jimsakpt3 Δημοσιεύτηκε August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2018 Καλησπέρα στην παρέα! μετά απο το καλοκαιρινό μπάνιο ενός huawei p10 lite στη θάλασσα και αφού μας ζήτησαν 200€!!!!!!! για να το φτιάξουν, κοιτάμε για κάτι καινούριο... Ανάμεσα στα Xiaomi mi A1, Xiaomi redmi note 5 (4/64) και Huawei mate 10 lite ποιο προτείνετε και γιατί? η χρήση είναι απλή καθημερινή χωρίς καθόλου βαρυ gaming. επίσης υπάρχει καμια διαφορά στις συσκευές από το skroutz??? γιατί βρίσκω το redmi note 5 στα 190€ ενω τα πολυκαταστήματα το έχουν στα 260! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ανάμεσα σε αυτές τις τρεις συσκευές θα σου πρότεινα το Redmi Note 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Και από μένα χαλαρά και μόνο redmi note 5... Αυτή η διαφορά τιμής είναι γιατί στο Σκρουτζ δεν έχει την εγγύηση της αντιπροσωπείας, επειδή είναι παραεισαγωγης... το Σκρουτζ δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση του εκάστοτε προμηθευτή... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. August 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Αυτή η διαφορά τιμής είναι γιατί στο Σκρουτζ δεν έχει την εγγύηση της αντιπροσωπείας, επειδή είναι παραεισαγωγης... το Σκρουτζ δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση του εκάστοτε προμηθευτή... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δηλαδή είναι το ίδιο τηλέφωνο απλά αλλάζει η εγγύηση, σωστά? και αν πάθει κάτι μιλάω με το μαγαζί που το πήρα??? πρέπει να προσέξω και τίποτα άλλο? να λέει global version και ελληνική γλώσσα ή το πρώτο σημαίνει οτι έχει και την ελληνική γλώσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 δηλαδή είναι το ίδιο τηλέφωνο απλά αλλάζει η εγγύηση, σωστά? και αν πάθει κάτι μιλάω με το μαγαζί που το πήρα??? πρέπει να προσέξω και τίποτα άλλο? να λέει global version και ελληνική γλώσσα ή το πρώτο σημαίνει οτι έχει και την ελληνική γλώσσα?Ναι είναι το ίδιο τηλέφωνο... και η global έκδοση έχει και ελληνικά! Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Και από μένα χαλαρά και μόνο redmi note 5... Αυτή η διαφορά τιμής είναι γιατί στο Σκρουτζ δεν έχει την εγγύηση της αντιπροσωπείας, επειδή είναι παραεισαγωγης... το Σκρουτζ δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση του εκάστοτε προμηθευτή... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια διευκρίνηση. Η infoquest δεν είναι αντιπροσωπεία αλλά επίσημος διανομέας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 κατάλαβα... άρα όπως το βλέπω εγώ τα 75€ είναι μεγάλη διαφορά μόνο για την εγγύηση! τείνω και εγώ στο redmi note 5 (4/64) αλλά είδα οτι κυκλοφόρησε και το Mi a2! τι λέτε γι αυτό? το βλέπω σε αρκετά χαμηλή τιμή! https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4826 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Αν θέλει ραδιόφωνο, αυτονομία και δεν έχει πρόβλημα με το λειτουργικό miui σου προτείνω το note 5. Αλλιώς πάει για mi a2 με στοκ Android (υποστήριξη αναβάθμισης δύο χρόνων) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Και εγώ είχα το δίλημμα redmi note 5 ή mi a2... και πήγα σε a2... κυρίως λόγω Android one... μπορεί να έχει χειρότερη μπαταρία, αλλά τη μέρα την βγάζει άνετα το mi a2... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 (edited) Και εγώ είχα το δίλημμα redmi note 5 ή mi a2... και πήγα σε a2... κυρίως λόγω Android one... μπορεί να έχει χειρότερη μπαταρία, αλλά τη μέρα την βγάζει άνετα το mi a2... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν το έχει φέρει ακόμα ο επίσημος διανομέας, σωστά? γιατί δεν το βρήκα σε καμία από τις αλυσίδες... θα θελα να το δω απο κοντα και αυτό! Edited September 1, 2018 by jimsakpt3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 δεν το έχει φέρει ακόμα ο επίσημος διανομέας, σωστά? γιατί δεν το βρήκα σε καμία από τις αλυσίδες... θα θελα να το δω απο κοντα και αυτό!Απο όσο γνωρίζω όχι δεν έχει έρθει ακόμα... παντως σχεδιαστικά είναι λεπτότερο και για μένα αρκετά πιό όμορφο από το Redmi Note 5... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Απο όσο γνωρίζω όχι δεν έχει έρθει ακόμα... παντως σχεδιαστικά είναι λεπτότερο και για μένα αρκετά πιό όμορφο από το Redmi Note 5... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστώ! από σκρουτζομάγαζο το πήρες ή απ έξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 ευχαριστώ! από σκρουτζομάγαζο το πήρες ή απ έξω?Να σαι καλά... όχι από εδώ το πηρα Σκρουτζ! Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Σε σύγκριση κάμερας του rn5 kai a2, ποιο θεωρείτε καλύτερο? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Σε σύγκριση κάμερας του rn5 kai a2, ποιο θεωρείτε καλύτερο? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Δύσκολη ερώτηση μιας και δεν υπάρχει άμεσο συγκριτικο. Παρόλα αυτά αν έπρεπε κάποιο να διαλέξω φωτογραφικά, από τα δείγματα που χουμε δει και specs θα έλεγα το redmi note 5. Θα πρότεινα να δείτε μερικά δείγματα και να κρίνεις ο ίδιος καλύτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καθόλου δύσκολη συγκριση το mi a2.εχει εμφανώς καλύτερη κάμερα με πολύ περισσότερο λεπτομέρεια καλύτερα χρώματα κ γενικά άλλο επίπεδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Πραγματικά έχω ακούσει και τα 2...κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερο το redmi note 5, κάποιοι άλλοι ότι είναι καλύτερο το mi a2 στη φωτογραφία... Τελικά τι ισχύει? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Ότι τεστ κ να δεις στο youtube όπως κ σε σύγκριση των specs είναι αρκετά μπροστά το a2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Ότι τεστ κ να δεις στο youtube όπως κ σε σύγκριση των specs είναι αρκετά μπροστά το a2 Και ποια είναι αυτά τα τεστ που δείχνουν καλύτερη κάμερα το mi a2 από το redmi note 5? Γιατί μου φαίνεται δύσκολο να έχει καλύτερη κάμερα το mi a2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Βάζω ένα βίντεο που τα αναλύει σχεδόν όλα . Γενικά όμως υπάρχουν ήδη βίντεο που το mi a2 συγκρίνεται με πολύ ακριβότερες συσκευές στην κάμερα κ όχι άδικα . Σε σχέση με το mi 6 που είχα είναι ξεκάθαρα καλύτερο .https://youtu.be/i2Ti8NsmVGE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Με λίγα λόγια το rn5 υπερτερεί σε μπαταρία ενώ το Α2 σε κάμερα? όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (αφήνω απ έξω το λειτουργικό) είναι λίγο πολύ ίδια, σωστά? ξέρετε αν έχουν τα xiaomi led ειδοποιήσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Kανονικα έχουν λεντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Με λίγα λόγια το rn5 υπερτερεί σε μπαταρία ενώ το Α2 σε κάμερα? όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (αφήνω απ έξω το λειτουργικό) είναι λίγο πολύ ίδια, σωστά? Το A2 έχει και ανώτερο soc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts