Jig Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Απαντηση απο public:1049 ,απο κει αφαιρειται η αξια επιστροφης και στο ποσο που προκυπτει κοβεις τιμολογειο αν θες.δηλαδη γλιτωνεις φπα απο το ποσο που προκυπτει Aν ειναι ετσι τοτε οσοι θελετε να δωσετε το Ν8 και αγορα με τιμολογιο δεν συμφερει. Το καλυτερο νομιζω ειναι μια οποιαδηποτε παλια συσκευη π.χ. 40€ για να κερδισετε + το bonus 100€ = 140€ 1049-140=909€ : 1,24 = 733€ Πουλατε και το Ν8 αν ειναι σε αριστη κατασταση €500 και τελικα βαζετε απο την τσεπη σας 233€ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μόλις ξανά ήρθα σε επικοινωνία με τα public η αφαίρεση του ΦΠΑ γίνεται από την αρχική τιμή και μετά αφαιρείτε το ποσό της συσκευής που θα επιστραφεί. Αυτό μου το είπαν και στο κατάστημα αλλά και τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μόλις ξανά ήρθα σε επικοινωνία με τα public η αφαίρεση του ΦΠΑ γίνεται από την αρχική τιμή και μετά αφαιρείτε το ποσό της συσκευής που θα επιστραφεί. Αυτό μου το είπαν και στο κατάστημα αλλά και τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Οπότε έχουμε και λέμε: 1049€ / 1.24 = 846€ καθαρή αξία 846€ - 500€ επιστροφή S9+ = 346€ από τη τσέπη μας. Με τρώει το χέρι μου να το βάλω παραγγελία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Απαντηση απο public:1049 ,απο κει αφαιρειται η αξια επιστροφης και στο ποσο που προκυπτει κοβεις τιμολογειο αν θες.δηλαδη γλιτωνεις φπα απο το ποσο που προκυπτει Μόλις ξανά ήρθα σε επικοινωνία με τα public η αφαίρεση του ΦΠΑ γίνεται από την αρχική τιμή και μετά αφαιρείτε το ποσό της συσκευής που θα επιστραφεί. Αυτό μου το είπαν και στο κατάστημα αλλά και τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών. :lol: δυο διαφορετικές απαντήσεις από το ίδιο κατάστημα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Το δεύτερο πρέπει να ισχύει, γιατί στα 500€ π.χ. επιστροφής είναι μέσα και το Φ.Π.Α. Δε μπορεί να αφαιρέσει το ποσό επιστροφής που περιλαμβάνει το Φ.Π.Α. από τα 1049€ που επίσης περιέχουν το Φ.Π.Α., και μετά να πάει να αφαιρέσει τον Φ.Π.Α. από το ποσό που απομένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Οπότε έχουμε και λέμε: 1049€ / 1.24 = 846€ καθαρή αξία 846€ - 500€ επιστροφή S9+ = 346€ από τη τσέπη μας. Με τρώει το χέρι μου να το βάλω παραγγελία... Αν είναι αυτό το πόσο, με τρώει και εμένα η τσέπη μου, εγώ θα επιστρέψω αν είναι Ν8 ,τριών μηνών, λογικά σε αυτή την περίπτωση είναι ένα 50ρικο κάτω γιατί διάβασα ότι στο Ν8 κόβουν 550€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Ξερουμε εαν το φερουν λιγο νωριτερα? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Μπάχαλο: Γερμανος Πάτρας κατάστημα Μαιζώνος: "θα αφαιρεθεί το ποσό της ανταλλαγής απ το αρχικό ποσό και μετά θα κοπεί τιμολόγιο αποφορολογημένο"... Γερμανός Πάτρας κατάστημα Ανθείας: "το τελικό ποσό θα είναι 845 - 360 (mate 10 pro) δλδ κάπου στα 485, αλλά δεν έχω ακόμα κωδικό του Note 9 για να σας το επιβεβαιώσω".... Ο καθένας ότι να ναι λέει... Btw, από το eShop του Γερμανού που πήραν να επιβεβαιώσουν την προπαραγγελία μου είπαν οτι μέχρι την Τετάρτη (μεθαύριο) θα είναι στο κατάστημα της Πάτρας που επέλεξα. Της λέω οτι το λανσαρισμα είναι στις 24, μου λέει ναι, αλλα θα το στείλουμε σήμερα εμείς και θα παραλάβετε εντός 2 εργάσιμων... Επίσης, δεν ισχύει το 10% της Eurobank, σήμερα το πέρασαν και στο site τους. Πλέον αρχίζω να το σκέφτομαι δεύτερη φορά για αγορά... Edited August 20, 2018 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMAKRY Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα.Μήπως μπορείς να μου πείς ακριβώς που το γράφει στο site της Media Market ότι παίρνει το Note 8 550 Euro επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά του Note 9. Η συνεννόηση έγινε τηλεφωνικά και η παραγγελία επίσης. Παίρνεις τηλ δίνεις ΙΜΕΙ κινητού και σου λένε τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Για την έκδοση 8/512 μάθατε τίποτα; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Πάντως κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει η διάθεση των συσκευών από τα public. Για την έκδοση 512 ούτε λόγος, αμφιβάλλω αν γνωρίζουν ότι υπάρχει. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μπάχαλο: Γερμανος Πάτρας κατάστημα Μαιζώνος: "θα αφαιρεθεί το ποσό της ανταλλαγής απ το αρχικό ποσό και μετά θα κοπεί τιμολόγιο αποφορολογημένο"... Γερμανός Πάτρας κατάστημα Ανθείας: "το τελικό ποσό θα είναι 845 - 360 (mate 10 pro) δλδ κάπου στα 485, αλλά δεν έχω ακόμα κωδικό του Note 9 για να σας το επιβεβαιώσω".... Ο καθένας ότι να ναι λέει... Btw, από το eShop του Γερμανού που πήραν να επιβεβαιώσουν την προπαραγγελία μου είπαν οτι μέχρι την Τετάρτη (μεθαύριο) θα είναι στο κατάστημα της Πάτρας που επέλεξα. Της λέω οτι το λανσαρισμα είναι στις 24, μου λέει ναι, αλλα θα το στείλουμε σήμερα εμείς και θα παραλάβετε εντός 2 εργάσιμων... Επίσης, δεν ισχύει το 10% της Eurobank, σήμερα το πέρασαν και στο site τους. Πλέον αρχίζω να το σκέφτομαι δεύτερη φορά για αγορά... Πω ρε φιλε τι μπαχαλο ειναι αυτο.. Για την επιστροφη του γερμανου με καρτες eurobank και εγω το ειδα μεσα απο το site οτι δεν ισχυει. Αν εδινε το 10% με εψηνε αρκετα.Τωρα το ξανασκεφτομαι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Εχει παραγγειλει καποιος αλλος απο public?πριν λιγο στο τηλ μου ειπαν πως εχει αρχισει η διαθεση των συσκευων.να το τσεκαρουμε.. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Στο ίδιο πρόγραμμα ανταλλαγής που ίσχυε πριν 4 μήνες για το s9 θυμάμαι ότι συμφερε τελικά να πουλήσεις μόνος σου το κινητό σου (ειδικά αν έχεις κάνα s9+ ή n8) και να τους δώσεις καμιά μπακατελα ίσα ίσα για να πάρεις το κουπόνι των 100€. Αρκεί να θέλεις βέβαια να άσχοληθεις... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Στο ίδιο πρόγραμμα ανταλλαγής που ίσχυε πριν 4 μήνες για το s9 θυμάμαι ότι συμφερε τελικά να πουλήσεις μόνος σου το κινητό σου (ειδικά αν έχεις κάνα s9+ ή n8) και να τους δώσεις καμιά μπακατελα ίσα ίσα για να πάρεις το κουπόνι των 100€. Αρκεί να θέλεις βέβαια να άσχοληθεις... Αυτο ακριβως εκανα εγω:) Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Λίγο εσείς, λίγο εγώ, ''ψήθηκα'' ... δεν ήθελα και πολύ :p Ευχαριστω όλους που απαντήσατε! Θα το πάρω τελικά το N9 για τους παρακάτω λόγους: 1. Σύστημα DeX με ανταπτορακι και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό ως δεύτερη οθόνη 2. BT του S Pen χρήσιμο για παρουσιάσεις 2. Δαχτυλικό αποτύπωμα σε πιο βολική θέση 3. 'Eξυπνη > κάμερα 4. Stereo speakers και 5. Η μπαταρία του Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacodiaz Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Και εγω πήγα mediamarkt Θεσσαλονίκη και ρώτησα για αγορά του Note 9 με επιστροφή του Note 8 και μου είπαν 550€.Αυτό που δεν ρώτησα είναι αν χρειάζεται να πάω και το κουτι με τα παρελκομενα μαζί ακουστικά φορτιστή απόδειξη κτλπ. Η μόνο το κινητό. Γνωρίζει κανείς κάτι; Το κουτί ούτε που θυμάμαι που το έχω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Μονο συσκευη Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Και εγω πήγα mediamarkt Θεσσαλονίκη και ρώτησα για αγορά του Note 9 με επιστροφή του Note 8 και μου είπαν 550€.Αυτό που δεν ρώτησα είναι αν χρειάζεται να πάω και το κουτι με τα παρελκομενα μαζί ακουστικά φορτιστή απόδειξη κτλπ. Η μόνο το κινητό. Γνωρίζει κανείς κάτι; Το κουτί ούτε που θυμάμαι που το έχω. Ευχαριστώ! Καλησπέρα.Επειδή πρόκειται να αγοράσω το N9 από τον Γερμανό με επιστροφή του Ν8 θα κάνω format στο N8 πρίν το δώσω στο κατάστημα ή θα γίνει εκεί επί τόπου;Έχει κάποιος σχετική πληροφόρηση από κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Κάνε εσύ μια εκκαθάριση και αποσύνδεση από τον λογαριασμό σου στη Google για να είσαι σίγουρος. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 plasio - Note 5: 86€+100, S3: 16€+100 MediaMarc - Note 5: 0, S3: 0 Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Eδώ δείτε τις τιμές που θα αγοράσουν τις παλιές σας συσκευές + 100€ από την Samsung https://www.fonebank.gr/ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Με ψήσατε κι εμένα (λέμε τώρα lol) να περάσω από το Ν8 στο Ν9. Για εμένα ο κυριότερος λόγος της αλλαγής είναι η κατά πολύ μεγαλύτερη μπαταρία του Ν9. Ελπίζω πλέον να μου φτάνει για δύο ημέρες και να μην χρειάζεται να φορτίζω κάθε βράδυ. Από εκεί και πέρα ο καλύτερος ήχος, το νέο Spen και όλα τα άλλα είναι καλοδεχούμενα αλλά δεν είναι ουσιαστικοί λόγοι για την μετάβαση. Εννοείται ότι εάν δεν υπήρχε τον πριμ ανταλλαγής των €550 αλλά και η επιστροφή του ΦΠΑ από τιμολόγιο δεν θα το άλλαζα! Όπως ρώτησαν και νωρίτερα το Ν8 πρέπει να επιστραφεί μέσα στην αρχική συσκευασία με ότι περιείχε ή μόνο η συσκευή; Γνωρίζετε εάν το Ν9 λειτουργεί κανονικά με το DeX station που μας έδιναν με το Ν8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Σήμερα πρωί MediaMarkt Πυλαία, ζητήσαν το imei από το Note 8, το σύστημα δεν το έβρισκε και επειδή ήταν αγορασμένο από σκρουττζομάγαζο μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι τα οφέλη της αντικατάστασης. Στο Πλαίσιο Καλαμαριάς όλα κανονικά, 350+200 για το Note 8 και έγινε η προπαραγγελία. Ζήτησαν την συσκευή και τα παρελκόμενά της όταν θα πάω να παραλάβω. Στο Public είδα να έχουν το Note 9 πάνω στο DeX δουλεύουμε το 8. Sent from my SM-T825 using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Κάνε εσύ μια εκκαθάριση και αποσύνδεση από τον λογαριασμό σου στη Google για να είσαι σίγουρος. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Αυτό όμως εμπεριέχει κάποιο ρίσκο επειδή άν για οποιοδήποτε λόγο δεν το πάρουν θα πρέπει να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή.Επίσης όταν γίνει Factory Reset ποιός ο λόγος να γίνει αποσύνδεση από τον λογαριασμό Google ενώ δεν θά έχω καν συνδεθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts