king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ε ναι με αυτο το σκεπτικο ειναι για το poco. Και για εκεί πάει μάλλον. Βάζουμε GPS 20gb περίπου οπότε τα 64 δεν φτάνουν ούτε για ζητω. Τεράστιο λάθος της xiaomi να μην βάλει sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Και για εκεί πάει μάλλον. Βάζουμε GPS 20gb περίπου οπότε τα 64 δεν φτάνουν ούτε για ζητω. Τεράστιο λάθος της xiaomi να μην βάλει sd. Τοτε ας πάρει το 128 Mi8 , υπάρχει και αυτό . Οι διαφορές των 2 έχουν ειπωθεί αρκετές φορές . Οθόνη , εμφάνιση , υλικά υπερ του Mi 8 Και διπλό gps δέκτη . Μπαταρία , FM radio , ψύξη εσωτερικά στην cpu - gpu , κάρτα μνήμης , πλαστικό πίσω ( καλό και κακό αναλόγως) , 3.5 θύρα ακουστικών , υπέρ του Poco αααα και τιμή :p:p . Διαλέγει και παίρνει ! ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Avatar για το Poco δεν έχουμε ? Ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι ακόμη .... :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Τοτε ας πάρει το 128 Mi8 , υπάρχει και αυτό . Οι διαφορές των 2 έχουν ειπωθεί αρκετές φορές . Οθόνη , εμφάνιση , υλικά υπερ του Mi 8 Και διπλό gps δέκτη . Μπαταρία , FM radio , ψύξη εσωτερικά στην cpu - gpu , κάρτα μνήμης , πλαστικό πίσω ( καλό και κακό αναλόγως) , 3.5 θύρα ακουστικών , υπέρ του Poco αααα και τιμή :p:p . Διαλέγει και παίρνει ! ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Avatar για το Poco δεν έχουμε ? Ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι ακόμη .... :rolleyes::rolleyes: Ναι οντως αυτές είναι οι διαφορές. Το 128 πάει ένα 40αρι ακόμα ξεφεύγουμε λιγάκι. Αύριο θα αποφασίσουμε και τα 2 κορυφαιες επιλογές μου φαΐνονται για τα χρήματα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Πάντως στην μπροστινή οψη δεν έχουν και μεγάλη διαφορά. Εμφανισιακά μιλάω. Για τον φίλο που είναι μεταξύ των 2. Κι εγώ το poco θα επαιρνα. Αν ήταν να δώσω παραπάνω θα πήγαινα στο mi mix 2s λόγω εμφάνισης Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Πάντως στην μπροστινή οψη δεν έχουν και μεγάλη διαφορά. Εμφανισιακά μιλάω. Για τον φίλο που είναι μεταξύ των 2. Κι εγώ το poco θα επαιρνα. Αν ήταν να δώσω παραπάνω θα πήγαινα στο mi mix 2s λόγω εμφάνισης Sent from my C106 using Tapatalk Κυρίως οθόνη σκέφτεται θα δει από κοντά poco και θα αποφασίσει. Τα Mi mix είναι πολύ όμορφα κινητά με lcd οθόνες και αυτά όμως και μικρές μπαταρίες χωρίς sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Τοτε ας πάρει το 128 Mi8 , υπάρχει και αυτό . Οι διαφορές των 2 έχουν ειπωθεί αρκετές φορές . Οθόνη , εμφάνιση , υλικά υπερ του Mi 8 Και διπλό gps δέκτη . Μπαταρία , FM radio , ψύξη εσωτερικά στην cpu - gpu , κάρτα μνήμης , πλαστικό πίσω ( καλό και κακό αναλόγως) , 3.5 θύρα ακουστικών , υπέρ του Poco αααα και τιμή :p:p . Διαλέγει και παίρνει ! ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Avatar για το Poco δεν έχουμε ? Ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι ακόμη .... :rolleyes::rolleyes: Διπλό δέκτη GPS αν δεν κάνω λάθος έχει και το Poco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-pocophone-f1 To gearbest είχε το 128άρη στα 273€...πρόλαβα να το βάλω στο καλάθι, αλλά δεν είχα λεφτά στη REvolut....3-4 ώρες αργότερα είχα ανέβει στα 308€ Και πάλι καλή τιμή είναι βασικά, αλλά στα 278€ (με μεταφορικά) απλά δεν θα είχε αντίπαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλημέρα. Τρία πραγματακια χαζά ήθελα να ρωτήσω. - την οθόνη κλειδώματος μπορούμε να την αλλάξουμε από κάπου; - μπορούμε να αλλάξουμε χρώμα στην καρτέλα εφαρμογών; (μενού) - το widget που είναι προεγκατεστημένο στην οθόνη με συντομεύσεις κτλ, μπορούμε να το αφαιρέσουμε; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Τοτε ας πάρει το 128 Mi8 , υπάρχει και αυτό . Οι διαφορές των 2 έχουν ειπωθεί αρκετές φορές . Οθόνη , εμφάνιση , υλικά υπερ του Mi 8 Και διπλό gps δέκτη . Μπαταρία , FM radio , ψύξη εσωτερικά στην cpu - gpu , κάρτα μνήμης , πλαστικό πίσω ( καλό και κακό αναλόγως) , 3.5 θύρα ακουστικών , υπέρ του Poco αααα και τιμή :p:p . Διαλέγει και παίρνει ! ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Avatar για το Poco δεν έχουμε ? Ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι ακόμη .... :rolleyes::rolleyes: Βεβαίως και υπάρχει αβαταρ. Για κοίτα καλύτερα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Διπλό δέκτη GPS αν δεν κάνω λάθος έχει και το Poco. Δυστυχώς δεν έχει διπλό gps το Poco . Επιπλέον έχουμε και τα στερεο.. ηχεία . Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Και παίζουν και ακουστικά με type c η με αντάπτορα αναλόγως τη έχετε Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Με type c θα έχουμε διάφορα στη ποιότητα ή όχι ? Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Νομίζω ίδια ακούγεται. Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ενημερώστε αν εχει έρθει η εβδομαδιαία global beta παιδιά . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλημέρα. Τρία πραγματακια χαζά ήθελα να ρωτήσω. - την οθόνη κλειδώματος μπορούμε να την αλλάξουμε από κάπου; - μπορούμε να αλλάξουμε χρώμα στην καρτέλα εφαρμογών; (μενού) - το widget που είναι προεγκατεστημένο στην οθόνη με συντομεύσεις κτλ, μπορούμε να το αφαιρέσουμε; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λόγω mi6 και εφόσον φοράει miui και το poco.... Στη θέση σου θα έψαχνα στα θέματα που λογικά υποστηρίζει! Με αλλαγή region (πχ. Ελβετία) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Λόγω mi6 και εφόσον φοράει miui και το poco.... Στη θέση σου θα έψαχνα στα θέματα που λογικά υποστηρίζει! Με αλλαγή region (πχ. Ελβετία) Ευχαριστώ πολύ. Region από επιλογές για προγραμματιστές αλλάζουμε; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ευχαριστώ πολύ. Region από επιλογές για προγραμματιστές αλλάζουμε;Settings -> Additional Settings -> Region Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 (edited) Ηρθεεεεε η global dev μάλλον την απέσυραν όμως δεν ξέρω γτ Edited November 9, 2018 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ηρθεεεεε η global dev μάλλον την απέσυραν όμως δεν ξέρω γτ την έχουν αποσύρει...έχει θέμα με την sd και δεν έχουν ολοκληρώσει την διόρθωση Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Η οθόνη κλειδώματος ανοίγει όταν λαμβάνετε viber, messenger κτλ; Ενώ έχω δώσει όλες τις απαραίτητες άδειες, δεν ενεργοποείται. Έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις "ενεργοποίηση οθόνης κλειδώματος για ειδοποιήσεις" κι έχω δώσει και όλες τις απαιτούμενες άδειες. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Έχεις ενεργοποιήσει στην εκάστοτε εφαρμογή την επιλογή "ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος" ;; Εγώ, πριν την αναβάθμιση στην MIUI 10, όταν είχα ενεργή την "ενεργοποίηση οθόνης κλειδώματος για ειδοποιήσεις" μου άναβε η οθόνη σε κάθε εφαρμογή που λάμβαναν κάτι καινούργιο ακόμα και αν στην εφαρμογή την ρύθμιση "ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος" την είχα απενεργοποιημενη. Οπότε το έκλεισα τελείως γιατί έκαιγε πολύ μπαταρία που άναβε η οθόνη με το παραμικρό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 (edited) Παιδια ενα θα σας πω. Μετα την τελευταια αναβαθμιση της google cam με night mode η καμερα ειναι απιστευτη απλα. Βραδινη ληψη με τερμα σκοταδι θα σας αφησω απο κατω να δειτε δειγματα απο το μπαλκονι μου στον 7ο οροφο. Η εχω και s9+ στο σπιτι και βαζοντας τα διπλα διπλα σε σκοτεινες φωτο η διαφορα ειναι ελαχιστη υπερ του σ9+. Θα νομιζετε οτι υπερβαλω αλλα δοκιμαστε το και μονοι σας. (θελει να φλασαρεις και ενα fix με twrp αυτη τη στιγμη εκτος απο το apk αλλα φανταζομαι αν δν εχετε custom recovery και περιμενετε λιγο δν θα χρειαζεται στο μελλον) Α να σημειωθει οτι εβαλα μετα απο λιγο ψαξιμο στο xda στις ρυθμισεις της καμερας hdr+ enhanced με τις ρυθμισεις των nexus που εχει για μπροστα και πισω καμετα αντιστοιχα αντι για αυτες του pixel 3. https://imgur.com/gallery/eZjSwVb Οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν σε σκοταδι εξω μη σας ξεγελα που φαινεται σαν να ειναι απογευματακι. Edited November 9, 2018 by petrosk93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Παιδια ενα θα σας πω. Μετα την τελευταια αναβαθμιση της google cam με night mode η καμερα ειναι απιστευτη απλα. Βραδινη ληψη με τερμα σκοταδι θα σας αφησω απο κατω να δειτε δειγματα απο το μπαλκονι μου στον 7ο οροφο. Η εχω και s9+ στο σπιτι και βαζοντας τα διπλα διπλα σε σκοτεινες φωτο η διαφορα ειναι ελαχιστη υπερ του σ9+. Θα νομιζετε οτι υπερβαλω αλλα δοκιμαστε το και μονοι σας. (θελει να φλασαρεις και ενα fix με twrp αυτη τη στιγμη εκτος απο το apk αλλα φανταζομαι αν δν εχετε custom recovery και περιμενετε λιγο δν θα χρειαζεται στο μελλον) Α να σημειωθει οτι εβαλα μετα απο λιγο ψαξιμο στο xda στις ρυθμισεις της καμερας hdr+ enhanced με τις ρυθμισεις των nexus που εχει για μπροστα και πισω καμετα αντιστοιχα αντι για αυτες του pixel 3. https://imgur.com/gallery/eZjSwVb Οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν σε σκοταδι εξω μη σας ξεγελα που φαινεται σαν να ειναι απογευματακι. Μπορεις να μας δωσεις τις ρυθμισεις επειδη προσωπικα βαριεμαι να ψαχνω; :p:lol: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ναι ρε φίλε Πέτρο. Αν έχεις την καλοσύνη, θα με υποχρεώσεις. Δώσε μου το link που την κατέβασες κι αν δε βαριέσαι, πες μας αν χρειάζεται κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις. Εγώ την κατέβασα αλλά στην τρίτη φωτό αρχίζει και κολλάει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ναι ρε φίλε Πέτρο. Αν έχεις την καλοσύνη, θα με υποχρεώσεις. Δώσε μου το link που την κατέβασες κι αν δε βαριέσαι, πες μας αν χρειάζεται κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις. Εγώ την κατέβασα αλλά στην τρίτη φωτό αρχίζει και κολλάει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε έχεις πέσει σε προβληματικό κινητό...δεν μου το στέλνεις να το ξεφορτωθείς να βρεις την υγειά σου...:lol: Φιλικά Φλιπέριο Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts