harrispas Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Αυτό το user guide που λένε στο διαδίκτυο ότι έχει η global beta, που μπορούμε να το δούμε ή βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Αυτό το user guide που λένε στο διαδίκτυο ότι έχει η global beta, που μπορούμε να το δούμε ή βρούμε?Μόνο για Ινδία. Δεν έχει έρθει στη περιοχή μας ακόμα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Καλησπερα.Την τελευταια stable που μπορουμε να την βρουμε για κατεβασμα?Ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 https://en.miui.com/download-355.html Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 https://en.miui.com/download-355.html Ευχαριστω πολυ φιλε μου... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Καλησπερα.Την τελευταια stable που μπορουμε να την βρουμε για κατεβασμα?Ευχαριστω... Γιατί θέλεις να βάλεις stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Καλησπέρα μια ερώτηση για την εφαρμογή του καιρού που μπορεί να έχει απαντήθει παλιότερα,το εικονίδιο το βράδυ δεν πρέπει να αλλάζει εμενα μου δείχνει πάντα μέρα,είμαι με την stable. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 (edited) Γιατί θέλεις να βάλεις stable; Με την τελευταια dev εχω battery drain και δεν δουλευει ουτε το volte,ουτε οι κλησεις μεσω αυτου ενω ειναι ενεργοποιημενα.Με την προηγουμενη δουλευαν ολα ρολοι.... Edited February 28, 2019 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Με την τελευταια dev εχω battery drain και δεν δουλευει ουτε το volte,ουτε οι κλησεις μεσω αυτου ενω ειναι ενεργοποιημενα.Με την προηγουμενη δουλευαν ολα ρολοι.... Και γιατί δεν περιμένεις μέχρι την Δευτέρα που θα βγεί η αλλη dev μήπως και φτιάξουν αυτά που αναφέρεις;Οι dev στο poco είναι καλύτερες από stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Με την τελευταια dev εχω battery drain και δεν δουλευει ουτε το volte,ουτε οι κλησεις μεσω αυτου ενω ειναι ενεργοποιημενα.Με την προηγουμενη δουλευαν ολα ρολοι....εμενα παντως η μπαταρια τουλαχιστον δουλευει καλυτερα απο τη stable που ειχα πριν οσο για το volte μου δειχνει κανονικα το σηματακι αλλα δεν εχω δοκιμασει αν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Και γιατί δεν περιμένεις μέχρι την Δευτέρα που θα βγεί η αλλαγή dev μήπως και φτιάξουν αυτά που αναφέρεις;Οι dev στο poco είναι καλύτερες από stable Ναι,αυτο σκεφτομουν τωρα..Εξαλλου οι dev και συντομα ερχονται,και νεα χαρακτηριστικα φερνουν....Μπορω να ζησω 2-3 μερες ετσι...:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 η συσκευη που με το μαμα φορτιστη φορτιζει με quick charge 3 παθαινει κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkatsas Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Καλημέρα σας, μπερδεύτηκα λίγο, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με την 9.2.28 Ποίο αρχείο κάνει για το poco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Καλημέρα σας, μπερδεύτηκα λίγο, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με την 9.2.28 Ποίο αρχείο κάνει για το pocoβγηκε καινουργια dev ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Θα βγει κατευθείαν 9.3.1. και θα έχει 4k 60fps. Εσωτερική ενημέρωση Με την 9.2.25 πήραμε L1 τώρα έρχεται και το 60fps Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Για σήμερα το βλέπεις η από Δευτέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Εντός του μήνα μάλλον περιμένουμε την πολυπόθητη stable, η οποία λύνει πολλά προβλήματα και προσθέτει πολλές δυνατότητες. Αυτά για εμάς που δεν κοιτάμε beta και dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Μάλλον σήμερα θα βγει και η open beta Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Μάλλον σήμερα θα βγει και η open beta Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Άρα ευτυχώς έχουμε 60 FPS και στα 1080p, πέρα από το 4k, αλλά όχι στα 720. Μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 εγω εφυγα απο stable γιατι την μπαταρια την επινε τωρα με dev η μπαταρια νομιζω οτι κραταει πολυ παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Μια χαρά είναι η stable σε μπαταρία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Και από ότι φαίνεται διόρθωσαν στην 9.3.1 το προβληκα με τα gestures που υπήρχε από την 9.1.10 και έπειτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalitolal Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το gps της τη συσκευής αν είστε ευχαριστημένοι και αν βρίσκει εύκολα ή αν χάνει εύκολα τη θέση στην οποία είσαι. Παλιότερη εμπειρία από lg g2 που έβρισκε πολύ δύσκολα τη θέση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το gps της τη συσκευής αν είστε ευχαριστημένοι και αν βρίσκει εύκολα ή αν χάνει εύκολα τη θέση στην οποία είσαι. Παλιότερη εμπειρία από lg g2 που έβρισκε πολύ δύσκολα τη θέση σου. 'Εχουν αναφερθεί γενικά κάποια παράπονα. Προσωπικά δεν έχω δει κανένα πρόβλημα, δουλεύει απροβλημάτιστα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Μια χαρά δουλεύει τώρα το gps. Κανένα απολύτως πρόβλημα και γρήγορο. Όταν είχα πρωτοπορεί το poco, γύρω στο Νοέμβριο, έπρεπε να το βάλω στην υψηλή ακρίβεια για να παίξει. Στην εξοικονόμηση μπαταρίας, δεν έκανε τίποτα. Τώρα πια όμως δουλεύει μια χαρά ακόμα και στην εξοικονόμηση. Στην υψηλή ακρίβεια το βάζω μόνο για πλοήγηση. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts