ironbum2 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Τυχαία έπεσα σε νέα έκδοση του poco launcher...(2.6.5.4) η οποία έχει dark mode. Πότε προβλέπεται να έρθει στο google play? Είναι οκ να κατεβάσουμε το apk ή καλύτερα υπομονή? https://androidapksfree.com/apk/poco-launcher/ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Βάλε telegram και κάνε join στο επίσημο κανάλι του pocophone updates. Εκεί θα βρίσκεις ότι πιο νέο. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και στο pocophone cloud official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Αυτό με το poco lancher τι παίζει? Είναι original έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasv Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Επειδή πρόκειται να το αγοράσω και απ' ότι βλέπω σε κάποια καταστήματα δίνουν την global (EU) έκδοση θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα το διαπιστώσω αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Επειδή πρόκειται να το αγοράσω και απ' ότι βλέπω σε κάποια καταστήματα δίνουν την global (EU) έκδοση θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα το διαπιστώσω αυτό ; Μόνο global έκδοση υπάρχει οπότε μην ανησυχείς για κάτι!! ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με το poco lancher τι παίζει? Είναι original έκδοση? Ναι είναι η Oficial έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Οπότε να τη κατεβάσω κανονικά? Dark mode έχει? Νομίζω οτι ο poco lancher έχει ουτος η άλλος επιλογή για μαύρο χρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 το δοκίμασα, καλό είναι αλλά μόνο ότι αφορά τον Launcher αλλάζει το χρώμα. http://i63.tinypic.com/1fa0w5.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Για πείτε λίγο όλοι εσείς που γκρινιάζετε για την μπαταρία, μην τυχόν και έχετε στο σπίτι ή στο γραφείο το SPEEDPORT PLUS ρούτερ; Ρωτώ γιατί εδώ και 2 εβδομάδες από ευθεία γραμμή, η μπαταρία του δικού μου Poco γέμισε αρνητικές καμπύλες (μεγάλη κατανάλωση σε stand by ακόμα). Είναι γνωστό θεματάκι του PLUS και το αναφέρω μην τυχόν και βοηθήσει κάποιον. Προσωπικά δε θα αλλάξω κάτι καθώς το εν λόγω ρούτερ έχει φέρει περισσότερα θετικά από ότι αρνητικά. edit: για το POCO launcher αντί να ψάχνετε app αρχεία κάθε φορά, γραφτείτε στο επίσημο beta πρόγραμμα και βοηθήστε στην ανάπτυξη του (google it). Πράγματι εδώ και 2 εκδόσεις έχει το dark mode σε 3 μόλις σελίδες του και όχι σε ολόκληρο το θέμα του Poco. Αυτό σημαίνει πως δε θα αργήσει και το κανονικό dark mode του κινητού. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Για πείτε λίγο όλοι εσείς που γκρινιάζετε για την μπαταρία, μην τυχόν και έχετε στο σπίτι ή στο γραφείο το SPEEDPORT PLUS ρούτερ; Ρωτώ γιατί εδώ και 2 εβδομάδες από ευθεία γραμμή, η μπαταρία του δικού μου Poco γέμισε αρνητικές καμπύλες (μεγάλη κατανάλωση σε stand by ακόμα). Είναι γνωστό θεματάκι του PLUS και το αναφέρω μην τυχόν και βοηθήσει κάποιον. Προσωπικά δε θα αλλάξω κάτι καθώς το εν λόγω ρούτερ έχει φέρει περισσότερα θετικά από ότι αρνητικά. edit: για το POCO launcher αντί να ψάχνετε app αρχεία κάθε φορά, γραφτείτε στο επίσημο beta πρόγραμμα και βοηθήστε στην ανάπτυξη του (google it). Πράγματι εδώ και 2 εκδόσεις έχει το dark mode σε 3 μόλις σελίδες του και όχι σε ολόκληρο το θέμα του Poco. Αυτό σημαίνει πως δε θα αργήσει και το κανονικό dark mode του κινητού.Για το plus έχει αναφερθεί battery drain στην 5αρα μπάντα. Αν την χρησιμοποιείς, δοκίμασε και την 2.4 που λένε ότι δεν έχει θέμα. Εγώ στην 2.4 ειμαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Για πείτε λίγο όλοι εσείς που γκρινιάζετε για την μπαταρία, μην τυχόν και έχετε στο σπίτι ή στο γραφείο το SPEEDPORT PLUS ρούτερ; Του ΟΤΕ είναι αυτό? Το τηλέφωνο το έχω μια εβδομάδα και παρατήρησα ότι στην δουλειά έχω μεγάλο drain με WiFi ενώ στο σπίτι με hol όχι. Το έβαλα 4G στην δουλειά και ήμουν οκ. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Του ΟΤΕ είναι αυτό? Το τηλέφωνο το έχω μια εβδομάδα και παρατήρησα ότι στην δουλειά έχω μεγάλο drain με WiFi ενώ στο σπίτι με hol όχι. Το έβαλα 4G στην δουλειά και ήμουν οκ. Pocophone F1Ναι speedport plus λέγεται και είναι της εταιρείας sercomm και το δίνει ο ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Ναι speedport plus λέγεται και είναι της εταιρείας sercomm και το δίνει ο ΟΤΕ Καλά το πήρα χαμπάρι, με το παλιό μου note3 στο ίδιο ρούτερ δεν είχα θέμα, με το poco έχανα 1% την ώρα. Αύριο θα δω τη γράφει το ρούτερ. Ευχαριστώ. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Είναι ιδέα μου ή με το τελευταίο update του Poco launcher δε φαίνονται πια οι επιλογές πάνω πάνω, όταν πηγαίναμε στο "task manager"? Ξέρετε αυτό που είχε με τη διαχείριση εφαρμογών και άλλες 3 επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Για το plus έχει αναφερθεί battery drain στην 5αρα μπάντα. Αν την χρησιμοποιείς, δοκίμασε και την 2.4 που λένε ότι δεν έχει θέμα. Εγώ στην 2.4 ειμαι κομπλέ. Πράγματι το διάβασα αυτό. Και έτσι έκανα από τη 2η μέρα. Έστειλα το κινητό στην 2.4 και απενεργοποίησα και το steering ενώ άλλαξα και τα ονόματα των δικτύων. παρόλα αυτά το drain είναι πολύ έντονο ακόμα και έτσι.. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Τελικά, προσέθεσαν την επιλογή να κρύβεται αυτό το μενού, στον Poco launcher. Πας στις ρυθμίσεις του poco launcher>home screen>show suggestions και το έχεις ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Τελικά, προσέθεσαν την επιλογή να κρύβεται αυτό το μενού, στον Poco launcher. Πας στις ρυθμίσεις του poco launcher>home screen>show suggestions και το έχεις ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Μόλις τώρα πήρα χαμπάρι τι κάνει αυτή η επιλογή. Ωραίος! Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ρε παιδια το μενού του poco launcher γιατί δεν το βρίσκω? Τι κάνω λάθος? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ρε παιδια το μενού του poco launcher γιατί δεν το βρίσκω? Τι κάνω λάθος? :P Ρυθμίσεις, Αρχική Οθόνη & Πρόσφατα Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ναι speedport plus λέγεται και είναι της εταιρείας sercomm και το δίνει ο ΟΤΕ Σε εμένα λέει ZTE είμαι εντάξει? Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Σε εμένα λέει ZTE είμαι εντάξει? Pocophone F1 Αυτό είναι το Speedport Entry που δεν έχει την 5άρα μπάντα. Τα νεότερα μοντέλα είναι τα Plus κι έχουν συν τοις άλλοις και USB είσοδο στο πλάι αν θυμάμαι καλά. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Μόλις τώρα πήρα χαμπάρι τι κάνει αυτή η επιλογή. Ωραίος!Τι ακριβώς κάνει γιατί εγώ δεν κατάλαβα κάτι. Ίδιο μου φαίνεται. Γι αυτό το μενού δε μιλάμε; Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Τι ακριβώς κάνει γιατί εγώ δεν κατάλαβα κάτι. Ίδιο μου φαίνεται. Γι αυτό το μενού δε μιλάμε; Στάλθηκε από το Pocophone F1 Έχεις την προηγούμενη έκδοση του launcher, γι'αυτό δεν τη βλέπεις την επιλογή. Είναι ακριβώς από κάτω απο το "προβολή κατάστασης μνήμης", στην τελευταία έκδοση πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ααααα....δεν έγινε ενημέρωση απο το playstore δηλαδή. Κατέβασες μόνος σου το apk. Σωστά; Ευχαριστώ. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με την κάμερα, έχει βγει καμιά καινούρια έκδοση; Έχω μείνει στην 6.1.021. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Όχι, από το playstore έγινε η ενημέρωση. Θα σου έρθει και εσένα. Η gcam είναι αυτή που λες, δεν έχει βγει καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Μάλιστα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts