nikos523 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 589€ το 9 σήμερα 659,00€ το μικρό 10 και 779€ το 10+. Αν συνεχίσει έτσι, σε κανα τρίμηνο θα είναι κανα πενηνηντάρικο η διαφορά :D Οπότε... περιμένω απλάΑυτό ακριβώς. Μην πας στο μικρό 10 όμως. Το plus είναι το πραγματικό note 10, έχει το ίδιο μέγεθος με το 9, αναβαθμισμένο παντού, ενώ το απλό μοντέλο είναι ένα note 10 lite και δεν είναι παντού καλύτερο από το 9. Η ονομασία 10 και 10+ έγινε απλά για να μην αισθάνονται ότι παίρνουν κατώτερη συσκευή όσοι διαλέξουν το μικρό (γιατί είναι κατώτερη σαν συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Την τιμή του note 8 την είδες? Προφανώς με αυτό το σκεπτικό είναι πιο ολοκληρωμένο από το Note 9 (και σε λίγο και από το nota 10+)......... μου φαινεται οτι δεν βλεπεις σωστα.....:wacko: δες σημοτικοτητα και εξελιξη τιμης...και θα καταλαβεις... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 (edited) Αυτό ακριβώς. Μην πας στο μικρό 10 όμως. Το plus είναι το πραγματικό note 10, έχει το ίδιο μέγεθος με το 9, αναβαθμισμένο παντού, ενώ το απλό μοντέλο είναι ένα note 10 lite και δεν είναι παντού καλύτερο από το 9. Η ονομασία 10 και 10+ έγινε απλά για να μην αισθάνονται ότι παίρνουν κατώτερη συσκευή όσοι διαλέξουν το μικρό (γιατί είναι κατώτερη σαν συσκευή). Εννοείται πως το plus είναι το πραγματικό 10ρι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μου φαινεται οτι δεν βλεπεις σωστα.....:wacko: δες σημοτικοτητα και εξελιξη τιμης...και θα καταλαβεις... Βρε συ, μίλησες για τους λόγους της ανόδου τιμής του note 9 και για τους λόγους που πέφτει το 10ρι και σου εξηγώ πως οι λόγοι είναι άλλοι από αυτούς που νομίζεις. Ασχέτως αν το 9αρι ειναι καλύτερο από το μικρό 10ρι. Η τιμή του Note 8 είναι η καλύτερη απόδειξη. Δεν αναρωτιεστε γιατι πεφτει το 10αρι και ανεβαινει το 9αρι...???:rolleyes: Οι λογοι ειναι προφανεις.... Edited November 18, 2019 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Το κινητό είναι τελικά ένα βελτιωμένο νοτε 8 σε όλους τους τομείς, πολύ μου αρέσει αλλά πολύ γομάρι. Φοβάμαι θα μου πέσει και θα κλαίω μετά. Αν και δεν βλέπω να το κρατάω πολύ γιατί τελευταία ο κόσμος δε πάει καλά νομίζω ή εγώ είμαι τυχερός με τέτοιες προτάσεις ανταλλαγής. Ερώτηση τώρα. Στο δικό μ νοτε 9 το πενάκι μπαίνει (πως να το πω), στιβαρά, γερά σαν να εφαρμόζει τέλεια. Στου κολλητού μου από την άλλη μεριά μπαίνει αέρα και σαν να έχει κενό αριστερά δεξιά (ας πούμε). Παίζει να έχει πρόβλημα; και το δεύτερο μεταχειρισμένο το πήραμε Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Εννοείται πως το plus είναι το πραγματικό 10ρι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρε συ, μίλησες για τους λόγους της ανόδου τιμής του note 9 και για τους λόγους που πέφτει το 10ρι και σου εξηγώ πως οι λόγοι είναι άλλοι από αυτούς που νομίζεις. Ασχέτως αν το 9αρι ειναι καλύτερο από το μικρό 10ρι. Η τιμή του Note 8 είναι η καλύτερη απόδειξη. Αρα το ιδιο λέμε ότι το 9αρι είναι πιο ολοκληρωμενο από το 10αρi, για αυτό το 9αρι κρατάει τιμη. Μην μπέρδευεσε, δεν λεω για το 10+ Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Μα δεν κρατάει τιμή το 9. Έπεσε στα 550 ευρώ στους 7 περίπου μήνες κυκλοφορίας, μισή τιμή δηλαδή από την αρχική. Τώρα βλέπεις τιμές από καταστήματα που το είχαν ακριβότερο και τους έχει μείνει απόθεμα. Και με το 10 αντίστοιχα έτσι θα πάει όπως όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 (edited) Αρα το ιδιο λέμε ότι το 9αρι είναι πιο ολοκληρωμενο από το 10αρi, για αυτό το 9αρι κρατάει τιμη. Μην μπέρδευεσε, δεν λεω για το 10+ Το Note 8 γιατί κρατάει τιμή?? Edited November 19, 2019 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Το Note 8 γιατί κρατάει τιμή?? Για το συγκεκριμενο μετα απο 2 χρονια που δεν Το ζηταει ο κόσμος, είναι ΣΤΟΚ Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Το πουλάνε και μόνο 2 καταστήματα το note 8 οπότε λογικό να έχει τέτοια τιμή. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Αυτά για την μπαταρία τα έχετε ενεργοποιημένα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Το πουλάνε και μόνο 2 καταστήματα το note 8 οπότε λογικό να έχει τέτοια τιμή. Ναι, η λογική είναι η ίδια όμως. Αυτό συμβαίνει με όλες τις συσκευές, χρόνια τώρα. Δεν είναι θέμα δυνατοτήτων των συσκευών αλλά θέμα διαθεσιμότητας. Εκτός κι αν νομίζεις πως τα σκρουτζομάγαζα (και όλα τα μαγαζιά γενικώς) εισάγουν ακόμη Note 9...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Αυτά για την μπαταρία τα έχετε ενεργοποιημένα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικa τα έχω. Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Προσωπικa τα έχω.Προσπαθώ να καταλάβω αν κάνουν διαφορά στην αυτονομία. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Όλα κάνουν την διαφορά εκτός από την βελτιστοποίηση ρυθμίσεων που είναι εντελώς άχρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Η καλύτερη λύση για αυτονομία είναι το package disabler Pro που εξαφανίζει όλη την σαβούρα που καταναλώνει μνήμη και μπαταρία. Οποιαδήποτε εφαρμογή δεν την χρειάζεσαι την εξαφανίζεις. Πρώτη και καλύτερη την κυράbixby.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Η καλύτερη λύση για αυτονομία είναι το package disabler Pro που εξαφανίζει όλη την σαβούρα που καταναλώνει μνήμη και μπαταρία. Οποιαδήποτε εφαρμογή δεν την χρειάζεσαι την εξαφανίζεις. Πρώτη και καλύτερη την κυράbixby....Έχεις δει διαφορά στην αυτονομία; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Έχεις δει διαφορά στην αυτονομία; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλά μη μου πεις να δώσω ποσοστό.... Αλλά από την στιγμή που παγώνει τόσες ζημιογόνες εφαρμογές λογικό είναι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kinder.pksafety Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Γενικά 2 μέρες την έχω την συσκευή ψιλό τραγική η αυτονομία και ψάχνομαι να δω μήπως έχω κάνα drain. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Γενικά 2 μέρες την έχω την συσκευή ψιλό τραγική η αυτονομία και ψάχνομαι να δω μήπως έχω κάνα drain. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤραγική σίγουρα δεν είναι.... Αλλά σε σχέση με ποια συσκευή που είχες συγκρίνεις την αυτονομία; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Τραγική σίγουρα δεν είναι.... Αλλά σε σχέση με ποια συσκευή που είχες συγκρίνεις την αυτονομία; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ προηγούμενη 1+7 που δεν ήταν τέρας αυτονομίας ,αυτά τα νούμερα εμένα για 4000mah μπαταρία μου φαίνονται πολύ χαμηλά πάντως. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Σίγουρα χωράει βελτίωση. Από εκεί και πέρα ισχύουν τα κλασικά όπως σήμα κινητής, πόση ώρα είσαι με δεδομένα και πόση με WiFi, πόσα mail συγχρονίζεις και με ποια συχνότητα, αν έχεις 1 ή 2 sim κλπ. Για αρχή μπες στις εφαρμογές και απενεργοποίησε όσες Δεν δουλεύεις Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Γιωργο μεταχειρισμένη πηρες, την συσκευη? Και αν ναι πόσο καιρο; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Γιωργο μεταχειρισμένη πηρες, την συσκευη? Και αν ναι πόσο καιρο;Ναι φίλε Μεταχειρισμένη την πήρα,λες να την είχε ξεστομίσει ο προηγούμενος;Νομίζω Μαρτίου είναι. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Ναι φίλε Μεταχειρισμένη την πήρα,λες να την είχε ξεστομίσει ο προηγούμενος;Νομίζω Μαρτίου είναι. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω μετάχειρο, την πηρα και η μπαταρία, δεν κράταγε καθολου. Πηγα στη Smartec με την Εγγύηση και πέρασαν καινουργια, πολυ καλυτεροι χρονοι απο πριν, αν και ακομα στρώνει, 6 μερες την Εχω Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Κι εγώ Μάρτιο πήρα τη συσκευή (καινούργια) και προφανώς την σκιζω στη χρήση χωρίς να κάνω babysitting την μπαταρία κλπ. Τα νούμερα μου είναι τα διπλάσια από το παραπάνω ss χωρίς να παγωσω τίποτα, συγχρονισμοι, wifi, data, bt, nfc, τοποθεσίες, όλα πάντα ανοιχτά. Μόνο την AOD έχω στο tap to show γιατί έχω ενεργή την AOD στο ρολόι. Anyway, μην κάνετε το λάθος και αγοράσετε το package disabler από το playstore, γιατί θα χρειαστεί να το αγοράζετε συνέχεια μετά από κάποιες αναβαθμίσεις. Αγορά ΜΟΝΟ από το site του dev αν θέλετε να την αγοράσετε μόνο μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts