Jump to content

Xiaomi Mi Max 3

ioannina20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρέχουν 2 προσφορές Gearbest/Banggood. Μιλάνε για "Unlocked for Worldwide use" και "Global Version".

Στο banggood όμως στην ερώτηση

Q :please can u attach a photo of the box with the GLOBAL VERSION sticker ???? it is vey important because new XIAOMI rules!!! Thanks a lot

A :It is not in stoc

Απαντάνε ότι δεν υπάρχει σε στοκ (20/9 ενώ στην παραγγελία λέει In stock η global version)

Στο Gearbest στην ερωτηση

Q Concerning EXTERNAL STORAGE, if you look at http://www.mi.com/en/max3/specs/ under Global Bands, it states that the dual SIM tray will accept either two nano-SIM cards OR one nano-SIM card + one microSD card up to 256GB

By Hector Sep-19/2018 16:42:46

Α Hello Hector,

For your issue, please kindly note

Sorry,it can not.

External Memory: Not Supported

Ενώ η xiaomi μιλάει για " Supports Nano-SIM + Nano-SIM or Nano-SIM + microSD card"

Ασχετοσύνη του υπαλληλου?

Εδώ δεν έχει βγει ακόμα η globar rom gia Xiaomi Mi Max 3

http://en.miui.com/download.html

Τελικά υπάρχει global version με global rom? Αγοράζουμε άφοβα ή περιμένουμε?

Εγώ θα μείνω στην ανακοίνωση της xiaomi που λέει :Βεβαιωθείτε για την ROM που έχει η συσκευή σας, και αν αυτή είναι CHINA ή Global ROM. Ελέγξτε την εκτύπωση στο κουτί συσκευασίας. Εάν η εκτύπωση είναι στα κινεζικά, τότε η συσκευή σας είναι για την κινεζική αγορά με China MIUI ROM. Θα είναι πολύ επικίνδυνο να κάνετε Flash μία Global ROM.

Δηλαδή όσα κουτιά έχουν κινεζική εκτύπωση είναι Chinese version. Τώρα αν κάποιες συσκευές απ τα κουτιά αυτά έχουν global rom δεν γνωρίζω αν είναι κάποιο φλας που έγινε από τον έμπορο ή όχι. Θα δείξει πιστεύω με την έκδοση 9.6.8.0 global stable που αναμένεται σε λίγες μέρες.

Ας μας πει κάποιος που έχει συσκευή global και το κουτί του ήταν με κινέζικα αν πήρε καμία αναβάθμιση. Και ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά, γιατί βλέπω να έχουμε τρεχάματα.

Εγώ τουλάχιστον πήρα εν γνώση μου China version με 6gb ram με την ελπίδα ότι όταν θα βγει η ανάλογη global επίσημα θα την φλασαρω και θα αφήσω ξεκλείδωτο τον bootloader.είναι ήδη γνωστό ότι αν τον κλειδώσω ξανά μετά το φλασαρισμα θα χάσω το τηλέφωνο.

Μου ήρθε με 9.6.11.0 και τώρα έχω 9.6.12.0 περασμενει με ΟΤΑ.

Edited by PALALOS

Αγόρασα το "τέρας" από το gearbest στα 220 ευρώ για την γυναίκα μου.λεει ότι είναι η global έκδοση.αναμενουμε να παραλάβουμε σε καμία 20αρια μέρες.θα επανέλθω με εντυπώσεις σύντομα....
V10 for Vendetta

Βλεπω μετα το, τα Κινεζικα θα παιρνουν μονο Κινεζικες και τα Global μονο Global να εχουμε πολλες σελιδες για μπρικαρισμενα. :lol:

Υπομονη παιδια στην λαϊκη δεν πας πρωϊ πρωϊ ειναι ολα πανακριβα ετσι δεν τρεχεις να αγορασεις κινητο με το που βγει. ;)

Μου κάνει εντύπωση που λένε global , αλλα στις φωτογραφίες που στέλνουν αυτοί που το αγόρασαν δεν έχει γραμμένο με κόκκινα γράμματα ότι είναι ( άρα μούφα ? )

Το θέμα είναι ότι όταν το xiaomi mi a2 το έφερε επίσημη τιμή 329 ευρώ , τότε το max 3 θα πάει για 400+.

Συγγνώμη αλλά σε αυτή την κατηγορία τιμής κοιτάς αλλού. Όλο αυτό το μπέρδεμα θα γυρίσει μπούμερανγκ στην Xiaomi

Μου κάνει εντύπωση που λένε global , αλλα στις φωτογραφίες που στέλνουν αυτοί που το αγόρασαν δεν έχει γραμμένο με κόκκινα γράμματα ότι είναι ( άρα μούφα ? )

Το θέμα είναι ότι όταν το xiaomi mi a2 το έφερε επίσημη τιμή 329 ευρώ , τότε το max 3 θα πάει για 400+.

Συγγνώμη αλλά σε αυτή την κατηγορία τιμής κοιτάς αλλού. Όλο αυτό το μπέρδεμα θα γυρίσει μπούμερανγκ στην Xiaomi

Καλα δεν ειναι αναγκη να αγορασεις εισαγωγη της infoquest

Μονο η πεθερα μου παει στον Κωτσοβολο και αγοραζει κινητο τα διπλασια λεφτα απο οσο μπορω να της το βρω εγω σφραγισμενο. :lol:

Απο οσο ξερω δεν εχει βγει ακομα σε Global αρα ολα ειναι μουφα, οποτε υπομονη να βγει Global με Ελληνικο φορτιστη με το αυτοκολλητο και Αγγλικα πανω στο κουτι οχι Κινεζικα.

Βρε παλικαρια καντε λιγο υπομονη κινητο αγοραζετε δεν αγοραζετε ουτε γαλα για τα παιδια σας ουτε νεφρο για μεταμοσχευση.;)

1st world problems!:p

Καλά εννοείται ότι θα περιμένω. Απλά νομίζω ότι έχει περάσει η ιδέα ότι το global rom ειναι και global version κινητό.

Οπότε προσοχή!

Απο οσο ξερω δεν εχει βγει ακομα σε Global αρα ολα ειναι μουφα, οποτε υπομονη να βγει Global με Ελληνικο φορτιστη με το αυτοκολλητο και Αγγλικα πανω στο κουτι οχι Κινεζικα.
Έχει βγει ήδη η global, εάν διαβάσεις παλιότερα μηνύματα, κάποια άτομα έχουν παραλάβει από το Honorbuy την επίσημη global έκδοση του κινητού με Ευρωπαϊκό φορτιστή κλπ... Edited by panospc

Η οποια ομως δεν υπαρχει εδω

http://en.miui.com/download.html

Άρα που καταλήγουμε?

Καταληγουμε στο οτι εγω προσωπικα παρελαβα ενα κινητο κλειστο στη ζελατινα του, με αυτοκολλητο global, φορτιστη ευρωπαικο, 9.6.7.0 stable, και κλειδωμενο bootloader.

γιατί 400+?απ όσο έχω προσέξει οι τιμές infoquest είναι περίπου 80€ πάνω από τιμές Κίνας. το mi max 3 έχει 230€-250€ άρα πάνω κάτω ίδια λεφτά με A2 όταν και άμα έρθει.

Πως προέκυψε κάτι τέτοιο; :wacko:

Τα μαγαζιά στο Σκρουτζ μιλούν για global εκδόσεις σφραγισμένες. Όλα ψέματα λένε;

Επίσης, η λογική δεν υπάρχει στο επίσημο site άρα δεν υπάρχει global επίσημη, με ξεπερνάει.

Έχει ήδη κυκλοφορήσει επίσημα global rom σε κάποιες αγορές της Ασίας. Προφανώς και υπάρχει η global rom και global version του κινητού, δεν είναι κάποιος αστικός μύθος

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Μιλάει το παλικάρι γιατί όντως κάποιοι επιτήδειοι στέλνουν για global εκδόσεις android που είναι fake... Έτσι την πάτησα κι εγώ που το πήρα για global και μου το έστειλαν με την 9.6.4.0 που ήταν "ψεύτικη" χωρίς επίσημα update και με ξεκλείδωτο bootloader που το πιθανότερο είναι αν δεν του περάσω επίσημη Κινεζοαγγλική σύντομα το πιθανότερο είναι να το χάσω το κινητό, να μπρικάρει και να μην μπορώ με τίποτα να το επαναφέρω.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παιδιά υπάρχει Global ]

Φυσικά και υπάρχει ▸ 9.6.7.0 OEDMIFD ▸https://ibb.co/est3AU

Με τα όλα της

και σε συσκευασία με ζελατίνα

και με την αυτοκόλλητη ένδειξη

και όπως είναι κάθε επίσημη global stable ROM της Xiaomi, απροβλημάτιστη.

Εχουμε αναφέρει επανειλημμένα και από που μπορείτε να τη βρείτε εγγυημένα και πόσο κοστίζει.

Τώρα όποιος θέλει να γλύτώσει κάποια euro αγοράζοντας την από Κίνα, δικαίωμα του, αλλά ρισκάρει ιδιαίτερα να φορτωθεί με προβληματική ψευδοROM, αρκετή ταλαιπωρία και πολύ πιθανα στη συνέχεια με μπρικαρισμένη συσκευή.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Εδώ μιλάνε για Beta global ( αλλα και global στο hk )

https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-max-3-miui-global-beta-rom/

"Επίσης, η λογική δεν υπάρχει στο επίσημο site άρα δεν υπάρχει global επίσημη, με ξεπερνάει."

Δηλαδη αν δεν κοιταξω στο επισημο site που θα κοιταξω?

Τεσπα ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του. Εγω περιμενω τα σχολια απο αυτους που θα το αγορασουν για να κινηθω

αναλογα.

ηρθε και το δικο μου μετα απο 40 ημερες...:O:O:O

252 απο lightinthebox...ειχε ξεκελειδωτο bootloader και μια μουφα global χωρις αναβαθμισεις..

περασα την κινεζικη

κλείδωσα την bootlader

εκανα αίτηση για unlock

και περιμένω 720 ωρες να εγκριθεί ωστε να περασω την ελληνική σε κανένα μηνά περίπου.

Μεγαλη προσοχη τη rom φοραει το κινητο και τι εκδοση ειναι..

το κινεζικο αν εχει ξεκλειδωτη bootloader και βαλεις global τοτε μπρικαρει..

επειδη το Unlock το εκανε ο κινεζος και οχι με τα δικο σου λογαριασμο ωστε να το επαναφερεις:X:X:X

Εγώ πιστεύω όλα θα στρώσουν με την έκδοση της global. Θα μπορείς άνετα να φλασαρεις ότι ρομ θες με κόστος να αφήνεις τον bootloader unlocked.

Τες πα. Το έχω από την τρίτη και το έχω φορτίσει μόνο μια φορά. Τωρα έχω 34%. Δεν έχω κανένα θέμα πάρα μόνο το auto brightness. Το οποίο το κατάργησα και το έχω στο manual. Σήμα και WiFi όλα καλά.

Εχει βάλει κανείς tempered glass της nillkin;το περιμένω να έρθει. Αυτό με το μαύρο περίγραμμα.

Παιδιά υπάρχει Global 3532b761b54f0637c6e791bed74b9d75.jpg

Κι όμως η συγκεκριμένη είναι fake φίλε μου, αυτή εδώ είχε και μένα όταν το πήρα με ξεκλείδωτο bootloader ... ψάξου λίγο στο google και θα δεις τι λένε για την συγκεκριμένη rom.

Κι όμως η συγκεκριμένη είναι fake φίλε μου, αυτή εδώ είχε και μένα όταν το πήρα με ξεκλείδωτο bootloader ... ψάξου λίγο στο google και θα δεις τι λένε για την συγκεκριμένη rom.
Η συγκεκριμένη ROM τελικά αποδείχθηκε πως είναι πραγματική official μιας και είναι ανεβασμένη στους servers της xiaomi, μερικοί μάλιστα πήραν και update σε 9.6.6.0. Πέρα από τα προβλήματα κλήσεων που έχουν αρκετοί με την συγκεκριμένη rom, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι είναι περασμένη σε κινέζικες συσκευές με ανεπίσημα ξεκλείδωτο bootloader, οπότε υπάρχει φόβος για brick σε περίπτωση που κλειδώσει αυτόματα ο bootloader σε μελλοντικά updates. Edited by panospc

Έχετε λίγο μπερδέψει τα μπούτια σας με τις εκδόσεις...

Η συγκεκριμένη είναι η κινέζικη που έχει το "CN" η global έχει το "MI" στην ονομασία της.

Η global που έβαζαν οι Κινέζοι στις κινέζικες εκδόσεις είναι τελικά γνήσια, αλλά οι συγκεκριμένες global εκδόσεις έχουν πρόβλημα τα modem, εξού και το πρόβλημα με κακό σήμα καί αποσυνδέσεις.

Και γι'αυτό τον λόγο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα στο site η global, δεν έχουν ακόμα λύσει το πρόβλημα με τα modem.

Εγώ που έχω την global έκδοση, ναι στο κουτί γράφει Global Version και όλα τα γράμματα στο κουτί είναι αγγλικά, και ναι το έχω πάρει από Ελληνικό μαγαζί.

Εχω την 9.6.6.0 έκδοση και κάποιες στιγμές παρατηρώ ότι έχει πεσμένο σήμα το WiFi αλλά όχι κάτι φοβερό. Πιστεύω σε μερικές μέρες να λύσουν το πρόβλημα με τα modem.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Edited by vkostas

Η global που έβαζαν οι Κινέζοι στις κινέζικες εκδόσεις είναι τελικά γνήσια, αλλά οι συγκεκριμένες global εκδόσεις έχουν πρόβλημα τα modem, εξού και το πρόβλημα με κακό σήμα καί αποσυνδέσεις.
Το ότι έχουν πρόβλημα οι global rom με το modem δεν ακόμα 100% σίγουρο. Αυτοί που είχαν κινέζικη συσκευή με την 9.6.4.0 και πήραν OTA σε 9.6.6.0 συνέχισαν να έχουν πρόβλημα με τις κλήσεις ενώ άλλοι που παρέλαβαν την global συσκευή με την 9.6.6.0 δεν έχουν πρόβλημα κλήσεων απ' όσο ξέρω. Οπότε παίζει το ενδεχόμενο οι global rom που κυκλοφορούν να είναι OK και απλώς να φταίει ο τρόπος που έγινε εγκατάσταση στις κινέζικες συσκευές. Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο η Xiaomi να έκανε επίτηδες την global rom ασύμβατη με τις κινέζικες συσκευές. Όπως και να' χει, θα ξέρουμε σίγουρα μόλις κυκλοφορήσει η global σε fastboot έκδοση.

Πάντως φίλος από διπλανό forum έγραψε πως με την 9.6.4.0 αυτή που είχε και εμένα δλδ καθώς και με ξεκλείδωτο bootloader, μπρικάρισε την ώρα που έκανε αναβάθμιση..... Ζητάει βοήθεια αν μπορεί κάποιος να του το διορθώσει.

Πάντως φίλος από διπλανό forum έγραψε πως με την 9.6.4.0 αυτή που είχε και εμένα δλδ καθώς και με ξεκλείδωτο bootloader, μπρικάρισε την ώρα που έκανε αναβάθμιση..... Ζητάει βοήθεια αν μπορεί κάποιος να του το διορθώσει.

Ο τύπος στο διπλανό φόρουμ πήγε να κλειδώσει τον bootloader σε china version κινητο με περασμένη την global rom από πάνω.κοινως έκανε μ@λ@κι@ από μόνος του και δεν κλείδωσε από μόνο του.οποτε να μην λέμε ότι να ναι και να παραθέτουμε τα γεγονότα όπως έχουν.

V10 for Vendetta

Ο τύπος στο διπλανό φόρουμ πήγε να κλειδώσει τον bootloader σε china version κινητο με περασμένη την global rom από πάνω.κοινως έκανε μ@λ@κι@ από μόνος του και δεν κλείδωσε από μόνο του.οποτε να μην λέμε ότι να ναι και να παραθέτουμε τα γεγονότα όπως έχουν.

Σωστός, εγώ δεν κατάλαβα τι έγραψε.