akilleas Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μηπως για να μην μπλέξεις με όλα αυτά να ψάξεις μπας και βρεις κανένα Global ? ;) Αν και δεν πιστεύω να είναι δύσκολο απλά δεν ξέρω (ακόμη) τι γίνεται με τα Κινέζικα της Xiaomi. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με ρουτ ξεκλειδώματα και customιες. Global δεν υπάρχει φίλε μου. Μόνο μεταχειρισμένο και πάλι δεν βρίσκω κάτι.. Πάντως εάν κάποιος από εδώ μέσα το έχει βαρεθεί και θέλει να το δώσει, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Εμενα ο φιλος θελει να το παρει τελικα μου λεει καλυτερα που το ξεσφραγισες του εβαλες θηκη και τζαμι αναβαθμισεις κλπ. Το θεμα ειναι πως τωρα εγω το σκεφτομαι να το δωσω γιατι απλα ηθελα καλυτερη καμερα αλλα να βαλω αλλα τοσα λεφτα για καλυτερη καμερα πολλα τα βρισκω. Μου δινει 250 ασχετα ποσο το πηρα μονος του μου ειπε οτι εγω πρεπει να δωσω 250 για το Κινεζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 υπαρχει ακομα διαθεσιμο στη wind στα 150 ή εξαντληθηκε η προσφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 υπαρχει ακομα διαθεσιμο στη wind στα 150 ή εξαντληθηκε η προσφορα; Σύντομα διαθέσιμο γράφει, αλλά δύσκολο να το βάλουν ξανά. Πρέπει να τελειώσανε τα κινητά αυτά στη χώρα μας. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ε πως θα μαζεψουν κλικ αν γραψουν τελος τα διφραγκα; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Κλείδωμα ξεκλείδωμα είναι απλά και εύκολα. οταν η συσκευή είναι κινέζικη με ξεκλείδωτο bootloader πρέπει να κάνουμε τα εξής - περνάμε δικό μας mi account - αν συσκευή έχει global ρομ, περνάμε την κινέζικη rom - κλειδώνουμε bootloader - κάνουμε αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader - όταν ξεκλειδώσει, περνάμε όποια rom θέλουμε - Δεν κλειδώνουμε bootloader με άλλη rom πλην της κινέζικης γιατί το κινητό θα μπρικάρει - την διαδικασία κλειδώματος ξεκλειδώματος με δικό μας mi account την κάνουμε για να μπορούμε να ξεμπρικάρουμε το κινητό αν κάτι πάει στραβά, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξουμε. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο νετ για την διαδικασία. Είναι εύκολη και απλή. Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Σύντομα διαθέσιμο γράφει, αλλά δύσκολο να το βάλουν ξανά. Όχι δύσκολο... αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά στη Wind, έτσι γράφει η Wind για όλες τις συσκευές της που εξαντλούνται για να μπαίνεις συνέχεια στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Κλείδωμα ξεκλείδωμα είναι απλά και εύκολα. οταν η συσκευή είναι κινέζικη με ξεκλείδωτο bootloader πρέπει να κάνουμε τα εξής - περνάμε δικό μας mi account - αν συσκευή έχει global ρομ, περνάμε την κινέζικη rom - κλειδώνουμε bootloader - κάνουμε αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader - όταν ξεκλειδώσει, περνάμε όποια rom θέλουμε - Δεν κλειδώνουμε bootloader με άλλη rom πλην της κινέζικης γιατί το κινητό θα μπρικάρει - την διαδικασία κλειδώματος ξεκλειδώματος με δικό μας mi account την κάνουμε για να μπορούμε να ξεμπρικάρουμε το κινητό αν κάτι πάει στραβά, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξουμε. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο νετ για την διαδικασία. Είναι εύκολη και απλή. Βάζοντας κινεζική ΡΟΜ με δικό μας ΜΙ λογαριασμό, δεν κλειδώνει αυτόματα ο bootloader; Εαν μπορείς μοιράζεσαι και ένα οδηγό για να δούμε ή διαβάσουμε;;; Σε ευχαριστώ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Σύντομα διαθέσιμο γράφει, αλλά δύσκολο να το βάλουν ξανά. Πρέπει να τελειώσανε τα κινητά αυτά στη χώρα μας. Άρα μόνο στη μαύρη αγορά με καπέλο από κανέναν μαυραγοριτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) Βάζοντας κινεζική ΡΟΜ με δικό μας ΜΙ λογαριασμό, δεν κλειδώνει αυτόματα ο bootloader; Εαν μπορείς μοιράζεσαι και ένα οδηγό για να δούμε ή διαβάσουμε;;; Σε ευχαριστώ. όχι ο bootloader δεν κλειδώνει αυτόματα. https://c.mi.com/thread-1785641-1-0.html https://c.mi.com/thread-1712713-1-0.html https://c.mi.com/thread-1635834-1-0.html Edited April 29, 2020 by ironbum2 Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Άρα μόνο στη μαύρη αγορά με καπέλο από κανέναν μαυραγοριτη; Ουτε εκει θα το βρεις αν ηταν θα ειχαμε δει αγγελιες. Εγω λογικα θα εχω ενα κομματι τις επομενες μερες οχι το δικο μου αυτο το ξεσφραγισα. Καποιος καποια το ειχε παρει με αντικαταβολη και δεν παρελαβε και μου το στελνουν αλλα θα παει σε φιλο μου που ηθελε το δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ναι αλλά τους δικούς του κωδικούς που τους βρίσκουμε; Και ποιους κωδικούς εννοείς; MI λογαριασμό δεν χρειάζεται για ξεκλείδωμα;;; Επίσης, εάν το στείλει με κινεζική ΡΟΜ κλειδωμένο, δεν θα μπορέσω εγώ να το ξεκλειδώσω και μετά να βάλω ότι θέλω;;; Οι κωδικοί είναι αυτοί που έχεις η θα δημιουργισεις ναι οι mi είναι. Πρέπει να το πάρεις κλειδωμένο με κινεζική rom , εσύ μετά θα το ξεκλειδώσεις και θα του βάλεις ότι θες. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν κάνεις μαλ.κια ναι μπορεί να κλειδώσει. Το πρόβλημα με αυτό το κινητό είναι το arb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Εχει σχεση αν ειναι καινουριος η παλιος λογαριασμος; Γιατι το λεω, προσπαθησε φιλος να ξεκλειδωσει το M9T Pro με τον δικο του σχετικα νεο λογαριαμο και δεν τον αφηνε βαλαμε τον δικο μου και το ξεκλειδωσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Προσωπικά εγώ για να ενεργοποιήσω ένα xiaomi πρέπει να βάλω την κάρτα sim μου μέσα. Κάποιο ρόλο πρέπει να παίζει ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως ρε παιδιά για όποιον θέλει να πάρει αυτό το τηλέφωνο κακά τα ψέματα είναι παλιό. Και έχει 0 υποστήριξη από developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Προσωπικά εγώ για να ενεργοποιήσω ένα xiaomi πρέπει να βάλω την κάρτα sim μου μέσα. Κάποιο ρόλο πρέπει να παίζει ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως ρε παιδιά για όποιον θέλει να πάρει αυτό το τηλέφωνο κακά τα ψέματα είναι παλιό. Και έχει 0 υποστήριξη από developers. Οκ Android 10 πηραμε τι αλλο θελουμε εχουμε εναλλακτικες λυσεις για μεγαλη οθονη; Η μαλλον για να το θεσω ποιο σωστα, εχουμε εναλλακτικες σε φαρδια οθονη γιατι αν ειναι σαν σοκοφρετα να το βρασω. Εγω εχω μαθει το κινητο μονο οταν μιλαω να το εχω ορθιο, οταν τραβαω και βλεπω βιντεο+φωτο η σερφαρω το εχω στο πλαϊ. Σοβαρα αυτοι που τραβανε βιντεο με το κινητο ορθιο και την τηλεοραση σπιτι τους ορθια την εχουν; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ναι έχει και καλα το κινητό αλλά παλιό επεξεργαστή αργό αποθηκευτικό, για το μόνο λόγο που θα άξιζε είναι μόνο το μέγεθος αλλά σχεδόν όλα πέρασαν τώρα τις 6.5 ιντσες με καθόλου bezels Και υπάρχουν πολύ καλές εναλλακτικές εκεί έξω όχι μόνο εννοείτε Xiaomi. Εντάξει εγώ ήδη το έχω, αν δεν το είχα δε θα το έπαιρνα, αν έβγαινε το 4 ναι αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ναι έχει και καλα το κινητό αλλά παλιό επεξεργαστή αργό αποθηκευτικό, για το μόνο λόγο που θα άξιζε είναι μόνο το μέγεθος αλλά σχεδόν όλα πέρασαν τώρα τις 6.5 ιντσες με καθόλου bezels Και υπάρχουν πολύ καλές εναλλακτικές εκεί έξω όχι μόνο εννοείτε Xiaomi. Εντάξει εγώ ήδη το έχω, αν δεν το είχα δε θα το έπαιρνα, αν έβγαινε το 4 ναι αμέσως. Ποιο ειναι εκει εξω στην τιμη του 3 με οθονη φαρδια οσο του 3? Πρεπει να παμε σε 7.2 οθονη σε μια αναλογια που δεν την γουσταρουμε με τιποτα. Μην ξεχνας και το 3 το κραξαμε γιατι δεν ειχε την αναλογια του 2 επειδη τους εφαγε η μοδα με τις νεες αναλογιες. Εγω παραδειγμα ενω γουσταρα πολυ το ενα και το δυο δεν τα ειχα παρει λογω 800αρας μπαντας γιατι δεδομενα εχω Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Δεν υπάρχουν εναλλακτικές παιδιά. 800 φορές τα έχουμε γράψει εδώ. Τα 6.7" με 20 και 21:9 δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το 18:9 του mi max 3. Οι μόνες εναλλακτικές είναι το Huawei Mate 20X που είναι λίγο πιο στενό αλλά και πάλι φαρδύτερο απ' ο,τι κυκλοφορεί εκεί έξω τώρα και το Honor 8X Max που είναι παρόμοιο κι αυτό αλλά μόνο απο εξωτερικό υπάρχει. Όσοι το έχετε χαρείτε το όσο κρατήσει καθώς ψόφησε αυτή η κατηγορία. Δεν ξαναβγαίνει άλλο τέτοιο. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 (edited) Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε στην μετά Max3 εποχή με τις σοκοφρετες που πλέον πλασάρουν... Μια λύση είναι τα αναδιπλουμενα αλλά εκεί οι τιμές είναι απαγορευτικες Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ Απόλυτα...Όπως και ένα galaxy Note 4 ενός φίλου έτσι και το max3 είναι πλέον οι τελευταίοι των Μοϊκανών με χορταστικές οθόνες.Οτι και να βγει τώρα είναι σοκοφρέτες ,δεν βολεύουν καθόλου και δίνουν την αίσθηση μικρής οθόνης παρά τις ονομαστικές ιντσες 6.7 κτλ....ποιο εύκολα διάβαζα στο παλιό galaxy À5 του αδερφού μου στις 5.2 ιντσες (16/9) παρά στο xiaomi note 7 που είχα για λίγο στις 6.3 τηλεκοντρόλ στυλ.... Σήμερα λέω να κάνω την Αναβάθμιση σε 10.Η ηχογράφηση παραμένει,το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό δεν δουλεύει αν κατάλαβα καλά...Αν είναι να θυσιάσω μόνο το ξυπνητήρι θα δω ορατές αλλαγές από την 9; Edited April 30, 2020 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Καλημέρα και επειδή λέμε πολλά ένα παράδειγμα κινητού θα φέρω Πήγα στην wind να πληρώσω το τηλ μου και έπαιξα λίγο με τα κινητά εκεί παρα πολύ καλή εντύπωση μου έκαναν 2 το α50 και το α70 και αυτά είναι περσινά το α71 βγήκε τώρα με 6.7 amoled στο χέρι μινιατούρα,άνετο ενώ έχει σχεδόν ίδιο μέγεθος οθόνης με το δικό μας.και τα δύο κινητά αεροπλάνα φυσούσαν και ήταν και του 19 .επειδή η γαμμενη xiaomi δεν μας δείνει το 4 αυτό δε πάει να πει πως θα πρέπει να κάτσουμε χρόνια με το ίδιο τηλ.υπαρχουν φοβερά τηλ. Εκεί έξω με 300ε και κάτω και θα βγούνε και άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 https://m.gsmarena.com/energizer_ultimate_u710s-10059.php Κοιταχτε λιγο αυτη την περιπτωση. Ειναι μια αξια αντικατασταση των max 2 και max 3. Σαν εταιρια εχει αξιοπρεπες ονομα. Και μπαταρια 6000 mAh!!! Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Πολύ ωραίο αλλά ποτέ μα ποτέ κινητό με mediateck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Πολύ ωραίο αλλά ποτέ μα ποτέ κινητό με mediateck Για ποιο λόγο; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Έχουν 0 υποστήριξη και αν πας να κάνεις κάποια αλλαγή λογισμικού κτλπ πάει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Έχουν 0 υποστήριξη και αν πας να κάνεις κάποια αλλαγή λογισμικού κτλπ πάει το κινητό. Ok.ευχαριστω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts