elkons Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 minute ago, johnny_htc said: Πήρες powerbank μαζί; 😜🤣 Όχι 😀 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 2 minutes ago, elkons said: Όχι 😀 Ωχ.. Αφοσίωση τώρα στη μπριζόλα μπας και μείνει τίποτα 😜 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 35 minutes ago, johnny_htc said: Ωχ.. Αφοσίωση τώρα στη μπριζόλα μπας και μείνει τίποτα 😜 Ωραία ήταν συστήνω ανεπιφύλακτα αν και δεν έχω πάρει ακόμα λογαριασμό 😀 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου (edited) Nα Βάλω & εγώ με την σειρά μου αφού έγινα μελος κάτι από Κέρκυρα περιοχή Δουκάδων...εγώ έχω 3210 αυτή τη στιγμή αλλά οι φωτό είναι από 2 κινητά φίλων οπού ο ένας είχε cosmote & ο άλλος nova & voda 2 sim σε ένα κινητό Υπολογισμοί δικοί μου ... ο cosmote πρέπει να είναι από Αγιο Συμεών στο βουνό πάνω από χωριό Δουκάδες, δίπλα υπάρχουν 2 κεραίες στον ίδιο ιστό (και αν θυμάμαι καλά πριν ήταν 3 στον ίδιο ιστό αλλά ο αέρας πρέπει να πέταξε την μία πού κοίταζε το χωριο) πού είναι ανάποδα γυρισμένες προς το χωριο (η πλάτη τους κοιτάει το χωριό αν παίζει ρόλο) & κοιτάζουν τον στενο δρόμο 2-3χιλ πριν Παλαιοκαστρίτσα ... οι 2 κεραίες εκεί έιναι πολύ κοντές σε ύψος ... νομίζω είναι μόνο του cosmote ... αν είναι αυτό περίπου 1- 1.5χιλ απόσταση που έγιναν τα tests https://www.google.gr/maps/@39.6837418,19.7333835,35m/data=!3m1!1e3?hl=el&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDExNS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D υπάρχει περίπτωση η nova (όπως & όλοι οι άλλοι) να βγάνει από την κορυφή τρουμπέτα στα 3-4χιλ μακρυά εκεί πάνω έχουν καλά κεραιοσυστήματα πολύ ψηλές κεραίες https://www.google.gr/maps/@39.7092813,19.7523172,70m/data=!3m1!1e3?hl=el&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDExNS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D εδώ voda & κάτι στατιστικά μετά τα speed tests Edited 19 Ιανουαρίου by babis3g 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, elkons said: Ωραία ήταν συστήνω ανεπιφύλακτα αν και δεν έχω πάρει ακόμα λογαριασμό 😀 Εξωτερικά με 800αρα ήσουν στο μεταξύ εκεί Μαλακάσα; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 4 minutes ago, johnny_htc said: Εξωτερικά με 800αρα ήσουν στο μεταξύ εκεί Μαλακάσα; Β3+Β20 Τράβηξα βίντεο χάρτη και NetMonster από Ωρωπό μέχρι Χαλκίδα Δεν πήγα μέσω εθνικής γιατί πήγα και γύρω γύρω Φάρο Αυλίδας.. Θα ανέβει μετά βίντεο στο ytb θα δώσω link. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 5 minutes ago, babis3g said: Nα Βάλω & εγώ με την σειρά μου αφού έγινα μελος κάτι από Κέρκυρα περιοχή Δουκάδων...εγώ έχω 3210 αυτή τη στιγμή αλλά οι φωτό είναι από 2 κινητά φίλων οπού ο ένας είχε cosmote & ο άλλος nova & voda 2 sim σε ένα κινητό Υπολογισμοί δικοί μου ... ο cosmote πρέπει να είναι από Αγιο Συμεών στο βουνό πάνω από χωριό Δουκάδες, δίπλα υπάρχουν 2 κεραίες πού είναι ανάποδα γυρισμένες προς το χωριο (η πλάτη τους κοιτάει το χωριό αν παίζει ρόλο) & κοιτάζουν τον στενο δρόμο 2-3χιλ πριν Παλαιοκαστρίτσα ... οι 2 κεραίες εκεί έιναι πολύ κοντές σε ύψος ... νομίζω είναι μόνο του cosmote ... αν είναι αυτό περίπου 1- 1.5χιλ απόσταση που έγιναν τα tests https://www.google.gr/maps/@39.6837418,19.7333835,35m/data=!3m1!1e3?hl=el&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDExNS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D υπάρχει περίπτωση η nova (όπως & όλοι οι άλλοι) να βγάνει από την κορυφή τρουμπέτα στα 3-4χιλ μακρυά εκεί πάνω έχουν καλά κεραιοσυστήματα πολύ ψηλές κεραίες https://www.google.gr/maps/@39.7092813,19.7523172,70m/data=!3m1!1e3?hl=el&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDExNS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D εδώ voda & κάτι στατιστικά μετά τα speed tests Φίλε μου καλησπέρα και ευχαριστούμε που ανέβασες και συ μετρήσεις, έστω και από κινητό φίλου! Καταρχήν οι μετρήσεις όλων είναι εξαιρετικές και φαίνεται η περιοχή καλύπτεται αρκετά οκ, καθώς αυτό δείχνουν τα netmonster που ανέβασες. Η πρώτη κεραία στο maps που ανέβασες είναι οντως Cosmote, αλλά σύμφωνα με τα netmonster που έστειλες, δεν φαίνεται να συνδέεται το κινητό εκεί, αλλά στην άλλη που είναι μαζί με αυτές τις νόβα βονταφον. Στο ίδιο σημείο δηλαδή, τώρα άμα είναι όλες στον ίδιο ιστό δεν το ξέρω. Η πρώτη που έστειλες φαίνεται να είναι πιο κοντά, αλλά ίσως λόγω σκίασης, δεν συνδέεται εκεί στους Δουκαδες. Επιπλέον αν θες, πες στους φίλους να κατεβάσουν την database του netmonster, θα σας έβγαζε κατευθείαν την τοποθεσία στο χάρτη για τις κεραίες 😉 Απλά να κάνουν μια επανεκκίνηση πρώτα την εφαρμογή για να δουλέψει, αν τυχόν δεν το εμφανίζει με το κατέβασμα. 4 minutes ago, elkons said: Β3+Β20 Τράβηξα βίντεο χάρτη και NetMonster από Ωρωπό μέχρι Χαλκίδα Δεν πήγα μέσω εθνικής γιατί πήγα και γύρω γύρω Φάρο Αυλίδας.. Θα ανέβει μετά βίντεο στο ytb θα δώσω link. Ωραίος μαν 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 16 minutes ago, babis3g said: Nα Βάλω & εγώ με την σειρά μου αφού έγινα μελος κάτι από Κέρκυρα περιοχή Δουκάδων...εγώ έχω 3210 αυτή τη στιγμή αλλά οι φωτό είναι από 2 κινητά φίλων οπού ο ένας είχε cosmote & ο άλλος nova & voda 2 sim σε ένα κινητό Υπολογισμοί δικοί μου ... ο cosmote πρέπει να είναι από Αγιο Συμεών στο βουνό πάνω από χωριό Δουκάδες, δίπλα υπάρχουν 2 κεραίες στον ίδιο ιστό (και αν θυμάμαι καλά πριν ήταν 3 στον ίδιο ιστό αλλά ο αέρας πρέπει να πέταξε την μία πού κοίταζε το χωριο) πού είναι ανάποδα γυρισμένες προς το χωριο (η πλάτη τους κοιτάει το χωριό αν παίζει ρόλο) & κοιτάζουν τον στενο δρόμο 2-3χιλ πριν Παλαιοκαστρίτσα ... οι 2 κεραίες εκεί έιναι πολύ κοντές σε ύψος ... νομίζω είναι μόνο του cosmote ... αν είναι αυτό περίπου 1- 1.5χιλ απόσταση που έγιναν τα tests https://www.google.gr/maps/@39.6837418,19.7333835,35m/data=!3m1!1e3?hl=el&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDExNS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D υπάρχει περίπτωση η nova (όπως & όλοι οι άλλοι) να βγάνει από την κορυφή τρουμπέτα στα 3-4χιλ μακρυά εκεί πάνω έχουν καλά κεραιοσυστήματα πολύ ψηλές κεραίες https://www.google.gr/maps/@39.7092813,19.7523172,70m/data=!3m1!1e3?hl=el&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDExNS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D εδώ voda & κάτι στατιστικά μετά τα speed tests Ωραίος, άδεια θα ήταν η nova με το αποτέλεσμα που δίνει φαίνεται... Cosmote &Vodafone βλέπω έχουν ίδια ισχύ σήματος ενώ Nova &Vodafone διαφορετική. Παίζει αλλιώς η Nova ή έχει ανεβάσει ισχύ που είναι πιο πιθανό. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 8 minutes ago, johnny_htc said: Φίλε μου καλησπέρα και ευχαριστούμε που ανέβασες και συ μετρήσεις, έστω και από κινητό φίλου! Καταρχήν οι μετρήσεις όλων είναι εξαιρετικές και φαίνεται η περιοχή καλύπτεται αρκετά οκ, καθώς αυτό δείχνουν τα netmonster που ανέβασες. Η πρώτη κεραία στο maps που ανέβασες είναι οντως Cosmote, αλλά σύμφωνα με τα netmonster που έστειλες, δεν φαίνεται να συνδέεται το κινητό εκεί, αλλά στην άλλη που είναι μαζί με αυτές τις νόβα βονταφον. Στο ίδιο σημείο δηλαδή, τώρα άμα είναι όλες στον ίδιο ιστό δεν το ξέρω. Η πρώτη που έστειλες φαίνεται να είναι πιο κοντά, αλλά ίσως λόγω σκίασης, δεν συνδέεται εκεί στους Δουκαδες. Επιπλέον αν θες, πες στους φίλους να κατεβάσουν την database του netmonster, θα σας έβγαζε κατευθείαν την τοποθεσία στο χάρτη για τις κεραίες 😉 Απλά να κάνουν μια επανεκκίνηση πρώτα την εφαρμογή για να δουλέψει, αν τυχόν δεν το εμφανίζει με το κατέβασμα. πρέπει να έχεις αρκετό δίκιο γιατί οι 2 κεραιες πού έμειναν στον ίδιο ιστό από τις 3 (σίγουρα ίδιο ιστό ίδια εταιρία) κοιτάζουν τον στενό & γεματο στροφές με βουνά δρόμο πού καταλήγει στο τουριστικό μέρος Παλιοκαστρίτσα και αυτες έχουν πλάτη το χωριο, άρα δεν είναι από εκεί παρότι κοντά... είναι από Τρουμπέτα επίσης έβαλα google εχουν ψηλές κεραιές & ψηλο βουνό φαίνεται ο ίσκιος από την μεγάλη κόκκινη ασπρη κεραία σιγουρα του οτε σε ευχαριστώ γιά την εξήγηση 👍 ... τωρα γιά το νετμονστερ δεν θα ασχοληθουν γιατί εγώ τους έπεισα να το κατεβάσουν ίσα πού καταφερα να μου στείλουν αυτές τισ φωτο να ξέρω & εγώ τι παίζει η περιοχή μου ... αργοτερα θα πάρω ένα 5G μόλις βγεί κανα μεροκάματο να ανοιξει ο καιρός στο βουνό τρουμπέτα πάω γιά ψηφιακές λήψεις dab+ να βγεί διαδοση θα ξανα πάω και θα ανεβάσω φωτο από το βουνό τρουμπέτας τις κεραίες κινητης 22 minutes ago, elkons said: Ωραίος, άδεια θα ήταν η nova με το αποτέλεσμα που δίνει φαίνεται... Cosmote &Vodafone βλέπω έχουν ίδια ισχύ σήματος ενώ Nova &Vodafone διαφορετική. Παίζει αλλιώς η Nova ή έχει ανεβάσει ισχύ που είναι πιο πιθανό. ναι & εγώ πιστεύω η νόβα πρέπει να ανέβασε ισχύ κρίνοντας από το speedtest 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου On 17/1/2025 at 10:51 ΜΜ, zurabi_97 said: Έχει κανείς θέμα με το 5G; Σταματάει να δουλεύει το ίντερνετ και αναγκάζομαι να κάνω αλλαγή σε 4G για να δουλέψουν όλα. Δοκίμασα και στο τηλέφωνο του πατέρα μου και έχει και εκεί θέματα με το 5G. Το πρωί όλα δουλεύουν καλά, μετά, το απόγευμα αρχίζει να κάνει νερά. To 4G δουλεύει κανονικά όμως. 3 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 minute ago, zurabi_97 said: Δοκίμασα και στο τηλέφωνο του πατέρα μου και έχει και εκεί θέματα με το 5G. Το πρωί όλα δουλεύουν καλά, μετά, το απόγευμα αρχίζει να κάνει νερά. To 4G δουλεύει κανονικά όμως. Βλάβη άραγε; Καντο αναφορά στο τεχνικό τμήμα να το δουν καλύτερα, αφού δνε στρώνει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου (edited) 33 minutes ago, babis3g said: ναι & εγώ πιστεύω η νόβα πρέπει να ανέβασε ισχύ κρίνοντας από το speedtest Εγώ βλέπω την ισχύ επειδή η κεραία είναι συνεγκατασταση οι 2 παίζουν το ίδιο ενώ η nova πιο δυνατά. Στο speedtest είναι θέμα κίνησης απλώς η nova εκεί δεν έχει πολλούς συνδρομητές. Edited 19 Ιανουαρίου by elkons 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 minute ago, johnny_htc said: Βλάβη άραγε; Καντο αναφορά στο τεχνικό τμήμα να το δουν καλύτερα, αφού δνε στρώνει Στο 13888; Ή στο Live Chat; 6 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 2 minutes ago, zurabi_97 said: Στο 13888; Ή στο Live Chat; Όπου θες μαν. Ίσως είναι καλύτερα τηλεφωνικά για να μη σου κάνουν κόνξες στο Chat περί σήματος ότι είναι εντάξει και δεν βλέπουμε κάτι και τέτοια. Απλά 13888 είναι εξυπηρέτηση, θα πρέπει στην φωνητική πύλη να ζητήσεις το τεχνικό τμήμα. Και έχει μια μικρή χρέωση βλέπω. Οπότε πάρε κατευθείαν το 13738 σύμφωνα με αυτό με το λινκ με τα τηλέφωνα εδώ https://help.cosmote.gr/el/article/PROD-8976/002KW070 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Ωχ τώρα ανακάλυψα το 13738,δεν ήξερα πως υπάρχει ειδικό τμήμα για τη κινητή τηλεφωνία 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Εδώ και καιρό 13788 και 13738 είναι το ίδιο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 2 minutes ago, paanos said: Εδώ και καιρό 13788 και 13738 είναι το ίδιο. Φαντάζομαι χτυπάνε και τα δύο, αλλιώς θα το είχαν βγάλει αυτό που δεν δουλεύει από το site, σωστά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Περιφερειακή Ιωαννίνων. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 2 minutes ago, katsiletra said: Περιφερειακή Ιωαννίνων. Άραγε έβαλαν στα Μάρμαρα Ν78; 🤔 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου (edited) 2 minutes ago, johnny_htc said: Άραγε έβαλαν στα Μάρμαρα Ν78; 🤔 Δεν μπορώ να καταλάβω από το Netmonster. Κάτι λάθος υπολογίζει. Έχω την εντύπωση ότι 5G πιάνει από Λιγκιάδες. Edited 19 Ιανουαρίου by katsiletra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Just now, katsiletra said: Δεν μπορώ να καταλάβω από το Netmonster. Κάτι λάθος υπολογίζει. Το rsrp της N78 είναι χαμηλό πάντως, άρα έχεις καλή λήψη όπως και για την 2600. Πιθανότατα ο ίδιος σταθμός να είναι λοιπόν. Δεν ξέρω αν έχουν βάλει και πουθενά αλλού βέβαια γιατί έχει αρκετές άδειες για Ν78 έχω δει, μήπως έβαλαν κάποια πρόσφατα. Είχες και παλιότερα δει Ν78 στο σημείο αν θυμάσαι; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 minute ago, johnny_htc said: Το rsrp της N78 είναι χαμηλό πάντως, άρα έχεις καλή λήψη όπως και για την 2600. Πιθανότατα ο ίδιος σταθμός να είναι λοιπόν. Δεν ξέρω αν έχουν βάλει και πουθενά αλλού βέβαια γιατί έχει αρκετές άδειες για Ν78 έχω δει, μήπως έβαλαν κάποια πρόσφατα. Είχες και παλιότερα δει Ν78 στο σημείο αν θυμάσαι; Δε νομίζω η Ν78 αν όντως είναι σίγουρα από τον ίδιο σταθμό αφού αν δεις το PCI είναι εντελώς διαφορετικό 👍 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 2 minutes ago, johnny_htc said: Το rsrp της N78 είναι χαμηλό πάντως, άρα έχεις καλή λήψη όπως και για την 2600. Πιθανότατα ο ίδιος σταθμός να είναι λοιπόν. Δεν ξέρω αν έχουν βάλει και πουθενά αλλού βέβαια γιατί έχει αρκετές άδειες για Ν78 έχω δει, μήπως έβαλαν κάποια πρόσφατα. Είχες και παλιότερα δει Ν78 στο σημείο αν θυμάσαι; Όχι δεν υπήρχε Ν78 απ όσο θυμάμαι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 2 minutes ago, elkons said: Δε νομίζω η Ν78 αν όντως είναι σίγουρα από τον ίδιο σταθμό αφού αν δεις το PCI είναι εντελώς διαφορετικό 👍 Ωχ ναι όντως, δεν το παρατήρησα. @katsiletra Μπας και ενεργοποίησαν Λιγκιάδες οι τύποι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Παρακάτω οι σταθμοί που έχουν sector με pci 95: Πιθανόν ένας απ' αυτούς να δίνει την n78. 2 2 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts