tricker Δημ. Παρασκευή στις 02:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:41 μμ (edited) 4 minutes ago, CaptainNickGR said: Γενικά αναβαθμίσεις μέσα στην Θεσσαλονίκη απ όλους τους παρόχους πάντοτε προγραμματιζονται για μέσα στο καλοκαίρι. Δεν είναι αναβάθμιση, βλάβη είναι, το πότε θα επιλυθεί όπως λέει και η εξυπηρέτηση: ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ Edited Παρασκευή στις 02:43 μμ by tricker 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Έχει επιλυθεί. Και στην εξυπηρέτηση το είπαν πριν λίγο και το βλέπουμε στο downdetector. Εδώ ευτυχώς μια χαρά τώρα όλα. 5 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. Παρασκευή στις 02:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:44 μμ 2 minutes ago, tricker said: Δεν είναι αναβάθμιση, βλάβη είναι, το πότε θα επιλυθεί όπως λέει και η εξυπηρέτηση: ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ Δεν πήγαινε σε καποιο παραπανω μηνυμα που γραψατε, γενικά το εγραψα. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Παρασκευή στις 02:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:49 μμ 5 minutes ago, elkons said: Έχει επιλυθεί. Και στην εξυπηρέτηση το είπαν πριν λίγο και το βλέπουμε στο downdetector. Εδώ ευτυχώς μια χαρά τώρα όλα. Δεν έχει επιλυθεί. Σε κάποιες περιοχές όπως το Ηράκλειο στην Κρήτη έχουν σοβαρό θέμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 02:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:51 μμ Έτσι είπαν έτσι μεταφέρω. Εκεί τι πρόβλημα έχετε; γιατί δεν κάνουν οι κάτοικοι αναφορές στο Downdetector; @damianos Και εσύ Κρήτη είσαι γνωρίζεις κάτι μήπως; 3 ώρες πριν, georgebad said: Νταξει έφτιαξε πριν κάνα μισάωρο Η 1017 έχει γίνει meme πλέον https://www.speedtest.net/result/i/6548236106 Εδώ αναβάθμισαν τη 1001 τι να λέμε τώρα 🤣 5 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Παρασκευή στις 02:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:59 μμ (edited) 8 minutes ago, elkons said: Έτσι είπαν έτσι μεταφέρω. Εκεί τι πρόβλημα έχετε; γιατί δεν κάνουν οι κάτοικοι αναφορές στο Downdetector; @damianos Και εσύ Κρήτη είσαι γνωρίζεις κάτι μήπως; Εδώ αναβάθμισαν τη 1001 τι να λέμε τώρα 🤣 Δεν κάνει combo τις μπάντες. Οι 7 είναι εκτός. Εκεί που είχε ο άλλος φουλ σήμα έχει μια γραμμή Edited Παρασκευή στις 03:00 μμ by tricker 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 03:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:01 μμ Just now, tricker said: Δεν κάνει combo τις μπάντες. Οι 7 είναι εκτός. Εκεί που είχε ο άλλος φουλ σήμα έχει μια γραμμή Πρέπει να χει σβήσει η κεραία και έχεις πιο χαμηλό σήμα ή κάποια Cells 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Παρασκευή στις 03:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:03 μμ 1 minute ago, elkons said: Πρέπει να χει σβήσει η κεραία και έχεις πιο χαμηλό σήμα ή κάποια Cells Έχουν θέμα στο Ηράκλειο δεν είναι μόνο μια κεραία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 03:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:06 μμ Ε σήμα σου δίνει η κεραία αφού λες χαμήλωσε 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Παρασκευή στις 07:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:27 μμ (edited) On 10/4/2025 at 12:03 ΜΜ, georgeavl3 said: Κέρκυρα το ίδιο δεν πρόσεξα κάτι Δουκάδες On 10/4/2025 at 4:54 ΜΜ, doganos said: Δεν δουλευουν τα VIP 4ψηφια στο εταιρικο μου, οποιον και να επαιρνα ελεγε πως δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος... 😁 χμμ αυτό μου έτυχε & εμένα Δουκάδες Κέρκυρα σε ένα νούμερο voda πού κάλεσα αλλά επειδή δεν το είχα καλέσει γιά αρκερό καιρό νόμισα ότι το κατάργησαν, τελικά ήταν θέμα οτε πάντως σε redmi 12 5G τώρα πού κοιτάζω το phone info από το netmonster πριν από παλιό screenshoot Quote NR available (NSA) flase NR state (NSA) none τώρα Quote NR available (NSA) true NR state (NSA) not_restricted κατι θα άλλαξαν Edited Παρασκευή στις 08:06 μμ by babis3g 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. Παρασκευή στις 09:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:42 μμ https://www.speedtest.net/result/i/6548969219 μητροπόλεώς με παλεων Πατρών Γερμανών , Θεσσαλονίκη 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Σάββατο στις 06:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:50 πμ πάντως οι ταχυτητες στο χωριό από 50-120 πού μέτραγα, έχουν κατεβει στα 2-10mbps ... εκτός αν αλλάζουν κάτι, θα είναι δραματικό το καλοκαίρι γιατί ο τουρισμός ΔΕΝ είναι στο φουλ ακόμα, λίγοι τουρίστες υπάρχουν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 07:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:29 πμ Ναι εκεί δεν έχει Ν78 σαν LTE ουσιαστικά είναι οι ταχύτητες παρόμοιες με Ν1. Γιαυτό έλεγα του έχουν αλλάξει τα φώτα στο LTE.. τουλάχιστον δεν ήμουν ο μοναδικός απλά είχε ξεκινήσει πιο πριν σε εμένα. 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 08:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:34 πμ Με νέα συσκευή (poco x7 pro) μπορώ πλέον κι εγώ να δω SA cells: Όπως πάντα, δε μπορώ να συνδεθώ, μιας και δεν είναι πιστοποιημένη συσκευή. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. Σάββατο στις 08:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:56 πμ Μη σκας και εγώ με το s23 που έχω εξαρχής πρόσβαση σε sa δεν είδα να μου χρησιμεύει κάπου, ασε που δεν το κρατάει πάντα γυρνάει σε nsa και μένει εκεί κολλημένο μόνο με airplane mode μπαίνει σε sa για λίγο. Το πιο ανεπίσημο επίσημο λανσάρισμα χαχα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 03:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:25 μμ 6 ώρες πριν, VasilisSam said: Μη σκας και εγώ με το s23 που έχω εξαρχής πρόσβαση σε sa δεν είδα να μου χρησιμεύει κάπου, ασε που δεν το κρατάει πάντα γυρνάει σε nsa και μένει εκεί κολλημένο μόνο με airplane mode μπαίνει σε sa για λίγο. Το πιο ανεπίσημο επίσημο λανσάρισμα χαχα. Αχαχαχχα. SA γιαλαντζι γτπ ονλυ 🤣🤣🤣 6 ώρες πριν, marios239 said: Με νέα συσκευή (poco x7 pro) μπορώ πλέον κι εγώ να δω SA cells: Όπως πάντα, δε μπορώ να συνδεθώ, μιας και δεν είναι πιστοποιημένη συσκευή. Μια χαρούλα, εμένα εκεί που δούλευε, τώρα δεν.. Απλά από netmonster δεν το ενεργοποιήσες όπως κλασσικά μαν μου; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 03:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:30 μμ 3 minutes ago, johnny_htc said: Μια χαρούλα, εμένα εκεί που δούλευε, τώρα δεν.. Απλά από netmonster δεν το ενεργοποιήσες όπως κλασσικά μαν μου; Σε xiaomi χρειάζεται κι ένα dialer code *#*#726633#*#* για να εμφανίσει επιλογή για το SA. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 03:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:40 μμ Ευτυχώς μας δίνει αυτή τη τεχνική η Xiaomi να τσεκάρουμε το 5G SA έστω Netmonster. Βρήκα και εγώ στη περιοχή μου ! Σαλόνι Εξω γύρω γύρω από το σπίτι Μπροστά Πισω από το σπίτι Με το που μπήκα μέσα βέβαια στην αρχή στη κουζίνα κλασικά έχω οριακό σήμα βαράει SNR -20 για λίγο αλλά μετά έστρωσε. Χάνει εύκολα την Ν78 αλλα οκ τουλάχιστον υπάρχει και εδώ. 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 03:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:47 μμ 7 minutes ago, elkons said: Ευτυχώς μας δίνει αυτή τη τεχνική η Xiaomi να τσεκάρουμε το 5G SA έστω Netmonster. Βρήκα και εγώ στη περιοχή μου ! Σαλόνι Εξω γύρω γύρω από το σπίτι Μπροστά Πισω από το σπίτι Με το που μπήκα μέσα βέβαια στην αρχή στη κουζίνα κλασικά έχω οριακό σήμα βαράει SNR -20 για λίγο αλλά μετά έστρωσε. Χάνει εύκολα την Ν78 αλλα οκ τουλάχιστον υπάρχει και εδώ. Ένα τσίμπημα στα όρια και δεν έχει αντίπαλο απλά 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Σάββατο στις 03:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:53 μμ ΔΕΝ είδα εχθές πρόβλημα στα Χανιά... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 03:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:57 μμ 7 minutes ago, johnny_htc said: Ένα τσίμπημα στα όρια και δεν έχει αντίπαλο απλά 😏 Ακριβώς εντομεταξυ τώρα πέρασαν και τα ονόματα σε 5G BANDS Πρέπει να ειδα SA και στην Pipe αλλά δεν είμαι σίγουρος ίσως ήταν Bug αφού δεν έχει Ν78 ούτε καν Β7 στο Lte δεν έχει παλιά είχε όταν την άλλαξαν όχι λες και έγινε υποβάθμιση..λολ 11 minutes ago, damianos said: ΔΕΝ είδα εχθές πρόβλημα στα Χανιά... Χαλιαα😂 Σαπίλα λέμε 3 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 04:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:22 μμ 28 minutes ago, damianos said: ΔΕΝ είδα εχθές πρόβλημα στα Χανιά... Χάλια μπρο, πώς την παλεύεις;; 🤣🤣🤣 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Σάββατο στις 04:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:37 μμ 12 minutes ago, johnny_htc said: Χάλια μπρο, πώς την παλεύεις;; 🤣🤣🤣 Ψάχνω WiFi σε κανένα Γρηγόρη ή goodys 😆 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Σάββατο στις 04:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:38 μμ βλέπω το εξής: σε ίδιο εξοπλισμό με sim συμβολαίου μπορώ να επιλέξω επιθυμητές μπάντες και είναι όλα οπως πρέπει ενώ όταν βάλω sim frog είναι αδύνατη η επιλογή, ενώ συνδέεται στις μπάντες που θέλω δεν δίνει ίντερνετ. Μάλλον άρχισαν να βάζουν χέρι στα Frog 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 04:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:42 μμ Νομίζω κάτι σκαλίζει στη Frog το τελευταίο διάστημα είχε θέμα και με κλήσεις χωρίς να παίρνεις λάμβανε κάποιος κλήση από εσένα ενώ δε τον πήρες ποτέ. Σε What's up δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα Frog δεν έχω πλέον οπότε δεν μπορώ να δω εγώ. Εσένα σ έχει τύχει αυτό το θέμα με Frog να σε πάρουν και να σου πουν ότι τους πήρες ενώ δεν έγινε ποτέ; 5 minutes ago, damianos said: Ψάχνω WiFi σε κανένα Γρηγόρη ή goodys 😆 Σουρνεται @Nickchris36 5 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts