Gv2008 Δημ. Δευτέρα στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:08 μμ 9 ώρες πριν, johnny_htc said: Οκ, θα μπορούσε να ορίσει λοιπόν να δουλεύει το SA εντός πόλεων και εκτός επαρχία δηλαδή, να βγάινει εκτός. Αλλά η Cosmote μέχρι τώρα δείχνει ότι παντού σε όλη τη χώρα θέλει να δίνει στον χρήστη το ίδιο user experience ας το ονομάσουμε, του δικτύου και δεν έχουμε πλέον περιοχές με σκέτο 4G, εκτός από κεραίες που έχουν θέμα με τις άδειες εικάζω ακόμα. Γενικά είναι ή όλα ή τίποτα, ενώ βλέπουμε μέχρι τώρα δίκτυα εξψτερικού να μην έχουν τέτοια ομοιμορφία αναβαθμίσεων με εξαίρεση Βουλγαρία το Α1 απ' ο,τι έχω καταλάβει, που μάλλον είναι παράδειγμα για όλους ή και το δίκτυο της Telekom στη Γερμανία πιθανότατα. Άρα έχουν λίγο μέλλον μέχρι να το δώσουν θα έλεγα, μακάρι πριν το καλοκαίρι να δούμε προκοπή .. Η A1 BG αγγίζει την τελειότητα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. Τρίτη στις 09:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:56 πμ On 19/1/2025 at 7:24 ΜΜ, zurabi_97 said: Δοκίμασα και στο τηλέφωνο του πατέρα μου και έχει και εκεί θέματα με το 5G. Το πρωί όλα δουλεύουν καλά, μετά, το απόγευμα αρχίζει να κάνει νερά. To 4G δουλεύει κανονικά όμως. Επανέρχομαι μετά από 1 εβδομάδα, έχω δηλώσει βλάβη, αλλά η φάση είναι πως εντός του σπιτιού, το 5G δεν δουλεύουν τα δεδομένα όπως ανέφερα, μετά από κλήση όμως, δουλεύει για λίγο και μετά τα ίδια. Βέβαια έξω στο μπαλκόνι μάλλον το πρόβλημα εξαφανίζεται δια μαγείας, λες και κάποιος προσπαθεί να κόψει το 5G εντός της οικοδομής με κάποια συσκευή. (Με κάλεσαν από το 13888 το Σάββατο αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω). Καλά πάει και αυτό. 5 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. Τρίτη στις 07:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:32 μμ (edited) Δανία και Σουηδία με όλα τα δίκτυα και volte, και δεν χρειάζεται καν να βάζουμε το 0030 για να καλέσουμε Ελλαδα. Τα δίκτυα τους παντού φουλ σήμα έχουν. Γνωρίζει κάποιος αν έχει ενεργοποιηθεί sa με κάποια εταιρία σε αυτές τις 2 χώρες. Όταν το κλειδώνω se sa βρίσκει χωρίς να μπορώ να συνδεθω Edited Τρίτη στις 08:36 μμ by cocu 4 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. Τρίτη στις 08:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:50 μμ (edited) 12 ώρες πριν, cocu said: Δανία και Σουηδία με όλα τα δίκτυα και volte, και δεν χρειάζεται καν να βάζουμε το 0030 για να καλέσουμε Ελλαδα. Τα δίκτυα τους παντού φουλ σήμα έχουν. Γνωρίζει κάποιος αν έχει ενεργοποιηθεί sa με κάποια εταιρία σε αυτές τις 2 χώρες. Όταν το κλειδώνω se sa βρίσκει χωρίς να μπορώ να συνδεθω Από όσο ξέρω στη Σουηδία, ούτε η 3, Telia και Telenor δεν έχουν SA ακόμα. Edited 22 ώρες πριν by zurabi_97 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 21 ώρες πριν, zurabi_97 said: Επανέρχομαι μετά από 1 εβδομάδα, έχω δηλώσει βλάβη, αλλά η φάση είναι πως εντός του σπιτιού, το 5G δεν δουλεύουν τα δεδομένα όπως ανέφερα, μετά από κλήση όμως, δουλεύει για λίγο και μετά τα ίδια. Βέβαια έξω στο μπαλκόνι μάλλον το πρόβλημα εξαφανίζεται δια μαγείας, λες και κάποιος προσπαθεί να κόψει το 5G εντός της οικοδομής με κάποια συσκευή. (Με κάλεσαν από το 13888 το Σάββατο αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω). Καλά πάει και αυτό. Εντωμεταξύ, παρατηρώντας το Field Test Mode στο 12ρι μου, κατά τη διάρκεια που δεν μπορούσε να φορτώσει ούτε ιστοσελίδα, πέτυχα n78 με bandwidth 100MHz από τη 103009. Μήπως τώρα κάνουν την εγκατάσταση αυτή και μεν τη πιάνει αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί σαν το SA; Γιατί συνήθως πετύχαινα n78 με 10MHz ή 20MHz bandwidth. 4 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 50 minutes ago, zurabi_97 said: Εντωμεταξύ, παρατηρώντας το Field Test Mode στο 12ρι μου, κατά τη διάρκεια που δεν μπορούσε να φορτώσει ούτε ιστοσελίδα, πέτυχα n78 με bandwidth 100MHz από τη 103009. Μήπως τώρα κάνουν την εγκατάσταση αυτή και μεν τη πιάνει αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί σαν το SA; Γιατί συνήθως πετύχαινα n78 με 10MHz ή 20MHz bandwidth. Μήπως έκαναν αλλαγή του πάνελ; Θα εμφάνισε κάποιο πρόβλημα μάλλον. Αν το είχες σηκώσει το τηλέφωνο, θα ξέραμε αν ήταν βλάβη, αλλά για να λες ότι μέσα είχες παλιά ν78 και τώρα όχι, δεν χωράει συζήτητη, κάτι παίχτηκε🤔 Επίσης δεν υπάρχει Ν78 με 10 MHz. 100αρια είναι πάντα, πρόβλημα του iphone είναι αυτά που εμφανίζει ό,τι να ναι νούμερα θα έλεγα είναι.. Εν τω μεταξύ, το 12αρι, νομίζω δεν θα υποστηρίξει καν το SA αν θυμάμαι καλά, ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει καλύτερα Edited 21 ώρες πριν by johnny_htc 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 11 minutes ago, johnny_htc said: Αν το είχες σηκώσει το τηλέφωνο, θα ξέραμε αν ήταν βλάβη Να είναι καλά τα κατειλημμένα χέρια με ψώνια από σούπερ μάρκετ XD. 13 minutes ago, johnny_htc said: Μήπως έκαναν αλλαγή του πάνελ; Θα εμφάνισε κάποιο πρόβλημα μάλλον... ...αλλά για να λες ότι μέσα είχες παλιά n78 και τώρα όχι, δεν χωράει συζήτηση, κάτι παίχτηκε🤔 Μάλλον θα πρέπει να καλέσω στο τμήμα βλαβών για να ρωτήσω. 6 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 4 minutes ago, zurabi_97 said: Να είναι καλά τα κατειλημμένα χέρια με ψώνια από σούπερ μάρκετ XD. Μάλλον θα πρέπει να καλέσω στο τμήμα βλαβών για να ρωτήσω. Ναι χτύπα γιατί αυτοί μπορεί να αργήσουν να σε ξανα πάρουν ή μακάρι να το λύσουν και να μη σε ενοχλήσουν καθόλου. Δε βαριέσαι, χωρίς αγαθά από τα μαγαζιά, τα ιντερνέτια δεν μας κάνουν τίποτα 😛 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 16 minutes ago, johnny_htc said: Ναι χτύπα γιατί αυτοί μπορεί να αργήσουν να σε ξανα πάρουν ή μακάρι να το λύσουν και να μη σε ενοχλήσουν καθόλου. Δε βαριέσαι, χωρίς αγαθά από τα μαγαζιά, τα ιντερνέτια δεν μας κάνουν τίποτα 😛 Τους κάλεσα, με είπαν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τώρα βλέπω αν έχω κάτι που συγχέει το σήμα, και έκλεισα τον πομπό του Speedport Plus 2 (sercomm). Αν αυτό είναι το αίτιο (που θα μου προκαλέσει έκπληξη) θα προβώ σε αντικατάσταση με άλλο μοντέλο modem router (ή της ΖΤΕ ή να πάρω Fritzbox). Αλλά σαν τεχνικό πρόβλημα, πολύ κουλό. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Just now, zurabi_97 said: Τους κάλεσα, με είπαν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τώρα βλέπω αν έχω κάτι που συγχέει το σήμα, και έκλεισα τον πομπό του Speedport Plus 2 (sercomm). Αν αυτό είναι το αίτιο (που θα μου προκαλέσει έκπληξη) θα προβώ σε αντικατάσταση με άλλο μοντέλο modem router (ή της ΖΤΕ ή να πάρω Fritzbox). Αλλά σαν τεχνικό πρόβλημα, πολύ κουλό. Μπα, δεν πιστεύω πως το μοντεμ παίζει κάποιο ρόλο. Διαφορετικές συχνότητες μεταξύ τους, δύσκολο. Στο μπαλκόνι είπες δουλεύει κομπλέ, έτσι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 25 minutes ago, johnny_htc said: Μπα, δεν πιστεύω πως το μοντεμ παίζει κάποιο ρόλο. Διαφορετικές συχνότητες μεταξύ τους, δύσκολο. Στο μπαλκόνι είπες δουλεύει κομπλέ, έτσι; Στο μπαλκόνι ναι. Και δίπλα στο παράθυρο, και έξω στο δρόμο. Στον καναπέ που είναι δίπλα από το παράθυρο, κάνει κουφά ξανά (και με κλειστό WiFi), και στη μέση του σπιτιού και στο δωμάτιο. 1 1 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 6 minutes ago, zurabi_97 said: Στο μπαλκόνι ναι. Και δίπλα στο παράθυρο, και έξω στο δρόμο. Στον καναπέ που είναι δίπλα από το παράθυρο, κάνει κουφά ξανά (και με κλειστό WiFi), και στη μέση του σπιτιού και στο δωμάτιο. Περίεργο. Εξωτερικά τι RSRP μετράς στην N78; Σαν να άλλαξαν τα όρια που κουμπώνει N78 στο EN DC ακούγεται και μόλις μπεις μέσα, σε γυρνάει σε Ν1, ενώ παλιά έπαιζε και σε πιο χάλια RSRP η Ν78, κάτι τέτοιο καταλαβαίνω. Άμα είχες κρατήσει ιστορικό με τα field mode του iphone, θα βλέπαμε και τις διαφορές. Το άλλο είναι να έχει θέμα η συσκευή, αλλά δε νομίζω να τα παίξε ξαφνικά, θα σου έκανε πολλά "νερά" λογικά. Εν τω μεταξύ, μπας και φύτρωσε καμιά οικοδομή - οικοδομές εκεί κοντά σε σένα και "αλλοίωσε" το σήμα, να έπεσε τόσο καρφί μπροστά από την κεραία; Είναι τόσο οριακά τα όρια όρια εκπομπής, που με το παραμικρό όλα μπορούν να χαλάσουν, τι να πω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 50 minutes ago, johnny_htc said: Περίεργο. Εξωτερικά τι RSRP μετράς στην N78; Σαν να άλλαξαν τα όρια που κουμπώνει N78 στο EN DC ακούγεται και μόλις μπεις μέσα, σε γυρνάει σε Ν1, ενώ παλιά έπαιζε και σε πιο χάλια RSRP η Ν78, κάτι τέτοιο καταλαβαίνω. Άμα είχες κρατήσει ιστορικό με τα field mode του iphone, θα βλέπαμε και τις διαφορές. Το άλλο είναι να έχει θέμα η συσκευή, αλλά δε νομίζω να τα παίξε ξαφνικά, θα σου έκανε πολλά "νερά" λογικά. Εν τω μεταξύ, μπας και φύτρωσε καμιά οικοδομή - οικοδομές εκεί κοντά σε σένα και "αλλοίωσε" το σήμα, να έπεσε τόσο καρφί μπροστά από την κεραία; Είναι τόσο οριακά τα όρια όρια εκπομπής, που με το παραμικρό όλα μπορούν να χαλάσουν, τι να πω. RSRP θα δώσω αργότερα από τα γύρω σημεία και εντός της οικείας Ν78 όπως φαίνεται στην εικόνα στις 2μιση τα ξημερώματα, είναι στα -118 εντός δωματίου, που νομίζω είναι λογικό, γιατί το χωρίζουν πόσοι τοίχοι. Σε άλλες μπάντες ήταν μεταξύ -102 - -99, κάπου εκεί. Το θέμα είναι πως, πριν γίνει όλο αυτό, μια χαρά δούλευε το 5G εντός της οικείας. Φάση πως η οικοδομή βλέπει φάτσα τις κεραίες στον Ελαιώνα. Τώρα για ζήτημα συσκευής, δεν νομίζω να φταίει το iPhone μου, διότι και σε Redmi Note 13 5G κάνει ακριβώς τα ίδια. 50 minutes ago, johnny_htc said: Εν τω μεταξύ, μπας και φύτρωσε καμιά οικοδομή - οικοδομές εκεί κοντά σε σένα και "αλλοίωσε" το σήμα, να έπεσε τόσο καρφί μπροστά από την κεραία; Είναι τόσο οριακά τα όρια όρια εκπομπής, που με το παραμικρό όλα μπορούν να χαλάσουν, τι να πω. Και να η κεραία. Αλλά τώρα δεν μου δείχνει τα stats στο FTM. Edited 19 ώρες πριν by zurabi_97 4 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Ναι χτύπα γιατί αυτοί μπορεί να αργήσουν να σε ξανα πάρουν ή μακάρι να το λύσουν και να μη σε ενοχλήσουν καθόλου. Σε αυτά είναι συνεπείς, το μόνο σίγουρο θα πάνε στη κεραία αρκεί να τους αναφέρεις σε ποια θες. 5,6 φορές το έχω κάνει σε ίδια κεραία και ήρθαν σε όλες τις φορές 😂 το έφτιαξαν όμως. 1 ώρα πριν, zurabi_97 said: RSRP θα δώσω αργότερα από τα γύρω σημεία και εντός της οικείας Ν78 όπως φαίνεται στην εικόνα στις 2μιση τα ξημερώματα, είναι στα -118 εντός δωματίου, που νομίζω είναι λογικό, γιατί το χωρίζουν πόσοι τοίχοι. Σε άλλες μπάντες ήταν μεταξύ -102 - -99, κάπου εκεί. Το θέμα είναι πως, πριν γίνει όλο αυτό, μια χαρά δούλευε το 5G εντός της οικείας. Φάση πως η οικοδομή βλέπει φάτσα τις κεραίες στον Ελαιώνα. Τώρα για ζήτημα συσκευής, δεν νομίζω να φταίει το iPhone μου, διότι και σε Redmi Note 13 5G κάνει ακριβώς τα ίδια. Και να η κεραία. Αλλά τώρα δεν μου δείχνει τα stats στο FTM. Είναι πολύ κοντά οι κεραίες θεωρώ πως μπορούν να περάσουν καλύτερο σήμα από τους τοίχους και όχι-118dBm. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Είναι πολύ κοντά οι κεραίες θεωρώ πως μπορούν να περάσουν καλύτερο σήμα από τους τοίχους και όχι-118dBm. Ε ναι, δεν θα έπρεπε να υπήρχε θέμα. Λες και κάποιος στην οικοδομή έχει συσκευή που σακατεύει το 5G. 4 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 14 minutes ago, zurabi_97 said: Ε ναι, δεν θα έπρεπε να υπήρχε θέμα. Λες και κάποιος στην οικοδομή έχει συσκευή που σακατεύει το 5G. 20 minutes ago, elkons said: Σε αυτά είναι συνεπείς, το μόνο σίγουρο θα πάνε στη κεραία αρκεί να τους αναφέρεις σε ποια θες. 5,6 φορές το έχω κάνει σε ίδια κεραία και ήρθαν σε όλες τις φορές 😂 το έφτιαξαν όμως. Είναι πολύ κοντά οι κεραίες θεωρώ πως μπορούν να περάσουν καλύτερο σήμα από τους τοίχους και όχι-118dBm. Η αλήθεια είναι ότι με βάση τις άλλες μπάντες που έρχονται με καλά db όπως ανέφερες, όντως δεν δικαιολογείται να έρχεται τόσο σκοτωμένη η N78. Διωξτους όλους από το οίκημα να δούμε αν θα φτιάξει 😂😜 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 18 minutes ago, zurabi_97 said: Ε ναι, δεν θα έπρεπε να υπήρχε θέμα. Λες και κάποιος στην οικοδομή έχει συσκευή που σακατεύει το 5G. Μπορεί και αυτό αλλά ίσως έχει χαλάσει κάνα πάνελ που χτυπάει σε εσένα Αν τους το αναφέρεις σίγουρα θα πάει τεχνικό κλιμάκιο για έλεγχο απλά δηλώνεις μέσω τσατ ή τηλεφωνικά βλάβη στη κεραία και να γίνει έλεγχος λες που βρίσκεται και μετά από μερικές μέρες σε παίρνουν τηλέφωνο να σου πουν αν εντοπίστηκε βλάβη κλπ. Αν είναι η περίπτωση που λες το πολύ πολύ κάποιος θα τον πάρει χαμπάρι δε μπορεί..ακόμα κ τεχνικοί Υπάρχει όμως τέτοιο εργαλείο; δε το ήξερα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 22 minutes ago, elkons said: Μπορεί και αυτό αλλά ίσως έχει χαλάσει κάνα πάνελ που χτυπάει σε εσένα Αν τους το αναφέρεις σίγουρα θα πάει τεχνικό κλιμάκιο για έλεγχο απλά δηλώνεις μέσω τσατ ή τηλεφωνικά βλάβη στη κεραία και να γίνει έλεγχος λες που βρίσκεται και μετά από μερικές μέρες σε παίρνουν τηλέφωνο να σου πουν αν εντοπίστηκε βλάβη κλπ. Αν είναι η περίπτωση που λες το πολύ πολύ κάποιος θα τον πάρει χαμπάρι δε μπορεί..ακόμα κ τεχνικοί Υπάρχει όμως τέτοιο εργαλείο; δε το ήξερα Το ξανά δήλωσα βλάβη, με τις αναφορές περί Ν78. Μένει να φανεί τώρα. Αν πάλι τα ίδια περί "Δεν βρίσκουμε καμία βλάβη", το αφήνω έτσι και μάλλον θα κάνω automation στο iPhone με location όταν θα βρίσκομαι εντός ζώνης που μένω, να το πάει σε 4G και το αντίστροφο όταν φεύγω. 4 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Μόνο εγώ έχω θέμα με τα δεδομένα και με τις κλήσεις; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 minutes ago, CaptainNickGR said: Μόνο εγώ έχω θέμα με τα δεδομένα και με τις κλήσεις; Όλα καλά εδώ. Περιοχή; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, johnny_htc said: Όλα καλά εδώ. Περιοχή; Θεσσαλονίκη. Τρεις γραμμές με πρόβλημα τελικά. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Εγώ Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες κινούμαι δυτικά κέντρο και άνω Πόλη όλα καλά. Δοκίμασες με άλλη συσκευή? Αν ναι από ποια κεραία είναι το θέμα μήπως είδες? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, CaptainNickGR said: Θεσσαλονίκη. Τρεις γραμμές με πρόβλημα τελικά. Οκ. Άρα κάποιο γενικό ίσως πρόβλημα, εκτός και είναι όλες οι γραμμές σου συνδεδεμένες στην ίδια κεραία και έχει μια το πρόβλημα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 22 minutes ago, CaptainNickGR said: Θεσσαλονίκη. Τρεις γραμμές με πρόβλημα τελικά. συκοφάντη ε συκοφάντη 🤓. Εγώ όλα καλά μεχρι στιγμής αν και δεν έχω μετακινηθεί ιδιαίτερα σήμερα σήτα πόλη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 30 minutes ago, CaptainNickGR said: Μόνο εγώ έχω θέμα με τα δεδομένα και με τις κλήσεις; Τα δεδομένα λειτουργούν ΑΛΛΆ δεν εχω στο What's Up παρ όλα αυτά λειτουργεί μια χαρά, ενώ δεν έχω κάνα 5ωρο + και επανεκκίνηση έκανα κ όλα αλλά δε με χρεώνει 😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts