nikaki71 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 (edited) Φρέσκοι https://www.dxomark.com/xiaomi-pocophone-f1-camera-review/ Καλη βαθμολογια μας εχει...Το περιμενα χαμηλοτερα λογω νυχτερινων φωτο,αλλα ειμαστε οκ με 91,και για Dxomark....Για δειτε στο V30 ποσο εχουν βαλει,82!! Edited January 29, 2019 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Φρέσκοι https://www.dxomark.com/xiaomi-pocophone-f1-camera-review/Mια χαρά, και αν υπολογίσει κάποιος και το backup που δίνει στα δύσκολα η Gcam, παραπάνω από καλά. Ακόμα και έτσι όμως, με την στοκ κάμερα, είναι μπροστά από αρκετές περσινές ναυαρχίδες που ακόμα και σήμερα είναι πολύ ακριβότερες από το Locophone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Mια χαρά, και αν υπολογίσει κάποιος και το backup που δίνει στα δύσκολα η Gcam, παραπάνω από καλά. Ακόμα και έτσι όμως, με την στοκ κάμερα, είναι μπροστά από αρκετές περσινές ναυαρχίδες που ακόμα και σήμερα είναι πολύ ακριβότερες από το Locophone.Σε ποιες ναυαρχίδες αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σε ποιες ναυαρχίδες αναφέρεσαι;LG G7, V30, U11, Nokia 8 Sirocco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 LG G7, V30, U11, Nokia 8 SiroccoΛες να είναι στις φώτο καλύτερο από αυτά που αναφέρεις; μακάρι, δεν έχω μέτρο σύγκρισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Από το sirocco, μπορεί. Από τα υπόλοιπα, αμφιβάλλω. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Είμαι stable global, ποια gcam ενδείκνυται για εγκατάσταση; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Από το sirocco, μπορεί. Από τα υπόλοιπα, αμφιβάλλω. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8Σε σχέση με το s7 edge και S8 πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Από το sirocco, μπορεί. Από τα υπόλοιπα, αμφιβάλλω.Λες να είναι στις φώτο καλύτερο από αυτά που αναφέρεις; μακάρι, δεν έχω μέτρο σύγκρισηςΑυτό που έγραψα παραπάνω είναι βάση των βαθμολογιών που έχει δώσει το DXOMark και είναι public στο site του: https://www.dxomark.com/category/smartphone-reviews/ στην λίστα δεξιά. Έτσι για σύγκριση, Galaxy Note8 & ΙΡhone 8plus παίρνουν βαθμό 94 και το ΙΡhone 8 παίρνει 92, έναντι 91 του LocoPhone. Αν δεν θεωρείτε το DXOMark έγκυρο/αξιόπιστο, μην πυροβολείτε, απλά προσπεράστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstask22 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ανοίξτε κάμερα στη ρύθμιση pro..Και βάλτε:εστίαση 100-s 32δ-iso 3200 και πάνω εκεί που λέει peak στο on..βγάλτε σε τελείως σκοτάδι...δοκίμασα σε δωμάτιο...εντάξει έχω πάθει πλάκα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 @tifozif Η αλήθεια είναι ότι σε γενικές γραμμές έπαψα να ακούω το τι λέει ο καθένας, προτιμώ να πιστεύω αυτά που λένε στα τεστ, την πάτησα, είχα κάνει μια άκυρη αγορά πριν δύο χρόνια με βάση την κάμερα, αυτοί που είχαν το κινητό έλεγαν τα καλύτερα έως ότου το πήρα και είχα ξενερώσει , εδώ μέσα δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που όποιο κινητό έχουν είναι και το καλύτερο, τεσπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ανοίξτε κάμερα στη ρύθμιση pro..Και βάλτε:εστίαση 100-s 32δ-iso 3200 και πάνω εκεί που λέει peak στο on..βγάλτε σε τελείως σκοτάδι...δοκίμασα σε δωμάτιο...εντάξει έχω πάθει πλάκα!!!! Το έκανα.. Δεν βγάζει.. Σαν να κολλάει η εφαρμογή της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstask22 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Εμένα κανονικά!!!με dev rom...Και θέλει σταθερό χέρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Εμένα κανονικά!!!με dev rom...Και θέλει σταθερό χέρι.. Κ εμένα με την τελευταία σταθερή κολλάει η κάμερα. Έχουμε όμως gcam που κάνει εξαιρετική δουλειά σε σκοτάδι όποτε όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Κ εμένα με την τελευταία σταθερή κολλάει η κάμερα. Έχουμε όμως gcam που κάνει εξαιρετική δουλειά σε σκοτάδι όποτε όλα καλά Ρε παιδιά δεν κολλάει. Απλά πρέπει να κρατήσεις σταθερό το τηλέφωνο για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Ρε παιδιά δεν κολλάει. Απλά πρέπει να κρατήσεις σταθερό το τηλέφωνο για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αυτός που το κατάφερε είναι χειρουργός; Με τίποτα.. :lol: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Αυτός που το κατάφερε είναι χειρουργός; Με τίποτα.. :lol:Ή χειρούργος, ή snipper στον στρατό :lol: Εντάξη πέρα από την πλάκα για τα 30secs του διαφράγματος, υπάρχουν και τρίποδα για κινητά για τέτοιου είδους φωτογραφίες, μόνο που και το θέμα πρέπει να είναι ακίνητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rallistas77 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Καλημέρα! Αντιμετωπίζω ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα. Από χθες το απόγευμα το κινητό χτυπάει (ακούγεται ένας ήχος κλήσης-ringtone χωρίς να εμφανίζεται καμία ειδοποίηση. Κλείνω όλες τις ανοικτές εφαρμογές και πάλι ο ήχος συνεχίζεται. Κάνω επανεκκίνηση και σταματά. Τι πράμα είναι αυτό ρε παιδιά. Έχει τύχει σε κάποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Αυτός που το κατάφερε είναι χειρουργός; Με τίποτα.. :lol:Δε γίνεται 30 δευτερόλεπτα στο χέρι. Προσπάθησε να τ ακουμπήσεις σε τραπέζι μ ένα ποτήρι για κόντρα πχ Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wardenangel Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Καλημέρα! Αντιμετωπίζω ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα. Από χθες το απόγευμα το κινητό χτυπάει (ακούγεται ένας ήχος κλήσης-ringtone χωρίς να εμφανίζεται καμία ειδοποίηση. Κλείνω όλες τις ανοικτές εφαρμογές και πάλι ο ήχος συνεχίζεται. Κάνω επανεκκίνηση και σταματά. Τι πράμα είναι αυτό ρε παιδιά. Έχει τύχει σε κάποιον? Σε εμένα έτυχε σήμερα και δεν ήξερα τι ειναι. Το έκανε σε διαδρομή που δεν είχα σήμα τηλεφώνου. Παραξενευτηκα και εγώ. Θεωρώ ότι είναι αυτό και ελπίζω να είναι αυτό και όχι κάποιο πρόβλημα. Δεν το ξαναέκανε μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 (edited) Επιβεβαιώνει κανείς άλλος την αυξημένη κατανάλωση της μπαταρίας μετά την τελευταία stable ή δεν ισχύει τελικά; Edited January 30, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Επιβεβαιώνει κανείς άλλος την αυξημένη κατανάλωση της μπαταρίας μετά την τελευταία stable ή δεν ισχύει τελικά; Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει . Προχτές είχε όντως αυξημένη κατανάλωση χτες νορμάλ έκλεισα την μέρα με 40 % κ σήμερα πάλι αυξημένη. Λογικά θα την φτιάξουν με το.επομενο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει . Προχτές είχε όντως αυξημένη κατανάλωση χτες νορμάλ έκλεισα την μέρα με 40 % κ σήμερα πάλι αυξημένη. Λογικά θα την φτιάξουν με το.επομενο update Μια,μια το παει....:lol::lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 8.12.27 και τέλος, άμα είναι να χαλάνε 2 και να φτιάχνουν 1 (και αν)... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει . Προχτές είχε όντως αυξημένη κατανάλωση χτες νορμάλ έκλεισα την μέρα με 40 % κ σήμερα πάλι αυξημένη. Λογικά θα την φτιάξουν με το.επομενο update Τις ζυγές ημέρες καταναλώνει 2πλασιο και τις μονες το φυσιολογικο... :P Παιδια ξέρει κανενας πως μπορω να βάλω ειδοποιήσεις οταν εχω μηνύματα ή αναπάντητες? Δηλαδη σαν κουκίδα ή αριθμό πανω στα εικονίδια... (ειμαι με dev) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts