Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμάν;

Άμα ξεκινήσουμε κι εδώ τις φλιπεριες, το κλείσαμε το σπίτι μας.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περιμένω εντυπώσεις...λέω να το χτυπήσω κι εγώ. Θα σε πάρω τηλ. να μου πεις:)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

Χμ; Αποσύρθηκε η 10.0.4.0, για το Poco; Στο notification tray μου εμφανίζει την 9.6.25.0 διαθέσιμη...

Πριν από λίγο εμφανίστηκε η 10.0.4.0. :D

Edit: Ας ενώσει κάποιος admin τα συνεχόμενα μηνύματά μου.

Huawei Nova 5T

Λοιπον συγγνωμη για την σχετικα αργη απαντηση μου.

Apk εφαρμογης: https://mega.nz/#!yb4yAKIJ!-gA0rMLWZvNBwqm0wBUTOgjxhLUA6-1Dw3ByxEVTPMQ

twrp fix (για το θεμα που αναφερθηκε και εδω οτι μετα απο 2-3 φωτογραφιες κολλαει) : https://mega.nz/#!aG5jFQxQ!osSJZAJosMdP6Ueq2o1bCXIf-Iouy1kQhOJ6yQd08gs

Αν δεν εχετε twrp recovery για να φλασαρετε το fix αναγκαστικα μετα απο τις 3 φωτογραφιες κλειστε την καμερα και ξανα ανοιξτε την αμεσως ανοιγει. Σπαστικο καταλαβαινω αλλα τι να κανεις.

Οι ρυθμισεις που εχω εγω ειναι:

4:3 αναλογια για μπροστα και πισω καμερα

Στο advanced εχω ενεργοποιησει το HDR+ control ωστε μετα απο πανω εκει στην καμερα οταν τραβας φωτο να ενεργοποιησω το hdr+ enhanced

Στο BSG MOD settings εχω στο input model, back camera Nexus 6p και front Nexus 5x

Τελος στο final jpg quality HDR+ εχω βαλει 100%

Επισης αν σας ενδιαφερει να βγαλετε καλες portrait mode φωτογραφιες επιλεξτε και την επιλογη Disable zoom in portrait mode

Η καμερα ετσι ειναι απλα απιστευτη. Η μητερα μου που μολις εχει παρει το s9+ στα 600 ευρω εχει παθει πλακα κοιτωντας διπλα διπλα τις φωτογραφιες που βγαζουμε στα ιδια ακριβως σημεια με το κινητο μου των 300 ευρω. Απλα απογειωνει την καμερα και μας δειχνει ποσο σημαντικο ειναι το software και η δουλεια που εχει ριξει η google πανω σε αυτο. Απο οτι εχω διαβασει ο κυριος φακος του poco(και του mi8) ειναι ο ιδιος με αυτον του pixel 3. Για αυτο και ειναι απο τις πρωτες συσκευες με gcam pixel 3 που λειτουργει σωστα. Τι αλλο να ζητησει κανεις απο αυτο το κινητο πραγματικα. Θυμαμαι να διαβαζω κατι σελιδες πριν κατι φανμποις της apple να σχολιαζουν για κατι καγκουριες του τυπου δεν εχει 4g+ και αδιαβροοποιηση και ασυρματη φορτιση και nfc. Δεν αντιλεγω αν κατι απο αυτα ειναι must για σενα και θες και flagship επιδοσεις πηγαινε αλλου. Θα δωσεις πολλα λεφτα παραπανω για λιγα περισσοτερα που ομως καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι must για καποιον.

Καλησπέρα. Αναβάθμιση στην 9.6.25.0 έχει κάνει κάποιος? Δημιουργούνται προβλήματα?

Όχι φίλε μου απλα έχεις πιο όμορφο UI

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον συγγνωμη για την σχετικα αργη απαντηση μου.

Apk εφαρμογης: https://mega.nz/#!yb4yAKIJ!-gA0rMLWZvNBwqm0wBUTOgjxhLUA6-1Dw3ByxEVTPMQ

twrp fix (για το θεμα που αναφερθηκε και εδω οτι μετα απο 2-3 φωτογραφιες κολλαει) : https://mega.nz/#!aG5jFQxQ!osSJZAJosMdP6Ueq2o1bCXIf-Iouy1kQhOJ6yQd08gs

Αν δεν εχετε twrp recovery για να φλασαρετε το fix αναγκαστικα μετα απο τις 3 φωτογραφιες κλειστε την καμερα και ξανα ανοιξτε την αμεσως ανοιγει. Σπαστικο καταλαβαινω αλλα τι να κανεις.

Οι ρυθμισεις που εχω εγω ειναι:

4:3 αναλογια για μπροστα και πισω καμερα

Στο advanced εχω ενεργοποιησει το HDR+ control ωστε μετα απο πανω εκει στην καμερα οταν τραβας φωτο να ενεργοποιησω το hdr+ enhanced

Στο BSG MOD settings εχω στο input model, back camera Nexus 6p και front Nexus 5x

Τελος στο final jpg quality HDR+ εχω βαλει 100%

Επισης αν σας ενδιαφερει να βγαλετε καλες portrait mode φωτογραφιες επιλεξτε και την επιλογη Disable zoom in portrait mode

Η καμερα ετσι ειναι απλα απιστευτη. Η μητερα μου που μολις εχει παρει το s9+ στα 600 ευρω εχει παθει πλακα κοιτωντας διπλα διπλα τις φωτογραφιες που βγαζουμε στα ιδια ακριβως σημεια με το κινητο μου των 300 ευρω. Απλα απογειωνει την καμερα και μας δειχνει ποσο σημαντικο ειναι το software και η δουλεια που εχει ριξει η google πανω σε αυτο. Απο οτι εχω διαβασει ο κυριος φακος του poco(και του mi8) ειναι ο ιδιος με αυτον του pixel 3. Για αυτο και ειναι απο τις πρωτες συσκευες με gcam pixel 3 που λειτουργει σωστα. Τι αλλο να ζητησει κανεις απο αυτο το κινητο πραγματικα. Θυμαμαι να διαβαζω κατι σελιδες πριν κατι φανμποις της apple να σχολιαζουν για κατι καγκουριες του τυπου δεν εχει 4g+ και αδιαβροοποιηση και ασυρματη φορτιση και nfc. Δεν αντιλεγω αν κατι απο αυτα ειναι must για σενα και θες και flagship επιδοσεις πηγαινε αλλου. Θα δωσεις πολλα λεφτα παραπανω για λιγα περισσοτερα που ομως καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι must για καποιον.

Μην το ξαναπεις αυτό... σ ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σου φίλε μου.

Oneplus 12R

Ευχαριστούμε πολύ Πέτρο.

Για κάποιο λόγο εμένα κολλάει η κάμερα.

Δεν εννοώ αυτό που έχουμε ήδη πει μετα τις 2-3 φωτό.

Κολλάει με το που την ανοίξεις και δείχνει την εικόνα καρέ καρέ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ευχαριστούμε πολύ Πέτρο.

Για κάποιο λόγο εμένα κολλάει η κάμερα.

Δεν εννοώ αυτό που έχουμε ήδη πει μετα τις 2-3 φωτό.

Κολλάει με το που την ανοίξεις και δείχνει την εικόνα καρέ καρέ.

Το ίδιο και σε μένα! Μάλλον θέλει λίγο υπομονή ακόμα για νέα εκδοση κάμερας

5LLbpy7.jpg

Δεν μας λες και τον λογο που ποσταρες την foto......:blink:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Δεν έχει 4G+ το Poco? Για πείτε παιδιά γιατί σήμερα λέω να το πάρω. Το mi 8 έχει;

Φιλε ελεος......ολοκληρες σελιδες πιο πισω το αναλυσαμε......πας να παρεις κατι χωρις να το εχεις ψαξει,και το τι καλυπτει της αναγκες σου....:blink:

Δεν έχει 4G+ το Poco? Για πείτε παιδιά γιατί σήμερα λέω να το πάρω. Το mi 8 έχει;
Ούτε το poco ούτε το mi8

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Τσιμπησα το 128αρι στα 278€ με μεταφορικά απο Gearbest κι ας ελπισουμε να πανε όλα καλά...

Η οθονη του honor 8 μου φαίνεται καπως μικρη πλεον, αλλα δυσκολα να αποχωριστεις τα ισορροπημένα χαρακτηριστικα του κινητού αυτου (κατασκευη, φωτογραφια, dual active sim, nfc, gestures και προσαρμοσιμο λειτουργίες κουμπιου στο δαχτυλικο αποτυπωμα! )

Το μετανιωνω ηδη δλδ, δύσκολα θα αποχωριστω τοσες ευκολίες, αλλα ελπιζω η αυτονομια και η οθόνη του Poco να αξιζουν τον κόπο...

Θα κανω κι ενα μινι συγκριτικο φωτογραφιων οταν παραλαβω...

Βεβαια μπορει να κριθούν ολα στο μεγεθος, καθως η μεταβαση θα ειναι δύσκολη

Παιδιά τότε λάθος μου αν σας κολλάει ίσως είναι απαραίτητο το twrp και το φλασαρισμα του fix για να δουλέψει αυτή η έκδοση. Υπομονή φαντάζομαι θα το φτιάξουν και χωρίς αυτό.

Μεγειες λοιπόν και πάντα καλά νέα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το Honor 8 ήταν κι εξακολουθεί να είναι, ένα από τα πιο vfm της αγοράς.

Ταχύτατο, απίστευτες φωτό και πολλά άλλα.

Πιστεύω όμως ότι το Poco θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Το 128άρι πήρα κι εγώ τις προάλλες από banggood.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν μας λες και τον λογο που ποσταρες την foto......:blink:

Μ' αρεσε και ειπα να το μοιραστω :cool:

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Στο επίσημο κατάστημα μου είπαν ότι υποστηρίζει 4G+ και σύντομα και το face unlock (χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις την τοποθεσία σε Ινδία) για αυτό ρώτησα.

Στο επίσημο κατάστημα μου είπαν ότι υποστηρίζει 4G+

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Προφανώς δε γνώριζαν οι άνθρωποι.

Σου παραθέτω αυτούσια την απάντηση του επίσημου αντιπροσώπου.

Poco.jpg

Πίστεψέ με όμως, δεν είναι αυτός λόγος για να αφήσεις ένα τέτοιο τηλέφωνο.

Είναι υπέροχο απ' όλες τις απόψεις και στο λέει ένας πολύ δύσπιστος άνθρωπος αυτό.

Άσχετα όμως με τι το λέω εγώ, η απόφαση είναι καθαρά και μόνο δική σου.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κατάλαβα ευχαριστώ για την απάντηση. Περίεργο πάντως που δεν το υποστηρίζει το 4G+ Στην πράξη άραγε έχει κάποια διαφορά; Θα το καταλάβω σε σχέση με το P20 Pro που χρησιμοποιώ τώρα; Edited by CPR

Θα το καταλάβω σε σχέση με το P20 Pro που χρησιμοποιώ τώρα;

Πολύ αμφιβάλλω. Κι αν το καταλάβεις, θα είναι κάτω από πολύ ακραίες συνθήκες.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μ' αρεσε και ειπα να το μοιραστω :cool:

Και σε εμάς....εδώ και μήνες :lol:

• The title was changed to Poco F1