spirospatra Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Fluid NG gestures.. Απίστευτη εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Fluid NG gestures.. Απίστευτη εφαρμογή...Το ίδιο κάνει Σπύρο και με την εφαρμογή αυτή στην 9.1.24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Α οκ. Είμαι με rr και Franco kernel. 4 ώρες sot και 50% μπαταρία. Τι φτιάχνουν οι άνθρωποι!! Το ίδιο κάνει Σπύρο και με την εφαρμογή αυτή στην 9.1.24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Α οκ. Είμαι με rr και Franco kernel. 4 ώρες sot και 50% μπαταρία. Τι φτιάχνουν οι άνθρωποι!!Δοκίμασα και εγώ αλλά δεν μου πολυαρεσουν οι custom ως προς το θέμα της φωτεινότητας γενικά και των χρωμάτων, και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες. Τώρα είναι με 9.1.24 Dev από Xiaomi.eu και σκέφτομαι να περάσω τον Franco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Έχεις ένα δίκιο. Έβαλα τη sa2ration κ κάπως το συνεφερα. Σίγουρα είναι θέμα των custom το θέμα των κάπως ξεθωριασμενων χρωμάτων;;;; Δοκίμασα και εγώ αλλά δεν μου πολυαρεσουν οι custom ως προς το θέμα της φωτεινότητας γενικά και των χρωμάτων, και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες. Τώρα είναι με 9.1.24 Dev από Xiaomi.eu και σκέφτομαι να περάσω τον Franco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Ε τι άλλο να είναι όταν στη miui η οθόνη συγκριτικά ειναι πιο ζωντανή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Θα με κάνεις να ξαναστησω. :) Τελευταία Dev βάζουμε έτσι;; Ε τι άλλο να είναι όταν στη miui η οθόνη συγκριτικά ειναι πιο ζωντανή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Όπως βολεύεται ο καθένας. Η τελευταία Dev 9.1.24 έχει κάποιο θέμα με τα gestures, η 9.1.17 δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Παιδιά από που θα κατεβάσω την προτελευταία dev, την 9.1.17? Είμαι με 9.1.24 και έχω κ εγώ πρόβλημα με τα gestures... Στο en. Miui. Com έχει μόνο την τελευταία dev για download.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Σε fastboot file έχουμε μόνο μέχρι την 9.1.10. Σε custom περίπτωση υπάρχει η 9.1.17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Καλημέρα κάποιος που φοράει το 3MK Tempered Glass μπορεί να ποστάρει μια φώτο να δω πως κάθεται στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Σε fastboot file έχουμε μόνο μέχρι την 9.1.10. Σε custom περίπτωση υπάρχει η 9.1.17. Είμαι με locked bootloader και έλεγα να την περάσω μέσω του updater οπότε δε μου κάνει η custom, ευχαριστώ πάντως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Είμαι με locked bootloader και έλεγα να την περάσω μέσω του updater οπότε δε μου κάνει η custom, ευχαριστώ πάντως:)Αν είσαι με locked bootloader δεν γυρνάς πίσω μέσω του updater. Θέλει ξεκλείδωμα και πέρασμα fastboot ROM μέσω mi flash. Όταν εννοώ custom εννοώ την xiaomi.eu η την ελληνική xtrv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Σε fastboot file έχουμε μόνο μέχρι την 9.1.10. Σε custom περίπτωση υπάρχει η 9.1.17. Καλημέρα. Για δες εδώ, μέσα στην κατηγορία (EU Firmwares). https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/xiaomi-poco-f1-unlock-bootloader-custom-t3839405 Να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω. Βλέπω ότι πολλοί έχετε βάλει την Developer ROM, τι διαφορά έχει από την Stable ROM. Συνήθως η Developer ROM είναι σε ανάπτυξη και η Stable ROM είναι η σταθερή. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Η developer εμπεριέχει συνήθως χαρακτηριστικά τα οποία θα προστεθούν στην stable μετά από 1 η 2 μήνες. Έχει φτάσει σε σημείο παντως να είναι αρκετά σταθερή για καθημερινή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Η developer εμπεριέχει συνήθως χαρακτηριστικά τα οποία θα προστεθούν στην stable μετά από 1 η 2 μήνες. Έχει φτάσει σε σημείο παντως να είναι αρκετά σταθερή για καθημερινή χρήση. Ευχαριστώ. Τώρα κατάλαβα τι γίνεται. Μπορείς να την κάνεις εγκατάσταση η την Developer η την Stable χωρίς root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Ναι κατέβασε την Dev ROM από το επίσημο site, πέρασε τη στο κινητό και κάνε την αναβάθμιση μέσω του updater. Προσοχή, θα γίνει factory reset και θα σβηστουν τα περιεχόμενα του κινητού. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποψιν μετά από Dev σε stable αν θελήσεις δεν γίνεται μέσω updater, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις fastboot ROM μέσω του mi flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Ναι κατέβασε την Dev ROM από το επίσημο site, πέρασε τη στο κινητό και κάνε την αναβάθμιση μέσω του updater. Προσοχή, θα γίνει factory reset και θα σβηστουν τα περιεχόμενα του κινητού. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μία τελευταία ερώτηση. Εχει ελληνικά η Developer? και από ότι βλέπω που συζητάτε η τελευταία που βγήκε δεν είναι καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Κανονικά όλες τις γλώσσες. Μια χαρά είναι, μόνο ένα προβλήματακι στα gestures έχει. Η Dev αυτό είναι, έχει μικροbugs το οποία διορθώνονται συνήθως κάθε Παρασκευή που έχει update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Αν οι εκδόσεις Android μεταξύ dev και stable είναι ίδιες γίνεται και μέσω updater χωρίς κανένα πρόβλημα. Και από την μία στην άλλη και εναλλάξ Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 τη γενική εικόνα των επαφών, πώς την αλλάζουμε; έχει χριστουγεννιάτικη εμένα ακόμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Το αγόρασα προχθές, παρα πολύ ευχαριστημένος, τα ψιλοβρήκα και με την miui, δύο απορίες αν μπορείτε να βοηθήσετε: 1. Πως κλειδώνω την οθόνη να μην ενεργοποιείται όταν έρχονται ειδοποιήσεις? 2. Εχει ir blaster, με ποιά εφαρμογή υποστηρίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Poco η redmi note 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Το αγόρασα προχθές, παρα πολύ ευχαριστημένος, τα ψιλοβρήκα και με την miui, δύο απορίες αν μπορείτε να βοηθήσετε: 1. Πως κλειδώνω την οθόνη να μην ενεργοποιείται όταν έρχονται ειδοποιήσεις? 2. Εχει ir blaster, με ποιά εφαρμογή υποστηρίζεται? 1. Κλείσε το διακόπτη στα Settings > Lock Screen &password >Wake Lock screen for notifications 2. Δυστυχώς δεν έχει IR blaster Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Poco η redmi note 7?Sd 660 η 845? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts