mantilas Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Για να δούμε κι αυτό το έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Γιατί να βάλουμε Ινδία; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Μόλις τώρα παρατήρησα ότι έχει κάνει ενα φούσκωμα - καρούμπαλο η μπαταρία λιγο κατω και αριστερά απο τον αισθητήρα δακτυλικου. Αρα η μπαταρία τα έπαιξε. Επειδή θα αργήσει να έρθει απο aliexpress αυτή που παραγγειλα ειναι επικίνδυνο να το χρησιμοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Σήμερα άλλαξα μπαταρία για τον ίδιο λόγο..η μπαταρία είχε πετάξει καρούμπαλο πολύ καιρό..κ το χρησιμοποιούσα κανονικά..έβαλα από το AliExpress..μέχρι στιγμής όλα καλά!!η παλιά είχε μαλακώσει κάπως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Καλημέρα,σς πόσο καιρό σου ήρθε από Αλί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Καλημέρα,σς πόσο καιρό σου ήρθε από Αλί; Καλημέρα..περίπου 40 μέρες..μου έκανε εντύπωση που ήρθε κ με speedex..πρώτη φορά για σένα από ali.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Καλημέρα..περίπου 40 μέρες..μου έκανε εντύπωση που ήρθε κ με speedex..πρώτη φορά για σένα από ali.. Το θέμα είναι να είναι "φρέσκια"... Αυτή που έβαλα, ΔΕΝ ήταν. Την πήρα από πωλητή με πολύ καλές κριτικές και πολλούς "ευχαριστημένους" αγοραστές στη συγκεκριμένη μπαταρία...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Το θέμα είναι να είναι "φρέσκια"... Αυτή που έβαλα, ΔΕΝ ήταν. Την πήρα από πωλητή με πολύ καλές κριτικές και πολλούς "ευχαριστημένους" αγοραστές στη συγκεκριμένη μπαταρία...:( Είναι ένα ρισκο..χθες έκανα πρώτη φόρτιση κ έβγαλα φορτιστή στις 2 το μεσημέρι..είμαι στις 22 ώρες , με 4 ώρες οθόνη, 1κ μισή ώρα κλήσεις κ μπαταρία τώρα 37...θα δω μετά από 3-4 κύκλους πώς θα πάει!!9,50 με τα μεταφορικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Υπάρχει κάποιος οδηγός για ξεκλείδωμα bootloader κι αλλαγή rom? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%9C%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-28-05-2019/#post620587 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Έχω κάνει μια αλλαγή ρύθμισης και από τότε και κάθε φορά που ανοίγω το κινητό δηλαδή την οθόνη μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει " μην καλύπτετε την υποδοχή ακουστικών και πατήστε το volume up για να το φτιάξετε" κάτι τέτοιο . Θέλω να μη βγαίνει αυτό το μήνυμα . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Σήμερα άλλαξα μπαταρία για τον ίδιο λόγο..η μπαταρία είχε πετάξει καρούμπαλο πολύ καιρό..κ το χρησιμοποιούσα κανονικά..έβαλα από το AliExpress..μέχρι στιγμής όλα καλά!!η παλιά είχε μαλακώσει κάπως!! Πάλι καλά, κάτι τέτοιες μπαταρίες (φουσκωμένες) ειναι που κάνουν μπαμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Έχω κάνει μια αλλαγή ρύθμισης και από τότε και κάθε φορά που ανοίγω το κινητό δηλαδή την οθόνη μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει " μην καλύπτετε την υποδοχή ακουστικών και πατήστε το volume up για να το φτιάξετε" κάτι τέτοιο . Θέλω να μη βγαίνει αυτό το μήνυμα . Απάντηση κάποιος;; Καμμία ενημέρωση θα πάρουμε;;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Απάντηση κάποιος;; Καμμία ενημέρωση θα πάρουμε;;; αν εμφανιζεται και σαν ειδοποιηση, δεν μπορεις, πατοντας παρατεταμενα πανω της, να την αποκρυψεις; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Τις τελευταίες ημέρες το φορτίζω και σε 5 ώρες χωρίς να το αγγιξω έχει παει στο 60%. Πανω απο 1μιση ώρα οθονης δεν βγάζει με τίποτα, υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο εκτός της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 αν εμφανιζεται και σαν ειδοποιηση, δεν μπορεις, πατοντας παρατεταμενα πανω της, να την αποκρυψεις; Δεν εμφανίζεται σαν ειδοποίηση αλλά επικαλύπτει όλη την οθόνη με ένα μαύρο και διαφανές πέπλο όπου γράφει αυτό που είπα . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Δεν εμφανίζεται σαν ειδοποίηση αλλά επικαλύπτει όλη την οθόνη με ένα μαύρο και διαφανές πέπλο όπου γράφει αυτό που είπα . Δοκίμασε το εξής: στις ρυθμίσεις ψάξε το pocket mode (αν το έχεις ελληνικά ίσως το γράφει σαν "λειτουργία τσέπης") και απενεργοποίησέ το. Αν δεν το βρεις μέσω της αναζήτησης στις ρυθμίσεις, πήγαινε Ρυθμίσεις (Settings)-Οθόνη κλειδώματος (Lock screen) και θα το βρεις κάτω, τελευταία επιλογή. Πες μας αν λειτουργεί αυτό ή όχι. Σε ένα redmi 9 είχα παρόμοιο θέμα και το έλυσα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Αυτό με βγάζει, θα τσεκαρω ναι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και λύθηκε με τη ρύθμιση που έγραψα προηγουμένως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και λύθηκε με τη ρύθμιση που έγραψα προηγουμένως Ναι δούλεψε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Δεν ξέρω πότε έγινε αναβάθμιση στην εφαρμογή της μπαταρίας αλλά τώρα το πρόσεξα. Έφτιαξαν τα ποσοστά της μπαταρίας που έδειχναν λάθος και ας ελπίσουμε να μην μηδενίζει την άλλη μέρα. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Ναι έχει περίπου μία εβδομάδα που άλλαξε. Απορώ πως μπορούν και τα αλλάζουν χωρίς να έχουμε πάρει αναβάθμιση. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Δεν είμαι σίγουρος αλλά το μενού της μπαταρίας πρέπει να άλλαξε όταν έγινε εγκατάσταση στις 09 του μήνα η εφαρμογή Ασφάλεια στις ενημερώσεις εφαρμογών συστήματος. Μου έκανε εντύπωση ότι ενώ έγιναν αλλαγές στην μπαταρία , το μόνο που εγκατέστησα ήταν αυτή η ενημέρωση. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Αν και άσχετος με τις φωτογραφίες απλά θέλω χωρίς πολλά πολλά και ένα κλικ να βγαίνει ενα καλό αποτέλεσμα. Διαβάζοντας ότι πολλά παιδιά είναι ευχαριστημένα με αυτή την έκδοση https://t.me/PocoPhonePhotography/431507 Έκανα και τις ρυθμίσεις που έχω στο SS και το αποτέλεσμα vs μαμά κάμερα είναι καλύτερο. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Και το graphene OS αξίζει αλλά δυστυχώς μόνο Google pixel συσκευές υποστηρίζει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts