tsiglas Δημ. April 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Τελειες! Βρε φιλε να σε ρωτησω: πως τις ανεβαζεις απο το flickr και φαινονται κανονικά χωρις σκετο τον συνδεσμο; Το εχω ξεχασει... Αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή του flickr δεν γίνεται απευθείας θα πρέπει να βρεις και να κατεβάσεις και την εφαρμογή Flickr2bbcode LITE και να κάνεις share σε αυτήν για να βγάλει τον σύνδεσμο... Αλλιώς από browser συνδέεσαι στο flickr και από εκεί κάνεις share το bbcode link Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Τελειες! Βρε φιλε να σε ρωτησω: πως τις ανεβαζεις απο το flickr και φαινονται κανονικά χωρις σκετο τον συνδεσμο; Το εχω ξεχασει...Θα κάνεις copy paste το bbcode. Αν μπαίνεις από κινητό στο flickr, την επιλογή αυτή δεν την έχει μέσα από την εφαρμογή ή το mobile view αν μπαίνεις από browser, και για να σου βγάλει την επιλογή για bbcode θα πρέπει να μπεις στο flickr από browser και να έχεις επιλέξει desktop mode. Edit :Με πρόλαβε ο φίλος από πάνω. Τώρα μάλλον θα το εμπεδώσεις :) Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Θα κάνεις copy paste το bbcode. Αν μπαίνεις από κινητό στο flickr, την επιλογή αυτή δεν την έχει μέσα από την εφαρμογή ή το mobile view αν μπαίνεις από browser, και για να σου βγάλει την επιλογή για bbcode θα πρέπει να μπεις στο flickr από browser και να έχεις επιλέξει desktop mode. Edit :Με πρόλαβε ο φίλος από πάνω. Τώρα μάλλον θα το εμπεδώσεις :) Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Μπραβο βρε παιδια ευχαριστω.Τοσο απλο.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Night mod / iso 400 IMG_20190402_202926 by Γιώργος Ρουσέτης, on Flickr Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Λίμνη Μαραθώνα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Λίμνη Μαραθώνα. Sent from my CLT-L29 using TapatalkΣυγχαρητήρια! Χειροκίνητες ρυθμίσεις ή με τη λειτουργία "ρέον νερό"; Επίσης, πώς έχει βγει τόσο wide ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 όντως πανέμορφη φωτογραφία.. κρίμα να μη την απολαμβάνουμε σε πλήρη ανάλυση:) Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Με silky water. Είναι croped για να φύγουν πράγματα που δεν ήθελα στο κάδρο. Τώρα έχω και μια συλλογή από φίλτρα και φακούς, με τα οποία θα πειραματιστώ και με αυτά το Πάσχα. (έχω ένα cpl, ένα nd, τρεις φακούς gradient μπλε/γκρι/πορτοκαλί, και ένα macro) Για την συγκεκριμένη φώτο δοκίμασα και με το φίλτρο nd 400 με τον 40ρι και αργό κλείστρο, αλλά μάλλον επειδή ο φακός μας έχει μικρό f, πάλι έβαλε πολύ φως και βγήκε υπερεκτεθειμενη. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Edited April 14, 2019 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Λίμνη Μαραθώνα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Τελείως ψευτικη φωτογραφια... Πραγματικά.... Ωραιο καδρο, αλλα σαν ενας υποψηφιος αγοραστης του κινητου με γνωση στην φωτογραφια αυτη η φωτο με μπερδευει γτ εχει υποστεί επεξεργασία... Αν ειναι σκηνη που το κάνει το κινητο.... Χ...σε μεσα Πολυχρονη.. Κ τονιζω... Ωραια φωτο.... (αλλα για μενα ειναι μολις την εχω βγαλει απ το photoshop με εντονο το hdr scape) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 (edited) Η φώτο έχει τραβηχτεί με την λειτουργία silky water και η μόνη επεξεργασία που έχει είναι ότι έχει κροπαριστει για να φύγουν κάποια πράγματα που δεν ήθελα. Φυσικά, επειδή θεωρώ ότι γενικά η κάθε φωτογραφία είναι τόσο τέλεια, όσο τελεία την θεωρεί ο κάθε παρατηρητής ξεχωριστά, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Άλλωστε και επεξεργασία να είχε υποστεί, η ακόμα και αν το κινητό την βγάζει έτσι, ζούμε στην εποχή που υπάρχουν τα εργαλεία αυτά για κάθε φωτογράφο, και ο καθένας πλέον μπορεί να τα χρησημοποιηθει για να δώσει το wow factor που θέλει στις φώτο του. Δεν υπαρχει πολύ η λίγο editing στην φώτο. Υπαρχει μόνο τόσο editing όσο θα ήθελε να δώσει ο φωτογράφος. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Edited April 15, 2019 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Η φώτο έχει τραβηχτεί με την λειτουργία silky water και η μόνη επεξεργασία που έχει είναι ότι έχει κροπαριστει για να φύγουν κάποια πράγματα που δεν ήθελα. Φυσικά, επειδή θεωρώ ότι γενικά η κάθε φωτογραφία είναι τόσο τέλεια, όσο τελεία την θεωρεί ο κάθε παρατηρητής ξεχωριστά, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Άλλωστε και επεξεργασία να είχε υποστεί, η ακόμα και αν το κινητό την βγάζει έτσι, ζούμε στην εποχή που υπάρχουν τα εργαλεία αυτά για κάθε φωτογράφο, και ο καθένας πλέον μπορεί να τα χρησημοποιηθει για να δώσει το wow factor που θέλει στις φώτο του. Δεν υπαρχει πολύ η λίγο editing στην φώτο. Υπαρχει μόνο τόσο editing όσο θα ήθελε να δώσει ο φωτογράφος. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Δεν θα συμφωνήσω απλα αδερφε... Επαυξανω κι ολας... Εμενα, η φωτο μου άρεσει... Σαν Χαρης, ειναι μια φωτο που θα προσεχα αφου εχε γίνει το editing που θα έκανα κ γω... Αν κ ήταν αδιαφορη δεν θα σχολιαζα... Αν έμπαινα ας πούμε σε ενα site με φωτογραφιες θα στεκομουν σε αυτη.... Απλα δεν μ αρεσει επειδη την βρισκω εδω, στο νημα ενος ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ κινητου, γιατι δεν ξεωρ τι κανει το κινητο μόνο του... (βλέπω ομως τις δυνατότητες του φωτογραφου).... Θα προτειμουσα να την δω χωρις editing κ με editing μετα.... Γενικα με τρώει τελευταία το χερι κ για συσκευη, κ ψάχνομαι.... Εχω ηδη s9+ κ απλα σκέφτομαι για κάτι άλλο. Κ ψαχνω... Παντως μπράβο για την φωτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 (edited) Χαχαχα ωραίος. Τώρα μπήκα στο νόημα. Νομίζω έτσι θα συμφωνησω και εγώ. Χεχεχε. Νομίζω ότι κατάλαβα το σκεπτικό. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Edited April 15, 2019 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 (edited) Τελείως ψευτικη φωτογραφια... Αυτό ακριβώς είναι το ωραίο. Δεν μπορείς να το κάνεις με ότι κινητό έχεις στα χέρια σου εκτός αν έχει manual ρυθμίσεις και έχεις και κάποιες γνώσεις από φωτογραφία ώστε να ξέρεις τι ρυθμίσεις έκθεσης και ISO (aperture θα ήθελε, αλλά στα κινητά δεν) θα χρησιμοποιήσεις ώστε να πάρεις αυτό το πολύ ωραίο αποτέλεσμα, που εσύ βέβαια το βλέπεις σαν ψεύτικο, αλλά που μέχρι πριν λίγα χρόνια μόνο με DSLR μπορούσες να έχεις.. EDIT: Και όπως είπε και ο δημιουργός της, δεν έχει καθόλου επεξεργασία πλην του κροπαρίσματος. Αυτό που βλέπεις το κάνει το κινητό μόνο του, εσύ απλά το βάζεις σε τρίποδο και επιλέγεις το mode αυτό το οποίο δεν είναι HDR, απλά ό,τι κινείται (στην περίπτωσή μας το νερό) έχει θολώσει λόγω του μεγάλου χρόνου έκθεσης. Με λίγα λόγια το νερό έχει βγει "κουνημένο" και δίνει αυτό το βελούδινο αποτέλεσμα. Προφανώς και θα πρέπει να κάνεις αρκετές δοκιμές ώστε να πετύχεις αυτό που θες και σου αρέσει. Θα μπορούσες όμως να το κάνεις και στο photoshop αυτό επιλέγοντας όλη την επιφάνεια της λίμνης και να του δώσεις λίγο motion blur. Σίγουρα θα έχεις δει παρόμοιες φωτό σε τίποτα ταβέρνες αλλά με ποτάμια και το νερό να φαίνεται έτσι smooth. Εκεί βέβαια είναι άλλος ο λόγος που υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι της ώρας να το αναλύσουμε... Edited April 15, 2019 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Και μιας που πιάσαμε την κουβέντα για τεχνικές φωτογραφιών, υπάρχει κάποιο Android app που να κάνει photo stacking. Πέραν του photoshop στο pc που δεν είμαι πολύ καλός χρήστης του. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορέσω να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα με στοιβες φωτογραφιών από τον 40ρι σε πολύ χαμηλό iso και όχι με τον 10ρι σε silky water mode. Γιατί όπως είπα και παραπάνω ακόμα και 400ρι ND φίλτρο που δοκίμασα, με αργό κλείστρο, τράβηξε πολύ φως. (ακόμα και στις συνθήκες φωτισμού της φώτο σε πλήρη overcast συννεφιά) Κάθε βοήθεια δεκτή. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο app για αυτό. Όντως στα κινητά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αφού δεν υπάρχει μεταβαλλόμενο διάφραγμα. Δοκίμασε τίποτα πατέντες όπως πχ γυαλιά ηλίου (και δύο ζευγάρια ίσως) κλπ ώστε να μπορέσεις να μειώσεις το φως που περνάει στο φακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Με 400αρι φίλτρο και σε συννεφιά δεν τα κατάφερα. Χεχεχε. Πάντως τα υπόλοιπο φίλτρα μου (το cpl και τρία gradient που έχω δουλεύουν μια χαρά) Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Με 400αρι φίλτρο και σε συννεφιά δεν τα κατάφερα. Χεχεχε. Πάντως τα υπόλοιπο φίλτρα μου (το cpl και τρία gradient που έχω δουλεύουν μια χαρά) Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Δεν ξέρω πόσα στοπ κατεβαίνει αυτό το φίλτρο που έχεις αλλά για να χρησιμοποιήσεις πχ 4 δευτερόλεπτα shutter speed ακόμα και με συννεφιά θα πρέπει να είσαι περίπου 15 στοπ κάτω από το νορμάλ που θα έβαζε η κάμερα. Αν έχεις και δεύτερο βάλτα μαζί ή όπως σου είπα με καναδυό ζευγάρια γυαλιά και ίσως και το φίλτρο σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Mi9 edited with stock gallery IMG_20190415_205851 by John, on Flickr Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Δεν ξέρω πόσα στοπ κατεβαίνει αυτό το φίλτρο που έχεις αλλά για να χρησιμοποιήσεις πχ 4 δευτερόλεπτα shutter speed ακόμα και με συννεφιά θα πρέπει να είσαι περίπου 15 στοπ κάτω από το νορμάλ που θα έβαζε η κάμερα. Αν έχεις και δεύτερο βάλτα μαζί ή όπως σου είπα με καναδυό ζευγάρια γυαλιά και ίσως και το φίλτρο σου..Στο μέγιστο είναι μέχρι 8 στοπ. Πολύ σωστό. Να φορέσω δύο μαζί. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Καλημέρα παιδιά. Παραθέτω και γω μια φώτο με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. https://1drv.ms/u/s!Am2ml7kS32Kxg8MvrUkduGClsxV5Qg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Καλημέρα μια και από μένα IMG_20190415_234805~2 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 #sounion#templeofposeidon #capesounion#huaweip20pro by sakis88888, on Flickr #sounion#templeofposeidon #capesounion#huaweip20pro by sakis88888, on Flickr #sounion#templeofposeidon #capesounion#huaweip20pro by sakis88888, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλησπέρα, Ενθουσιώδης της κάμερας του κινητού μας και ειδικά της bw αναρωτιέμαι αν υπάρχει τηλεφακός για μεγαλύτερο ζουμ που να προσαρμόζει στο κινητό μας... Θα μου άρεσε να βγάζω μερικές το φεγγάρι ή άλλα μακρινά αντικείμενα... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλησπέρα, Ενθουσιώδης της κάμερας του κινητού μας και ειδικά της bw αναρωτιέμαι αν υπάρχει τηλεφακός για μεγαλύτερο ζουμ που να προσαρμόζει στο κινητό μας... Θα μου άρεσε να βγάζω μερικές το φεγγάρι ή άλλα μακρινά αντικείμενα... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχουν universal φακοί για κινητά αλλά συνήθως από ποιότητα είναι χάλια. Για να καταλάβεις, καλύτερη ποιότητα έχεις με ψηφιακό ζουμ παρά με αυτούς τους φακούς. Εάν υπάρχει κάτι ποιοτικό θα είναι πολύ ακριβό, σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Σε φακούς μόνο με φίλτρα ασχολήσου. Για τηλεφακό μακριά. Χάλια ποιότητα και φθηνές κατασκευές. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts