king2009 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Μπορούμε να δούμε που φτιάχνονται οι κεραίες σε όλη την Ελλάδα? Από χθες βράδυ η κεραία εδώ χωριό δεν δουλεύει. Συνδεόμαστε με Πολύγυρο και το σήμα είναι πολύ χαμηλό. Το ίδιο και το router ZTE 5001. Να βάζουν τίποτα 5G και τις έχουν offline? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Μόνο με επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών. 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Από Θεσσαλονίκη μέχρι και νέα ηράκλεια πολύ μονοψήφιο η COSMOTE . Δλδ το καλοκαίρι τι θα γίνεται ; https://www.speedtest.net/result/i/6125067734 https://www.speedtest.net/result/i/6125058876 https://www.speedtest.net/result/i/6125054487 Οικισμός Άγιος Παύλος https://www.speedtest.net/result/i/6125054487 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 1 hour ago, king2009 said: Μπορούμε να δούμε που φτιάχνονται οι κεραίες σε όλη την Ελλάδα? Από χθες βράδυ η κεραία εδώ χωριό δεν δουλεύει. Συνδεόμαστε με Πολύγυρο και το σήμα είναι πολύ χαμηλό. Το ίδιο και το router ZTE 5001. Να βάζουν τίποτα 5G και τις έχουν offline? Μάλλον κάποια βλάβη και βγήκε off. Τηλέφωνο εξυπηρέτηση πελατών νομίζω το πιο άμεσο να δουν το πρόβλημα. Ίσως να το έχουν εντοπίσει και να το φτιάχνουν, συνήθως δεν το αγνοούν άμα έχει πέσει σταθμός κοιτάνε για γρήγορη αποκατάσταση θέλω να πιστεύω 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 4 minutes ago, johnny_htc said: Μάλλον κάποια βλάβη και βγήκε off. Τηλέφωνο εξυπηρέτηση πελατών νομίζω το πιο άμεσο να δουν το πρόβλημα. Ίσως να το έχουν εντοπίσει και να το φτιάχνουν, συνήθως δεν το αγνοούν άμα έχει πέσει σταθμός κοιτάνε για γρήγορη αποκατάσταση θέλω να πιστεύω 😏 Kαι ηλπιζα σε καποια αναβαθμιση θα δουμε οταν επανελθει αν δουμε τιποτα Ν78. Εχει απο χθες βραδυ κανενα κινητο δεν εχει σημα ολα μια γραμμη και συνδεονται απο Πολυγυρο η Μουδανια και τα 2 πολλα χλμ μακρια. Θα παρω τηλεφωνο τωρα και θα στειλω και στο chat να το εχουν υποψην τους. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Τώρα Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 23 minutes ago, king2009 said: Kαι ηλπιζα σε καποια αναβαθμιση θα δουμε οταν επανελθει αν δουμε τιποτα Ν78. Εχει απο χθες βραδυ κανενα κινητο δεν εχει σημα ολα μια γραμμη και συνδεονται απο Πολυγυρο η Μουδανια και τα 2 πολλα χλμ μακρια. Θα παρω τηλεφωνο τωρα και θα στειλω και στο chat να το εχουν υποψην τους. Μακάρι και να είναι αναβάθμιση σε N78 φίλε μου. Ποιο enb είναι; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) 12 minutes ago, johnny_htc said: Μακάρι και να είναι αναβάθμιση σε N78 φίλε μου. Ποιο enb είναι; Μιλησα μολις με cosmote μαλλον για βλαβη μου ειπαν οτι υπαρχει γενικευμενο προβλημα στην περιοχη. Δεν με ειπαν κατι για αναβαθμιση. Το ENB δεν θυμαμαι πιο ειναι θα ψαξω λιγο πιο πισω εχω βαλει screens απο netmonster αλλα πιο ειναι ακριβως δεν θυμαμαι. Βρηκα αυτο μηπως το ENB ειναι το 431070? Edited 30 Μαΐου by king2009 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Γράψτε άκυρο , καλούτσικα πάει τελικά στην διαδρομή που ανέφερα πριν , στην επιστροφή . Θα είχε κολλήσει σε καμία κωλο800αρα Συνεχόμενα τεστ στην διαδρομή από το τελευταίο προς το πρώτο (Νέα Ηράκλεια -> Θεσσαλονίκη ) 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Το εφτιαξαν μολις το θεμα νομιω μονο με το 5G μιας και το 4G ακομα τραβαει απο αλλη κεραια φαινεται απο το σημα και τα πολλα DB. Ν1 ακομα αλλα δεν πειραζει. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHINKANSEN Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Μεγάλη Παρασκευή σε Ελ Βενιζέλος 1.6 gbps με φουλ κόσμο 5.30 ξημερώματα και σε Στοκχόλμη , Οσλο και Κοπεγχάγη που βρέθηκα το πολύ 800mbps. s23ultra 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 1 hour ago, SHINKANSEN said: Μεγάλη Παρασκευή σε Ελ Βενιζέλος 1.6 gbps με φουλ κόσμο 5.30 ξημερώματα και σε Στοκχόλμη , Οσλο και Κοπεγχάγη που βρέθηκα το πολύ 800mbps. s23ultra Με ποια συνδέθηκες; 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) 25 minutes ago, MIKU said: Με ποια συνδέθηκες; Και γω βρίσκομαι στη Σουηδία εδώ και κάποιες μέρες και με έβαλε στη Telenor SE. Πρώτη φορά. Συνηθως με έκανε force σε Telia Δικτυαρα βεβαιως Edited 30 Μαΐου by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 4 minutes ago, panos.k2 said: Και γω βρίσκομαι στη Σουηδία εδώ και κάποιες μέρες και με έβαλε στη Telenor SE. Πρώτη φορά. Συνηθως με έκανε force σε Telia Δικτυαρα βεβαιως Τόσο καλά; 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) 5 minutes ago, MIKU said: Τόσο καλά; Πια όλα τα δίκτυα είναι κορυφαία στην Σουηδία. Όταν εμενα εγώ μόνιμα πριν κάποια χρόνια η 3 ήταν λίγο μέτρια αλλα τώρα και αυτή είναι φοβερή. Εντός και εκτός Στοκχόλμης δεν ειδα τίποτα αρνητικό με Telenor. Σε εξωτερικούς χωρους είναι τέτοια η πυκνότητα των κεραιων που δεν ξεκολλάει σχεδόν ποτέ από φουλ μπαρες 5G Edited 30 Μαΐου by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 27 minutes ago, panos.k2 said: Και γω βρίσκομαι στη Σουηδία εδώ και κάποιες μέρες και με έβαλε στη Telenor SE. Πρώτη φορά. Συνηθως με έκανε force σε Telia Δικτυαρα βεβαιως Ποιά έχει η Σουηδία;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 58 minutes ago, panos.k2 said: Πια όλα τα δίκτυα είναι κορυφαία στην Σουηδία. Όταν εμενα εγώ μόνιμα πριν κάποια χρόνια η 3 ήταν λίγο μέτρια αλλα τώρα και αυτή είναι φοβερή. Εντός και εκτός Στοκχόλμης δεν ειδα τίποτα αρνητικό με Telenor. Σε εξωτερικούς χωρους είναι τέτοια η πυκνότητα των κεραιων που δεν ξεκολλάει σχεδόν ποτέ από φουλ μπαρες 5G Εκεί μάλλον δεν προκαλούν "καρκίνο" για να τις ξηλώνουν 😁 8 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Ποιά έχει η Σουηδία;; Τι εννοείς; 3 ώρες πριν, MIKU said: Εκεί μάλλον δεν προκαλούν "καρκίνο" για να τις ξηλώνουν 😁 Τίγκα στην κεραια και το Massive είναι η Στοκχόλμη. Γενικά άργησαν στην ανάπτυξη του 5G στη Σουηδία. Δηλαδή η COSMOTE ανέπτυξε πολυ γρηγορότερα κάλυψη 5G στην Αθήνα απ ότι οι σουηδικοί πάροχοι στην Στοκχόλμη. Τωρα τον τελευταίο χρόνο έδωσαν πόνο με 5G στη Σουηδία, αλλα όπου βάζουν δίνει τρέλα γκάζια 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Καλησπέρα , θα επανέλθω για ακόμα μια φορά στο όλο θέμα με τις 800αρες . Μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας ( Στην Αλεξάνδρου σβολου σε ένα στενό) το σπίτι μου πιάνει 100% από την 101016, και όως βλέπετε σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ χώρο έχω n78 ! https://www.speedtest.net/result/i/6125866656 αλλά , όλα αυτά από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 9 Το πρωί . Από τις 9 το πρωί και μετα το κινητό ΣΚΑΛΩΝΕΙ στην 800αρα , και ΔΡΒ μπορεί να γυρίσει με ΤΙΠΟΤΑ σε ότιδηποτε αλλο . Δεν είμαι μόνο εγώ , δεν είναι μόνο το στενό μου , είναι άπειρα μέρη στην Ελλάδα όπου τα sector είναι αρκετά ευρείας κάλυψης , ξέρω ότι γνωρίζουν για το θέμα και ότι γίνονται πρπσπαθειες , αλλά η ερώτηση μου είναι απλή . Γιατί τα counters είναι τόσο λάθος , και το πρωί στο ίδιο σημείο στην ίδια θέση ΔΕΝ με γυρνάει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε άλλη Κ πάντα εκτός την 800αρα , ενώ το ωραδυ με λιτότερη κίνηση δένει την 1800αρα ακόμα και στα -120 ; Δείτε το πραγματικά . Το πρόβλημα ουσιαστικά ριναι λόγο του Αρείου δίκτυου της COSMOTE , αλλα και πάλι δεν θα κπρουσε να βρεθεί ένα έξυπνος τρόπος να κολλάνε τα κινητά σε άλλες συχνότητες , πι οποίες είναι usable και με το παραπάνω ; Αυτά τα ολιγά καλό σας βράδυ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) 43 minutes ago, georgebad said: Καλησπέρα , θα επανέλθω για ακόμα μια φορά στο όλο θέμα με τις 800αρες . Μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας ( Στην Αλεξάνδρου σβολου σε ένα στενό) το σπίτι μου πιάνει 100% από την 101016, και όως βλέπετε σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ χώρο έχω n78 ! https://www.speedtest.net/result/i/6125866656 αλλά , όλα αυτά από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 9 Το πρωί . Από τις 9 το πρωί και μετα το κινητό ΣΚΑΛΩΝΕΙ στην 800αρα , και ΔΡΒ μπορεί να γυρίσει με ΤΙΠΟΤΑ σε ότιδηποτε αλλο . Δεν είμαι μόνο εγώ , δεν είναι μόνο το στενό μου , είναι άπειρα μέρη στην Ελλάδα όπου τα sector είναι αρκετά ευρείας κάλυψης , ξέρω ότι γνωρίζουν για το θέμα και ότι γίνονται πρπσπαθειες , αλλά η ερώτηση μου είναι απλή . Γιατί τα counters είναι τόσο λάθος , και το πρωί στο ίδιο σημείο στην ίδια θέση ΔΕΝ με γυρνάει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε άλλη Κ πάντα εκτός την 800αρα , ενώ το ωραδυ με λιτότερη κίνηση δένει την 1800αρα ακόμα και στα -120 ; Δείτε το πραγματικά . Το πρόβλημα ουσιαστικά ριναι λόγο του Αρείου δίκτυου της COSMOTE , αλλα και πάλι δεν θα κπρουσε να βρεθεί ένα έξυπνος τρόπος να κολλάνε τα κινητά σε άλλες συχνότητες , πι οποίες είναι usable και με το παραπάνω ; Αυτά τα ολιγά καλό σας βράδυ Πρέπει να κάνει πιο πυκνό το δίκτυο της. Έχω στην περιοχή μου το εξής θέμα. Όταν έχω ανοιχτή την τζαμαρία του σπιτιού έχω 1-2 γραμμές 5g περίπου 200mbps [η κεραία απόσταση 1,5km] όταν μετακινηθω σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού παίρνει από κεραία λόφου και Β20 πάντα μερικές φορές 5G disconnected με kbps. Όταν κλείσω την τζαμαρία παίρνω από την κεραία την αλλη [όχι λόφου] και με βγάζει Disconnected ενώ ταυτόχρονα δεν έχει 4G+ πάρα μόνο 4G ... μίλησα με υποστήριξη <θέμα σχεδιασμού > ... Edited 30 Μαΐου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) 1 hour ago, panos.k2 said: Τι εννοείς; Τίγκα στην κεραια και το Massive είναι η Στοκχόλμη. Γενικά άργησαν στην ανάπτυξη του 5G στη Σουηδία. Δηλαδή η COSMOTE ανέπτυξε πολυ γρηγορότερα κάλυψη 5G στην Αθήνα απ ότι οι σουηδικοί πάροχοι στην Στοκχόλμη. Τωρα τον τελευταίο χρόνο έδωσαν πόνο με 5G στη Σουηδία, αλλα όπου βάζουν δίνει τρέλα γκάζια Και πόσοι πάροχοι είναι; Edited 30 Μαΐου by MIKU 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου (edited) ρε συγκεντρωθειτε και βρείτε μου λύση ,αν ξέρετε φυσικά !με κλειδώνει σε κεραία που είναι 5 χιλιόμετρα μακρυά αντί αυτής που είναι στο 1.5,μας δουλεύει το σούπερ ντουπερ ουαου δίκτυο και εσείς ασχολείστε τι κάνει στην Σουηδία ,πόσα τικετς πρέπει να ανοίξω για να το δουν,πόσο καλυμμένοι είναι απέναντι του νόμου για να μας γράφουν έτσι απροκάλυπτα Edited 31 Μαΐου by akalos 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHINKANSEN Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Παιδιά αυτό που θέλησα να πω είναι οτι ανεξαρτήτως παρόχου σήματος κεραιών πουθενά σε Σκανδιναβία δεν έπιασα σε μέτρηση τα πολύ υψηλά επίπεδα μέτρησης cosmote με 1.6gbps. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου (edited) 9 ώρες πριν, MIKU said: Και πόσοι πάροχοι είναι; 4 Δίκτυα Telia, Tele2, Telenor και 3 2 ώρες πριν, SHINKANSEN said: Παιδιά αυτό που θέλησα να πω είναι οτι ανεξαρτήτως παρόχου σήματος κεραιών πουθενά σε Σκανδιναβία δεν έπιασα σε μέτρηση τα πολύ υψηλά επίπεδα μέτρησης cosmote με 1.6gbps. Ε δεν έχει την ίδια κινητικότητα το Βενιζέλος με το Αρλαντα ή της Κοπεγχάγης. Μόνο και μόνο λόγω τουρισμού. Κατά τη γνώμη μου το Βενιζέλος είναι απ τα καλύτερα αεροδρομια Edited 31 Μαΐου by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 31 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 3 ώρες πριν, SHINKANSEN said: Παιδιά αυτό που θέλησα να πω είναι οτι ανεξαρτήτως παρόχου σήματος κεραιών πουθενά σε Σκανδιναβία δεν έπιασα σε μέτρηση τα πολύ υψηλά επίπεδα μέτρησης cosmote με 1.6gbps. Με τοπικές SIM or roaming? Εξαρτάται από τα band combos. Είναι η αλήθεια ότι το φάσμα της κοσμοτε λίγοι το έχουν. Ωστόσο έχω δει 2gbps με Telia SE. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts