Gv2008 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 5G cosmote μέσα στο σπίτι, όχι σαν κάτι άλλους που δεν επενδύουν. Άγια Σοφία 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 9 minutes ago, Gv2008 said: 5G cosmote μέσα στο σπίτι, όχι σαν κάτι άλλους που δεν επενδύουν. Άγια Σοφία Τι εννοείς πιο συγκεκριμένα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 12 minutes ago, elkons said: Τι εννοείς πιο συγκεκριμένα; Είχα ανεβάσει ένα Speedtest αλλά δεν το πήρε. Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω τίποτα, ενώ έχω χώρο στα συνημμένα. Βγάζει error. Τώρα με άφησε να το ανεβάσω Εχω και άλλο ένα αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω Το οποίο έχει 1000 mbps 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 minute ago, Gv2008 said: Είχα ανεβάσει ένα Speedtest αλλά δεν το πήρε. Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω τίποτα, ενώ έχω χώρο στα συνημμένα. Βγάζει error. Τώρα με άφησε να το ανεβάσω Εχω και άλλο ένα αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω Το οποίο έχει 1000 mbps Αφού σου γράφει η διαφήμιση βάλε Inalan. Τι την θες την Cosmote;; 🤣🤣🤣 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Just now, katsiletra said: Αφού σου γράφει η διαφήμιση βάλε Inalan. Τι την θες την Cosmote;; 🤣🤣🤣 Μακάρι να υπήρχε inalan και θα είχα ήδη βάλει😂😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 5 minutes ago, Gv2008 said: Είχα ανεβάσει ένα Speedtest αλλά δεν το πήρε. Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω τίποτα, ενώ έχω χώρο στα συνημμένα. Βγάζει error. Τώρα με άφησε να το ανεβάσω Εχω και άλλο ένα αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω Το οποίο έχει 1000 mbps Ωραία μέτρηση. Γενικά πάντως είναι πιο αντιπροσωπευτικό όταν παραθέτεις το τελικό αποτέλεσμα, παρά μία στιγμιαία τιμή κατά τη διάρκεια της μέτρησης 😉. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 27 minutes ago, Gv2008 said: Είχα ανεβάσει ένα Speedtest αλλά δεν το πήρε. Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω τίποτα, ενώ έχω χώρο στα συνημμένα. Βγάζει error. Τώρα με άφησε να το ανεβάσω Εχω και άλλο ένα αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω Το οποίο έχει 1000 mbps Αα επανήλθε η κοτε δηλαδή; οι άλλες ζούνε; Φοβερή ταχύτητα αν κρίνω και το σήμα με 2 γραμμές, δηλ χαμηλό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 5 ώρες πριν, minast said: Ωραία μέτρηση. Γενικά πάντως είναι πιο αντιπροσωπευτικό όταν παραθέτεις το τελικό αποτέλεσμα, παρά μία στιγμιαία τιμή κατά τη διάρκεια της μέτρησης 😉. Το ξέρω, έχω ολόκληρη αλλά δεν με αφήνει να την ανεβάσω. Στα 1023 έληξε η μέτρηση αυτή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Έχουν κάνει αναβάθμιση στην Αγία Σοφια; Γνωρίζετε για Κερατσίνι που είναι πιο κάτω ταχύτητες κτλ; Ευχαριστώ πολύ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην είσοδο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Έχουν κάνει αναβάθμιση στην Αγία Σοφια; Γνωρίζετε για Κερατσίνι που είναι πιο κάτω ταχύτητες κτλ; Ευχαριστώ πολύ. Στο στρατόπεδο στην Κοπή είναι μια χαρά, N78, έχει κεραία εκεί. Και κοντά στον Άγιο Διονύσιο θυμάμαι έχουν βγάλει άδεια για Ν78 και επειδή είναι κεντρική κάπως κεραία, ίσως έχει ήδη μπει. Βέβαια εκεί είναι Δραπετσώνα πιο πολύ θα μου πεις. Αλλού δεν ξέρω. Μόνο στο λιμάνι έβαλαν πρόσφατα μια καινούργια, ίσως η N78 που έχει, πιάνει κάπου προς τα μέσα και αυτή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts