elteo Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Τον υπερτονισμο των χρωμάτων μπορείτε να τον ρυθμισετε από το saturation. Μειώσετε λίγο την τιμή του. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Σωστός ο φίλος. Τρεις κλίμακες έχει όλες κι όλες. Low (default gcam), medium και high. Το έβαλα στο low και όντως τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Στην sanity v4 έχει περισσότερες ρυθμίσεις επ αυτού. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Εγω μόλις έβαλα αυτή την έκδοση Με αυτές τις ρυθμίσεις https://imgur.com/a/GlASjku Pocophone F1Μια από τα ίδια φοραω και εγώ και τραβάει τέλειες φωτογραφίες Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Τον υπερτονισμο των χρωμάτων μπορείτε να τον ρυθμισετε από το saturation. Μειώσετε λίγο την τιμή του.Δεν βλέπω επιλογή για saturation κλπ πουθενά... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Δεν βλέπω επιλογή για saturation κλπ πουθενά... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Συνθέτες ρυθμίσεις Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Καλησπέρα παιδιά.Απο το πρωί όταν πάω να στείλω φωτογραφίες με το messager και πατάω κάτω το εικονίδιο για να επιλέξω πια να στείλω,μερικές γράφουν πάνω:(Σφάλμα κατά την φόρτωση πολυμέσων).Έψαξα παντού αλλά δε βρήκα λύση.Εμανα απεγκατασταση το messager μια την gcam και τα ξαναπέρασα και πάλι τα ίδια.Ξερει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Ερώτηση. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στη Πάτρα με καλή θήκη για pocophone? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Υπάρχει κανείς εδώ που να έχει stable eu rom να ρωτήσω κάτι που θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Υπάρχει κανείς εδώ που να έχει stable eu rom να ρωτήσω κάτι που θέλω? Οι περισσότεροι υποθέτω. BTW μήπως έχουν καιρό να βγάλουν κάποιο update για stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Οι περισσότεροι υποθέτω. BTW μήπως έχουν καιρό να βγάλουν κάποιο update για stable;Ιουνίου με το καλό Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Θέλω να ρωτήσω αν σε stable eu rom αν κρατάει ειδοποιήσεις μονιμα πάνω αριστερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Θέλω να ρωτήσω αν σε stable eu rom αν κρατάει ειδοποιήσεις μονιμα πάνω αριστερά Όχι, δεν κρατάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Όχι, δεν κρατάει Μόνο σε dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Μόνο σε dev? Δεν εβαλα ποτέ μου dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Με αυτή τη εφαρμογή μένουν οι ειδοποιήσεις. Για όσους δεν την ξέρουν υπάρχει στο play Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Με αυτή τη εφαρμογή μένουν οι ειδοποιήσεις. Για όσους δεν την ξέρουν υπάρχει στο play Pocophone F1τη ξέρω την εφαρμογή αλλά δε ξέρω πως να κάνω τις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 τη ξέρω την εφαρμογή αλλά δε ξέρω πως να κάνω τις ρυθμισεις Την κάνεις εγκατάσταση και μετά πάνω δεξιά τρέχεις τα permissions (άδειες). Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Έχει και κάτι νούμερα κάποια φάση εκεί τι βάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Παρέλαβα σήμερα από ebay ένα φορτιστή blitzwolf.Πως μπορώ να τσεκάρω αν είναι γνήσιος η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 (edited) Παιδιά Καλημερα. Θέλω να το παραγγείλω το πολ Ο. Πρέπει να προσέξω κατι?? Τι παίζει με την εγγύηση? Μέσω σκρουτζ παντα. Και κατι ακομα. Το ράδιο παιζει καλα στην Ελλάδα?? Έχετε να προτείνετε καποιο καταστημα?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 6, 2019 by vaggos400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]προσοχη στο στο παρελθον εχουν αναφερθει περιπτωσεις οι blitzwolf φορτιστες να καινε την πλακετα φορτισης σε συσκευες xiaomi. υπαρχει ασυμβατοτητα τουλαχιστον μες προηγουμενα μοντελα εγω χρησιμοποιω aukey Παρέλαβα σήμερα από ebay ένα φορτιστή blitzwolf.Πως μπορώ να τσεκάρω αν είναι γνήσιος η όχι? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]προσοχη στο στο παρελθον εχουν αναφερθει περιπτωσεις οι blitzwolf φορτιστες να καινε την πλακετα φορτισης σε συσκευες xiaomi. υπαρχει ασυμβατοτητα τουλαχιστον μες προηγουμενα μοντελα εγω χρησιμοποιω aukeyωραια πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Ιουνίου με το καλό Pocophone F1 Και θα πρέπει να γυρίσουμε τη συσκευή σε Ινδία, για να γίνει διαθέσιμο "officially'.... :down: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Έρχονται καινούργια πράγματα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts