nikaki71 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 κανονικα δεν δουλευει η ιδια εκδοση με την oreo? απλα δεν εχει night sight Οχι δεν δουλευει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Τελικά, η Pie δίνει τίποτα διαφορετικό ή αλλάζει μόνο ο αριθμός στο update; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Δυστυχώς μια τρύπα στο νερό. Αυτό με τα notifications για λίγο ποιου Κινέζου εγκεφάλου ήταν ήθελα να ήξερα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Και το κατέβασε και αυτόματα και πρέπει να μην κάνω reboot τη συσκευή, για να μην το εγκαταστήσει. :lol: Τα notifications πιστεύω μπορούν να διορθωθούν και με ξεχωριστό από την Pie update. Και μικρότερου μεγέθους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Όσοι είστε σε dev με gestures όταν πάτε να ανοίξετε τις πρόσφατες εφαρμογές τρεμοπαίζουν τα παράθυρα των ανοιχτών εφαρμογών; Δεν διορθώθηκε με τη ενημέρωση της Παρασκευής. Το είχα και πριν την ενημέρωση αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Σε official dev όχι δεν το ειχα. Στην ελληνική που έβαλα το έχω.Όσοι είστε σε dev με gestures όταν πάτε να ανοίξετε τις πρόσφατες εφαρμογές τρεμοπαίζουν τα παράθυρα των ανοιχτών εφαρμογών; Δεν διορθώθηκε με τη ενημέρωση της Παρασκευής. Το είχα και πριν την ενημέρωση αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Όσοι είστε σε dev με gestures όταν πάτε να ανοίξετε τις πρόσφατες εφαρμογές τρεμοπαίζουν τα παράθυρα των ανοιχτών εφαρμογών; Δεν διορθώθηκε με τη ενημέρωση της Παρασκευής. Το είχα και πριν την ενημέρωση αυτό το πρόβλημα.Όχι δεν μου έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο ούτε πριν ούτε μετά το τελευταίο update Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Γιατί κάθε φορά που πάω να μπω στο messenger μου βγάζει πάντα μύνημα (αναμονή για δίκτυο)και μετά από 2/3 δευτερόλεπτα συνδέεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Γιατί κάθε φορά που πάω να μπω στο messenger μου βγάζει πάντα μύνημα (αναμονή για δίκτυο)και μετά από 2/3 δευτερόλεπτα συνδέεται; Είναι γενικό το κακό..bug της εφαρμογής σε όλες τις συσκευές που ειδα γνωστών και φίλων.δεν φταίει το Poco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Γιατί κάθε φορά που πάω να μπω στο messenger μου βγάζει πάντα μύνημα (αναμονή για δίκτυο)και μετά από 2/3 δευτερόλεπτα συνδέεται; Το ίδιο ακριβώς κι εδώ. Δεν είσαι ο μόνος. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Σε official dev όχι δεν το ειχα. Στην ελληνική που έβαλα το έχω. Official dev έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Το πρόβλημα με τα notifications που λέτε, τι ακριβώς είναι; βγάζει τις ειδοποιήσεις κάτω από το notch? Και σε ποιες ρομ παρατηρείται; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 (edited) Δεν κρατήθηκα και την κατέβασα κι εγώ την 9. Δεν είδα κάποια ουσιαστική αλλαγή. Ελπίζω μόνο να μην επηρεάσει αρνητικά τη διάρκεια της μπαταρίας, γιατί μέχρι τώρα είμαι παραπάνω ευχαριστημένος από την απόδοση της. Η gcam δουλεύει κανονικά όπως και πριν. Με αυτό το θεματακι που είχε δηλαδή μετα τη δεύτερη φωτο. Κάτι που παρατήρησα αλλά δε θυμάμαι να το έχω αναφέρει, είναι ότι η gcam δουλεύει μόνο αν επιλέξω input model "pixel III XL" και στις δύο κάμερες. Αν επιλέξω "nexus 6P" που βάζουν οι περισσότεροι, για κάποιο λόγο δεν τραβάει φωτογραφίες. Από την αρχή αυτό. Όχι τώρα που πέρασα την 9. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 16, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Δεν κρατήθηκα και την κατέβασα κι εγώ την 9. Δεν είδα κάποια ουσιαστική αλλαγή. Ελπίζω μόνο να μην επηρεάσει αρνητικά τη διάρκεια της μπαταρίας, γιατί μέχρι τώρα είμαι παραπάνω ευχαριστημένος από την απόδοση της. Η gcam δουλεύει κανονικά όπως και πριν. Με αυτό το θεματακι που είχε δηλαδή μετα τη δεύτερη φωτο. Κάτι που παρατήρησα αλλά δε θυμάμαι να το έχω αναφέρει, είναι ότι η gcam δουλεύει μόνο αν επιλέξω input model "pixel III XL" και στις δύο κάμερες. Αν επιλέξω "nexus 6P" που βάζουν οι περισσότεροι, για κάποιο λόγο δεν τραβάει φωτογραφίες. Από την αρχή αυτό. Όχι τώρα που πέρασα την 9. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη τελευταια 5.3 του bsg ειχα nexus 6p και δουλευε με stable rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Δεν κρατήθηκα και την κατέβασα κι εγώ την 9. Δεν είδα κάποια ουσιαστική αλλαγή. Ελπίζω μόνο να μην επηρεάσει αρνητικά τη διάρκεια της μπαταρίας, γιατί μέχρι τώρα είμαι παραπάνω ευχαριστημένος από την απόδοση της. Η gcam δουλεύει κανονικά όπως και πριν. Με αυτό το θεματακι που είχε δηλαδή μετα τη δεύτερη φωτο. Κάτι που παρατήρησα αλλά δε θυμάμαι να το έχω αναφέρει, είναι ότι η gcam δουλεύει μόνο αν επιλέξω input model "pixel III XL" και στις δύο κάμερες. Αν επιλέξω "nexus 6P" που βάζουν οι περισσότεροι, για κάποιο λόγο δεν τραβάει φωτογραφίες. Από την αρχή αυτό. Όχι τώρα που πέρασα την 9. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο συμβαίνει και με μένα εξαρχής (και με Oreo και με Pie, πάντα με stable). Αν επιλέξω "Nexus 6p" δεν τραβάει φωτογραφία. Εγώ το έχω σε "Pixel III" και το μοναδικό πρόβλημα είναι το γνωστό μπλοκάρισμα ανά δυο λήψεις. Δυστυχώς, η χρήση της είναι "μονόδρομος" (άντε να εξαιρέσουμε τις λήψεις σε εξωτερικούς χώρους με ηλιοφάνεια που και πάλι έχει διαφορά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Στη τελευταια 5.3 του bsg ειχα nexus 6p και δουλευε με stable rom. Έχεις λινκ; :O Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Παίδες ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις αλλά θέλω μια πληροφορία ακόμα.Γιατι όταν πατάω το up/down κουμπί δεν αυξομειώνεται ο ήχος κλήσης αλλά ο ήχος πολυμέσων; Αλλάζει κάπως αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Παίδες ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις αλλά θέλω μια πληροφορία ακόμα.Γιατι όταν πατάω το up/down κουμπί δεν αυξομειώνεται ο ήχος κλήσης αλλά ο ήχος πολυμέσων; Αλλάζει κάπως αυτό; Ευχαριστώπλέον μόνο εάν απενεργοποιησεις την miui βελτιστοποιηση επανέρχεται όπως πριν. από ότι φαίνεται το άλλαξε η Google στην pie και μην χάσει η xiaomi το έκανε και αυτή. Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Παίδες ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις αλλά θέλω μια πληροφορία ακόμα.Γιατι όταν πατάω το up/down κουμπί δεν αυξομειώνεται ο ήχος κλήσης αλλά ο ήχος πολυμέσων; Αλλάζει κάπως αυτό; Ευχαριστώ Όταν πατάς το κουμπί κάτω από το volumeσου βγάζει 3 τελείες. Πάτα αυτές και σου βγάζει απευθείας τα πάντα. Είναι το μεσαίο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Το led σε ειδοποιήσεις σας ανάβει σε όλες; Η ανάβει και μετά σβήνει...; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Κανονικά σ' εμένα. Αναβοσβήνει σε όλες. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Καλημέρα στην παρέα, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο tempered glass η screen protector που να εφαρμόζει τελεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Καλημέρα στην παρέα, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο tempered glass η screen protector που να εφαρμόζει τελεία; Εγώ είχα αγοράσει αυτό (επιλέγεις το black) και κάλυπτε όλη την οθόνη από άκρη σε άκρη Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Κανονικά σ' εμένα. Αναβοσβήνει σε όλες. Ποιά έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Ποιά έκδοση έχεις; Την τελευταία. Μόλις χθες την πέρασα. Stable είμαι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts