ntinoscrypton Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες οι παρακάτω δεν φαίνονται σαν αντανάκλαση. 20180825_195917 by No Feels, on Flickr 20180825_200132 by No Feels, on Flickr 20180825_200151 by No Feels, on Flickr ( δεν είναι δικές μου, τις ανέβασα Flickr γιατί δεν φαίνονται από την πηγή) Κάπως έτσι φαίνεται κ εμένα αλλά όχι σε τόσο έντονο βαθμό όσο οι παραπάνω φωτός. Επίσης το κρατάω κ ανάποδα το τηλ για να δω αν φαίνονται κ από τη δεξιά μεριά οι αντανακλάσεις κ δεν υπάρχει κάτι. Το δικό μου πρόβλημα, αν είναι πρόβλημα, είναι πολύ πολύ μικρό, εστιάζεται στο κουμπί bixby κ μου είναι δύσκολο προς το παρόν να καταλάβω αν είναι light leak η όχι. Τώρα να το βουτήξω σε νερό για να δοκιμάσω αν μπάζει, δεν παίζει. Επίσης δεν καλύπτει η εγγύηση ζημιά από νερό.Εγώ το τσέκαρα σε απόλυτο σκοτάδι και το δικό μου δεν έχει κάτι τέτοιο . Μήπως κάποια παρτίδα είχε θέμα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Δε λέει υπερβολικό νερό. Λέει υπερβολική υγρασία. Στο περίχυση από υγρά έχει τελεία. Ούτε η πιστοποίηση IP68 (όπου το 6 αναφέρεται στην ανθεκτικότητα νερού κ το 8 σκόνης) είναι της Samsung, αλλά τρίτου. Το αν την παίρνει τη Samsung, η το κάνει από καλή θέληση σε κάποιες περιπτώσεις, πράγμα που είναι ρεαλιστικό γιατί έχουν κ γ@μω τα service, είναι άλλο θέμα. Ούτε η Samsung καλύπτει επίσημα ζημιά από νερό, ούτε η Sony. Η Sony συγκεκριμένα επειδή αναφέρθηκε, στην αρχή κάλυπτε. Μετά άλλαξε τους όρους. Αυτό για να μη λέμε βούτα το κινητό σε λεκάνη κ τέτοια. ρε φιλε, η πιστοποιηση δεν ειναι αξεσουαρ, το πηρε και το εβαλε μεσα.. σημαινει οτι πληροι καποιες προδιαγραφες και αυτο συνεπαγεται και καποια πραγματα.. Οσο για αυτο που λες για τη σονυ, σε πληροφορω οτι εβγαλε ανακοινωση να μην τα βρεχετε τα κινητα αλλα μια χαρα καλυπτει γιατι οφειλει να συμορφωνεται στις προδιαγραφες που δινει.. Την ανακοινωση την εβγαλε μετα το Ζ5 γιατι γινοταν καταχρηση αλλα συνεχισε να καλυπτει οταν διαπιστωνοταν ελλατωμα στη στεγανοποιηση. Ειδικα τα σονυ τα ξερω πολυ καλα. Θα στο πω για τελευταια φορα και αν θες το καταλαβαινεις, και μαθε αγγλικα γιατι μου πετας την εξυπναδα σου για το τι λεει το βιβλιαρακι στα αγγλικα αλλα δεν το μεταφραζεις: δυσλειτουργια ή ζημια που προκαλειται απο οποιαδηποτε αιτια που δεν αποδιδεται στην κατασκευη και στο σχεδιασμο του προιοντος .... Αυτο μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει??? σχεδιασμος και κατασκευη του προιοντος σημαινει αδιαβροχο με πιστοποιηση, αρα αν παρει νερο και φταιει ο σχεδιασμος και η κατασκευη, οφειλει να σε καλυψει και αν φταιει ο σχεδιασμος ή η κατασκευη μπορουν να το διαπιστωσουν!! Αυτο κανει και η σονυ ο,τι και να ειπαν τα τελευταια χρονια και αυτο κανει και η samsung, και δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα να το κανουν επειδη το θελουν.. το κανουν επειδη εχουν υποχρεωση βασει σχεδιασμου προιοντος! Ομως οφειλουν να σου πουν να μην το βρεχεις και να το προσεχεις, 1ον γιατι γινεται καταχρηση, 2ον γιατι αν εσυ το πας χωρις σιμ στο νερο θα το χαλασεις και με αυτον τον τροπο ειναι καλυμενοι στο να σου αρνηθουν εγγυηση αν εχεις κανει εσυ τη μαλ ακια... κλπ... γιατι υπαρχουν πολλα γιδια ή "εξυπνακηδες" που καθε κενο θελουν να το εκμεταλλευονται.. Οποτε απλα καλυπτουν τετοιες περιπτωσεις με αυτο που λενε.. Φυσικα και ειναι αδιαβροχο το κινητο, φυσικα και σε καλυπτουν σε περιπτωση αστοχιας.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Τελικά έχω καταλήξει ότι όλα αυτά με το ποσό κρατάει η μπαταρία του καθενός είναι εντελώς ανούσια καθώς ο καθένας χρησιμοποιεί το κινητό του διαφορετικά. Εγώ πχ έχω το εξής: Δεν μπορώ να πω και ότι έχω ενθουσιαστεί, καλούτσικα είναι... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Αυτο που δείχνεις εδω, αν δεν εγινε με 100% φωτεινότητα είναι πολυ χάλια. Με το νοτε 8 σε παραλία κατ από τον ηλιο πληρη φωτεινότητα, 2 καρτες, κακη ληψη, 4g και βγαζω κανα μισαωρο λιγοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 ρε φιλε, η πιστοποιηση δεν ειναι αξεσουαρ, το πηρε και το εβαλε μεσα.. σημαινει οτι πληροι καποιες προδιαγραφες και αυτο συνεπαγεται και καποια πραγματα.. Οσο για αυτο που λες για τη σονυ, σε πληροφορω οτι εβγαλε ανακοινωση να μην τα βρεχετε τα κινητα αλλα μια χαρα καλυπτει γιατι οφειλει να συμορφωνεται στις προδιαγραφες που δινει.. Την ανακοινωση την εβγαλε μετα το Ζ5 γιατι γινοταν καταχρηση αλλα συνεχισε να καλυπτει οταν διαπιστωνοταν ελλατωμα στη στεγανοποιηση. Ειδικα τα σονυ τα ξερω πολυ καλα. Θα στο πω για τελευταια φορα και αν θες το καταλαβαινεις, και μαθε αγγλικα γιατι μου πετας την εξυπναδα σου για το τι λεει το βιβλιαρακι στα αγγλικα αλλα δεν το μεταφραζεις: δυσλειτουργια ή ζημια που προκαλειται απο οποιαδηποτε αιτια που δεν αποδιδεται στην κατασκευη και στο σχεδιασμο του προιοντος .... Αυτο μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει??? σχεδιασμος και κατασκευη του προιοντος σημαινει αδιαβροχο με πιστοποιηση, αρα αν παρει νερο και φταιει ο σχεδιασμος και η κατασκευη, οφειλει να σε καλυψει και αν φταιει ο σχεδιασμος ή η κατασκευη μπορουν να το διαπιστωσουν!! Αυτο κανει και η σονυ ο,τι και να ειπαν τα τελευταια χρονια και αυτο κανει και η samsung, και δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα να το κανουν επειδη το θελουν.. το κανουν επειδη εχουν υποχρεωση βασει σχεδιασμου προιοντος! Ομως οφειλουν να σου πουν να μην το βρεχεις και να το προσεχεις, 1ον γιατι γινεται καταχρηση, 2ον γιατι αν εσυ το πας χωρις σιμ στο νερο θα το χαλασεις και με αυτον τον τροπο ειναι καλυμενοι στο να σου αρνηθουν εγγυηση αν εχεις κανει εσυ τη μαλ ακια... κλπ... γιατι υπαρχουν πολλα γιδια ή "εξυπνακηδες" που καθε κενο θελουν να το εκμεταλλευονται.. Οποτε απλα καλυπτουν τετοιες περιπτωσεις με αυτο που λενε.. Φυσικα και ειναι αδιαβροχο το κινητο, φυσικα και σε καλυπτουν σε περιπτωση αστοχιας..Επιμένεις σαν γύφτικο σκεπάρνι κ τσαμουνάς ότι καφενειακή ανοησία σου κατέβει. "Έχω κονέ στη smartec, έχω δει 500 περιπτώσεις με νερά" κα Λογιστής δεν έχεις πει είσαι? Στη smartec και στη Sony πως έχεις δει τόσες περιπτώσεις με νερό τις οποίες τις καλύπτουν?Κάνα άλλο ψέμμα πιστευτό έχεις? Κάνα κονέ στην Κορέα, στο εργοστάσιο που φτιάχνεται το τηλέφωνο ίσως? Σου δείχνω τους όρους της εγγύησης και αντί να κατεβάσεις τα μούτρα κάθεσαι κ απαντάς. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Δε λέει υπερβολικό νερό. Λέει υπερβολική υγρασία. Στο περίχυση από υγρά έχει τελεία. Ούτε η πιστοποίηση IP68 (όπου το 6 αναφέρεται στην ανθεκτικότητα νερού κ το 8 σκόνης) είναι της Samsung, αλλά τρίτου. Το αν την παίρνει τη Samsung, η το κάνει από καλή θέληση σε κάποιες περιπτώσεις, πράγμα που είναι ρεαλιστικό γιατί έχουν κ γ@μω τα service, είναι άλλο θέμα. Ούτε η Samsung καλύπτει επίσημα ζημιά από νερό, ούτε η Sony. Η Sony συγκεκριμένα επειδή αναφέρθηκε, στην αρχή κάλυπτε. Μετά άλλαξε τους όρους. Αυτό για να μη λέμε βούτα το κινητό σε λεκάνη κ τέτοια. Επιμένεις σαν γύφτικο σκεπάρνι κ τσαμουνάς ότι καφενειακή ανοησία σου κατέβει. "Έχω κονέ στη smartec, έχω δει 500 περιπτώσεις με νερά" κα Λογιστής δεν έχεις πει είσαι? Στη smartec και στη Sony πως έχεις δει τόσες περιπτώσεις με νερό τις οποίες τις καλύπτουν?Κάνα άλλο ψέμμα πιστευτό έχεις? Κάνα κονέ στην Κορέα, στο εργοστάσιο που φτιάχνεται το τηλέφωνο ίσως? Σου δείχνω τους όρους της εγγύησης και αντί να κατεβάσεις τα μούτρα κάθεσαι κ απαντάς. Εσυ επιμενεις να μην καταλαβαινεις τι γραφει η εγγυηση, και μιλας και απο πανω.. εγω ναι λογιστης ειμαι, αλλα εχω παρα πολλη εμπειρια απο σερβις, επειδη ειμαι λογιστης σημαινει οτι δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο στη ζωη μου? Τι ζορι τραβας ρε μεγαλε, με το ποιον ξερω, τι ξερω κλπ. Εχω μαθει να λεω αυτο που ξερω, αν δεν το δεχεσαι προβλημα σου, αντε ρωτα αρβατο, σμαρτεκ, ομνιτεκ κλπ πως λειτουργει το πραγμα και μετα μιλα... Καμια εταιρεια δεν καλυπτει ετσι, για χατιρι! αν ηταν ετσι, σπασμενη οθονη χωρις χτυπηματα γυρω γυρω θα μπορουσες να πεις εσπασε μονο του γιατι δε μου επεσε, καλυψτε με...γιατι δεν ειναι large εκει τα σερβις??? Διαβασε λοιπον τι γραφει η εγγυηση, καταλαβε το, και μετα μιλα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Παιδιά ηρεμία, ο καθένας έχει την άποψη του και την αναφέρει. Ας σεβαστεί ο κάθε ένας την άποψη του άλλου και πάμε παρακάτω. Ελπίζω να μην χρειαστεί κάνεις το service για το N9 του. Ας αφήσουμε αυτά και ας ασχοληθούμε με το νέο gadget που μας συντροφεύει. Για πάμε στα πιο ενδιαφέροντα για την συσκευή παρακαλώ. Πιθανόν σήμερα το απόγευμα θα παραλάβω κι εγώ για να αρχίσω να το στήνω. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά έχω καταλήξει ότι όλα αυτά με το ποσό κρατάει η μπαταρία του καθενός είναι εντελώς ανούσια καθώς ο καθένας χρησιμοποιεί το κινητό του διαφορετικά. Εγώ πχ έχω το εξής: Δεν μπορώ να πω και ότι έχω ενθουσιαστεί, καλούτσικα είναι... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Με βάση την εικόνα όντως η μπαταρία δεν δείχνει να είναι της προκοπής. Για κάνε 2-3 φορτίσεις και παρακολούθησε το. Παρόμοια νούμερα, ίσως και λίγο καλύτερα είχα με το Ν8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 (edited) Καλο θα ειναι ο καθενας να μη μεταφραζει οπως θελει την λεξη αδιαβροχο. Οπως πχ.και στα ρολογια ετσι και δω υπαρχει ενα επιπεδο.Ειναι ανθεκτικο στο νερο συμφωνα με το ειδος πιεσης του νερου.Θελει να πει οτι σου προσφερω μια στεγανοποιηση η οποια δεν εισαι εσυ ως χρηστης σε θεση να την εκτιμησεις.Εαν η συσκευη σου βρεχεται και δεν δημιουργει προβλημα ολα καλως.Εαν αντιληφθεις οτι υπαρχει προβλημα το εκτιμω εγω ως σερβις.Οχι Εσυ ως χρηστης.Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο. Το οτι γινονται δοκιμες σε βαθος πχ.ενος μετρου αυτο σημαινει οτι δειχνει την αντοχη της πιεσης.Σου λεει οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αποφυγει την ζημια της πιεσης.Δεν ειναι ομως κατι συγκεκριμενο. Εσυ μπορει να το εχεις βαλει στην κολοτσεπη να το εχεις πιεση παρα πολυ καπου που εχει καθησει για καφε με αποτελεσμα μετα με το παραμικρο να παρει νερο οταν το βγαλεις στο τραπεζι και βρεχετε απο απλες σταγονες βροχης . Η πιεση που δεχθηκε στο καθισμα της καρεκλας ειναι εως και 10 φορες ποιο δυνατη απο την απλη βυθιση σε ενα μετρο νερο με αποτελεσμα να το εχεις χαλασει . .Σου προσφερει ενα οριο ανθεκτικοτητας δεν υπαρχει εγγυηση εαν παραβιαζεται. Edited August 30, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλο θα ειναι ο καθενας να μη μεταφραζει οπως θελει την λεξη αδιαβροχο. Οπως πχ.και στα ρολογια ετσι και δω υπαρχει ενα επιπεδο.Ειναι ανθεκτικο στο νερο συμφωνα με το ειδος πιεσης του νερου.Θελει να πει οτι σου προσφερω μια στεγανοποιηση η οποια δεν εισαι εσυ ως χρηστης σε θεση να την εκτιμησεις.Εαν η συσκευη σου βρεχεται και δεν δημιουργει προβλημα ολα καλως.Εαν αντιληφθεις οτι υπαρχει προβλημα το εκτιμω εγω ως σερβις.Οχι Εσυ ως χρηστης.Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο. Το οτι γινονται δοκιμες σε βαθος πχ.ενος μετρου αυτο σημαινει οτι δειχνει την αντοχη της πιεσης.Σου λεει οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αποφυγει την ζημια της πιεσης.Δεν ειναι ομως κατι συγκεκριμενο. Εσυ μπορει να το εχεις βαλει στην κολοτσεπη να το εχεις πιεση παρα πολυ καπου που εχει καθησει για καφε με αποτελεσμα μετα με το παραμικρο να παρει νερο οταν το βγαλεις στο τραπεζι και βρεχετε απο απλες σταγονες βροχης . Η πιεση που δεχθηκε στο καθισμα της καρεκλας ειναι εως και 10 φορες ποιο δυνατη απο την απλη βυθιση σε ενα μετρο νερο με αποτελεσμα να το εχεις χαλασει . .Σου προσφερει ενα οριο ανθεκτικοτητας δεν υπαρχει εγγυηση εαν παραβιαζεται. συμφωνω απολυτα με ο,τι γραφεις και ζητω συγγνωμη για την ενταση, δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε, απλα λιγο να καταλαβαινουμε τι λεμε.. Εγω σε αυτα που λες δεν αρνηθηκα κατι, και δεν γραφω πουθενα να αρχιστε τις καταδυσεις με το κινητο ή να το παρετε στο windsurf μαζι σας οπως κανουν αρκετοι... Αυτο που λεω ειναι οτι πρωτη μερα το βαζω σε ενα λεκανακι με νερο τελος παντων και τσεκαρω τυχον ελατωμα, δεν παιζει να μην με καλυψουν αν μπαζει, αν εχει κατασκευαστικο προβλημα και δεν ειναι στεγανο, day one, με doa! Αυτο δεν δεχεται ο φιλος nfeel μιας και αυτο ηταν η αφορμη της διαφωνιας μας.. Προφανως, αν το εχεις κανει 10 τουμπες, αν το εχεις κωλοτσεπη και μπαινεις στο αμαξι ετσι που λυγιζει, αν πας παραλια και το αφηνεις κατω απο τον ηλιο 5 ωρες τη μερα οπου ξεραινεται η κολλα της στεγανοποιησης, αν εχεις σπασει την οθονη κλπ..δεν θα πας να το βαλεις στο νερο, πρεπει να εισαι χαζος για να το κανεις. Οι προδριαγραφες ειναι πολυ συγκεκριμενες, και η δοκιμη που ανεφερα εγω ειναι πολυ πολυ πιο soft απο τις προδριαγραφες οπου πρεπει να δουλεψει αυτο για το οποιο πληρωσες και εχει και πιστοποιηση... Τελος, η μεταφραση της εγγυησης που αναφεραμε, δεν λεει ξερα οτι δε σε καλυπτει αν βραχει, ειναι ξεκαθαρο οτι μιλαει για το ενδεχομενο εκτος προδιαγραφων κατασκευης και σχεδιασμου....με ο,τι αυτο σημαινει. Δεν το συνεχιζω, αλλα ελπιζω να εγινα κατανοητος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 καλα 3 μερες το εχω στα χερια μου και η μπαταρια μιση μερα βγαζει.... :lol: πολυ καλο κινητο αλλα οχι για ολους.... ειναι για ελαφρια χρηση... αν το καψεις οπως εγω με instagram/messenger/viber/whatsapp/kik/telegram ταυτοχρονα spotify να πεζει.. και μετα να βλεπω netflix... συνολικα με wifi ολα αυτα με εβγαλε 9 ωρες και 4G+ 6 ωρες... μια χαρα ειιναι... το κινητο ειναι τερας... αλλα δυστιχως πρεπει να το επιστρεψω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 bre omorfonie και εδώ επιστρέφεις τηλέφωνα :lol: ... το iPhone δεν σου κάνει, ούτε το Note τώρα, πέταξέ τα όλα και γίνε ινδιάνος :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 (edited) καλα 3 μερες το εχω στα χερια μου και η μπαταρια μιση μερα βγαζει.... :lol: πολυ καλο κινητο αλλα οχι για ολους.... ειναι για ελαφρια χρηση... αν το καψεις οπως εγω με instagram/messenger/viber/whatsapp/kik/telegram ταυτοχρονα spotify να πεζει.. και μετα να βλεπω netflix... συνολικα με wifi ολα αυτα με εβγαλε 9 ωρες και 4G+ 6 ωρες... μια χαρα ειιναι... το κινητο ειναι τερας... αλλα δυστιχως πρεπει να το επιστρεψω.... Ισχύει ότι οι φανφαρες που ακούγονται για την μπαταρία, μάλλον είναι για το Snapdragon. Με τον Exynos που έχουμε εμείς δεν θα δούμε τρελά νούμερα και σίγουρα όχι αντίστοιχα του Mate 10 Pro, P20 Pro κτλ που έχουν αντίστοιχου μεγέθους μπαταρίες. Κι εκεί όμως για να πετύχουν πολύ καλά νούμερα, δεν είναι τυχαίο ότι έχουν ένα από τα χειρότερα - κατ΄εμε - λειτουργικά ever. Χαίρω πολύ, αν και η Samsung αρχίζει και κάνει μαζικά kill ότι app δουλεύει στο background με εξαίρεση κάποια, τότε πιστεύω ότι θα πετύχει αντίστοιχους χρόνους (ή έστω παρεμφερείς, γιατί όπως είπαμε έχει Exynos, και έχει και άλλη εντελώς οθόνη)... Όποιος έχει δοκιμάσει το αντίστοιχο option που έχει η Samsung (κάπου το πήρε το μάτι μου μέσα στα settings - είχα πολλά χρόνια να επιστρέψω σε Samsung), ας μας πει λίγο χρόνους... Εμένα πάντως με τη δική μου χρήση(Location/gps - μαζί με location history στα google maps, BT (με μόνιμη σύνδεση σε Garmin ρολόι), WiFi, 4g, NFC, AOD όλα ανοιχτά μόνιμα, μισή μέρα με 4g, μισή με wifi, μέτρια χρήση messenger, viber κτλ, μερική χρήση Instagram, κλήσεις περίπου 1-2 ώρες την ημέρα, normal emailing κτλ., χωρίς καθόλου gaming και ελάχιστο youtube), αυτές τις 3 μέρες τώρα (μιλάω αποκλειστικά για αυτές τις 3 ημέρες, την άλλη βδομάδα ή και αύριο ακόμα η χρήση θα αλλάξει), μου βγάζει άνετα τη μέρα (7.30 αφαίρεση απ τη πρίζα, 00.30 φόρτιση) με ένα ποσοστό περίπου 15% να μένει, και με SOT 4-4.30 ώρες. Ακόμα κάνει calibrate απ'ότι λέει στα settings πάντως (και btw, δεν έχω βάλει να κλείνει τίποτα αυτόματα και η οθόνη είναι στο FHD+ και όχι στο WQHD+). Edited August 30, 2018 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μιας και στο παρελθόν έχω καεί από πεταμένα λεφτά για screen glass protectors αυτή τη φορά αγόρασα ένα φτηνό Πρώτες εντυπώσεις στην αφή Όλα οκ σε όλα τα μέρη της οθόνης Έκατσε Καλά και με την spigen θήκη που δεν το πετάει Άρα το μόνο που μένει είναι να δω τις επόμενες μέρες αν παραμείνει κολλημένο σωστά Τιμή 9μισή έρθω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 καλα 3 μερες το εχω στα χερια μου και η μπαταρια μιση μερα βγαζει.... :lol: πολυ καλο κινητο αλλα οχι για ολους.... ειναι για ελαφρια χρηση... αν το καψεις οπως εγω με instagram/messenger/viber/whatsapp/kik/telegram ταυτοχρονα spotify να πεζει.. και μετα να βλεπω netflix... συνολικα με wifi ολα αυτα με εβγαλε 9 ωρες και 4G+ 6 ωρες... μια χαρα ειιναι... το κινητο ειναι τερας... αλλα δυστιχως πρεπει να το επιστρεψω....Εσύ είσαι περίπτωση έτσι κ αλλιως Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μιας και στο παρελθόν έχω καεί από πεταμένα λεφτά για screen glass protectors αυτή τη φορά αγόρασα ένα φτηνό Πρώτες εντυπώσεις στην αφή Όλα οκ σε όλα τα μέρη της οθόνης Έκατσε Καλά και με την spigen θήκη που δεν το πετάει Άρα το μόνο που μένει είναι να δω τις επόμενες μέρες αν παραμείνει κολλημένο σωστά Τιμή 9μισή έρθω Από πού? Επίσης πιάνει όλη την οθόνη, γιατί μια θήκη σιλικόνης που πήρα από Κοτσωβολο και είχε τζαμακι μέσα, δεν την έπιανε όλη και δε την έβαλα καν... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Από πού? Επίσης πιάνει όλη την οθόνη, γιατί μια θήκη σιλικόνης που πήρα από Κοτσωβολο και είχε τζαμακι μέσα, δεν την έπιανε όλη και δε την έβαλα καν...Όλη.Την.πιάνει.απλά.επάνω έχει.ενιαίο κενό για ακουστικό κάμερα και.αισθητήρα Πανεπιστήμιου 54 ένα.μικρό μαγαζί δίπλα.στο γωνιακό.δισκάδικο Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Kαλησπερα σε ολα τα μελη και τους φαν του ΝΟΤΕ ....Μιας και το Νοτε 8 μου ειχε ατυχη καταληξη και γυρισα στο νοτε 4 μου ειπα να κανω το βημα και να παω στο νοτε 9 αναρωτιεμαι αν η εκδοση με τα 8γιγα ραμ εχει πράγματι διαφορα στην ταχυτητα και ειναι ποιο βαλιου φορ μανει μιας και θα τα σκασουμε που θα τα σκασουμε απο την μικρη εκδοση με τα 6γιγα... Το ψαξα λιγο στο google και στο youtube και το μονο που βρηκα ειναι ενα συγκριτικο των δυο εκδοσεων οπου στο benchmark εβγαζε συνολικα καλυτερο την μικρη εκδοση.... Εχει καποιος εικονα γενικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 (edited) Kαλησπερα σε ολα τα μελη και τους φαν του ΝΟΤΕ ....Μιας και το Νοτε 8 μου ειχε ατυχη καταληξη και γυρισα στο νοτε 4 μου ειπα να κανω το βημα και να παω στο νοτε 9 αναρωτιεμαι αν η εκδοση με τα 8γιγα ραμ εχει πράγματι διαφορα στην ταχυτητα και ειναι ποιο βαλιου φορ μανει μιας και θα τα σκασουμε που θα τα σκασουμε απο την μικρη εκδοση με τα 6γιγα... Το ψαξα λιγο στο google και στο youtube και το μονο που βρηκα ειναι ενα συγκριτικο των δυο εκδοσεων οπου στο benchmark εβγαζε συνολικα καλυτερο την μικρη εκδοση.... Εχει καποιος εικονα γενικα??? Kαμια διαφορα δεν θα δεις με την πιο μεγάλη ram. Ούτε στην καθημερινότητα ούτε στα games. Η μονη διαφορα που θα δεις θα είναι στην τσέπη σου γιατί θα σου λείπουν πιο πολλά λεφτά για την 8gb από ότι για την έκδοση 6gb. Tο μονο που πρέπει να προσεχεις για την ταχύτητα του κινητού είναι τι apps του εγκαθιστάς και πως εχεις στημένο το κινητό σου. Πιο πολύ διαφορα θα δεις με ένα Nova Launcher και την pro version που κανει 1 euro. Παρα με τα 8gb ram της samsung που θα κανουν 50 euro. Edited August 30, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Kαμια διαφορα δεν θα δεις με την πιο μεγάλη ram. Ούτε στην καθημερινότητα ούτε στα games. Η μονη διαφορα που θα δεις θα είναι στην τσέπη σου γιατί θα σου λείπουν πιο πολλά λεφτά για την 8gb από ότι για την έκδοση 6gb. Tο μονο που πρέπει να προσεχεις για την ταχύτητα του κινητού είναι τι apps του εγκαθιστάς και πως εχεις στημένο το κινητό σου. Πιο πολύ διαφορα θα δεις με ένα Nova Launcher και την pro version που κανει 1 euro. Παρα με τα 8gb ram της samsung που θα κανουν 50 euro. Γενικα δεν ειμαι απο αυτους που τα αλλαζουν στον χρονο ... Κι ελεγα με την μεγαλη μνημη ραμ οτι ισως κρατησει περισσοτερα χρονια απο αποψη εφαρμογων κτλπα .... Παντως κι εμενα με παραξενεψε το οτι η εκδοση μετα 6γιγα συνολικα βγηκε καλυτερη στα μεντσμαρκς οσο μπορει να τα εμπιστευτει κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Γενικα δεν ειμαι απο αυτους που τα αλλαζουν στον χρονο ... Κι ελεγα με την μεγαλη μνημη ραμ οτι ισως κρατησει περισσοτερα χρονια απο αποψη εφαρμογων κτλπα .... Παντως κι εμενα με παραξενεψε το οτι η εκδοση μετα 6γιγα συνολικα βγηκε καλυτερη στα μεντσμαρκς οσο μπορει να τα εμπιστευτει κανεις... Tο ίδιο κρατάνε όλα. Δεν θα εχεις πρόβλημα με τις εφαρμογές. Οσες και να ανοιξης το κινητό ξέρει ποιες χρίαζεσαι και ποιες όχι πλεον. Oσο αναφορά το να αντέξει στον χρόνο. Aυτό εξαρτάται από τον κάθε χρηστη και το πως το χειρίζεται. Προπάντων είναι μια ηλεκτρική συσκευή και θέλει προσοχή σε κάποια πράγματα. Πιστεύω 4 χρονια το κρατάς άνετα. Απλά θα αλλάζεις ανά 2 χρονια μπαταρία άμα την προσεχεις. Αλλιώς ανά έναν χρόνο. Kαι με λίγο προσοχή στην oled θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Tο ίδιο κρατάνε όλα. Δεν θα εχεις πρόβλημα με τις εφαρμογές. Οσες και να ανοιξης το κινητό ξέρει ποιες χρίαζεσαι και ποιες όχι πλεον. Oσο αναφορά το να αντέξει στον χρόνο. Aυτό εξαρτάται από τον κάθε χρηστη και το πως το χειρίζεται. Προπάντων είναι μια ηλεκτρική συσκευή και θέλει προσοχή σε κάποια πράγματα. Πιστεύω 4 χρονια το κρατάς άνετα. Απλά θα αλλάζεις ανά 2 χρονια μπαταρία άμα την προσεχεις. Αλλιώς ανά έναν χρόνο. Kαι με λίγο προσοχή στην oled θα είσαι μια χαρά. Κοιτα εχω το νοτε 4 απο νοεμβριο του 2014 λειτουργικο ακομα δεν λαγκαρει κτλπα πριν το καλοκαιρι πηρα ενα νοτε 8 αλλα το αφησα στον ουρανο του αυτοκινητου και το θυμηθηκα 300χλμ μετα..:lol::lol::lol: και οπως καταλαβαινεις τωρα το νοτε 4 που ευτυχως το κρατησα σαν συσκευη αναγκης μου φαινεται πως να το πω μιας αλλης εποχης σαν ας πουμε sony wega τηλεόραση. Οποτε γενικα τα κραταω και ελεγα οτι αν παρω την ποιο ''μεγαλη'' εκδοση θα ειναι λογω μνημης κλπα ακομα στην επικαιροτητα οσο περναει ο καιρος δεν θα ναι συσκευη που στα 1 η 2 χρονια θα θελει πεταμα .... Αλλα αν οπως λες η εμπειρια χρηστη δεν αλλαζει και οτι απλα αυτη την διαφορα των γιγα δεν θα την δεις ποτε παρα μονο κατα -250 στην τσεπη σου τοτε θα κοιταξω την μικρη εκδοση και σε ευχαριστω παρα πολυ ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 bre omorfonie και εδώ επιστρέφεις τηλέφωνα :lol: ... το iPhone δεν σου κάνει, ούτε το Note τώρα, πέταξέ τα όλα και γίνε ινδιάνος :p χαχαχαχαχα :lol: περα απο την πλακα λεει ασχημα το κινητο αλλα ειναι πολλα τα λευτα εγω τα περνω απο το καταστημα που δουλευω και τα επιστρεφω μετα αφου τους αλλαξω τα φωτα... :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 ...εγω τα περνω απο το καταστημα που δουλευω και τα επιστρεφω μετα αφου τους αλλαξω τα φωτα... :lol::lol: Και την πληρώνει αυτός που τα παίρνει μετά!.. Tapatalked using my galaxy S9 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Και την πληρώνει αυτός που τα παίρνει μετά!.. Tapatalked using my galaxy S9Καλά μην πιστεύεις κ εσύ ότι διαβαζεις Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ερώτηση πως ενεργοποιώ την γρήγορη ασύρματη φόρτιση; έχω τον καινούργιο charger αλλά δεν βρίσκω την επιλογή να φορτίζει γρήγορα. Μόνο normal φόρτιση κάνει. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Το βάζεις να φορτίσει μια φορά ασύρματα και μετά σου βγάζει την επιλογή Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts