elkons Δημ. Δευτέρα στις 12:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:16 μμ 2 ώρες πριν, babis3g said: ευχαριστώ γιά την βοήθεια 👍 🙂 να είσαι καλά ... σήμερα ξύπνησα και ένα νόκια 3210 είχε φύγει από το volte ήταν σκέτο 4G, χωρίς να το πειράξω ... μία επανεκίνηση το έφτιαξε ... αν δεν ήταν πρόβλημα του τηλεφώνου (δεν το έχει ξανά κάνει) ίσως κάτι πείραξαν από οτε...σύντομα θα ξέρω με το κατάλληλο κινητό Πόσα χρόνια επίσης έχεις τη κάρτα; Όταν πάρεις το νέο κινητό,οπουδήποτε, 5G επιλέξεις, στείλε sms στο 1333 τη λέξη 5G,να το επιβεβαιώσεις. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Δευτέρα στις 12:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:22 μμ (edited) την κάρτα την έχω 2-3 βδομάδες από καταστημα κοσμοτε, 8.90€, γιατί μόλις πήρα το 3210 νοκια & είπαν θα χρειαστώ καινούρια κάρτα γιά το 4G πού έχει το 3210... τώρα τι κάρτα έδωσαν sim δεν ξέρω EDIT με την παλιά sim μόλις έβαλα πληροφορίες & φωτό στο νήμα με τα καλυτερα δίκτυα ... ναι το έχω υπόψην να στείλω sms 5G & ευχαριστώ πολύ γιά την βοήθεια 👍 Edited Δευτέρα στις 12:25 μμ by babis3g 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 12:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:28 μμ 5 minutes ago, babis3g said: την κάρτα την έχω 2-3 βδομάδες από καταστημα κοσμοτε, 8.90€, γιατί μόλις πήρα το 3210 νοκια & είπαν θα χρειαστώ καινούρια κάρτα γιά το 4G πού έχει το 3210... τώρα τι κάρτα έδωσαν sim δεν ξέρω EDIT με την παλιά sim μόλις έβαλα πληροφορίες & φωτό στο νήμα με τα καλυτερα δίκτυα ... ναι το έχω υπόψην να στείλω sms 5G & ευχαριστώ πολύ γιά την βοήθεια 👍 Η άλλη θα ήταν από τις παλιές τις κομμένες οπότε ναι δεν κάνει για 4G ούτε 5g. Όλες οι σιμ π δεν είναι κομμένες δηλαδή με τα 3 καλούπια,nano sim είναι οκεγω δηλαδή έχω του 2017 κ παίζει 5G μια χαρά. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Δευτέρα στις 10:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:30 μμ (edited) Από το καναπέ του σπιτιού μου βλέποντας Γρηγόρη. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10705053377 Edited Δευτέρα στις 10:30 μμ by Chrischal1908 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 09:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:08 πμ 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 09:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:31 πμ 22 minutes ago, Antonio21 said: Πρωινή προπόνηση;; 😜😜😜😝 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Τρίτη στις 10:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:16 πμ Σας παιρνάμε στα upload . 4 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 10:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:27 πμ 10 minutes ago, Nikos_96 said: Σας παιρνάμε στα upload . Location?? 😜 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Τρίτη στις 10:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:38 πμ 10 minutes ago, johnny_htc said: Location?? 😜 Κάτω απο ΟΤΕ Σπάρτης. 4 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 10:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:46 πμ 1 hour ago, johnny_htc said: Πρωινή προπόνηση;; 😜😜😜😝 Μακάρι να μπορούσα αλλά όχι είμαι από τροχαίο.. 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 11:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:07 πμ 20 minutes ago, Antonio21 said: Μακάρι να μπορούσα αλλά όχι είμαι από τροχαίο.. Α ναι, σορρυ φίλε το χα ξεχάσει.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:07 μμ 1 hour ago, Nikos_96 said: Κάτω απο ΟΤΕ Σπάρτης. Μπρο το καλοκαίρι να δεις απέναντι π είναι το κατάστημα Nova πήγε ακόμα πιο καλά. 2 σεκτορ έχει νομίζω όμως.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 12:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:12 μμ (edited) 4 minutes ago, elkons said: Μπρο το καλοκαίρι να δεις απέναντι π είναι το κατάστημα Nova πήγε ακόμα πιο καλά. 2 σεκτορ έχει νομίζω όμως.. Αποκλείεται μαν. Έχει ένα από πίσω άμα δεις τη φώτο, που δεν φαίνεται. Αποκλείεται να άφησαν χωρίς κάλυψη μια ολόκληρη περιοχή, λολ 😅 @Nikos_96 Μαν, τα πράματα Σπάρτη πώς τα βλέπεις; Αλλού Ν78 αν τυχόν έχεις δει, από κάλυψη κλπ λέει τίποτα; Edited Τρίτη στις 12:13 μμ by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:13 μμ Just now, johnny_htc said: Αποκλείεται μαν. Έχει ένα από πίσω άμα δεις τη φώτο, που δεν φαίνεται. Αποκλείεται να άφησαν χωρίς κάλυψη μια ολόκληρη περιοχή, λολ 😅 Μα 2 πάνελ κανονικά κ 2 κουτάκια δεν έχει ; 2 σεκτορ δε σημαίνει αυτό; Οπότε 3 σεκτορ Ρε συ π πας κ βλέπεις έτσι τις φωτογραφίες στο CellMapper 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 12:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:13 μμ Just now, elkons said: Μα 2 πάνελ κανονικά κ 2 κουτάκια δεν έχει ; 2 σεκτορ δε σημαίνει αυτό; 3 πάνελ και τρία κουτάκια, 3 σεκτορ 😉😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:14 μμ Θα μπορούσε και 4 αλλά δεν είναι κακό καλά πάει. Ο ιστός αισθητικά άθλιος κάτω τα σίδερα πάνω η κεραία. Αν κ έχει καλό ύψος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 12:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:15 μμ Just now, elkons said: Θα μπορούσε και 4 αλλά δεν είναι κακό καλά πάει. Ο ιστός αισθητικά άθλιος κάτω τα σίδερα πάνω η κεραία. Ναι, σε πολλές βάζουν και 4,αναλογως το φόρτο.. Ο ιστός θα μπορούσε να είναι καλύτερος όντως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Τρίτη στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:17 μμ 3 minutes ago, johnny_htc said: Μαν, τα πράματα Σπάρτη πώς τα βλέπεις; Αλλού Ν78 αν τυχόν έχεις δει, από κάλυψη κλπ λέει τίποτα; Δέν τα ξέρω καλά αυτά τα τεχνικά.. Πάντως σε γενικές γραμμές τα πάει πολύ καλά. Και ποιο περιμετρικά με μία γραμμή σήμα και βγάζει καλές ταχύτητες 100-200-300mbps.. 6 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 12:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:24 μμ 11 minutes ago, elkons said: Μα 2 πάνελ κανονικά κ 2 κουτάκια δεν έχει ; 2 σεκτορ δε σημαίνει αυτό; Οπότε 3 σεκτορ Ρε συ π πας κ βλέπεις έτσι τις φωτογραφίες στο CellMapper Τράβα προς τα πάνω φουλ την ετικέτα με τα stats και θα εμφανίσει τη φωτογραφία 😉 7 minutes ago, Nikos_96 said: Δέν τα ξέρω καλά αυτά τα τεχνικά.. Πάντως σε γενικές γραμμές τα πάει πολύ καλά. Και ποιο περιμετρικά με μία γραμμή σήμα και βγάζει καλές ταχύτητες 100-200-300mbps.. Μια χαρά. Ν78 είναι η 3500 βασικά η συχνότητα που μιλούμε συνέχεια εδώ μέσα. Αλλά άμα δεν έχεις netmonster, δεν θα καταλάβεις αν έχει σε κάποια κεραία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:30 μμ 3 minutes ago, johnny_htc said: Τράβα προς τα πάνω φουλ την ετικέτα με τα stats και θα εμφανίσει τη φωτογραφία 😉 Μια χαρά. Ν78 είναι η 3500 βασικά η συχνότητα που μιλούμε συνέχεια εδώ μέσα. Αλλά άμα δεν έχεις netmonster, δεν θα καταλάβεις αν έχει σε κάποια κεραία. Εγώ πατάω τη φωτογραφία αλλά είναι κάπως αλλιώς ούτε να αλλάξω ξέρω θα σ στείλω μετά μνμ να δεις σε βίντεο τι εννοώ. Ν78 έχουν γενικά όλες στη Σπάρτη,καλό αυτό. Αλλά νταξει τα Ericsson θα δώσουν 1000 πιο εύκολα κοντά στη κεραία κλασσικά φαινόμενα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 12:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:30 μμ Συγνώμη για την ερώτηση,αλλά αυτό το μαν και μπρο που γράφετε τι ακριβώς σημαίνει; 2 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:35 μμ (edited) 5 minutes ago, p_k said: Συγνώμη για την ερώτηση,αλλά αυτό το μαν και μπρο που γράφετε τι ακριβώς σημαίνει; Το "μαν" προέρχεται από το αγγλικό "man" και σημαίνει φιλαράκι (περίπου). Το "μπρο" είναι συντομογραφία του "brother" και σημαίνει αδερφέ. Γενικά τα χρησιμοποιούμε οι πιο νέοι συχνά ίσως δε τα είχες προλάβει 🙂 γενικά σε μια χαλαρή κατάσταση χρησιμοποιούνται. Edited Τρίτη στις 12:36 μμ by elkons 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 12:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:42 μμ 6 minutes ago, elkons said: Το "μαν" προέρχεται από το αγγλικό "man" και σημαίνει φιλαράκι (περίπου). Το "μπρο" είναι συντομογραφία του "brother" και σημαίνει αδερφέ. Γενικά τα χρησιμοποιούμε οι πιο νέοι συχνά ίσως δε τα είχες προλάβει 🙂 γενικά σε μια χαλαρή κατάσταση χρησιμοποιούνται. Αααα ευχαριστώ πολύ. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Τρίτη στις 01:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:26 μμ 43 minutes ago, p_k said: Αααα ευχαριστώ πολύ. Οπότε έπρεπε να γράψεις "θενκς μαν".. 😂😂😂 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:35 μμ Γιο μεν 9 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts