MeddlingMageGR Δημοσιεύτηκε August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 9, 2018 (edited) Επειδή καλοκαίρι χωρίς GB δε γίνεται, αναγράψετε παρακαλώ, αν τα έχετε υπολογίσει, πόσο όγκο δεδομένων χρησιμοποιήσατε για τις ανάγκες σας στις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές. Γράψτε μας τις εμπειρίες σας και την εταιρεία σας. Χρησιμοποιήσατε κάποιο έξτρα πακέτο δεδομένων; Κάποια υπηρεσία; Screenshots are welcomed. ΥΓ : Ξέρετε γιατί τα data εξαφανίζονται χωρίς να το καταλάβουμε; Γιατί τα θεωρούμε δεδομένα... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 9, 2018 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 3gb το μήνα περίπου στα 10 και αυτα λόγω Mundial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Στις διακοπές(7 ημέρες) το πολύ 1gb Ευτυχώς δεν έχω το τηλέφωνο όλη την ώρα στα χερια μου! Γενικά την περίοδο του καλοκαιριού 1-2gb/μηνα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Σχεδόν 3GB. Κυρίως ανάλογα το που θα βρίσκομαι (εξοχικό η φιλοξενουμενος σε μέρος χωρίς ίντερνετ) Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 20gb κι αν φτάσουν, βλέπουμε και σειρές βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 1 giga σε μια βδομαδα στην τηνο. δεν ειχε και πολυ wifi εκει. στο κατακολο που θα παω για 3 βδομαδες θα χρειαστω 1-2 giga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Γενικα το καλυτερο ειναι αν παμε διακοπες φορτωμα απο πριν το κινητο ωστε να μην χρειαζεται να τρωμε mb για video υπηρεσιες που εκει πανε τα πολλα. Για οσους εχετε play now unlimited προφανως δεν ισχυουν τα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Από καρτοκινητό WU-COSMOTE το οποίο έχει γίνει hotspot και δίνει σε 1 λαπτοπ, ένα τάμπλετ και 1 δεύτερο κινητό WIND χωρίς δεδομένα, μέχρι στιγμής: 3 πακέτα after dark (10GB με 5 ευρώ) 4 φορές την ειδική προσφορά (7GB με 7 ευρώ) 4 φορές το πακέτο 5GB για youtube με ειδική προσφορά 1,5 ευρώ 3 reload it (2GB ) άρα μέχρι τώρα κοντά στα 84GB και βλέπουμε..Όλα με 4G. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Δώσε πόνο MIKU!Εγώ προσωπικά 2-3 gb ανά μήνα.Χρησιμοποιώντας και wifi όπου μπορώ. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Δυστυχώς εδώ στο εξοχικό είμαστε σε ερημιά.. όλα τα γειτονικά σπίτια είναι κλειστά και ο ΟΤΕ δεν έχει γραμμή να δώσει... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Από καρτοκινητό WU-COSMOTE το οποίο έχει γίνει hotspot και δίνει σε 1 λαπτοπ, ένα τάμπλετ και 1 δεύτερο κινητό WIND χωρίς δεδομένα, μέχρι στιγμής: 3 πακέτα after dark (10GB με 5 ευρώ) 4 φορές την ειδική προσφορά (7GB με 7 ευρώ) 4 φορές το πακέτο 5GB για youtube με ειδική προσφορά 1,5 ευρώ 3 reload it (2GB ) άρα μέχρι τώρα κοντά στα 84GB και βλέπουμε..Όλα με 4G.Το Cosmote Unlimited δε σε καλύπτει κάπως; Εγώ είμαι στα 60GB κοντά και έχω εκτός του Unlimited που έτσι κι αλλιώς το είχα, και τα 15GB με 10 ευρώ. Και ακόμα έχω 1 εβδομάδα διακοπές. Είμαι στο μισό. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 9, 2018 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μεγάλη κατανάλωση, πενταμελής οικογένεια, οπότε καταλαβαίνετε. :) Να είναι καλά το 4g! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Το Cosmote Unlimited δε σε καλύπτει κάπως; Εγώ είμαι στα 60GB κοντά και έχω εκτός του Unlimited που έτσι κι αλλιώς το είχα, και τα 15GB με 10 ευρώ. Και ακόμα έχω 1 εβδομάδα διακοπές. Είμαι στο μισό. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο έπρεπε να το είχα βάλει αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί με το διαμοιρασμό.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μια χαρά λειτουργεί. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Οκ θα το ξέρω... ευχαριστώ! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Καμια 10GB,τα Wifi ενω υπαρχουν σερνονται. Να ναι καλα η κοσμο και το 4G,που για 2η χρονια δουλευει αξιοπιστα. Γιατι οι αλλες δεν μπορουν να σηκωσουν τη κινηση δεδομενων. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Πήρα τα 10gb με 10 euro για τις διακοπές, επέστρεψα και τελικά έληξε το πακέτο χωρίς να φάω ούτε 1 kb !!! :lol::lol::lol: Ακόμα και χωρίς wifi, μου έφτασε και μου περίσσεψε το 1,5 gb του δικού μου πακέτου. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Τελικά μόνοι εγώ χρειάστηκα 76GB τα περισσότερα για τα παιδιά βέβαια... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ποπο το τράνταξες! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 συνδυαστικά απο 20/7 έως και σήμερα που επέστρεψα, κατανάλωσα περίπου 40gb εκ των οποίων τουλάχιστον τα 25gb καταναλώθηκαν απο tethering. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskouk Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Μέχρι 2 gb είμαι οκ. Παράθεση Όσα έρθουν κι όσα πάνε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 289GB με ενεργό το πακέτο απεριορίστων ΜΒ της κοσμοτε Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Περίπου 600 με 700mb την εβδομάδα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Ψάχνω WiFi :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Περίπου 40 γίγα, κυρίως το παιδί βλέπει παιδικά στο νετφλιξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts