kostas701 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 παιδια αγορασα το poco στις 12/10 απο σκρουτζομαγαζο που εδινε 1 χρονο εγγυηση στις 12/4 εμφανιζει πανω δεξια στην οθονη κιτρινη κοιλιδα το στελνω στο μαγαζι και αυτοι στο τεχνικο τμημα του προμηθευτη τους που ειναι Ουγγαρια μου αλλαζουν οθονη το παραλαμβανω 9/5 στις 5/7 παρουσια ξανα το ιδιο προβλημα το ξαναστελνω ουγγαρια και τωρα το παραλαμβανω αυριο με αλλαγη οθονης παλι μου λενε οτι δεν προβλεπεται εγγυηση για το ανταλλακτικο της οθονης και η εγγυηση μου λυγει οκτωμβριο ποια τα δικαιωματα μου? Με την απόδειξη/τιμολόγιο πρέπει να μιλήσεις με το συνήγορο καταναλωτή. Μόνο αυτός θα σου πει 100% τι ισχύει. Απλά ενημερωτικά η ευρωπαική νομοθεσία αναφέρει ότι τα προιόντα πρέπει να καλύπτονται από 2ετή εγγύηση. Μίλα με αυτούς όμως καλύτερα για να είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Με την απόδειξη/τιμολόγιο πρέπει να μιλήσεις με το συνήγορο καταναλωτή. Μόνο αυτός θα σου πει 100% τι ισχύει. Απλά ενημερωτικά η ευρωπαική νομοθεσία αναφέρει ότι τα προιόντα πρέπει να καλύπτονται από 2ετή εγγύηση. Μίλα με αυτούς όμως καλύτερα για να είσαι σίγουρος. https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/greece/index_el.htm και πες τους να πα να ....αγαπηθουν. Αυτος ειναι ο νομος, αυτο εφαρμοζεται σε περιτπωση ελλατώματος. Οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο και καταχρηστικο και χρηζει καταγγελιας. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpa Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Με το poco συνδέω ταυτόχρονα το Bluetooth του αυτοκινήτου και το Huawei watch GT χωρίς πρόβλημα. με ποιο MIUI εισαι?το δικο μου ειναι με 10.3.5 global . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 με ποιο MIUI εισαι?το δικο μου ειναι με 10.3.5 global . το ίδιο... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 παιδια αγορασα το poco στις 12/10 απο σκρουτζομαγαζο που εδινε 1 χρονο εγγυηση στις 12/4 εμφανιζει πανω δεξια στην οθονη κιτρινη κοιλιδα το στελνω στο μαγαζι και αυτοι στο τεχνικο τμημα του προμηθευτη τους που ειναι Ουγγαρια μου αλλαζουν οθονη το παραλαμβανω 9/5 στις 5/7 παρουσια ξανα το ιδιο προβλημα το ξαναστελνω ουγγαρια και τωρα το παραλαμβανω αυριο με αλλαγη οθονης παλι μου λενε οτι δεν προβλεπεται εγγυηση για το ανταλλακτικο της οθονης και η εγγυηση μου λυγει οκτωμβριο ποια τα δικαιωματα μου? Έμπλεξες.... . Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Για εσενα.:) Και είναι για 'σένα; :rolleyes: Το "σοβαρό" gaming δε γίνεται στις 6". Και όχι με touch χειρισμούς. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Και είναι για 'σένα; :rolleyes: Το "σοβαρό" gaming δε γίνεται στις 6". Και όχι με touch χειρισμούς. Και παλι για εσενα.Αποψη σου. Μια χαρα περναω την ωρα μου,εγω και εκατονταδες εκατομμύρια αλλοι χρηστες στις 6΄.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Θελω να αλλάξω κινητό, και σκέφτομαι η αυτό, η το redmi note 7. Εσείς τι μου προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Θελω να αλλάξω κινητό, και σκέφτομαι η αυτό, η το redmi note 7. Εσείς τι μου προτείνεται; Εννοειται το f1.......τι λες τωρα.:blink: Εσυ εισαι που ρωτας σε ολο το φορα? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Εχουν οι ερωτήσεις όριο; Και όποιος θέλει μου απαντάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Εχουν οι ερωτήσεις όριο; Και όποιος θέλει μου απαντάει! Ανοιγεις ενα θεμα στο αναλογο νημα και λυνονται ολες οι αποριες σου,τι πιο απλο απο το επαναλαμβανεσαι σε ολα τα νηματα? Το καθε νημα αφορα μια και μονο συσκευη,και δεν το κανουμε vs.:blink: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Μετά την αναβάθμιση έχω ένα θέμα με το βίντεο σε αργή κίνηση με την gcam. Αργεί 5-10 δευτερόλεπτα να κάνει αποθήκευση ενώ πριν το έκανε σε 1 δευτερόλεπτο. Έχει παρατηρήσει άλλος κάτι τέτοιο; Έχω την έκδοση 6.2.024 Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 ξεκίνησε και βγαίνει η 10.3.6.0 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 ξεκίνησε και βγαίνει η 10.3.6.0 Ωραία... άντε να δούμε τι θα βελτιώσει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Εμένα φίλε λύθηκε μόνο αφού εγκατέστησα το Google contacts app Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Βγήκε η 10.3.6 eu stable αλλά δε μπορώ να βρω τι αλλαγές κτλ εχει Έχω eu beta και λέω να βάλω eu stable μπας και έχει ειδοποιήσεις μόνιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Βγήκε η 10.3.6 eu stable αλλά δε μπορώ να βρω τι αλλαγές κτλ εχει Έχω eu beta και λέω να βάλω eu stable μπας και έχει ειδοποιήσεις μόνιμες Δες φωτογραφία Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Δες φωτογραφία Pocophone F1παλι οχι μονιμες ειδοποιησεις δλδ ? αυτο που στις dev υπαρχουν ειδοποιησεις εδω και πσοο καιρο και στις stable δε μπορουν να τις βαλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Σήμερα ήρθε και το update (10.3.6.0) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Μόλις τώρα και σε εμένα, το επιβεβαιώνω : Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Οποίος έβαλε 10.3.6. Τι διαφορές είδε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Οποίος έβαλε 10.3.6. Τι διαφορές είδε? Δεν κατάλαβα τίποτα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Μόνιμες ειδοποιήσεις και dark Mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) https://gr.gizchina.com/2019/07/23/idc-ta-vafei-mayra-me-to-poco-brand-i-xiaomi/ Μόνιμες ειδοποιήσεις και dark Mode? Ούτε καν. Και το μόνο bug που διόρθωσαν ήταν για τις ειδοποιήσεις, που δεν ξυπνούσαν πάντα την οθόνη. @kostast1 Ναι, θα κάτσω 4 ώρες σε 6", όχι σε 25" και πάνω.... Και ναι, άποψή μου είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει. Edit: Πάντως, το dark mode έχει καταντήσει αστείο... Μόνο το Note 5 Pro το έχει σαν επιλογή, από όλα τα Xiaomi.. Edited July 24, 2019 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) Dark mode γίνετε πολύ εύκολα (το έχω κάνει εγω) Και μόνιμες ειδοποιήσεις έχω εδώ και καιρό πρόγραμμα από το store (Notch Notification for miui) Edited July 24, 2019 by vazos Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts