gregpap2016 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 350 αυτή τη στιγμή έχει το μωβ που είναι μια σκέτη αηδία..αυτό με το χρώμα και ανάλογη τιμή ποτέ δεν το κατάλαβα Εαν ολοι θελουν ενα συγκεκριμενο χρωμα, η τιμη παει στο θεο γιατι εχει μεγαλη ζητηση. Το μωβ δεν το παιρνει κανεις οποτε εινια χαμηλη η τιμη του Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 350 αυτή τη στιγμή έχει το μωβ που είναι μια σκέτη αηδία..αυτό με το χρώμα και ανάλογη τιμή ποτέ δεν το κατάλαβα Υπάρχουν θήκες πάντως όπως αυτή που φοράω, όπου το λευκό χρώμα του κινητού δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. Γενικώς με θήκη ξεχνάς τι χρώμα έχει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 πως βαζουμε αναποδα τα κουμπια του poco se F1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 πως βαζουμε αναποδα τα κουμπια του poco se F1 ? Ρυθμισεις->πρόσθετες ρυθμισεις->προβολή πλήρους οθόνης->αντικατοπτρισμος κουμπιών. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν ενεργοποιούμε τη νέα γραμμή κατάστασης του miui 12 δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις όταν κατεβάζουμε τη κουρτίνα?έτσι είναι και σε εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 πως βαζουμε αναποδα τα κουμπια του poco se F1 ? Ρυθμίσεις -> Προβολή -> Προβολή Πλήρους Οθόνης -> Αντικατοπτρισμός Κουμπιών Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Το πρωί βλέπεις την αναβάθμιση λες θα την κάνω όταν γυρίσω από την δουλειά. Γυρνάς το απόγευμα σπίτι και η αναβάθμση κλασσικά δεν υπάρχει. Αγαπώ Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 εβαλα τη global βαζω dark mode και μπαινω στο fb κα κανω στορυ ενα κομματι απο youtube μαυριζω απο κατω την εικονα και παω να γραψω με ασπρα γραμματα αλλα τα κανει παντα μαυρα και δε φαινονται τι βλακεια ειναι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Εχει τυχει σε αλλον, μετα απο αναβαθμιση σε μιυι 12, το κουμπι που ανοιγοκλεινει την οθονη να ειναι τοοοοοσο ευαισθητο, που να πατιεται και χωρις να το πατησεις, μονο ακουμποντας το; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Για όσους έχουν θέμα με το dark mode, μπείτε στις ρυθμίσεις και κάτω κάτω υπάρχει επιλογή ποιες εφαρμογές θα εξαιρούνται του "σκοτεινιασματος". Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Για όσους έχουν θέμα με το dark mode, μπείτε στις ρυθμίσεις και κάτω κάτω υπάρχει επιλογή ποιες εφαρμογές θα εξαιρούνται του "σκοτεινιασματος".το θεμα ξταν να παρουμε στο fb αμα ειναι να το εξαιρεσουμε τοτε γιατι ηρθαμε απο pixel ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Miui 12 ήρθε στη global. Μικρό μου φαίνεται για τόσο σημαντική αναβάθμιση. 790ΜΒ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Ήρθε και σε εμένα σήμερα. Θα δείξει σε 2-3 μέρες πως συμπεριφέρεται. Ελπίζω μόνο να μην χάσω μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Επειδή δεν τρέχω MiUI στο F1, τι android version είναι αυτό το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Επειδή δεν τρέχω MiUI στο F1, τι android version είναι αυτό το update; 10. Ποια custom rom εχεις; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Μπαταρία Οκ. Καλύτερη διαχείριση ram. Ενδιαφέρον το νέο μενού ειδοποιήσεων α λα iPhone. Κατά τα λοιπά τίποτα σπουδαίο διαφορετικό; Αυτό με τα παραθυράκια δεν έχω ψάξει να δω πως δουλεύει. Δεν έχει γίνει αλλαγή έκδοσης Android. Μόνο Miui. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 εγω ειχα βαλει τη global και λαγκαρε στην ενναλαγη εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 εγω ειχα βαλει τη global και λαγκαρε στην ενναλαγη εφαρμογωνGlobal έχω κι εγώ. Χωρίς reset. Απλό update. Δεν είδα κάτι τέτοιο.. Ακόμα! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Σας έχει τύχει το εξής παίδες ... δηλαδή όταν ανοίγετε το app drawer και κάνετε σκρολάρισμα προς τα κάτω και ουσιαστικά τρέχουν οι εφαρμογές σαν ρόδα να φρενάρει κάπου και απλά μετα να συνεχίζει από μόνο του χωρίς να τρέχει κάτι.. εμένα το κάνει αυτό.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Κι εμένα το ίδιο φίλε μου, κολλάει και μετά από λίγο ξανά scroll.. Bug είναι βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Πρώτες εντυπώσεις από το τελευταίο update το οποίο έγινε μόνο του χθες βράδυ (δεν έκανα factory reset) : 1. Μπαταρία οκ με δεδομένο ότι μιλάμε για κινητό 2 ετών με φουλ καθημερινή χρήση (όχι games). 2. Διαχείριση RAM μια χαρά. 3. Αλλαγές στην εμφάνιση όχι ριζικές αλλά οκ. 4. Μέχρι στιγμής κανένα bug/lag. Γνωρίζει κανείς αν είχαν πει τίποτα για Android 11? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Πρώτες εντυπώσεις από το τελευταίο update το οποίο έγινε μόνο του χθες βράδυ (δεν έκανα factory reset) : 1. Μπαταρία οκ με δεδομένο ότι μιλάμε για κινητό 2 ετών με φουλ καθημερινή χρήση (όχι games). 2. Διαχείριση RAM μια χαρά. 3. Αλλαγές στην εμφάνιση όχι ριζικές αλλά οκ. 4. Μέχρι στιγμής κανένα bug/lag. Γνωρίζει κανείς αν είχαν πει τίποτα για Android 11? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε πρόκειται ν πάρει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Η αναμονή στην miui 12 είναι για κλάματα. Σε ίδιες συνθήκες με miui 11 έχανα 1% με 2%. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Μετά την εγκατάσταση του miui12 ειχατε και εσεις θεμα με τις επαφές, να μην εμφανιζονται στην δεξια μπαρα τα ελληνικα γραμματα; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papjim Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Μετά την εγκατάσταση του update (MIUI 12) έχω σοβαρό lag (περίπου 1 δευτερόλεπτο) κατά τη μετάβαση από την αρχική οθόνη στις επόμενες (είτε αριστερά είτε δεξιά), στο άνοιγμα και κλείσιμο των φακέλων και κατά την κύλιση (scrolling) των εικονιδίων στο συρτάρι εφαρμογών. Είναι πολύ έντονο το πρόβλημα και πολύ εκνευριστικό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ξαφνικά η εφαρμογή του e-banking της τράπεζας alpha δεν ανοίγει με δαχτυλίδι αποτύπωμα. Λέει ότι η συσκευή μου δεν το υποστηρίζει. Και της τράπεζας Πειραιώς το ίδιο. Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts