elkons Δημ. Τρίτη στις 11:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:13 πμ Ολική ανακαίνιση στη 104474 (Πεδινή). Δε περίμενα να αναβαθμίζουν τέτοιες μέρες. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τρίτη στις 02:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:28 μμ 3 ώρες πριν, elkons said: Ολική ανακαίνιση στη 104474 (Πεδινή). Δε περίμενα να αναβαθμίζουν τέτοιες μέρες. Μακάρι να κάνουν και αλλά πιο πολλά τέτοια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν On 9/4/2026 at 7:59 ΜΜ, georgemv said: διευκρίνησες ότι το θες για iPhone; Γενικά για SA θα είσαι ΟΚ, τα iPhone θα κλείσουν πάλι το SA με αυτά τα σιμάκια. Κράτα μας ενήμερους, να δούμε αν η εξυπηρέτηση για μια φορά ήξερε τι έλεγε 🤣 Τελικά μου έστειλαν πάλι τις ίδιες αυτές που είναι μεσα στον φάκελο, απλά ήταν πιο καινούργια παρτίδα απ' αυτές που είχα.. 3 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Παιδιά έχω φύγει απο vf τον Σεπτέμβρη επειδή πήρα απο την κοσμοτε στο 20ευρω το unlimited αλλά έχω θέμα με το σήμα γενικότερα σε κλειστούς χώρους. Σπίτι μηδέν σήμα η μια γραμμή επικοινωνία παντα σχεδον καθε κληση θα μου πεσει μια φορα.Γενικοτερα η κατασταση ειναι τραγικη να εισαι και στο γραφειο και στο σπιτι παντα με μια γραμμη σημα και να βλεπεις σημα μονο αν εισαι σε κεντρικη πλατεια της πολης. Ενταξει θελω να γυρισω στην κοκκινη και ας μην εχει τριψήφια στο ιντερνετ.Τουλαχιστον οι κλησεις ηταν εξαιρετικες ακομα και σε υπογεια πραγμα σημαντικο για την δουλεια μου.Εχω κάνει 3 φορες παραπονα τηλεφωνικα και θελω να σπασω το συμβολαιο και να φυγω ακομα και με αυτην την καλη τιμη που εχω. Δεν ξερω αν θελουν να μου ριξουν κανα πεναλτυ εγω ειμαι διαθετιμενος να τους δειξω και τα χαλια του σηματος στο σπιτι και ταυτοχρονα το φουλ σημα που εχει η vodafone στην αλλη συσκευη με screenshot και ωρα και ημερομηνια για να μην μας πιανουν και μακακες στο τελος. Υπαρχει περιπτωση να φυγω χωρις πεναλτι? 10 minutes ago, zerokill said: Παιδιά έχω φύγει απο vf τον Σεπτέμβρη επειδή πήρα απο την κοσμοτε στο 20ευρω το unlimited αλλά έχω θέμα με το σήμα γενικότερα σε κλειστούς χώρους. Σπίτι μηδέν σήμα η μια γραμμή επικοινωνία παντα σχεδον καθε κληση θα μου πεσει μια φορα.Γενικοτερα η κατασταση ειναι τραγικη να εισαι και στο γραφειο και στο σπιτι παντα με μια γραμμη σημα και να βλεπεις σημα μονο αν εισαι σε κεντρικη πλατεια της πολης. Εντάξει θελω να γυρισω στην κοκκινη και ας μην εχει τριψήφια στο ιντερνετ.Τουλαχιστον οι κλησεις ηταν εξαιρετικες ακομα και σε υπόγεια πράγμα σημαντικό για την δουλειά μου.Εχω κάνει 3 φόρες παράπονα τηλεφωνικά και θελω να σπασω το συμβολαιο και να φυγω ακόμα και με αυτην την καλή τιμη που εχω. Δεν ξερω αν θελουν να μου ριξουν κανα πεναλτυ εγω ειμαι διαθετιμενος να τους δειξω και τα χαλια του σηματος στο σπιτι και ταυτοχρονα το φουλ σημα που εχει η vodafone στην άλλη συσκευη με screenshot και ώρα και ημερομηνία για να μην μας πιάνουν και μακακες στο τελος. (Δεν ξερω γιατί εχω και dropcall στο σπίτι ακόμα και με wificall) κάνω restart το ρουτερ κάθε βδομάδα συστηματικά... και με το σταθερο δεν έχω κανένα θέμα γενικότερα. Υπάρχει περίπτωση να φύγω χωρίς πέναλτι? 4 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Εάν είσαι από Σεπτέμβρη, τότε το τέλος πρόωρης διακοπής είναι υπολογίσιμο. Για να μην το αξιώσουν, πρέπει να δηλώσεις το πρόβλημα που έχεις με το σήμα (διατηρώντας αριθμό αναφοράς σε περίπτωση που τον χρειαστείς). Κανονικά θα πρέπει να σου ζητήσουν μετρήσεις που το τεκμηριώνουν, και μετά θα σε αφήσουν να φύγεις αζημίως. Δεν είναι ασυνήθιστο να σκαλώνει η διαδικασία, γι' αυτό πάρε τον αριθμό αναφοράς και σε περίπτωση που σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν έχει γίνει κάτι, απευθύνσου σε Συνήγορο Καταναλωτή και ΕΕΤΤ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 1 ώρα πριν, zerokill said: Παιδιά έχω φύγει απο vf τον Σεπτέμβρη επειδή πήρα απο την κοσμοτε στο 20ευρω το unlimited αλλά έχω θέμα με το σήμα γενικότερα σε κλειστούς χώρους. Σπίτι μηδέν σήμα η μια γραμμή επικοινωνία παντα σχεδον καθε κληση θα μου πεσει μια φορα.Γενικοτερα η κατασταση ειναι τραγικη να εισαι και στο γραφειο και στο σπιτι παντα με μια γραμμη σημα και να βλεπεις σημα μονο αν εισαι σε κεντρικη πλατεια της πολης. Ενταξει θελω να γυρισω στην κοκκινη και ας μην εχει τριψήφια στο ιντερνετ.Τουλαχιστον οι κλησεις ηταν εξαιρετικες ακομα και σε υπογεια πραγμα σημαντικο για την δουλεια μου.Εχω κάνει 3 φορες παραπονα τηλεφωνικα και θελω να σπασω το συμβολαιο και να φυγω ακομα και με αυτην την καλη τιμη που εχω. Δεν ξερω αν θελουν να μου ριξουν κανα πεναλτυ εγω ειμαι διαθετιμενος να τους δειξω και τα χαλια του σηματος στο σπιτι και ταυτοχρονα το φουλ σημα που εχει η vodafone στην αλλη συσκευη με screenshot και ωρα και ημερομηνια για να μην μας πιανουν και μακακες στο τελος. Υπαρχει περιπτωση να φυγω χωρις πεναλτι? Πες τους ότι θα πας από εκεί με τον "αγρότη"... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) κάτω όλα τα 2,4,5G στην περιοχή Τρουμπέτα Κέρκυρα ... με 2G E από 7 χιλ απόσταση, μόλις πήρα τηλ & δεν ήξεραν τίποτα, το ανέφεραν βλάβη & θα το κοιτάξουν εν το μεταξύ το netmonster δείχνει ότι σε κάποια στιγμή κλείδωσε σε κάποιο 2G voda CID 40619, LAC 2906, band name 900 Edited 1 ώρα πριν by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, babis3g said: κάτω όλα τα 2,4,5G στην περιοχή Τρουμπέτα Κέρκυρα ... με 2G E από 7 χιλ απόσταση, μόλις πήρα τηλ & δεν ήξεραν τίποτα, το ανέφεραν βλάβη & θα το κοιτάξουν Λογικά θα βγήκε εκτός η Τρουμπέττας TOP. Μάλλον δε θα χει ρεύμα ή κάνουν εργασίες (αν και έχει αναβαθμιστεί). 10 minutes ago, babis3g said: εν το μεταξύ το netmonster δείχνει ότι σε κάποια στιγμή κλείδωσε σε κάποιο 2G voda Χάθηκε το σήμα της Cosmote, μπήκε Vodafone για κλήσεις έκτακτης ανάγκης (112) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts