lek88 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 HONOR 8X G-CAM/Google Camera. Την εβαλα σημερα και δουλευει,σε απειραχτη συσκευη και χωρις root σε pie 9. Για δοκιμαστε την και πειτε μου εντυπωσεις. Κατεβαζετε το GOOGLE CAMERA - 2 απο εδω----> https://www.officialsgfreak.com/2019/01/honor-8x-g-camgoogle-camera.htmlΤι παραπάνω προσφέρει αυτή η εφαρμογή κάμερας; Γιατί αξίζει να την κατεβάσει κάποιος; Δώσε μας λίγες πληροφορίες παραπάνω. Από ενδιαφέρον ρωτάω. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Τι παραπάνω προσφέρει αυτή η εφαρμογή κάμερας; Γιατί αξίζει να την κατεβάσει κάποιος; Δώσε μας λίγες πληροφορίες παραπάνω. Από ενδιαφέρον ρωτάω. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο οτι ειδα με μια γρηγορη πρωτη ματια καλυτερη ποιοτητα foto και video. Ειδα οτι εχει και stab στο βιντεο. Αλλα την συσκευη την εχει η κορη μου τωρα. Για αυτο ειπα να την δοκιμασει οποιος θελει.Δεν σας κανει την βγαζετε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Τελικά έχει ή δεν έχει wifiCall H 9αρα? Μπερδεύτηκα Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Που υπαρχει live να το δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 (edited) Απο οτι ειδα με μια γρηγορη πρωτη ματια καλυτερη ποιοτητα foto και video. Ειδα οτι εχει και stab στο βιντεο. Αλλα την συσκευη την εχει η κορη μου τωρα. Για αυτο ειπα να την δοκιμασει οποιος θελει.Δεν σας κανει την βγαζετε.Ενδιαφέρον ακούγεται. Δεν υπάρχει όμως μέσω playstore? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 7, 2019 by Yparxdos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 (edited) Παιδιά ερώτηση! Πρόσθεσα νέα επαφή στον κατάλογο του τηλεφώνου και κάτω κάτω μου λέει ότι η επαφή θα αποθηκευθεί μόνο στο τηλέφωνο. Εγώ όμως θέλω να αποθηκευθεί στο Google account μου για να γίνει συγχρονισμός με την παλιά συσκευή. Πως το κάνω; Η επιλογή αυτή δεν αλλάζει Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 7, 2019 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ενδιαφέρον ακούγεται. Δεν υπάρχει όμως μέσω playstore? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι φιλε,αυτες οι gcam ειναι port,δεν υπαρχει φοβος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk_chios Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Οχι φιλε,αυτες οι gcam ειναι port,δεν υπαρχει φοβος. Καλημέρα. Τί εννοείς port? Πώς την κατεβάζω? Ρωτάω από άγνοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Παιδιά ερώτηση! Πρόσθεσα νέα επαφή στον κατάλογο του τηλεφώνου και κάτω κάτω μου λέει ότι η επαφή θα αποθηκευθεί μόνο στο τηλέφωνο. Εγώ όμως θέλω να αποθηκευθεί στο Google account μου για να γίνει συγχρονισμός με την παλιά συσκευή. Πως το κάνω; Η επιλογή αυτή δεν αλλάζει Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν πατήσεις το βελάκι που κοιτάει κάτω, δίπλα από το "μόνο στο τηλέφωνο", θα σου εμφανίσει και τον λογαριασμό Gmail που θες και θα τον επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Μπορει καποιος να ανεβασει καπου (ισως σε κανα google drive) την μαμα εφαρμογη μουσικης της huawei για αυτο το κινητο και να μου δωσει το λινκ να την κατεβασω; Περασα ολα τα δεδομενα απο το παλιο μου huawei στο καινουριο μεσω του phone clone και πρεπει να περαστηκε και η εφαρμογη μουσικης απο το παλιο και να εκανε "overwrite" την καινουρια. Το λεω αυτο γιατι μου βγαζει ειδοποιηση για ενημερωση της εφαρμογης αλλα ειναι στα κινεζικα, παταω στην ειδοποιηση, με πεταει στο app store της huawei και δεν την βρισκει την εφαρμογη για αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Αν πατήσεις το βελάκι που κοιτάει κάτω, δίπλα από το "μόνο στο τηλέφωνο", θα σου εμφανίσει και τον λογαριασμό Gmail που θες και θα τον επιλέξεις.Δεν έχει βελάκι Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Δεν έχει βελάκι Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δίπλα από το "αποθήκευση σε:" δεν έχει ένα τριγωνικό μαύρο βελάκι με τη μύτη κάτω; αυτό πάτα. Εκτός και αν δεν έχεις συγχρονίσει τις επαφές σου με τον λογαριασμό Gmail. Κοίτα και στους λογαριασμούς αν ο Gmail σου έχει ρυθμιστεί να κάνει συγχρονισμό στις επαφές, πλην mail κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Δίπλα από το "αποθήκευση σε:" δεν έχει ένα τριγωνικό μαύρο βελάκι με τη μύτη κάτω; αυτό πάτα. Εκτός και αν δεν έχεις συγχρονίσει τις επαφές σου με τον λογαριασμό Gmail. Κοίτα και στους λογαριασμούς αν ο Gmail σου έχει ρυθμιστεί να κάνει συγχρονισμό στις επαφές, πλην mail κλπ.Όχι δεν έχει βελάκι. Στον συγχρονισμό δεν βλέπω κάπου να λέει "επαφές". Ή κάτι δεν κάνω σωστά... Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Δεν έχει βελάκι Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πανω πανω ειναι το βελακι. Πατας εκει και σου βγαζει επιλογες που θελεις να αποθηκευτει η επαφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Πανω πανω ειναι το βελακι. Πατας εκει και σου βγαζει επιλογες που θελεις να αποθηκευτει η επαφη. Αυτό το βελάκι υπάρχει όταν πάω να κάνω πρόσθεση νέας επαφής. Σε υπάρχουσα όμως; πως το αλλάζω αυτό;; Δεν γίνεται μάλλον... Μάλλον δεν το είχα προσέξει αυτό όταν δημιούργησα την επαφή και το άφησα στο "μόνο τηλέφωνο" και έκανα αποθήκευση. Εχω δημιουργήσει μια επαφή με όνομα Black list και έχω βάλει εκεί 20 αριθμούς. Και θα ήθελα να το κάνω συγχρονισμό. Μάλλον θα χρειαστεί να κάτσω να την φτιάξω ξανά από την αρχή. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Την αναβάθμιση ακόμα την περιμένω... Προς το παρόν όμως θέλω να ρωτήσω για tempered glass ή κάτι αντίστοιχο για την προστασία της οθόνης. Έχετε κάποια καλή πρόταση κατά προτίμηση από ελληνικό μαγαζί; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ούτε εγώ έχω αναβάθμιση Honor 8X 4/128 από ΑΜΑΖΟΝ.ΙΤ Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ούτε εγώ έχω πάρει αναβάθμιση παιδιά. 4/128 από ΠΛΑΊΣΙΟ. Υπομονή. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους. Την αναβάθμιση ακόμα την περιμένω... Προς το παρόν όμως θέλω να ρωτήσω για tempered glass ή κάτι αντίστοιχο για την προστασία της οθόνης. Έχετε κάποια καλή πρόταση κατά προτίμηση από ελληνικό μαγαζί; Για ρίξε μια ματιά εδώ https://www.bestprice.gr/cat/3145/screen-protectors.html?q=honor+8x+tempered+glass Εγώ το έχω ακόμα με την μεμβράνη την εργοστασιακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 2η φορά που το αγοράζω από πλαίσιο,αυτή την φορά σε μπλε Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Κάποιος να μας πει που βρίσκονται η άγνωστες πηγές μετά την αναβάθμιση δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolavosg Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Την αναβάθμιση ακόμα την περιμένω... Προς το παρόν όμως θέλω να ρωτήσω για tempered glass ή κάτι αντίστοιχο για την προστασία της οθόνης. Έχετε κάποια καλή πρόταση κατά προτίμηση από ελληνικό μαγαζί; Δεν ξέρω αν για την προστασία σε ενδιαφέρει μόνο tempered glass ή/και θήκες. Προσωπικά έχω καταλήξει, μάλλον, σε αυτήν. https://www.bestprice.gr/item/2155528696/dux-ducis-skin-pro-dark-blue.html Edited April 9, 2019 by Astrolavosg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Όντως δεν υπάρχει η υπηρεσία WiFi calling στην 9!! Αν ήξερα έτσι δεν θα του έκανα ενημέρωση.... Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Όντως δεν υπάρχει η υπηρεσία WiFi calling στην 9!! Αν ήξερα έτσι δεν θα του έκανα ενημέρωση.... Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι χαζομάρα είναι αυτή από τη Honor???? Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Τι χαζομάρα είναι αυτή από τη Honor???? Sent from outer space Εγω που μίλησα μαζί τους ακρη δεν έβγαλα μιας και μου ελεγαν οτι δε το υποστηριζει η συσκευή και όταν τους είπα ότι το είχα με την 8 και πως υπάρχουν άτομα που το εχουν με την 9 μου είπαν απλά ότι εμεις βλεπουμε οτι δεν το υποστηρίζει αρα δεν γινεται. Αντε να βγαλεις άκρη λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolavosg Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Ως πρός τα tempered glass, αναρωτιέμαι, δεν αρκεί αυτό που έχει η ίδια η συσκευή από το εργοστάσιο? Να βάλουμε tempered glass πάνω στο (εργοστασιακό) tempered glass? Εκτός κι αν "παίζει" αφαίρεση πριν του εργοστασιακού κι αντικατάσταση του από αγορασμένο. Κάποιος φίλος στο forum αναφέρει ότι έχει αφαιρέσει ακόμα και το ίδιο το εργοστασιακό tempered glass και το δουλεύει σκέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts