Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

27 minutes ago, mixtri said:

H cosmote με τόσο φάσμα σε FDD, εάν έχεις σωστό carrier aggregation δε χρειάζεσαι τη Ν78, τουλάχιστον άμεσα. Μιλάμε για 100mhz spectrum.

b3 35mhz

b1 20mhz

b7 30mhz

b20 10mhz

b28 10mhz

Φυσικά, στο μελλον θα γίνονται προσθήκες και μάλιστα με νέα /// radios με καλύτερες επιδόσεις σε κάλυψη και ταχύτητες. Μη βιάζεστε.

Ακριβώς. Για αυτό και ειπα παραπάνω ότι προσωπικά το θεωρω απιθανο στο άμεσο μέλλον να μπει Ν78 σε αυτή την κεραια. 

Αλλωστε και ο Μεγάλος δρόμος που περνάει από κει, όπως είπε ο p_k, δεν δημιουργεί ιδιαίτερη κινηση στο δίκτυο. 

Edited by panos.k2

1 minute ago, panos.k2 said:

Ακριβώς. Για αυτό και ειπα παραπάνω ότι προσωπικά το θεωρω απιθανο στο άμεσο μέλλον. 

Αν πάρει πόδι και το 2ης γενιάς τότε θα μιλάμε και για Β8 και για περισσότερη Β3. Γενικά, υπάρχει αρκετό φάσμα σε FDD. Μη το υποτιμάμε. Έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με το TDD για το ανάγλυφο της Ελλάδας.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

12 minutes ago, mixtri said:

Γενικά, υπάρχει αρκετό φάσμα σε FDD. Μη το υποτιμάμε. Έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με το TDD για το ανάγλυφο της Ελλάδας.

FDD είναι όταν υπαρχει σύζευξη φασματος downlink-uplink, ενώ TDD όταν δεν υπάρχει, σωστά τα θυμάμαι;

Αν δεν κάνω λάθος το FDD είναι καλύτερο όσον αφορά τις παρεμβολές. 

1 ώρα πριν, panos.k2 said:

Έτσι είναι παγκοσμίως φίλε μου. Καλώς κακως έτσι είναι. 
Είσαι παρά πολυ καλά με αυτές τις ταχύτητες. 

Το ενδεχόμενο για Ν78 μην το σκέφτεσαι καν. Αποκλείεται να Μπει στο άμεσο μέλλον. Ειδικά με αυτά τα νούμερα rsrq (αφού δεν μενεις σε τουριστική περιοχή για να έχει κίνηση) είναι ακόμα πιο απιθανο.

Δεν συγκρίνονται οι δυο περιπτώσεις. Έχει αλλη βαρύτητα να ζητάς αναβάθμιση σε επομενη γενιά και αλλη να ζητάς αναβάθμιση σε ηδη αναβαθμισμένη κεραια, ενώ καλά καλά δεν έχουν καλύψει τα κέντρα των πόλεων με Ν78. 

Δεν εχω παραπονο απλα παντα προσπαθω για το καλυτερο. Απεναντι μου την εχω την κεραια και ελπιζω αν ειναι να μπει Ν78 να μην αργησει πολυ. Με ενοχλει που το 5G εχει ακριβως ιδιες ταχυτητες με το 4G+ δεν εχει καμια διαφορα ουτε στο download ουτε στο upload. Δεν ειναι καθαρο 5G δηλαδη απλα εβαλαν band απο 5G για να πουν οτι υπαρχει καλυψη 5G οπως σε τοσες αλλες περιοχες της Ελλαδας. 

1 hour ago, p_k said:

Επειδή την ξέρω πολύ καλά την περιοχή, έχει αυξημένες πιθανότητες να μπει Ν78, όχι μόνο από την πράσινη εταιρεία αλλά και από τις άλλες δύο.

Μπορεί το χωριό να μην είναι το ίδιο τουριστικού ενδιαφέροντος όπως καταλαβαίνω, όμως είναι στους δρόμους και στους κόμβους που οδηγούν στα πόδια της Χαλκιδικής και έχουν τεράστια κίνηση, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ν 78 υπάρχει και στην Καλλικράτεια πιο πριν, που βέβαια είναι και αυτή μία άλλη περίπτωση και βουλιάζει κυριολεκτικά από κόσμο, όμως δεν είναι απίθανο το σενάριο να μπει, να μου το θυμηθείτε. 

Κοιτα Νεα Μουδανια εχει Ν78 εδω και παρα πολυ καιρο νομιζω πανω απο 2 χρονια και βαραει 1GB download πολυ ευκολα. Ειμαστε 13χλμ απο Μουδανια προφανως δεν υπαρχει ο τουρισμος των Μουδανιων για αυτο και μπηκε Ν1. Καλλικρατεια χειμωνα ειδαμε κοντα 2GB download τωρα καλοκαιρι τερματιζει στα 600-700mb η Ν78 με απειρους τουριστες ομως ειναι εξαιρετικη η συγκεκριμενη κεραια. Μακαρι οπως λες ειμαστε μεσα στις περιοχες που ενωνει αλλες τουριστικες περιοχες της Χαλκιδικης οποτε ποτε δεν ξερεις σιγουρα δεν φαινεται κατι για την ωρα στα σχεδια της κεραιας στο site της ΕΕΤΤ.

1 hour ago, mixtri said:

H cosmote με τόσο φάσμα σε FDD, εάν έχεις σωστό carrier aggregation δε χρειάζεσαι τη Ν78, τουλάχιστον άμεσα. Μιλάμε για 100mhz spectrum.

b3 35mhz

b1 20mhz

b7 30mhz

b20 10mhz

b28 10mhz

Φυσικά, στο μελλον θα γίνονται προσθήκες και μάλιστα με νέα /// radios με καλύτερες επιδόσεις σε κάλυψη και ταχύτητες. Μη βιάζεστε.

Εχω αυτα τα στοιχεια στο router με ενεργο το 5G. Ειναι 4CA με B3+B3+B20+Ν1? 

Screenshot-1.png

Με 4G+ εχω Β3+Β3+Β1

Screenshot-2.png

11 minutes ago, king2009 said:

Δεν εχω παραπονο απλα παντα προσπαθω για το καλυτερο. Απεναντι μου την εχω την κεραια και ελπιζω αν ειναι να μπει Ν78 να μην αργησει πολυ. Με ενοχλει που το 5G εχει ακριβως ιδιες ταχυτητες με το 4G+ δεν εχει καμια διαφορα ουτε στο download ουτε στο upload. Δεν ειναι καθαρο 5G δηλαδη απλα εβαλαν band απο 5G για να πουν οτι υπαρχει καλυψη 5G οπως σε τοσες αλλες περιοχες της Ελλαδας. 

Κοιτα Νεα Μουδανια εχει Ν78 εδω και παρα πολυ καιρο νομιζω πανω απο 2 χρονια και βαραει 1GB download πολυ ευκολα. Ειμαστε 13χλμ απο Μουδανια προφανως δεν υπαρχει ο τουρισμος των Μουδανιων για αυτο και μπηκε Ν1. Καλλικρατεια χειμωνα ειδαμε κοντα 2GB download τωρα καλοκαιρι τερματιζει στα 600-700mb η Ν78 με απειρους τουριστες ομως ειναι εξαιρετικη η συγκεκριμενη κεραια. Μακαρι οπως λες ειμαστε μεσα στις περιοχες που ενωνει αλλες τουριστικες περιοχες της Χαλκιδικης οποτε ποτε δεν ξερεις σιγουρα δεν φαινεται κατι για την ωρα στα σχεδια της κεραιας στο site της ΕΕΤΤ.

Εχω αυτα τα στοιχεια στο router με ενεργο το 5G. Ειναι 4CA με B3+B3+B20+Ν1? 

Screenshot-1.png

Με 4G+ εχω Β3+Β3+Β1

Screenshot-2.png

Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μην έχεις διαφορά με 10mhz παραπάνω σε 5g combo.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Just now, mixtri said:

Εχω ακριβως ιδιες ταχυτητες και στις 2 περιπτωσεις. 340 down και 120-125 up και με τα 2 modes. 

2 minutes ago, king2009 said:

Εχω ακριβως ιδιες ταχυτητες και στις 2 περιπτωσεις. 340 down και 120-125 up και με τα 2 modes. 

Μπορεί να μη μπορεί το modem να κάνει σωστό NRDC. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Εκτός αν η Β20 είναι πίτα. Μπορείς να κλειδώσεις μόνο σε Β20 να κάνεις δοκιμή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

6 minutes ago, mixtri said:

Οταν έχεις χάλια setup απο τους Network Gurus σου φυσικά και γίνεται να εχεις καλυτερες ταχύτητες και διαθεσιμότητα με 4G αντι για ...5G 😉

Φιλικά 😉

( Δοκιμασμένη baseband Snapdragon gen 1 gen 2 και Mediatek )

https://youtu.be/3pyGnf7x5mg

Screenshot_20230805_192923_YouTube.thumb.jpg.07ad6a81c35264d8982ed07367917368.jpg

Screenshot_20230805_192941_YouTube.thumb.jpg.7ab404184dfc7f0030c4d7923e953e11.jpg

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

3 minutes ago, mixtri said:

Μπορεί να μη μπορεί το modem να κάνει σωστό NRDC. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Εκτός αν η Β20 είναι πίτα. Μπορείς να κλειδώσεις μόνο σε Β20 να κάνεις δοκιμή;

Ναι δωσε μου 5 λεπτα με το ztools κλειδωνω Β20 κανω speedtest και επανερχομαι. Πιτα να ειναι με τιποτα δεν εχουμε τον κοσμο για να πιταρει την κεραια. 

3 minutes ago, HORGRAP said:

Οταν έχεις χάλια setup απο τους Network Gurus σου φυσικά και γίνεται να εχεις καλυτερες ταχύτητες και διαθεσιμότητα με 4G αντι για ...5G 😉

Φιλικά 😉

( Δοκιμασμένη baseband Snapdragon gen 1 gen 2 και Mediatek )

Screenshot_20230805_192923_YouTube.thumb.jpg.07ad6a81c35264d8982ed07367917368.jpg

Screenshot_20230805_192941_YouTube.thumb.jpg.7ab404184dfc7f0030c4d7923e953e11.jpg

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Just now, king2009 said:

Ναι δωσε μου 5 λεπτα με το ztools κλειδωνω Β20 κανω speedtest και επανερχομαι. Πιτα να ειναι με τιποτα δεν εχουμε τον κοσμο για να πιταρει την κεραια. 

Καλά, είναι μεγαλύτερη η Κυψέλη με Β20.

Ν28 έχεις στην περιοχή; Δηλαδή δοκίμασε να κλείσεις Β1 εντελώς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 minutes ago, mixtri said:

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Καλά, είναι μεγαλύτερη η Κυψέλη με Β20.

Ν28 έχεις στην περιοχή; Δηλαδή δοκίμασε να κλείσεις Β1 εντελώς.

N28 δεν εχουμε οχι μονο Ν1 εχω δει μεχρι στιγμης

Εδω με κλειδωμενη την Β20

Screenshot_1.png

Just now, king2009 said:

N28 δεν εχουμε οχι μονο Ν1 εχω δει μεχρι στιγμης

Εδω με κλειδωμενη την Β20

Screenshot_1.png

Μπορεί να σε βάζει στη Ν1 λόγω optimal combo priority. Δοκίμασε να την κλείσεις εντελώς να δεις αν έχει Ν28. Συνήθως μπαίνει επαρχιακά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Just now, mixtri said:

Μπορεί να σε βάζει στη Ν1 λόγω optimal combo priority. Δοκίμασε να την κλείσεις εντελώς να δεις αν έχει Ν28. Συνήθως μπαίνει επαρχιακά.

Να προσπαθησω να κλειδωσω Ν28 απο το ztools δηλαδη? Δεν ξερω πως γινεται να κλεισω bands μονο πως να κλειδωσω σε καποια με αυτο το προγραμμα. 

Just now, king2009 said:

Να προσπαθησω να κλειδωσω Ν28 απο το ztools δηλαδη? Δεν ξερω πως γινεται να κλεισω bands μονο πως να κλειδωσω σε καποια με αυτο το προγραμμα. 

Απλά ενεργοποίησε όλες εκτός από Β1. Δεν το ξέρω το εργαλείο.

Καλή η Β20. Δεν καταλαβαίνω το αποτελέσμα όμως. Μήπως παίζει κάποιο QoS?

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 minute ago, mixtri said:

Απλά ενεργοποίησε όλες εκτός από Β1. Δεν το ξέρω το εργαλείο.

Καλή η Β20. Δεν καταλαβαίνω το αποτελέσμα όμως. Μήπως παίζει κάποιο QoS?

Με κλειστη την Β1 και μονο ενεργες τις 4G bands εχω αυτα

Screenshot-2.png

Screenshot-2023-08-05-20-47-45-544-org-z

Αυτό το ταλαίπωρο NSA 5G γεματο " πασαλείματα " απο "έξυπνα / χαζα " Optimizations απο τους πάντες μέχρι και τους ιδιους τους παροχους για να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα 😉

Στη Γερμανια αναγκαστηκαν να επιτρέπουν ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1800 MHz B3 για primary band στην Deutsche Telekom για να μην τους ταράξουν σε tickets παραπόνων οι συνδρομητές με NSA 5G combos .

Σιγα σιγά ανοίγουν το Stand Alone 5G σε ολους εκει ....και το NSA 5G δινει μονο B3 primary διοτι δεν εχουν " σταθερη και σίγουρη ' λύση.

Ισως και στην Ελλάδα θα έπρεπε να κλειδωσει η Cosmote primary B3 σε οσους έχουν 5G συσκευές. ( και μονο) ..μέχρι να έρθει το SA 5G .

Αμαν αυτή η Ericsson !

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

34 minutes ago, king2009 said:

Με κλειστη την Β1 και μονο ενεργες τις 4G bands εχω αυτα

Screenshot-2.png

Screenshot-2023-08-05-20-47-45-544-org-z

Μμμ εννοούσα lte + nr 28. Μπορεί να μην έχει στην περιοχή σου. Πάντως θα έπρεπε να βλέπεις διαφορά με Ν1 Β3 Β3 Β20 σε σχέση με Β1 Β3 Β3. Ίσως να φταίει το DSS και η προτεραιότητα στο LTE…

5 minutes ago, HORGRAP said:

Αυτό το ταλαίπωρο NSA 5G γεματο " πασαλείματα " απο "έξυπνα / χαζα " Optimizations απο τους πάντες μέχρι και τους ιδιους τους παροχους για να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα 😉

Στη Γερμανια αναγκαστηκαν να επιτρέπουν ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1800 MHz B3 για primary band στην Deutsche Telekom για να μην τους ταράξουν σε tickets παραπόνων οι συνδρομητές .

Σιγα σιγά ανοίγουν το Stand Alone 5G σε ολους εκει ....και το NSA 5G δινει μονο B3 primary διοτι δεν εχουν " σταθερη και σίγουρη ' λύση.

Ισως και στην Ελλάδα θα έπρεπε να κλειδωσει η Cosmote primary B3 σε οσους έχουν 5G συσκευές. ( και μονο)

Β1 είναι η προτεραιότητα στην Ελλάδα και είναι εξαιρετική επιλογή για combos.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Just now, mixtri said:

Μμμ εννοούσα lte + nr 28. Μπορεί να μην έχει στην περιοχή σου. Πάντως θα έπρεπε να βλέπεις διαφορά με Ν1 Β3 Β3 Β20 σε σχέση με Β1 Β3 Β3. Ίσως να φταίει το DSS και η προτεραιότητα στο LTE…

Ν28 δεν εχουμε 100% προσπαθησα να κλειδωσω με ρουτερ ειτε με το κινητο δεν την ειδα ποτε εδω. Με 4ca οντως θα επρεπε αλλα ειναι στα ιδια η Ν1 πρακτικα ειναι μια Β1 καμουφλαρισμενη με τις ταχυτητες που δινει και η Β1 ειναι αρκετα δυνατη με το 3ca που κανει με τις αλλες 2. Θυμαμαι πριν κατι μηνες με lte εκανε ca με Β1 Β3 Β20 ενω τωρα μου βγαζει 2 Β3 bands κατι πρεπει να αλλαξαν στην κεραια. Ουτε 4CA εκανε με 5G. Εδινε θυμαμαι Ν1+Β3+Β20. Σαν να προσθεσαν μια ακομα Β3 σε αλλη συχνοτητα που πριν 1-2 μηνες δεν υπηρχε τωρα τελευταια βλεπω 4CA στο router και στο κινητο. 

Στην Κρητη , στο Ηράκλειο ,στην ΙΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ στο Massive της Αριαδνης εχουν prioritized την 1800 MHz B3 για 5G NSA Combos σχεδόν μερα νυχτα 

ΚΑΙ

διπλα ακριβώς στην οδο Μινωταυρου σε άλλο Massive εχουν στατικα prioritized την B20 για 5G NSA combos !

Ας μην μιλήσω για τα μικρα Cells στην ιδια περιοχή που  ΜΈΝΟΥΝ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΊΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ " ΨΑΡΕΨΟΥΝ " συνδρομητές που ΈΡΧΟΝΤΑΙ απο 800 MHz B20 primary 5G NSA Combos σε RRC connected mode...

( Αν δεν εχουν B20 τα μικρα Cells δεν ψαρευουν Handovers με RRC CONNECTED ετσι όπως το εστησε η Cosmote )

....σε αντιθεση με Γερμανια που ολα τα Cells " ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ "  ομορφα και αρμονικά  ...επειδή τα παράτησαν ολα με B3 primary σε ολη τη χωρα οταν η συσκευή στέλνει 5G capability στο δίκτυο )

...βέβαια πληρώνουν ενα μεγάλο τίμημα ..... η B3 Band δεν σώζεται ουτε με aggressive QoS στις πλατείες...

Edited by HORGRAP

14 minutes ago, king2009 said:

Ν28 δεν εχουμε 100% προσπαθησα να κλειδωσω με ρουτερ ειτε με το κινητο δεν την ειδα ποτε εδω. Με 4ca οντως θα επρεπε αλλα ειναι στα ιδια η Ν1 πρακτικα ειναι μια Β1 καμουφλαρισμενη με τις ταχυτητες που δινει και η Β1 ειναι αρκετα δυνατη με το 3ca που κανει με τις αλλες 2. Θυμαμαι πριν κατι μηνες με lte εκανε ca με Β1 Β3 Β20 ενω τωρα μου βγαζει 2 Β3 bands κατι πρεπει να αλλαξαν στην κεραια. Ουτε 4CA εκανε με 5G. Εδινε θυμαμαι Ν1+Β3+Β20. Σαν να προσθεσαν μια ακομα Β3 σε αλλη συχνοτητα που πριν 1-2 μηνες δεν υπηρχε τωρα τελευταια βλεπω 4CA στο router και στο κινητο. 

Ναι στην Β3 έχουν 20+10. Αν μας κάνει τη χάρη να φύγει το 2g ακόμα καλύτερα.

Γενικά τα combos στο 4g είναι καλύτερα από 5g. Σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται και τα modems για αυτό το μπάχαλο. Αν ανοίξει SA θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα γιατί ακόμα υπάρχουν πολλές συσκευές με single band 5g without CA. 

11 minutes ago, HORGRAP said:

Στην Κρητη , στο Ηράκλειο ,στην ΙΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ στο Massive της Αριαδνης εχουν prioritized την 1800 MHz B3 για 5G NSA Combos σχεδόν μερα νυχτα 

ΚΑΙ

διπλα ακριβώς στην οδο Μινωταυρου σε άλλο Massive εχουν στατικα prioritized την B20 για 5G NSA combos !

Ας μην μιλήσω για τα μικρα Cells στην ιδια περιοχή που  ΜΈΝΟΥΝ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΊΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ " ΨΑΡΕΨΟΥΝ " συνδρομητές που ΈΡΧΟΝΤΑΙ απο 800 MHz B20 primary 5G NSA Combos σε RRC connected mode...

( Αν δεν εχουν B20 τα μικρα Cells δεν ψαρευουν Handovers με RRC CONNECTED ετσι όπως το εστησε η Cosmote )

....σε αντιθεση με Γερμανια που ολα τα Cells " ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ "  ομορφα και αρμονικά  ...επειδή τα παράτησαν ολα με B3 primary σε ολη τη χωρα οταν η συσκευή στέλνει 5G capability στο δίκτυο )

...βέβαια πληρώνουν ενα μεγάλο τίμημα ..... η B3 Band δεν σώζεται ουτε με aggressive QoS στις πλατείες...

Αυτό λύνεται εύκολα με ρύθμιση μέτρησης σε άλλη συχνότητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το κάνει η cosmote.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι όμως η Cosmote δεν το κάνει στις συσκευές που βρίσκονται σε RRC Connected κατάσταση .

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ αγνοούν τελείως τις κυψέλες που δεν διαθέτουν την τρέχουσα Primary B Band και ουσιαστικα δεν αξιοποιουνται . Σαν να μην υπάρχουν για τις συσκευές που περνάνε απο αυτες τις περιοχές με B20 Band ενω ...τα μικρα Cells δεν την διαθέτουν.

Και η Vodafone το είχε ξεχασει παλαιότερα αυτο το feature και ομως ΤΟ ΔΙΌΡΘΩΣΕ . ( Εκείνοι άφησαν άλλα προβλήματα ομως 😉

Edited by HORGRAP

2 ώρες πριν, HORGRAP said:

Κι όμως η Cosmote δεν το κάνει στις συσκευές που βρίσκονται σε RRC Connected κατάσταση .

Αγνοούν τελείως τις κυψέλες που δεν διαθέτουν την τρέχουσα Primary B Band και ουσιαστικα δεν αξιοποιουνται . Σαν να μην υπάρχουν για τις συσκευές που περνάνε απο αυτες τις περιοχές με B20 Band ενω ...τα μικρα Cells δεν την διαθέτουν.

Και η Vodafone το είχε ξεχασει παλαιότερα αυτο το feature και ομως ΤΟ ΔΙΌΡΘΩΣΕ . ( Εκείνοι άφησαν άλλα προβλήματα ομως 😉

Μήπως το κάνει για να αποφεύγει πολλά measurement reports? Flooding? Δε μου έχει τύχει να μην κάνει handover η cosmote… μάλιστα το κάνει πολύ γρήγορα. Κάτι άλλο παίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]