bruno1977 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 https://piunikaweb.com/2018/10/29/after-poco-f1-pie-update-xiaomi-confirms-android-q-update-as-well/ μέσα Νοεμβρίου Android pie και μετά q .εντάξει αν το δούμε κ αυτό Δεν νομίζω ότι θέλουμε κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Βρε παιδια ήμαρτον με το 4G+ και καλα . Έχει άπειρες σελίδες που γκρινιάζουν οι συγκεκριμένοι για το τίποτα . Το κινητό είναι τούμπανο , με gcam η κάμερα τα σπάει και σήμα έχω πολύ καλύτερο απο το S7 edge που είχα (4G , wifi ) . Οσο για ταχύτητα παιχνιδιων και εμπειρία χρήσης , είναι απο τις λίγες φορές που ενθουσιάστικα ξανά με την επιλογή μου παρόλα τα διάφορα που λέγανε οι γνωστοί - άγνωστοι . Οθόνη τέλος πολύ καλή , κόντρα ήλιο ίσως να μην δείχνει και τόοοοσο καλά αλλα σε όλες τις άλλες συνθήκες είναι πολύ καλή και παραδόξως μου φαίνεται καθαρότερη απο του S7 . Οσοι το σκέφτονται ακόμη νομίζω οτι είναι πολυ καλή επιλογή συνολικά και συγκριτικά με τα χρήματα που κοστίζει . :):) Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Εάν εξαιρέσω το ότι έχω χαθεί στις ρυθμίσεις .Άξιζε η μετάβαση από ios. Ναι ίσως μου λείψει το βίντεο του iPhone αλλά το κινητό δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Θα το ήθελα στις 5.5 ιντσες αλλά οκ. Καταπληκτική ταχύτητα ,διαχείριση ενέργειας ,κτλ .Αξίζει και πόσο μάλλον όταν το πήρα με 290 ευρώ 128 GB σφραγιστο από χρήστη που του ήταν δώρο . Οθοναρα πραγματικά !!! Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Βρε παιδια ήμαρτον με το 4G+ και καλα . Έχει άπειρες σελίδες που γκρινιάζουν οι συγκεκριμένοι για το τίποτα . Το κινητό είναι τούμπανο , με gcam η κάμερα τα σπάει και σήμα έχω πολύ καλύτερο απο το S7 edge που είχα (4G , wifi ) . Οσο για ταχύτητα παιχνιδιων και εμπειρία χρήσης , είναι απο τις λίγες φορές που ενθουσιάστικα ξανά με την επιλογή μου παρόλα τα διάφορα που λέγανε οι γνωστοί - άγνωστοι . Οθόνη τέλος πολύ καλή , κόντρα ήλιο ίσως να μην δείχνει και τόοοοσο καλά αλλα σε όλες τις άλλες συνθήκες είναι πολύ καλή και παραδόξως μου φαίνεται καθαρότερη απο του S7 . Οσοι το σκέφτονται ακόμη νομίζω οτι είναι πολυ καλή επιλογή συνολικά και συγκριτικά με τα χρήματα που κοστίζει . :):) φιλε καλησπερα. Πως σου φαινεται η αλλαγη απο το s7 edge γιατι με αυτο ειμαι και το σκεφτομαι ; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 φιλε καλησπερα. Πως σου φαινεται η αλλαγη απο το s7 edge γιατι με αυτο ειμαι και το σκεφτομαι ; Πολύ καλύτερο απο όλες τις απόψεις (λογικό πέρασαν και 2 χρόνια απο τότε που βγήκε ) . Παιχνίδια πάρα πολύ καλά σε όλα , κάμερα αρκετά καλή με gcam κομπλέ , οθόνη ωραία , μπαταρία σούπερ , απόκριση - αναβαθμίσεις σουπερ , έμεινα υπερευχαριστημένος και έχω και άπλετο χώρο πλεον ( 128 γιγα) + 2 sim . Προχώρα άφοβα !:cool: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω και εγώ.. Το 64αρι το έχω βρει 260 από κινα μεριά. Θα ήθελα να μου πει κάποιος κάτοχος αν έχει θέματα με τις ειδοποιήσεις, ή οτιδήποτε άλλο τον έχει απασχολήσει σχετικά με το κινητό, για να αποφασίσω την αγορά ή τη μη αγορά.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Προχώρα άφοβα !:cool: Και ραδιο fm που το s7 δεν εχει.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Παρακαλούμε για προσθήκη AVATAR για το POCOPHONE F1! Ευχαριστώ Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Btw , το γνωρίζατε ότι το poco φοραει ακριβώς την ίδια καμερα με το pixel 3 . Οπότε το port του 3 θα κάνει δουλειά γτ λογικά θα βγουν κ αλλά updates της gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Btw , το γνωρίζατε ότι το poco φοραει ακριβώς την ίδια καμερα με το pixel 3 . Οπότε το port του 3 θα κάνει δουλειά γτ λογικά θα βγουν κ αλλά updates της gcam Δεν το ηξερα αυτο...Ωραια...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Μπορούμε με κάποιο τρόπο να αλλάξουμε τα εικονίδια στο poco launcher? Μέσω των θεμάτων δεν μου δίνει καμία επιλογή. Θέλω να βάλω το icon pack του Pixel από το play store. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Αν εχεις κατεβασει και εγκαταστησει τα εικονιδια που θες πηγαινε στις ρυθμισεις και μετα απο εκει στα Themes και θα το βρεις εκει , πατα το και εισαι ετοιμος :D Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Μπορείς να βάλεις χώρα την Ινδία. Θα σου ξεκλειδώσει τα θέματα και το face unlock. Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Στα θέματα δεν βγάζει τίποτα. Φαίνεται μόνο τα 3 προεγκατεστημενα και τίποτα άλλο. Καμία επιλογή κανένα μενού. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Αν γυρίσετε σε Ελλάδα τα ξανά κλειδώνει αλλά το θέμα η τα εικονίδια μένουν. Το Face unlock δουλεύει απίστευτα γρήγορα ακόμα και σε πλήρες σκοτάδι. Για να μείνει όμως πρέπει να το αφήσετε στην Ινδία. Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Το έβαλα Ινδία. Πήγα στις ρυθμίσεις προσαρμογή θέματος εικονίδια αλλά μου βγάζει μόνο τα 3 προεγκατεστημενα εικονίδια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 (edited) Δεν μου ανεβάζει τα screenshot. Θα δοκιμάσω αργότερα να δείτε. Edited October 30, 2018 by whitemen Επισυνάψεις αρχείων Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Δοκίμασα το face unlock αλλά παρατήρησα ότι η μπαταρία δεν κρατάει παρά 2 ώρες οθόνη. Όταν το γύρισα σε περιοχή Ελλάδα, η μπαταρία αψογη. Συμβαίνει σε όλους σαςβαυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Δειτε αυτες τις 2 φωτο που εβγαλα προχθες , νομιζω ειναι καταπληκτικες , με το δικο του προγραμμα , οχι με Gcam :):) https://ibb.co/i7NnoL https://ibb.co/jwup2f Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 η σημερινή κλειστή beta...βασίζεται....σε pie!!!!! Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Όλα τα θέματα νομίζω έχουν διορθωθεί.... απίστευτη δουλειά..... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Περιοχή βάλτε Γαλλία,αφού ρυθμισετε το θέμα που θέλετε για να γλυτώσετε τις διαφημίσεις στις εφαρμογές τις xiaomi. Υπάρχει κανονικά face unlock. Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Teaser.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Teaser.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παρασκευή λοιπόν .. όσοι είμαστε με global.beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Πήγα να κατεβάσω τό asohalt 8 για νά παίξει το ανηψακι μου καί μου γράφει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή... Τί είναι αυτό?? Γιατί δεν είναι συμβατή?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts