johntas Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Ενα αρμητικο που εμτοπισα τουλαχιστον στη δικη μου συσκευη είναι πως καποια sms δεν τα στέλνει. Μου το εκανε πολλες φορες ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πατησα και δυο φορες το μ αντι για το ν χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Πατηστε στο i αν θελετε να δειτε κατι χωρις να παρει. Ναι το i σου δίνει πληροφορίες αλλά δεν είναι λύση. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Μολις ηρθε και ενημερωση συστηματος ...132 με patch δεκεμβριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Μολις ηρθε και ενημερωση συστηματος ...132 με patch δεκεμβριου εχω το 4/128 . αυτη την ενημερωση την έχω παρει πριν 20 μερες. Αυτο τι μπορει να σημαίνει ? Οτι στο 4/128 view 10 lite στο θεμα ανημερωσεων και αναβαθμισης ακολουθείται αλλη τακτική? ειναι πιο μπροστα απο 4/64???? Edited January 28, 2019 by vasicristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 εχω το 4/128 . αυτη την ενημερωση την έχω παρει πριν 20 μερες. Αυτο τι μπορει να σημαίνει ? Οτι στο 4/128 view 10 lite στο θεμα ανημερωσεων και αναβαθμισης ακολουθείται αλλη τακτική? ειναι πιο μπροστα απο 4/64???? οχι εγω με 64αρι την εχω πανω απο 2 βδομαδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Σαν κινητό τι λέει από θέμα μπαταρίας και γενικά σκέφτομαι για δεύτερο. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Τι να πω τοτε παιζουν ρολο τα imei. Σκεφτεσαι το honor 8x για δευτερη συσκευη? Για πρωτη τι εχεις δλδ? Η διαχειριση της μπαταριας του ειναι εξαιρετικη 2 μερες ανετα με μετρια χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Τι να πω τοτε παιζουν ρολο τα imei. Σκεφτεσαι το honor 8x για δευτερη συσκευη? Για πρωτη τι εχεις δλδ? Η διαχειριση της μπαταριας του ειναι εξαιρετικη 2 μερες ανετα με μετρια χρηση. S8 έχω είχα σκεφτεί να πάρω το s9 αλλά θα περιμένω να ανακοινωθούν τα νέα. Απλά επειδή το κάνω αρκετή χρήση δεν θα έλεγα ότι έχει και καλή μπαταρία τυχαίνει να το φορτίζω και 2 φορές την μέρα. Ήθελα το iPhone xs max λόγο οθόνης αλλά λέω άστο και πρώτη φορά μου άρεσε κινητό μέχρι 300€ τόσο πολύ Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Ετσι εξηγητε.. Θα το αφησεις το s8 στην ακρη μετα απο 2 μερες χρηση του 8χ. Οθονη μοντεμ και μπαταρια ειναι εξαιρετικα στο honor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Εξαιρετική all around συσκευή ιδιαίτερα στο premium μπλε χρώμα ότι καλύτερο στα χρήματα που κοστίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σε μπλε σκέφτομαι να την πάρω γενικά πιστεύω ότι σε αυτά τα χρήματα αξίζει με 1000. Μπορεί να κοιτάξω κιόλας έχω δύο γνωστούς δουλεύουν σε Γερμανό μέσα αν μπορούν κιόλας να πούνε ότι θα το πάρουν για αυτούς διότι μου είχαν πει και αν ναι σε τι τιμή ίσως και κάνα 200€ να μπορέσω να το πάρω Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Έχει βάλει κανένας hudrogel film στο κινητό να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Έχει βάλει κανένας hudrogel film στο κινητό να μας πει εντυπώσεις?Θα βάλω εγώ οσονουπω Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Περιμενουμε feedback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Εμενα ακομα αναβαθμιση δεν ήρθε, την 130 εχω ακομα Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Εμενα ακομα αναβαθμιση δεν ήρθε, την 130 εχω ακομα MaktheoΔεν σου εχει έρθει η 8.2.0.132 δηλαδή; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Οχι, και σε χειροκίνητη αναζήτηση παλι δεν βρισκει τιποτα Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Αυτη την έκδοση έχω ακομα MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Αυτη την έκδοση έχω ακομα MakTheoΚαταλαβα. Εμένα είναι απο Γερμανό αγορασμένο, "ελληνικό" που λένε. Δεν ξερω αν παιζει ρολο απο ποιας χωρας είναι το καθένα. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Και εμενα απο Γερμανό είναι MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Και εμενα απο Γερμανό είναι MakTheoΔεν ξερω τι συμβαίνει τοτε. Ισως ηταν για πολυ συγκεκριμένες συσκευές η αναβάθμιση; Τι να πω.. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Δεν ξερω τι συμβαίνει τοτε. Ισως ηταν για πολυ συγκεκριμένες συσκευές η αναβάθμιση; Τι να πω.. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk me τι συνδεση ειστε? cosmote?branded? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Δεν ειναι branded η συσκευη, απο cosmote shop αγορασμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Με Cosmote σύνδεση; Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 me τι συνδεση ειστε? cosmote?branded?Οχι, δεν είναι branded. Ουτε καν μια εφαρμογή cosmote/wind δεν ειχε. Εγω F2G εχω. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts