bruno1977 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Εγώ σου λέω τι ειδα , την ειχα δύο βδομάδες την συσκευη , δεν ήταν κακή το.βραδυ ,κάθε άλλο , απλά δεν βγάζουν την λεπτομέρεια του f1 οι βραδυνες φώτο του A2. Για την μεραδεν το συζητάω άχρωμες τελειως οι φώτο του mi.A2 με ξέπλυμενα χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Εγώ σου λέω τι ειδα , την ειχα δύο βδομάδες την συσκευη , δεν ήταν κακή το.βραδυ ,κάθε άλλο , απλά δεν βγάζουν την λεπτομέρεια του f1 οι βραδυνες φώτο του A2. Για την μεραδεν το συζητάω άχρωμες τελειως οι φώτο του mi.A2 με ξέπλυμενα χρώματα[/quote Φίλε συνεχίζεις να εκτιθεσαι....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 :D Tέτοιο support δεν νομίζω να έχει ξανακάνει η Xiaomi σε άλλο κινητό τα τελευταία 2-3 χρόνια.... http://en.miui.com/thread-3935216-1-1.html Έχουν αρχίσει και γκρινιάζουν οι κάτοχοι άλλων κινητών της εταιρίας :lol: :lol: :lol: Μεγάλη αγορά αυτή της Ινδίας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Έχει αγοράσει κανείς από woostore.gr ? Το έχει σε καλή τιμή και το σκέφτομαι. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Προσοχη στο εν λογω καταστημα γιατι στελνει τα κινητα χωρις παραστατικο αποδειξης(συνηθως στελνει με email αργοτερα)κατι που απο οτι ακουω απαγορευεται κανονικα αλλα αυτοι συνεχιζουν και το κανουν. Το αναφερουν και διαφοροι στα αρνητικα σχολια στο bestprice αν ψαξετε. Προσωπικα παντως αν ηταν να το αγορασω τωρα το εν λογω κινητο θα το αγοραζα απο σκρουτζομαγαζα τα οποια δινουν 2 χρονια εγγυηση οπως προβλεπεται απο τις σχετικες Ευρωπαικες οδηγιες και οχι οπως τα περισσοτερα που δινουν μονο 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Αλλος ενας ευτυχης κατοχος στο νημα.:D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 μπορεί κάποιος να κάνει σύγκριση με το note 5 σε οθόνη. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 O νόμος είναι ξεκάθαρος , δεν αποφασίζει το Σκρουτζομαγαζο πόση εγγύηση θα σου δώσει . Οτιδήποτε έχει αγοραστεί από κατάστημα εντός της ευρωπαϊκής Ένωσης καλύπτεται με διετή εγγύηση ... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/consumer-contracts-guarantees/consumer-guarantees/index_el.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 O νόμος είναι ξεκάθαρος , δεν αποφασίζει το Σκρουτζομαγαζο πόση εγγύηση θα σου δώσει . Οτιδήποτε έχει αγοραστεί από κατάστημα εντός της ευρωπαϊκής Ένωσης καλύπτεται με διετή εγγύηση ... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/consumer-contracts-guarantees/consumer-guarantees/index_el.htm Συνεχίζεις να εκτιθεσαι......το μαγαζάκι που το αγόρασες σου δίνει 2 χρόνια....όχι ο επίσημος αντιπρόσωπος που έχει την εισαγωγή......άμα σου χαλάσει θα στο φτιάξει το μαγαζάκι με ότι αυτό συνεπάγεται φίλε....καλή τύχη σε αυτό το κομμάτι λοιπόν. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορεί κάποιος να κάνει σύγκριση με το note 5 σε οθόνη. Ιδια ποιοτητα σε αποδοση χρωματον κτλ θεωρω οτι εχουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Παρ' όλη την γκρίνια μου για το ότι η κάμερα του Mi A2 είναι καλύτερη, το πήρα χθες από σκρουτζομάγαζο στα 285 ευρώ με τιμολόγιο. Είναι καταπληκτικά γρήγορο, καταπληκτικά πλαστικό αλλά πολύ ποιοτικό και το PocoMIUI είναι λιγότερο MIUI από τα υπόλοιπα Χiaomi πράγμα που απαλύνει τον πόνο μου από την απώλεια του pure Android του Mi A2. Tην ημέρα η κάμερα είναι εξαιρετική, το βράδυ του Mi A2 είναι καλύτερη. Ο μπροστινός φακός είναι ευρυγώνιος που βοηθάει πολύ. Έβαλα κατ' ευθείαν την 8.9.20 Developers' MIUI 10 και ρολάρει όπως οι πρωταθλητές της παγοδρομίας. Βέβαια, ως ερασιτεχνικό Xiaomi, ΔΕΝ λειτουργεί το Carrier Aggregation στο 4G οπότε 4G+ δεν θα δείτε κι ας υπάρχει η επιλογή στο μενού. Τα στερεοφωνικά ηχεία είναι μια ευχάριστη έκπληξη όταν βλέπουμε βίντεο. AΠΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΦΠΑ (ΜΕΙΟΝ 24%) ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. Όλοι έχουμε κάποιον φίλο/γνωστό να το πάρει με τιμολόγιο στο όνομα του...από τον φίλο υδραυλικό, αυτόν που έχει καφετέρια, τον μανάβη, τον περιπτερά της γειτονιάς...κλπ. Εσείς γλιτώνετε 24% κι αυτός το δικαιολογεί ως έξοδο και γλιτώνει φόρο. OPEN YOUR EYES!!! φιλε μου εννοεις απαλαγη φπα λογο εξαγωγης? γιατι τιμολογιο που εχει φπα και δεν το πληρωνει κανεις,πρωτη φορα ακουω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Προφανώς είσαι άσχετος με νομικά θέματα κ νομολογία οποτε το ποιος εκτίθεται άστο να το κρίνουν άλλοι με λιγότερα συμπλέγματα από σένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Τελικά δοκίμασε κανένας gcam? Όσο για το η σύγκριση της κάμερας με το mia2, έχω δει και τις 2 πλευρές στο YouTube. Δε ξερω τι να πιστέψω Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Να πιστέψεις όσους το κράζουν επειδή δεν τους αρέσει . Το ότι το mi a2 χρειάζεται 10 sec για να κάνει focus ενώ το f1 το κάνει αστραπιαία δεν τους λέει τπτ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλησπέρα στην παρέα....έχοντας το χούι να αλλάζω 3 τηλέφωνα τον χρόνο και με χιλιάδες φώτο σε όλες τις συνθήκες στον υπολογιστή...τώρα έχω το Νοτε5...έκανα την τελευταία σύγκριση μεταξύ Νοτε5 και το τελευταίο που είχα το s7 edge...λοιπόν...ημερισιες πανομοιότυπες...βραδυνές υπερτερεί το s7...σε μερικές που τράβηξα με hdr on η διαφορά μειώθηκε αισθητά...θεωρώ ότι ψυριζεται την μαϊμού.Οπως έχω ξαναγράψει φίλος και με τα δύο F1 και Νοτε5...δεν είδε ουσιαστικη διάφορα στις κάμερες παρά στον επεξεργαστή....χαρείτε το κινητό και μην τρωγεστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Προφανώς είσαι άσχετος με νομικά θέματα κ νομολογία οποτε το ποιος εκτίθεται άστο να το κρίνουν άλλοι με λιγότερα συμπλέγματα από σένα Φιλε λογο της εργασιας μου μονο ασχετος δεν ειμαι με τα θεματα αυτα..... Παρτο λοιπον εσυ απο το μαγαζακι που το εχει φερει απο Κινα (καθως ολα αυτα τα μαγαζακια απο εκει τα φερνουν...),κλεινει το μαγαζακι....δεκαδες παραδειγματα υπαρχουν,και πηγαινε μετα στην info να στο φτιαξει εαν παθει κατι,και πες τους εσυ τοτε για τα 2 χρονια εγγυηση....και για την νομοθεσια,να δεις τι θα σου πουν... Οποτε μην γραφεις οτι ναναι........:X Εδω δεν κραζουμε συσκευες....αλήθειες γραφουμε. Αφου πρωτα εχουμε τεσταρει τις εκαστοτε συσκευες,κια οχι μου ειπαν-ακουσα-διαβασα...... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στην παρέα....έχοντας το χούι να αλλάζω 3 τηλέφωνα τον χρόνο και με χιλιάδες φώτο σε όλες τις συνθήκες στον υπολογιστή...τώρα έχω το Νοτε5...έκανα την τελευταία σύγκριση μεταξύ Νοτε5 και το τελευταίο που είχα το s7 edge...λοιπόν...ημερισιες πανομοιότυπες...βραδυνές υπερτερεί το s7...σε μερικές που τράβηξα με hdr on η διαφορά μειώθηκε αισθητά...θεωρώ ότι ψυριζεται την μαϊμού.Οπως έχω ξαναγράψει φίλος και με τα δύο F1 και Νοτε5...δεν είδε ουσιαστικη διάφορα στις κάμερες παρά στον επεξεργαστή....χαρείτε το κινητό και μην τρωγεστε... Οταν πατε για καφε με τον φιλο σου βγαλτε σε χαμηλο φωτισμο foto και θα δεις διαφορες,ειδικα στον θορυβο της καμερας. Και εγω με ενα note 5 ειμαι τωρα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Σιγα ρε φίλε επαγγελματίας unboxer ..σοβαρό επαγγελμα. Πίστεψέ με τη νομολογία την γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα και ποσταρα κ το αντίστοιχο λινκ . Αερολογιες κ κακεντρεχειες μου είναι πραγματικα αδιάφορες ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κ τελικά αποφάσισε όμως έχει καλύτερη κάμερα το poco f1απο το a2 η όχι ; Γυναικεία στην .σελίδα λες ναι στην επόμενη τα γυρνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Να πιστέψεις όσους το κράζουν επειδή δεν τους αρέσει . Το ότι το mi a2 χρειάζεται 10 sec για να κάνει focus ενώ το f1 το κάνει αστραπιαία δεν τους λέει τπτ ....Κυρίως μ ενδιαφέρει η gcam. Το λέω αυτό γιατί προχθές παρέλαβα ενα ακόμη redmi note 5 για φίλη. Έκανα στα γρήγορα ενα συγκριτικο μέσα στο δωμάτιο μεταξύ αυτού και του leeco cool1 (gcam). Το leeco cool1 είχε πολύ καλύτερη λεπτομέρεια αλλά με λίγο παραπάνω θόρυβο. Το hdr+ κάνει μεγάλη διαφορά. Το ίδιο είχα συμπεράνει και σε χαμηλό φωτισμό (γέφυρα ριο - Αντίρριο). Το leeco cool1 με gcam ήταν ανώτερο. Ας τη δοκιμάσει κάποιος που έχει τη συσκευή Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Σιγα ρε φίλε επαγγελματίας unboxer ..σοβαρό επαγγελμα. Πίστεψέ με τη νομολογία την γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα και ποσταρα κ το αντίστοιχο λινκ . Αερολογιες κ κακεντρεχειες μου είναι πραγματικα αδιάφορες ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κ τελικά αποφάσισε όμως έχει καλύτερη κάμερα το poco f1απο το a2 η όχι ; Γυναικεία στην .σελίδα λες ναι στην επόμενη τα γυρνας Α μαλιστα εχουμε και ενα επιπεδο βλεπω....διαβασε την υπαγραφη μου φιλε..ακου unboxer:lol:..εγραωα για χαμηλο φωτισμο και θορυβο..... Κανε λοιπον αυτο που εγραψα παραπανω,πηγαινε να στο φτιαξουν,και πες μας μετα περι νομολογιας κτλ..... Δεν εχω να αποδειξω κατι......πολλοι μαγαζατορες μαζευτηκαν... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εαν και βγαινω εκτος θεματος σε αυτο το νημα (εδω μιλαμε μονο για το poco f1 και οτιδηποτε αφορα αυτο) θελω να σας παραθεσω την αποψη μου περι τιμολογιων - ΦΠΑ κτλ. 1. Τα μαγαζια που γραφουν οτι μπορουν να κοψουν τιμολογιο σε καθε αγορα το λενε για να δηλωσουν οτι εχουν εδρα εδω (βιβλιο εσοδων - εξοδων) στην Ελλαδα αρα ψωνιστε απο εμας -στηριξτε Ελληνικα μαγαζια.Υπαρχουν μαγαζια με εδρα Βουλγαρια - Ρουμανια κοκ. που κοβουν μονο αποδειξη λιανικης και δεν αποδιδουν ΦΠΑ οπως οι αλλες επιχειρησεις. 2. Οταν κοβεται τιμολογιο σε μια συσκευη χρησιμοποιωντας εναν φιλο-επαγγελματια το ΦΠΑ το πληρωνει κανονικα απλα του αποδιδεται πισω σε 2-3 μηνες. 3. Εγγυηση σχεδον ολα τα μαγαζια σε Xiaomi δινουν 1 χρονο εκτος τον επισημο εισαγωγεα (ΙΝFO...) και γνωστες αλυσιδες καταστηματων που δινουν 2 χρονια. Στην Huawei πχ εαν εχεις αποδειξη-εγγυηση απο οποιδηποτε καταστημα εντος Ε.Ε. εχεις 2 χρονια εγγυηση ασχετα τι σου λεει το καταστημα απ οπου το αγορασες. 4. Δεν υπαρχει λογος για εντασεις εδω μεσα καθοτι μας ενωνει το γεγονος οτι επιλεξαμε μια συσκευη και συζηταμε για τα υπερ και τα κατα αυτης.Τωρα εαν μπορει καποιος να ενημερωσει (οσο το δυνατον πιο αντικειμενικα) καποιον αλλον που την εχει ή σκεφτεται να την αγορασει τοσο το καλυτερο. Υ.Γ. επειδη ειμαι ηδη εκτος θεματος δεν θα συνεχισω περαιτερω και ελπιζω να με λυπηθει ο moderator (να μη μου σβησει το μηνυμα) που εκατσα και εγραφα μιση ωρα:lol: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 2. Οταν κοβεται τιμολογιο σε μια συσκευη χρησιμοποιωντας εναν φιλο-επαγγελματια το ΦΠΑ το πληρωνει κανονικα απλα του αποδιδεται πισω σε 2-3 μηνες. Δες εδώ: https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/27089 Αν είσαι επαγγελματίας τότε για κινητα/λαπτοπ/κονσολες δεν είσαι υποχρεομένος να πληρώσεις ΦΠΑ κατά την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 τελικά το εχει βάλει κάποιος διπλά στο note 5 να μας πει εαν έχει καλύτερη οθόνη όπως λένε. ....και ανοίξτε ενα θέμα να μιλήσετε για τον φπα...εμείς τι φταίμε. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 τελικά το εχει βάλει κάποιος διπλά στο note 5 να μας πει εαν έχει καλύτερη οθόνη όπως λένε. ....και ανοίξτε ενα θέμα να μιλήσετε για τον φπα...εμείς τι φταίμε. Μαζι σου φίλε μου.. :lol: Τα έβαλα δίπλα δίπλα και ο κατοχος του RMN 5 μου πε πως το δικό μου έχει καλύτερη οθόνη, εγω πάλι δεν είδα κάτι αισθητά διαφορετικό ίσως ενα κλικ καλύτερο το poco f1 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μαζι σου φίλε μου.. :lol: Τα έβαλα δίπλα δίπλα και ο κατοχος του RMN 5 μου πε πως το δικό μου έχει καλύτερη οθόνη, εγω πάλι δεν είδα κάτι αισθητά διαφορετικό ίσως ενα κλικ καλύτερο το poco f1 Και εγω αυτο πιστευω,διαφορα δεν ειδα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Και εγω αυτο πιστευω,διαφορα δεν ειδα. Τεραστια διαφορα ειδα στον επεξεργαστη - καρτα γραφικων (λογικο ομως) με τα παιχνιδια (CSR 2 πχ) που τ ανοιγει σφαιρα σε σχεση με τις αλλες συσκευες που ειχα με SD 625 - SD636. Οποιος ειναι γνώστης-κατοχος Xiaomi γνωριζει οτι μολις βγαλει νεα συσκευη υστερει σε ρομ (αρκετα bugs) η οποια ομως στρωνει σε λιγες εβδομαδες.Οι μη γνωστες ξενερωνουν (δε τους κατηγορω) και πανε γι αλλα. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μαζι σου φίλε μου.. :lol: Τα έβαλα δίπλα δίπλα και ο κατοχος του RMN 5 μου πε πως το δικό μου έχει καλύτερη οθόνη, εγω πάλι δεν είδα κάτι αισθητά διαφορετικό ίσως ενα κλικ καλύτερο το poco f1 Εχω το redmi note 5, φιλος εχει το poco f1. Τα βαλαμε διπλα διπλα και οι διαφορες στην οθονη ειναι ανεπαισθητες. Ισως να εχει λιγο πιο πολυ μεγιστη φωτεινοτητα το RN 5. Το μονο θεμα που υπαρχει σε καποια Poco f1 απο οτι διαβαζω ειναι με το screen bleeding στις ακρες. Δεν ξερω κατα ποσο σας καλυπτει το DOA σε αυτη την περιπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εχω το redmi note 5, φιλος εχει το poco f1. Τα βαλαμε διπλα διπλα και οι διαφορες στην οθονη ειναι ανεπαισθητες. Ισως να εχει λιγο πιο πολυ μεγιστη φωτεινοτητα το RN 5. Το μονο θεμα που υπαρχει σε καποια Poco f1 απο οτι διαβαζω ειναι με το screen bleeding στις ακρες. Δεν ξερω κατα ποσο σας καλυπτει το DOA σε αυτη την περιπτωση. Screen bleeding μπορεί να έχει οποιαδήποτε IPS συσκευή, άσχετα αν είναι poco, redmi, honor κλπ κλπ. Τι να γίνει? με 300$ δεν βγαίνει η Xiaomi να βάλει OLED στο poco. Ίσως στο επόμενο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts