στο path που φαίνεται στην εικόνα που παραθέτω και θα βάλεις τον ήχο που θέλεις ως αρχείο Mp3 με το όνομα viber_message.mp3 αφού πρώτα σβήσεις ή μετονομάσεις το παλιό αρχείο που θα βρεις μέσα στον φάκελο. Στην ουσία αντιγράφεις μέσα στον φάκελο το νέο αρχείο τύπου Mp3 με τον ήχο που θέλεις. Δεν χρειάζεται να είναι rooted το κινητό σου. Ελπίζω να βοήθησα.https://ibb.co/zXd60L1 Edited May 4, 2019 by giocha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Αυτοσαρκασμός ήταν, αλλά μάλλον δεν το έπιασες... Ας είναι... Απορία: οι ήχοι συστήματος της συσκευής σε ποιόν φάκελο βρίσκονται αποθηκευμένοι; Ζητώ συγνώμη.....όντως δεν το αντελήφθην σωστά. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Για να γίνει αλλαγή ήχου notification στο viber θα πας στα αρχεία της συσκευής σου στο path που φαίνεται στην εικόνα που παραθέτω και θα βάλεις τον ήχο που θέλεις ως αρχείο Mp3 με το όνομα viber_message.mp3 αφού πρώτα σβήσεις ή μετονομάσεις το παλιό αρχείο που θα βρεις μέσα στον φάκελο. Στην ουσία αντιγράφεις μέσα στον φάκελο το νέο αρχείο τύπου Mp3 με τον ήχο που θέλεις. Δεν χρειάζεται να είναι rooted το κινητό σου. Ελπίζω να βοήθησα.https://ibb.co/zXd60L1 Το έκανα. Σε ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ζητώ συγνώμη.....όντως δεν το αντελήφθην σωστά. Ok. Δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 (edited) https://www.xda-developers.com/huawei-honor-emui-9-call-recording/ Εδω εχει οδηγιες και μια native εφαρμογη απο ενα Huawei για εγγραφη κλησης, για οποιον ενδιαφερεται. Την κανουμε εγκατασταση, κανουμε και ενα reboot και πλεον οταν ειμαστε μεσα σε μια κληση υπαρχει και η επιλογη για την εγγραφη της κλησης. Επιπλεον, γινεται διαθεσιμη και μια επιλογη στις ρυθμισεις κλησεων σχετικα με την αυτοματη εγγραφη κλησεων. Ολα ωραια ολα καλα. Τα εκανα ολα, εκανα καποιες δοκιμες, μετα την κληση βγαινει ειδοποιηση οτι η εγγραφη ηταν επιτυχημενη αλλα οταν παταω στην ειδοποιηση να με παει στα αρχεια καταγραφης, με πηγαινει μεν, δεν υπαρχει τιποτα δε! :( :( :( Οποιος ενδιαφερεται ας πειραματιστει! Και αν βρει που πανε τα αρχεια, ας το γραψει, μην ειστε μοναχοφαηδες! :p :p :p :) Edited May 4, 2019 by fotaras85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Παιδια στο χερι ειναι βαρυ το τηλεφωνο?Μεγαλο παντως το λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Παιδια στο χερι ειναι βαρυ το τηλεφωνο?Μεγαλο παντως το λες! Όχι. Προφανώς και είναι μεγάλο φίλε... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Καλημέρα. Έχει έρθει σε όλους σας η 9; Γιατί εγώ είμαι ακόμα με την 8.2.0.136 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Καλημέρα. Έχει έρθει σε όλους σας η 9; Γιατί εγώ είμαι ακόμα με την 8.2.0.136 Φιλε εδω και 1 μηνα εχει ερθει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Παιδια στο χερι ειναι βαρυ το τηλεφωνο?Μεγαλο παντως το λες!Καθόλου βαρύ δεν είναι. Εμένα προσωπικά με βολεύει στο κράτημα. Είναι μεγάλο εννοείται Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Έχει έρθει σε όλους σας η 9; Γιατί εγώ είμαι ακόμα με την 8.2.0.136Παράξενο που δεν σου έχει έρθει. Είναι αγορασμένο από σκρουτζ; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Φιλε εδω και 1 μηνα εχει ερθει. Το ξέρω, αλλά αρχές Μαϊου κάποιοι εγραφαν ότι δεν την έχουν λάβει. Το τηλέφωνο το αγόρασα την Πέμπτη και δεν έχω λάβει κάτι, γι' αυτό και ρωτω εάν έχει κατέβει σε όλους. Είναι αγορασμενο από Πλαισιο (Έκδοση 4/128). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Το ξέρω, αλλά αρχές Μαϊου κάποιοι εγραφαν ότι δεν την έχουν λάβει. Το τηλέφωνο το αγόρασα την Πέμπτη και δεν έχω λάβει κάτι, γι' αυτό και ρωτω εάν έχει κατέβει σε όλους.Έχεις βάλει σιμ μέσα, έτσι; γιατί χωρίς σιμ δεν βρίσκει αναβαθμισεις Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Έχεις βάλει σιμ μέσα, έτσι; γιατί χωρίς σιμ δεν βρίσκει αναβαθμισεις Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοειται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Τουλαχιστον θα εχει χορταστικη οθονη.Εχει καλο ζουμ οταν βγαζεις φωτογραφιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolavosg Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Κι εγώ από πλαίσιο το πήρα και δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Κι εγώ από πλαίσιο το πήρα και δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση.Ποια έκδοση έχεις; Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 (edited) μολις μου εμφανισε αναβαθμιση την 158 . Edited May 5, 2019 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 https://www.huaweicentral.com/how-to-download-and-install-emui-9-1/ MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Και μενα ηρθε η . 158 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 https://www.huaweicentral.com/how-to-download-and-install-emui-9-1/ MakTheo Έχω δοκιμάσει από το μεσημέρι όλες τις εναλλακτικές που προτείνει το άρθρο αλλά τζίφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KSENTOUKAS Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 https://www.xda-developers.com/huawei-honor-emui-9-call-recording/ Εδω εχει οδηγιες και μια native εφαρμογη απο ενα Huawei για εγγραφη κλησης, για οποιον ενδιαφερεται. Την κανουμε εγκατασταση, κανουμε και ενα reboot και πλεον οταν ειμαστε μεσα σε μια κληση υπαρχει και η επιλογη για την εγγραφη της κλησης. Επιπλεον, γινεται διαθεσιμη και μια επιλογη στις ρυθμισεις κλησεων σχετικα με την αυτοματη εγγραφη κλησεων. Ολα ωραια ολα καλα. Τα εκανα ολα, εκανα καποιες δοκιμες, μετα την κληση βγαινει ειδοποιηση οτι η εγγραφη ηταν επιτυχημενη αλλα οταν παταω στην ειδοποιηση να με παει στα αρχεια καταγραφης, με πηγαινει μεν, δεν υπαρχει τιποτα δε! :( :( :( Οποιος ενδιαφερεται ας πειραματιστει! Και αν βρει που πανε τα αρχεια, ας το γραψει, μην ειστε μοναχοφαηδες! :p :p :p :) Φιλε μου καλησπερα χρονια πολλα Χριστος Ανεστη.δοκιμασα την ηχογραφηση κλισεων που ανεβασες σε HONOR 8X και σε P30 PRO και σε πληροφορω πως δουλευει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ .Ακουγονται και οι δυο ομιλουντες τελεια καθως και τα αρχεια ειναι στον αντιστοιχο φακελο.Μαλλον κατι γινεται στο κινητο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 (edited) Και σε μένα ήρθε σήμερα η 158 Να σημειώσω πως μετά από αυτό το update, όταν κανω επανεκκίνηση της συσκευής αργουν πολύ να εμφανιστούν τα εικονίδια της αρχικής οθόνης. 4-5 δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλον Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 5, 2019 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Φιλε μου καλησπερα χρονια πολλα Χριστος Ανεστη.δοκιμασα την ηχογραφηση κλισεων που ανεβασες σε HONOR 8X και σε P30 PRO και σε πληροφορω πως δουλευει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ .Ακουγονται και οι δυο ομιλουντες τελεια καθως και τα αρχεια ειναι στον αντιστοιχο φακελο.Μαλλον κατι γινεται στο κινητο σου. Καλησπερα φιλε, χρονια πολλα! Ποια εκδοση του 8x εχεις; την 8/64 ή την 8/128 ; τα αρχεια που τα βρισκεις; οταν πατας επανω στην ειδοποιηση εγγραφης μετα την κληση που σε πηγαινει; εμενα με πηγαινει στην εφαρμογη "ηχογραφηση" αλλα δεν υπαρχει τιποτα εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts