kostast1 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Αυτά τα πολύ καλά τζαμακια που σας πουλάει ο Γερμανός, τα αγοράζει 20 λεπτά το ένα από κινεζομαγαζα και σας τα πουλάει 10. Το ξέρω εκ των έσω και έχω δει εκατοντάδες θύματα να τα αγοράζουν Δεν ανέφερα κάπου το κατάστημα και φυσικά δε είπα ότι τοποθετη κάποιο το εν λόγο κατάστημα που αναφέρεις..... Τώρα σχετικά με το ζήτημα θύματα μην το σχολιάσω καλύτερα.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 (edited) Παντως το καλύτερο τζαμακι προστασίας που εχω παρει ειναι το mofi απο banggood, αψογη και premium συσκευασία, πολυ καλη εφαρμογη και αισθηση, αλλα εγω ημουν ατυχος και την επόμενη μερα μου επεσε το κινητό και ραγισε ελαφρώς.. Το αλλαξα με ενα φθηνο των 3ε, αλλα αυτο τώρα δεξια αριστερά στο μαύρο περιθώριο και στο notch ειναι κατα κάτι μεγαλύτερο απο αυτα τα bezels του κινητού και ενιοτε κοβει κάποια πιξελ.. Γενικα δεν ενοχλεί αλλα το mofi ηταν 100% ίδιο MakTheo Edited April 4, 2019 by MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το κινητό δεν υποστηρίζει 4g+? Βλέπω μόνο την ενδειξη 4g σε σημεία που έπιανα 4g+ με το παλιό κινητό. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το κινητό δεν υποστηρίζει 4g+? Βλέπω μόνο την ενδειξη 4g σε σημεία που έπιανα 4g+ με το παλιό κινητό. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχει carrier aggragation CA Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Η συσκευή υποστηρίζει CA (4G+) αλλά στην ένδειξη σήματος δεν το εμφανίζει. Άμα κατεβάσεις την εφαρμογή Netmonster από το Google play θα στο δείχνει εφόσον έχει CA στην περιοχή σου. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk_chios Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-honor-8x-l29 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-honor-8x-l29 Παιδιά δείτε λίγο αυτό το site. Αν υποθέσουμε ότι αγοράζει κάποιος από Γερμανία σίγουρα θα είναι το jsn l21? Έχει και προσφορά με διάφορα προστατευτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk_chios Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το έχει συγκρίνει κανείς με το poco f1? Ποιο είναι καλύτερο? Δηλαδή γιατί να προτιμήσω το 8Χ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το έχει συγκρίνει κανείς με το poco f1? Ποιο είναι καλύτερο? Δηλαδή γιατί να προτιμήσω το 8Χ? Φίλε το ποκο έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και ραμ οπότε εκεί κερδίζει κατά κράτος, όχι ότι θα έχεις θέμα με το 8 σε καθημερινή χρήση, αλλά στα παιχνίδια θα δεις διαφορά, κατά τα άλλα είναι καλύτερο σε όλα τα σημεία το 8 ποιότητα κατασκευής οθόνη κάμερα κεραίες τα έχω και τα 2 κατά καιρούς και με αυτό το σκεπτικό γράφω.Αυτο το νοτς στο ποκο δεν παλεύετε..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Να σειμειωσω (για κάποιον που ίσως τον ενδιαφέρει) πως το ξυπνητήρι λειτουργεί και με την συσκευή απενεργοποιημενη. Κάτι που εγώ δεν το έχω συναντήσει σε προηγουμενες συσκευές μου! Πολύ θετικό... Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Καλημέρα παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις ότι με την αναβάθμιση σε pie δεν εχει πλεον τη ρύθμιση για κλήσεις WiFi με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί το Cosmote WiFi calling; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Καλημέρα παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις ότι με την αναβάθμιση σε pie δεν εχει πλεον τη ρύθμιση για κλήσεις WiFi με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί το Cosmote WiFi calling; Φίλε μου σε εμένα μετα την αναβάθμιση δεν έχει αλλάξει κάτι. Την έχει την επιλογή κανονικά και λειτουργεί άψογα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Φίλε μου σε εμένα μετα την αναβάθμιση δεν έχει αλλάξει κάτι. Την έχει την επιλογή κανονικά και λειτουργεί άψογα Εμένα έχει μόνο την επιλογή volte πλέον μίλησα με την honor έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάλι τίποτα και το κουλο είναι ότι μου είπαν πως δεν υποστηρίζει την υπηρεσία voWifi ενώ με την προηγούμενη έκδοση το υποστήριζε κανονικότατα. Θα δοκιμάσω να μιλήσω και με την cosmote μιας και την έχει στις υποστηριζομενες συσκευές και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Εμένα έχει μόνο την επιλογή volte πλέον μίλησα με την honor έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάλι τίποτα και το κουλο είναι ότι μου είπαν πως δεν υποστηρίζει την υπηρεσία voWifi ενώ με την προηγούμενη έκδοση το υποστήριζε κανονικότατα. Θα δοκιμάσω να μιλήσω και με την cosmote μιας και την έχει στις υποστηριζομενες συσκευές και βλέπουμε. Συγνώμη φίλε μου αλλά έχεις τελικά δίκιο. Εγώ βιάστηκα να απαντήσω χωρίς να ελέγξω στις ρυθμίσεις βλεπωντας την ένδειξη volte νόμιζα ότι έχει και την επιλογή για την ενεργοποίηση του WiFi calling. Τελικά έχει μόνο την επιλογή volte να τσεκάρεις την ρύθμιση. Κατέβασα μια εφαρμογή από το play και μου εμφάνισε την ρύθμιση για ενεργοποίηση του WiFi calling. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Συγνώμη φίλε μου αλλά έχεις τελικά δίκιο. Εγώ βιάστηκα να απαντήσω χωρίς να ελέγξω στις ρυθμίσεις βλεπωντας την ένδειξη volte νόμιζα ότι έχει και την επιλογή για την ενεργοποίηση του WiFi calling. Τελικά έχει μόνο την επιλογή volte να τσεκάρεις την ρύθμιση. Κατέβασα μια εφαρμογή από το play και μου εμφάνισε την ρύθμιση για ενεργοποίηση του WiFi calling. ποια ειναι η εφαρμογη? μπορεις αφου δειχνει οτι ασχοληθηκες να μου πεις τι ακριβως κανει? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εστειλα sms στο 1333 την λεξη WIFICALL συμφωνα με τις οδηγιες απο τη σελιδα cosmote https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html μετα το μηνυμα επιβεβαιωσης εκανα επανεκινηση και πανω αριστερα εμφανιζεται πλεον το εικονιδίο volte τι ειναι ? τι χανω τι κερδιζω με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk_chios Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Φίλε το ποκο έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και ραμ οπότε εκεί κερδίζει κατά κράτος, όχι ότι θα έχεις θέμα με το 8 σε καθημερινή χρήση, αλλά στα παιχνίδια θα δεις διαφορά, κατά τα άλλα είναι καλύτερο σε όλα τα σημεία το 8 ποιότητα κατασκευής οθόνη κάμερα κεραίες τα έχω και τα 2 κατά καιρούς και με αυτό το σκεπτικό γράφω.Αυτο το νοτς στο ποκο δεν παλεύετε..... Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 (edited) https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-honor-8x-l29 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά δείτε λίγο αυτό το site. Αν υποθέσουμε ότι αγοράζει κάποιος από Γερμανία σίγουρα θα είναι το jsn l21? Έχει και προσφορά με διάφορα προστατευτικά. Εγώ φίλε τα τελευταία μου κινητά, όπως και το συγκεκριμένο, τα έχω αγοράσει όλα από το γερμανικό Amazon. Με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο μέσα στον πρώτο μήνα, (έχω επιστρέψει ένα Samsung έτσι και μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά της επιστροφής...) . Ναι είναι ευρωπαϊκό αυτό και όπως και όλα από το γερμανικό Amazon ίδιο με το ελληνικό το Jsn L21. Edited April 6, 2019 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Σε εμένα ακόμα να έρθει η αναβάθμιση. Το έχω δικαρτο με wind και cosmote. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό βέβαια. Είναι η έκδοση των 128gb από το πλαίσιο. Η honor Hellas μου είπε ότι παίζει ρόλο το imei και η χωρα. Τι να πω. Υπάρχει κάποιος άλλος που δεν την έχει πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Ούτε εγώ την έχω πάρει, αλλά θα έρθει, που θα πάει...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Συγνώμη φίλε μου αλλά έχεις τελικά δίκιο. Εγώ βιάστηκα να απαντήσω χωρίς να ελέγξω στις ρυθμίσεις βλεπωντας την ένδειξη volte νόμιζα ότι έχει και την επιλογή για την ενεργοποίηση του WiFi calling. Τελικά έχει μόνο την επιλογή volte να τσεκάρεις την ρύθμιση. Κατέβασα μια εφαρμογή από το play και μου εμφάνισε την ρύθμιση για ενεργοποίηση του WiFi calling. Σου ειναι εύκολο να μας πεις ποια εφαρμογή κατεβασες γιατι μια που δοκίμασα εμφανισε την ενεργοποίηση αλλα μόνο με προτιμηση volte και στην πραξη δε δουλευει παλι το voWifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Aν δε δουλευειντο vowifi γτ να κάνεις αναβάθμιση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Aν δε δουλευειντο vowifi γτ να κάνεις αναβάθμιση Αν ήξερα οτι δε θα δουλεύει δε θα την εκανα την αναβαθμιση. Το γελειο ειναι οτι με την προηγούμενη εκδοση επαιζε κανονικά σε επικοινωνία με την honor hellas η επίσημη απαντηση τους ειναι οτι δεν υποστηριζει την υπηρεσία η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 (edited) Αν ήξερα οτι δε θα δουλεύει δε θα την εκανα την αναβαθμιση. Το γελειο ειναι οτι με την προηγούμενη εκδοση επαιζε κανονικά σε επικοινωνία με την honor hellas η επίσημη απαντηση τους ειναι οτι δεν υποστηριζει την υπηρεσία η συσκευή. Την υποστηρίζει μια χαρά. Με airplane mode και WiFi ανοικτό παίρνω κλήσεις.μια χαρά Edited April 6, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Εγω με wind-cosmote την εχω παρει. Μαλλον απο αυτα που διαβαζω συμπεραίνω οτι οσοι εχουν την έκδοση με τα 128gb δεν εχουν παρει ακομα την αναβαθμιση αλλα μπορεί να κάνω και λάθος MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Αν ήξερα οτι δε θα δουλεύει δε θα την εκανα την αναβαθμιση. Το γελειο ειναι οτι με την προηγούμενη εκδοση επαιζε κανονικά σε επικοινωνία με την honor hellas η επίσημη απαντηση τους ειναι οτι δεν υποστηριζει την υπηρεσία η συσκευή.Μια χαρά την υποστηρίζει πες τους!!! Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την υποστηρίζει μια χαραυγή. Με airplane mode και WiFi ανοικτό παίρνω κλήσεις.μια χαράΚαι με airplane mode + data ανοιχτά! Και κλήσεις και sms. (οφ τοπικ: χαραυγη;; χαχαχα) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Εγω με wind-cosmote την εχω παρει. Μαλλον απο αυτα που διαβαζω συμπεραίνω οτι οσοι εχουν την έκδοση με τα 128gb δεν εχουν παρει ακομα την αναβαθμιση αλλα μπορεί να κάνω και λάθος MakTheoΣωστά Ούτε εγώ με 4/128 πήρα αναβάθμιση Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts