Jump to content

[Note 9] Διαθεσιμότητα και αγορά

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σκεπτικό μου είναι το εξής . Εχω mate 10 pro. Σύμφωνα με το fonebank το παίρνει 260 . Συν 100 ευρώ δώρο . Πάμε στα 360 . Τόσο πωλείται περίπου στο ινσομνια. Οπότε ξεμπερδευω άμεσα.

Το παίρνω με τιμολόγιο . Άρα 1049-24% =800. -350(mate ) πάμε στα 450. Αν ισχύει αυτό τότε πάμε για αγορά

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

• Απαντήσεις 579
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το σκεπτικό μου είναι το εξής . Εχω mate 10 pro. Σύμφωνα με το fonebank το παίρνει 260 . Συν 100 ευρώ δώρο . Πάμε στα 360 . Τόσο πωλείται περίπου στο ινσομνια. Οπότε ξεμπερδευω άμεσα.

Το παίρνω με τιμολόγιο . Άρα 1049-24% =800. -350(mate ) πάμε στα 450. Αν ισχύει αυτό τότε πάμε για αγορά

Στάλθηκε από Χαβάη

Είμαι στην ίδια ακριβώς σκέψη κι εγώ, μιας και όπως θα χεις καταλάβει απ το άλλο νήμα, δεν αντέχω άλλο προσωπικά το mate 10 pro. Βέβαια ο υπολογισμός σου είναι λίγο λάθος καθότι το 24% το αφαιρείς από κάτω προς τα πάνω, οπότε το 1049, σαν ΦΠΑ μεταφράζεται σε 846 καθαρή αξία. Και μιας κι εγώ θα κόψω τιμολόγιο κτλ κτλ και λογικά θα το πάρω και από Germano για το 10% με Eurobank επιστροφή, τότε πάω ακόμα λίγο πιο κάτω. Το πραγματικό μου θέμα όμως είναι αν αξίζει όντως αυτό το ποσό το Note 9 ή μήπως είναι καλύτερα να πάω σε S9+ μιας και ακόμα και οι πρώτες πρώιμες μετρήσεις της μπαταρίας δεν δείχνουν και τεράστιες διαφορές. Εκεί μιλάμε για 800 μείον το ΦΠΑ = 645 - 260 (μιας και δεν έχει τα 100 επιδότησης) = 385... Θα μου πεις μικροδιαφορές.... Σωστό... (εκτός αν έβρισκα να πουλήσω το Mate 10 Pro μόνος μου στα 400ε, πράγμα δύσκολο)... Απ την άλλη έχω φάει σκάλωμα μήπως πάρω το Pixel 2 XL καθαρά λόγω pure Android και κυρίως κάμερας (HDR+ φανατικός) (συν το ότι δεν βλέπω development για Exynos στο xda...) (δεν περιμένω το 3 γιατί συχαίνομαι notch)... Εδώ βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ανταλλαγή κτλ...

Edited by off_d
off / d.

Στάλθηκε από Χαβάη

Το φπα στα 1049 ευρω ειναι 203€

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

1049-360=689

689÷1.24=€555.65

Αυτό πιστεύω ισχύει.

Είμαι στην ίδια ακριβώς σκέψη κι εγώ, μιας και όπως θα χεις καταλάβει απ το άλλο νήμα, δεν αντέχω άλλο προσωπικά το mate 10 pro. Βέβαια ο υπολογισμός σου είναι λίγο λάθος καθότι το 24% το αφαιρείς από κάτω προς τα πάνω, οπότε το 1049, σαν ΦΠΑ μεταφράζεται σε 846 καθαρή αξία. Και μιας κι εγώ θα κόψω τιμολόγιο κτλ κτλ και λογικά θα το πάρω και από Germano για το 10% με Eurobank επιστροφή, τότε πάω ακόμα λίγο πιο κάτω. Το πραγματικό μου θέμα όμως είναι αν αξίζει όντως αυτό το ποσό το Note 9 ή μήπως είναι καλύτερα να πάω σε S9+ μιας και ακόμα και οι πρώτες πρώιμες μετρήσεις της μπαταρίας δεν δείχνουν και τεράστιες διαφορές. Εκεί μιλάμε για 800 μείον το ΦΠΑ = 645 - 260 (μιας και δεν έχει τα 100 επιδότησης) = 385... Θα μου πεις μικροδιαφορές.... Σωστό... (εκτός αν έβρισκα να πουλήσω το Mate 10 Pro μόνος μου στα 400ε, πράγμα δύσκολο)... Απ την άλλη έχω φάει σκάλωμα μήπως πάρω το Pixel 2 XL καθαρά λόγω pure Android και κυρίως κάμερας (HDR+ φανατικός) (συν το ότι δεν βλέπω development για Exynos στο xda...) (δεν περιμένω το 3 γιατί συχαίνομαι notch)... Εδώ βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ανταλλαγή κτλ...
Εμένα με χαλάνε κάτι πραγματακια αλλά επίσης το βαρέθηκα . Θέλω κάτι άλλο. Το pixel το 3 το κοιτάω εγω . Αλλά δεν θέλω οθόνη από lg.θα δείξει αργότερα .

Τώρα όσον αφορά το Γερμανό ,από εκεί πήρα το mate με την επιστροφή του 10% . Άρα ισχύει ακόμα. Εκεί όμως θα πρέπει να δώσεις το δικό σου μόνος σου όπως είπες αλλά δεν παίζει στα 400 ευρώ. Για την σύγκριση του S9 συμφωνώ εν μέρει. Στην ουσία πληρώνεις το πενάκι την διαφορά χρημάτων .αν δεν το χρησιμοποιείς όμως δεν αξίζει το note . Επόμενο mate πάντως δεν πάω. Ειδικά αν βγει με android 9 πάλι θα ειμαστε beta testers .

Φίλος μου ,μου είπε ότι τα 100 ευρώ είναι σε μορφή δωροεπιταγης. Θα το εξακριβωσω αύριο .

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

Που ακριβώς το γράφει στο site της Media Markt ότι το παίρνει 550 Euro επειδή εγώ που μπήκα στο site είδα μόνο την ανταλλαγή με κέρδος 100 Euro.
Το ανέφερε ένας φίλος λίγο παραπάνω στο νήμα

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Εμένα με χαλάνε κάτι πραγματακια αλλά επίσης το βαρέθηκα . Θέλω κάτι άλλο. Το pixel το 3 το κοιτάω εγω . Αλλά δεν θέλω οθόνη από lg.θα δείξει αργότερα .

Τώρα όσον αφορά το Γερμανό ,από εκεί πήρα το mate με την επιστροφή του 10% . Άρα ισχύει ακόμα. Εκεί όμως θα πρέπει να δώσεις το δικό σου μόνος σου όπως είπες αλλά δεν παίζει στα 400 ευρώ. Για την σύγκριση του S9 συμφωνώ εν μέρει. Στην ουσία πληρώνεις το πενάκι την διαφορά χρημάτων .αν δεν το χρησιμοποιείς όμως δεν αξίζει το note . Επόμενο mate πάντως δεν πάω. Ειδικά αν βγει με android 9 πάλι θα ειμαστε beta testers .

Φίλος μου ,μου είπε ότι τα 100 ευρώ είναι σε μορφή δωροεπιταγης. Θα το εξακριβωσω αύριο .

Στάλθηκε από Χαβάη

Έχει τελειώσει νομίζω η προσφορά με κάρτες Eurobank από το προηγούμενο Σάββατο.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από Χαβάη

Γιατί να πουλήσεις το Mate μόνος σου αν το πάρεις από Γερμανό ? Kαι ο Γερμανός κάνει ανταλλαγή. Το 10% ισχύει ναι (https://www.epistrofi-eurobank.gr/companyprofiles/germanos.aspx). Πρέπει να μάθουμε 1ον αν είναι δωροεπιταγή και 2ον αν το ΦΠΑ του τιμολογίου αφαιρείται πριν ή μετά την ανταλλαγή, γιατί 50ευρώ από δω, 100 από κει με τη δωροεπιταγή (γιατί δεν θέλουν όλοι να αγοράσουν κάτι άλλο), τελικά θα φτάνει να μην συμφέρει.

Πάντως εμένα με ξενερώνει χοντρά το Exynos λόγω του απειροελάχιστου development. Πχ αν ήταν Snapdragon θα είχαμε κατευθείαν και Google Camera με HDR+ οπότε με τα χίλια θα έτρεχα να το πάρω.

off / d.

Έχει τελειώσει νομίζω η προσφορά με κάρτες Eurobank από το προηγούμενο Σάββατο.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασικά από ότι έχω καταλάβει αυτή η προσφορά είναι σε ισχύ σχεδόν συνέχεια.
Γιατί να πουλήσεις το Mate μόνος σου αν το πάρεις από Γερμανό ? Kαι ο Γερμανός κάνει ανταλλαγή. Το 10% ισχύει ναι (https://www.epistrofi-eurobank.gr/companyprofiles/germanos.aspx). Πρέπει να μάθουμε 1ον αν είναι δωροεπιταγή και 2ον αν το ΦΠΑ του τιμολογίου αφαιρείται πριν ή μετά την ανταλλαγή, γιατί 50ευρώ από δω, 100 από κει με τη δωροεπιταγή (γιατί δεν θέλουν όλοι να αγοράσουν κάτι άλλο), τελικά θα φτάνει να μην συμφέρει.

Πάντως εμένα με ξενερώνει χοντρά το Exynos λόγω του απειροελάχιστου development. Πχ αν ήταν Snapdragon θα είχαμε κατευθείαν και Google Camera με HDR+ οπότε με τα χίλια θα έτρεχα να το πάρω.

Δεν ήξερα ότι παίρνει και ο Γερμανός. Αφού θες custom κλπ πας σε OnePlus . Το pixel εκτός από ακριβό είναι και κακάσχημο . Θέλω να έχω και κάτι όμορφο πέραν από τις ευκολίες που μου δίνει η συσκευή . Αύριο θα ρωτήσω τι παίζει με τα 100 ευρώ αλλά και το τιμολόγιο . Έχω την εντύπωση όμως ότι το ΦΠΑ το κερδίζεις από την αρχική αξία και όχι μετά την ανταλλαγή .

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

Βασικά από ότι έχω καταλάβει αυτή η προσφορά είναι σε ισχύ σχεδόν συνέχεια. Δεν ήξερα ότι παίρνει και ο Γερμανός. Αφού θες custom κλπ πας σε OnePlus . Το pixel εκτός από ακριβό είναι και κακάσχημο . Θέλω να έχω και κάτι όμορφο πέραν από τις ευκολίες που μου δίνει η συσκευή . Αύριο θα ρωτήσω τι παίζει με τα 100 ευρώ αλλά και το τιμολόγιο . Έχω την εντύπωση όμως ότι το ΦΠΑ το κερδίζεις από την αρχική αξία και όχι μετά την ανταλλαγή .

Στάλθηκε από Χαβάη

Με τίποτα για μένα notch. Αλλιώς περίμενα το Pixel 3 έστω και με προβλήματα στην οθόνη (αν και χλωμό να υπάρχουν φέτος έπειτα απ το περσινό κράξιμο). Επίσης θέλω front speakers οπότε τα S9+/Note 9 με κερδίζουν σε αυτό (και το Pixel 2 XL βέβαια, αλλά λογικά τα Samsung το πατάνε το Pixel σε αυτό το κομμάτι)...

Θα περάσω από MediaMarkt να ρωτήσω για τα 100ε και για τα τιμολόγια επίσης. Και ίσως και από Public/Πλαίσιο.

Edit:

Στο MediaMarkt υποστηρίζουν ότι: 1049-260(mate 10 pro) - 100(επιδότηση Samsung) - ΦΠΑ = 556. Δεν ξέρουν κάτι για δωροεπιταγη...

Edited by off_d
off / d.

Για να πάρετε μια ιδέα για το πόσα χρήματα παίρνουν τα κινητά δείτε εδώ ενδεικτικά απο public:

https://www.public.gr/cat/tilefonia/kinita-smartphones/note-9-trade-in/

Το ΦΠΑ αφαιρείτε από την αρχική τιμή.

Η διαδικασία έχει ως εξής :δίνεις το παλιό σου κινητό και παίρνεις την αξία του σε επιταγή του εκάστοτε καταστήματος. Εν συνεχεία αγοράζεις το νέο σου κινητό με την αρχική του αξία, αν κόψεις τιμολόγιο αφαιρείτε το ΦΠΑ και δίνεις και την επιταγή και βγαίνει το τελικό ποσό πληρωμής.

Έχω κάνει ήδη προπαραγγελια με το που άνοιξαν έχουμε εικόνα για το πότε θα ξεκινήσουν να παραδίδουν; ελπίζω 24 η 25 να το έχω. Μεγάλη αναμονή :D

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

Η διαδικασία έχει ως εξής :δίνεις το παλιό σου κινητό και παίρνεις την αξία του σε επιταγή του εκάστοτε καταστήματος. Εν συνεχεία αγοράζεις το νέο σου κινητό με την αρχική του αξία, αν κόψεις τιμολόγιο αφαιρείτε το ΦΠΑ και δίνεις και την επιταγή και βγαίνει το τελικό ποσό πληρωμής.

Έχω κάνει ήδη προπαραγγελια με το που άνοιξαν έχουμε εικόνα για το πότε θα ξεκινήσουν να παραδίδουν; ελπίζω 24 η 25 να το έχω. Μεγάλη αναμονή :D

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Το 100αρικο που λένε το παιρνεις σε δωροεπιταγη για να πάρεις κάτι άσχετο; Η μετράει στην αξία του κινητού που δίνεις;

Στάλθηκε από Χαβάη

Edit τώρα διάβασα από το public ότι το 100 το προσαρμόζει στην τιμή που σου παίρνει το παλιό. Εμένα το βγάζει 360. Μια χαρά τιμή είναι

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Και όμως το παίρνει. Το έχω ήδη παραγγείλει από εκεί.

Καλησπέρα.Μήπως μπορείς να μου πείς ακριβώς που το γράφει στο site της Media Market ότι παίρνει το Note 8 550 Euro επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά του Note 9.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Την επιταγή μπορείς άραγε να τη χρησιμοποιήσεις για να πάρεις την 8/512 έκδοση όταν έρθει;

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Δε νομιζω.ειναι για την συγκεκριμενη αγορα,αφου αφορα τις προπαραγγελιες μονο μεχρι 23/9/18

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Για όποιον θέλει από Amazon uk DOME WHITESTONE GLASS 2 PACK Δηλαδή 2 γυαλιά 47 ευρώ Συμφέρει έρθω χτύπησα το σετ γιατί το φορούσα στο note 8 και ήταν τέλειο

Dome Glass Galaxy Note 9 Screen Protector Tempered Glass, Full 3D Curved Edge Screen Shield [Liquid Dispersion Tech] Easy Install Kit Whitestone Samsung Galaxy Note 9 (2018) - 2 Pack https://www.amazon.co.uk/dp/B07FY1YCX3/ref=cm_sw_r_cp_apa_2gYDBbG8SQJVE

Samsung Galaxy Note 10+

Σχετικά με τη διαδικασία Trade-in κατά την προπαραγγελία του κινητού Samsung Galaxy Note 9, εκτίμηση για την αξία της συσκευής που επιθυμείw να επιστρέψεις μπορεί να γίνει αποκλειστικά σε κατάστημά μας. Καμία εκτίμηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα, μέσω email, μέσω Web Chat ή τηλεφωνικά. H ανταλλαγή της συσκευής επιδοτείται αυτόματα με +100€ εκτός αν επιστρέψεις το Galaxy Note 8, σε αυτή την περίπτωση επιδοτείται με +200€.

Το όφελος από την ανταλλαγή αφορά μία συσκευή.

Επίσημη απάντηση από πλαίσιο.

Πρώτα θα απευθυνθώ σε αυτούς και μετά mediamarkt

Σχετικά με τη διαδικασία Trade-in κατά την προπαραγγελία του κινητού Samsung Galaxy Note 9, εκτίμηση για την αξία της συσκευής που επιθυμείw να επιστρέψεις μπορεί να γίνει αποκλειστικά σε κατάστημά μας. Καμία εκτίμηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα, μέσω email, μέσω Web Chat ή τηλεφωνικά. H ανταλλαγή της συσκευής επιδοτείται αυτόματα με +100€ εκτός αν επιστρέψεις το Galaxy Note 8, σε αυτή την περίπτωση επιδοτείται με +200€.

Το όφελος από την ανταλλαγή αφορά μία συσκευή.

Επίσημη απάντηση από πλαίσιο.

Πρώτα θα απευθυνθώ σε αυτούς και μετά mediamarkt

Δηλαδη μπορει να την εκτιμησουν τη συσκευη του note 8 400€ +200=600€?

Δηλαδη μπορει να την εκτιμησουν τη συσκευη του note 8 400€ +200=600€?

Προσωπικά το αποκλείω. Νομίζω ότι το ανώτερο ποσό που δίνεται είναι τα 550€

Αυτή η σύγχυση πάντως για τα ελληνικά δεδομένα απαράδεκτη.

Οπουδήποτε αλλού ξέρουν πόσο τη δίνουν τη συσκευή τους κ μάλιστα τη συσκευή την επιστρέφεις μέχρι κ 7 μέρες αφού παραλάβεις το Note 9, όχι πριν αγοράσεις.

Για να μπορείς να περάσεις τα δεδομένα στη νέα συσκευή κ να έχεις μια ομαλή μετάβαση.

me > you

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Στο MediaMarkt της Πάτρας πάντως είπαν ακριβώς το αντίθετο. Και το είπε ο υπεύθυνος τον οποίο ρώτησε ο πωλητής. Για να το δικαιολογήσει αυτό μάλιστα, είπε ότι πρέπει να αφαιρεθεί η ανταλλαγή πρώτα και μετά το ΦΠΑ γιατί και η ανταλλαγή (μαζί με τα 100ευρω της Samsung) συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ (κάτι που είναι αρκετά λογικό)... Αλλιώς κάνεις αποφορολόγηση στην αρχική αξία και απ'την άλλη κερδίζεις επιπλέον απ την προσφορά χωρίς αποφορολόγηση, κάτι το οποίο όντος δεν είναι και πολύ λογικό...

Edit:

Από Γερμανό το ίδιο ακριβώς είπαν. Ότι θα γίνει αποφορολογηση και στην έκπτωση/ανταλλαγή. Επίσης, και τα δύο καταστήματα ανέφεραν ρητά οτι γίνεται επί τόπου έκπτωση και ΟΧΙ δωροεπιταγη.

Αν αναφέρεσαι σε άλλη διαδικασία ή σε άλλο κατάστημα, ενημέρωσε μας. Αλλα για το Note 9 σε MediaMarkt και Γερμανό, αυτά είπαν.

Edited by off_d
off / d.

• The title was changed to [Note 9] Διαθεσιμότητα και αγορά