Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, babis3g said:

ευχαριστώ γιά την βοήθεια 👍 🙂 να είσαι καλά ... 

σήμερα ξύπνησα και ένα νόκια 3210 είχε φύγει από το volte ήταν σκέτο 4G, χωρίς να το πειράξω  ...  μία επανεκίνηση το έφτιαξε ... αν δεν ήταν πρόβλημα του τηλεφώνου (δεν το έχει ξανά κάνει) ίσως κάτι πείραξαν από οτε...σύντομα θα ξέρω με το κατάλληλο κινητό

Πόσα χρόνια επίσης έχεις τη κάρτα; 

Όταν πάρεις το νέο κινητό,οπουδήποτε, 5G επιλέξεις, στείλε sms στο 1333 τη λέξη 5G,να το επιβεβαιώσεις.

την κάρτα την έχω 2-3 βδομάδες από καταστημα κοσμοτε, 8.90€, γιατί μόλις πήρα το 3210 νοκια & είπαν θα χρειαστώ καινούρια κάρτα γιά το 4G πού έχει το 3210...  τώρα τι κάρτα έδωσαν sim δεν ξέρω

EDIT με την παλιά sim μόλις έβαλα πληροφορίες & φωτό στο νήμα με τα καλυτερα δίκτυα ... ναι το έχω υπόψην να στείλω sms 5G

& ευχαριστώ πολύ γιά την βοήθεια 👍

Edited by babis3g

5 minutes ago, babis3g said:

την κάρτα την έχω 2-3 βδομάδες από καταστημα κοσμοτε, 8.90€, γιατί μόλις πήρα το 3210 νοκια & είπαν θα χρειαστώ καινούρια κάρτα γιά το 4G πού έχει το 3210...  τώρα τι κάρτα έδωσαν sim δεν ξέρω

EDIT με την παλιά sim μόλις έβαλα πληροφορίες & φωτό στο νήμα με τα καλυτερα δίκτυα ... ναι το έχω υπόψην να στείλω sms 5G

& ευχαριστώ πολύ γιά την βοήθεια 👍

Η άλλη θα ήταν από τις παλιές τις κομμένες οπότε ναι δεν κάνει για 4G ούτε 5g.

Όλες οι σιμ π δεν είναι κομμένες δηλαδή με τα 3 καλούπια,nano sim είναι οκεγω δηλαδή έχω του 2017 κ παίζει 5G μια χαρά. 

Από το καναπέ του σπιτιού μου βλέποντας Γρηγόρη. 

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10705053377

Screenshot_20250218_003028_NetMonster.jpg

Edited by Chrischal1908

Screenshot_20250218_110549_Speedtest.jpg

Screenshot_20250218_110603_NetMonster.jpg

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

1 hour ago, johnny_htc said:

Πρωινή προπόνηση;; 😜😜😜😝

Μακάρι να μπορούσα αλλά όχι είμαι από τροχαίο.. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

20 minutes ago, Antonio21 said:

Μακάρι να μπορούσα αλλά όχι είμαι από τροχαίο.. 

Α ναι, σορρυ φίλε το χα ξεχάσει.. 

1 hour ago, Nikos_96 said:

Κάτω απο ΟΤΕ Σπάρτης.

Μπρο το καλοκαίρι να δεις απέναντι π είναι το κατάστημα Nova πήγε ακόμα πιο καλά.

2 σεκτορ έχει νομίζω όμως..

4 minutes ago, elkons said:

Μπρο το καλοκαίρι να δεις απέναντι π είναι το κατάστημα Nova πήγε ακόμα πιο καλά.

2 σεκτορ έχει νομίζω όμως..

Αποκλείεται μαν. Έχει ένα από πίσω άμα δεις τη φώτο, που δεν φαίνεται. Αποκλείεται να άφησαν χωρίς κάλυψη μια ολόκληρη περιοχή, λολ 😅

Screenshot_20250218_141131_CellMapper.jpg

@Nikos_96 Μαν, τα πράματα Σπάρτη πώς τα βλέπεις; Αλλού Ν78 αν τυχόν έχεις δει, από κάλυψη κλπ λέει τίποτα; 

Edited by johnny_htc

Just now, johnny_htc said:

Αποκλείεται μαν. Έχει ένα από πίσω άμα δεις τη φώτο, που δεν φαίνεται. Αποκλείεται να άφησαν χωρίς κάλυψη μια ολόκληρη περιοχή, λολ 😅

Screenshot_20250218_141131_CellMapper.jpg

Μα 2 πάνελ κανονικά κ 2 κουτάκια δεν έχει ; 2 σεκτορ δε σημαίνει αυτό;

Οπότε 3 σεκτορ 

Ρε συ π πας κ βλέπεις έτσι τις φωτογραφίες στο CellMapper 

Just now, elkons said:

3 πάνελ και τρία κουτάκια, 3 σεκτορ 😉😜

Θα μπορούσε και 4 αλλά δεν είναι κακό καλά πάει.

Ο ιστός αισθητικά άθλιος κάτω τα σίδερα πάνω η κεραία. 

Αν κ έχει καλό ύψος 

Just now, elkons said:

Θα μπορούσε και 4 αλλά δεν είναι κακό καλά πάει.

Ο ιστός αισθητικά άθλιος κάτω τα σίδερα πάνω η κεραία. 

Ναι, σε πολλές βάζουν και 4,αναλογως το φόρτο.. Ο ιστός θα μπορούσε να είναι καλύτερος όντως 

3 minutes ago, johnny_htc said:

Μαν, τα πράματα Σπάρτη πώς τα βλέπεις; Αλλού Ν78 αν τυχόν έχεις δει, από κάλυψη κλπ λέει τίποτα; 

Δέν τα ξέρω καλά αυτά τα τεχνικά.. Πάντως σε γενικές γραμμές τα πάει πολύ καλά. Και ποιο περιμετρικά με μία γραμμή σήμα και βγάζει καλές ταχύτητες 100-200-300mbps..

Redmi By Xiaomi

11 minutes ago, elkons said:

Οπότε 3 σεκτορ 

Ρε συ π πας κ βλέπεις έτσι τις φωτογραφίες στο CellMapper 

Τράβα προς τα πάνω φουλ την ετικέτα με τα stats και θα εμφανίσει τη φωτογραφία 😉

7 minutes ago, Nikos_96 said:

Δέν τα ξέρω καλά αυτά τα τεχνικά.. Πάντως σε γενικές γραμμές τα πάει πολύ καλά. Και ποιο περιμετρικά με μία γραμμή σήμα και βγάζει καλές ταχύτητες 100-200-300mbps..

Μια χαρά. Ν78 είναι η 3500 βασικά η συχνότητα που μιλούμε συνέχεια εδώ μέσα. Αλλά άμα δεν έχεις netmonster, δεν θα καταλάβεις αν έχει σε κάποια κεραία. 

3 minutes ago, johnny_htc said:

Τράβα προς τα πάνω φουλ την ετικέτα με τα stats και θα εμφανίσει τη φωτογραφία 😉

Μια χαρά. Ν78 είναι η 3500 βασικά η συχνότητα που μιλούμε συνέχεια εδώ μέσα. Αλλά άμα δεν έχεις netmonster, δεν θα καταλάβεις αν έχει σε κάποια κεραία. 

Εγώ πατάω τη φωτογραφία αλλά είναι κάπως αλλιώς ούτε να αλλάξω ξέρω θα σ στείλω μετά μνμ να δεις σε βίντεο τι εννοώ.

Ν78 έχουν γενικά όλες στη Σπάρτη,καλό αυτό. Αλλά νταξει τα Ericsson θα δώσουν 1000 πιο εύκολα κοντά στη κεραία κλασσικά φαινόμενα. 

Συγνώμη για την ερώτηση,αλλά αυτό το μαν και μπρο που γράφετε τι ακριβώς σημαίνει;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

5 minutes ago, p_k said:

Συγνώμη για την ερώτηση,αλλά αυτό το μαν και μπρο που γράφετε τι ακριβώς σημαίνει;

Το "μαν" προέρχεται από το αγγλικό "man" και σημαίνει φιλαράκι (περίπου). Το "μπρο" είναι συντομογραφία του "brother" και σημαίνει αδερφέ. 

Γενικά τα χρησιμοποιούμε οι πιο νέοι συχνά ίσως δε τα είχες προλάβει 🙂 γενικά σε μια χαλαρή κατάσταση χρησιμοποιούνται. 

Edited by elkons

6 minutes ago, elkons said:

Το "μαν" προέρχεται από το αγγλικό "man" και σημαίνει φιλαράκι (περίπου). Το "μπρο" είναι συντομογραφία του "brother" και σημαίνει αδερφέ. 

Γενικά τα χρησιμοποιούμε οι πιο νέοι συχνά ίσως δε τα είχες προλάβει 🙂 γενικά σε μια χαλαρή κατάσταση χρησιμοποιούνται. 

Αααα ευχαριστώ πολύ.

Παύλος Παυλίδης 

43 minutes ago, p_k said:

Αααα ευχαριστώ πολύ.

Οπότε έπρεπε να γράψεις "θενκς μαν".. 

😂😂😂

Γιο μεν

Παύλος Παυλίδης