Jump to content

Xiaomi Mi Max 3

ioannina20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το συζητάω ότι προτιμώ το Mi Max 3... αλλά σε όλα τα άλλα μάλλον υποβάθμιση έκανες...

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας παρακαλω, οχι παλι τα ιδια βρε παιδια, ας μην ανοιξουμε παλι τετοια συζητηση. Plssssssssss ;) Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Εν τω μεταξύ αυτοί που έχουν θέμα με το σήμα λόγω B20 , ομολογούν ότι έχουν WIND .... Κατά τα άλλα τους φταίει το max 2...

Το πρόβλημα παιδάκια δεν είναι στην συσκευή , είναι στην εταιρεία που έχει δίκτυο Ζιμπάμπουε. Εδώ αντιμετωπίζουμε θέματα στην Ελλάδα κι εμείς που έχουμε την καλύτερη εταιρεία σε σήμα 4G την cosmote.

Επειδή όπως ξαναεγραψα έχω και τις δύο συσκευές ,το 2 και το 3 με δύο κάρτες και με cosmote , η έλλειψη B20 στο max 2 ελάχιστα επηρεάζει ,άρα δεν είναι λόγος να θεωρηθεί κάποιο ιδιαίτερο προσόν ή μειονεκτήμα.

(Σημειωτέον κινούμαι πολύ στην επαρχία μιας και αναφέρεται αυτό συνέχεια και σε πολλές περιπτώσεις έχω καλύτερο σήμα στην επαρχία από Αθήνα με το max 2 .Πριν δύο εβδομάδες έκανα μέτρηση ταχύτητας σε απομακρυσμένο χωριό νησιού και μου έδωσε 110 mbps με 4G στο max 2. Στο σημείο αυτό η wind δεν θα είχε σήμα ούτε για τηλεφώνημα , αλλά σε κάτι άτομα εδώ θα τους έφταιγε το <<απαρχαιωμένο>> MAX 2. )

Edited by mount

Εν τω μεταξύ αυτοί που έχουν θέμα με το σήμα λόγω B20 , ομολογούν ότι έχουν WIND .... Κατά τα άλλα τους φταίει το max 2...

Το πρόβλημα παιδάκια δεν είναι στην συσκευή , είναι στην εταιρεία που έχει δίκτυο Ζιμπάμπουε. Εδώ αντιμετωπίζουμε θέματα στην Ελλάδα κι εμείς που έχουμε την καλύτερη εταιρεία σε σήμα 4G την cosmote.

Επειδή όπως ξαναεγραψα έχω και τις δύο συσκευές ,το 2 και το 3 με δύο κάρτες και με cosmote , η έλλειψη B20 στο max 2 ελάχιστα επηρεάζει ,άρα δεν είναι λόγος να θεωρηθεί κάποιο ιδιαίτερο προσόν.

Ζιμπαμπουε ειναι το σημα της Cosmote γιατι σε οσα σημεια εχω βρεθει που εχω και με τα δυο δικτυα 4G της Cosmote πολλες φορες ειναι ψευτικο γραφει 4G αλλα παει τα ζωα μου αργα.

Με μετρησεις εχει αποδειχτει πως η μπαντα B20 ειναι καλυτερη απο τις αλλες στο 4G για αυτο εκτος απο την Wind πλεον και η Vodafone κανει εκπομπη στην B20 σε αρκετα σημεια της Ελλαδος.

Ελεος με το MAX 2 και δεν ειμαστε παιδακια! :mad:

Σε λιγο θα μας πεις να φυγουμε ολοι απο Wind-Vodafone να παμε στην Cosmote για να εχουμε σημα με το ξεπερασμενο MAX 2 :lol:

Εγω Cosmote εχω για ομιλια την Wind την εχω επειδη μου κανει δωρο 5GB τον μηνα, μηπως να τους πω οχι δεν θελω το δωρο σας και να πεταξω το MAX 3 για να παω στην σαβουρα το MAX 2 επειδη εσυ πας να μας τρελανεις;

Edited by LLLEFTERIS

Πραγματικα εχει καταντησει ανεκδοτο .... μπαινω στην συζητηση ΜΑΧ 3 και ολη την ωρα σκονταφτω στην λεξη ΜΑΧ 2 ...

Με το συμπαθειο μας τα χετε πρηξει ...

Η συζητηση ανοιξε για το ΜΑΧ3 και ολη την ωρα βλεπω συγκρισεις με το 2 .....

θα το δεχομουν αν διαβαζα συγκρισεις με οοολα τα αλλα μοντελα κινητων ...αλλα εχω βαρεθει να διαβαζω για το ΜΑΧ2 ...

Ενταξει δεν τρεχει και τιποτα , για κινητα μιλαμε και οχι για κατι αμαν σοβαρο ...αλλα φτανει το τρολλλλλλλ

Και να σας πω και κατι ... ΜΑΧ3 γιατι εχει την Β20 ...κι ας μην πιανει πουθενα 4G ... αρκει που την εχει ...

(και εχει και πολλες αλλες μπαντες που λειπουν απο ''κινηταρες'')

ναι ρε παιδια εχει δικιο ο από πάνω εχω παρει το κινητο απο χθες γυρναω σελιδες πιο πισω και βλεπω σύγκριση κτλ με το μαξ2, εχει αλλο θεμα για το μαξ2 να τα πείτε εκει και αν δε σας εκατσε καλα η μεταβαση απο το μαξ2 στο μαξ3 πουλήστε τα και γυρίστε στο μαξ2.

Ζιμπαμπουε ειναι το σημα της Cosmote γιατι σε οσα σημεια εχω βρεθει που εχω και με τα δυο δικτυα 4G της Cosmote πολλες φορες ειναι ψευτικο γραφει 4G αλλα παει τα ζωα μου αργα.

Με μετρησεις εχει αποδειχτει πως η μπαντα B20 ειναι καλυτερη απο τις αλλες στο 4G για αυτο εκτος απο την Wind πλεον και η Vodafone κανει εκπομπη στην B20 σε αρκετα σημεια της Ελλαδος.

Ελεος με το MAX 2 και δεν ειμαστε παιδακια! :mad:

Σε λιγο θα μας πεις να φυγουμε ολοι απο Wind-Vodafone να παμε στην Cosmote για να εχουμε σημα με το ξεπερασμενο MAX 2 :lol:

Εγω Cosmote εχω για ομιλια την Wind την εχω επειδη μου κανει δωρο 5GB τον μηνα, μηπως να τους πω οχι δεν θελω το δωρο σας και να πεταξω το MAX 3 για να παω στην σαβουρα το MAX 2 επειδη εσυ πας να μας τρελανεις;

Ε τώρα θες να τα ακούσεις και εσύ :lol: Γνωριζόμαστε (sort of) και από το διπλανό φόρουμ και έχουμε χαβαλέ, ο τύπος παραπάνω το έχει κάψει με το max 2 vs 3, αλλά τώρα το παράκανες λιγάκι. Σαβούρα το max 2 για ένα flaw (την Β20 - πίστεψέ με είναι το πιο σοβαρό flaw που έχει - ό,τι άλλο, είναι τελείως minor - πλην του πιο αδύναμου επεξεργαστή το οποίο είναι φυσικό)? Είσαι το λιγότερο υπερβολικός. Το λιγότερο.

Btw, δεν έχω wind (βοντα έχω), του έχω χιλιογράψει για το θέμα Β20 και επιμένει να ψάχνει να βρει να πει την εξυπνάδα του. Μην του δίνεις πάτημα να πει περισσότερες, και ταυτόχρονα προσβάλλεις μαζικά τους χρήστες του Max 2. PLease.

Edited by tommybertsen

Τελικά, είχατε δεν είχατε πάλι "vs" το κάνατε ...... :ninja:

Ε τώρα θες να τα ακούσεις και εσύ :lol: Γνωριζόμαστε (sort of) και από το διπλανό φόρουμ και έχουμε χαβαλέ, ο τύπος παραπάνω το έχει κάψει με το max 2 vs 3, αλλά τώρα το παράκανες λιγάκι. Σαβούρα το max 2 για ένα flaw (την Β20 - πίστεψέ με είναι το πιο σοβαρό flaw που έχει - ό,τι άλλο, είναι τελείως minor - πλην του πιο αδύναμου επεξεργαστή το οποίο είναι φυσικό)? Είσαι το λιγότερο υπερβολικός. Το λιγότερο.

Btw, δεν έχω wind (βοντα έχω), του έχω χιλιογράψει για το θέμα Β20 και επιμένει να ψάχνει να βρει να πει την εξυπνάδα του. Μην του δίνεις πάτημα να πει περισσότερες, και ταυτόχρονα προσβάλλεις μαζικά τους χρήστες του Max 2. PLease.

Ε δεν αντεξα καταντησε ποιο γραφικος ακομα και απο την Apple που ειχε πει οτι το κρατατε λαθος. :lol:

Να αναφέρω κι εγώ ότι θήκη και τζαμάκι Nillkin είχαν παραδοθεί στις 14 μέρες, ενώ η συσκευή παραδόθηκε σήμερα, μετά από 23 βασανιστικές μέρες αναμονής. Όλα από Banggood, στα 240 ευρώ. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.

Υ.Γ.: Ο ακούραστος εργάτης Moto G (2013) μπορεί πλέον να βγει στη σύνταξη... :cry:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Καλημερες. Τι άποψη έχετε για την φορτηση της μπαταρίας. Το φορτίζω κάθε 2 μέρες. Αφού έχει φτάσει γύρο στο 30%.ειναι καλά η να το αφήνω να ξεζουμισει κιαλλο;

Καλημέρα στην παρέα, αν το πάρω από skoutz-ομάγαζο, πρέπει οπωσδήποτε να είναι global version? To να είναι EU δεν αρκεί?

Καλημέρα στην παρέα, αν το πάρω από skoutz-ομάγαζο, πρέπει οπωσδήποτε να είναι global version? To να είναι EU δεν αρκεί?
Global version με κόκκινο αυτοκόλλητο στα πλάγια για να αποφύγεις τα αγγλοκινέζικα αν θες να έχεις ελληνικά κατά κύριο λόγο…

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Σε καμμία μου συσκευή ΔΕΝ έχω ελληνικό menou. Θεωρώ ηλίθιες τις μεταφράσεις... και όταν ψάχνω κάτι στο youtube.... άντε μετά να το βρεις στο ελληνικό μενού. Οπότε αγγλικά και πάλι αγγλικά...

Παρόλα αυτά, να επιμείνω σε global version ?

Ερωτηση : Gcam σε Miui Global Dev Rom, μπορουμε να βαλουμε? Αν ναι, ποιο apk, τι προυποθεσεις, κλπ Για πειτε οποιος ξερει .....:worry:

Αυτό αν το παρουμε απο τις γνωστες ελληνικες αλυσιδες τι "πλεονέκτημα" έχουμε σε σχεση με Σκρουτζομαγαζα; Το face unlock και τα themes π.χ. θα λειτουργουν ή θα πρέπει παλι να βάλουμε region Ινδία και καμια υπεύθυνη δήλωση οτι τρωμε κοτόπουλο με κάρυ ξερω γω;

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερωτηση : Gcam σε Miui Global Dev Rom, μπορουμε να βαλουμε? Αν ναι, ποιο apk, τι προυποθεσεις, κλπ Για πειτε οποιος ξερει .....:worry:

Οχι θελει root κλπ

Παλι δεν πηραμε Update σημερα Παρασκευη μηπως αλλαξαν ημερα και θα παιρνουμε πλεον Δευτερα;

Παλι δεν πηραμε Update σημερα Παρασκευη μηπως αλλαξαν ημερα και θα παιρνουμε πλεον Δευτερα;
Στον updater σαν OTA δεν βγάζει ακόμα τίποτα, εάν μπεις εδώ http://en.miui.com/thread-4801297-1-1.html έχουν μπει τα link για κατέβασμα

Το κατέβασα πήγα να το κανω εγκατάσταση και μου λέει πως δεν είμαι beta tester:confused:

Πήγα να βάλω και τον mi λογαριασμό μου και μου λέει ότι δεν μπορεί να στείλει sms επιβεβαίωσης.

Αυτό αν το παρουμε απο τις γνωστες ελληνικες αλυσιδες τι "πλεονέκτημα" έχουμε σε σχεση με Σκρουτζομαγαζα; Το face unlock και τα themes π.χ. θα λειτουργουν ή θα πρέπει παλι να βάλουμε region Ινδία και καμια υπεύθυνη δήλωση οτι τρωμε κοτόπουλο με κάρυ ξερω γω;

Eγγυηση 2 χρονων απο επισημη αντιπροσωπεια σε σχεση με τα Σκρουτζομαγαζα που δινουν 1 χρονο. Στα υπολοιπα που αναφερεις θελει αλλαγη region προς το παρον ανεξαρτητα απο που το αγορασες.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Eγγυηση 2 χρονων απο επισημη αντιπροσωπεια σε σχεση με τα Σκρουτζομαγαζα που δινουν 1 χρονο. Στα υπολοιπα που αναφερεις θελει αλλαγη region προς το παρον ανεξαρτητα απο που το αγορασες.
Μαλιστα. Αρα αφου δεν αλλαζει και κατι σημαντικο, πιστεύετε αξίζει να δώσεις 110€ παραπάνω σε γνωστη αλυσιδα μονο και μονο για επίσημη εγγύηση; Πολλα μου φαίνονται νομιζω. Παραγγέλνεις απο Σκρουτζομαγαζο στα 250 ενα με κόκκινο αυτοκόλλητο global edition και κανεις το σταυρό σου μην παθει κατι.. :-P

Μαλιστα. Αρα αφου δεν αλλαζει και κατι σημαντικο, πιστεύετε αξίζει να δώσεις 110€ παραπάνω σε γνωστη αλυσιδα μονο και μονο για επίσημη εγγύηση; Πολλα μου φαίνονται νομιζω. Παραγγέλνεις απο Σκρουτζομαγαζο στα 250 ενα με κόκκινο αυτοκόλλητο global edition και κανεις το σταυρό σου μην παθει κατι.. :-P

Τι να σου πω... Εξαρταται. Αλλος θα σου πει οτι για τα 2 χρονια επισημης καλυψης θα τα εδινε. Αλλος θα σου πει πως οχι. Εγω πχ παλι προτιμω να το παρω απο Κινα γυρω στο 200ρι κτλ.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Global version φίλε με το κόκκινο αυτοκόλλητο στα πλάγια... global edition είναι άλλη έκδοση νομίζω και όχι με ελληνικά οι οποίες παίζανε στην αρχή όταν είχε πρωτοβγεί η συσκευή…

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Εγώ που πήρα το 6/128 με αγγλικά από το honorbuy στα 255€ τον Σεπτέμβριο και αφού το ξεκλείδωσα επίσημα έβαλα μέσα xiaomi eu (κατά την γνώμη μου καλύτερη από την Global) βγήκα χαμένος; όλα μια ιδεα είναι νομίζω