Alfie_86 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Πάντως κορυφαία αντιπροσωπεία η infoquest,είχαν πει να με πάρουν για να μου πουν τι θα γίνει με την μνήμη κτλ και μην πω που με έγραψαν..Ρεζιλια.. Τουλάχιστον η Samsung (που έχω εμπειρία πρόσφατη με την smart tv μου) αμέσως με πήραν τηλέφωνο και ήρθαν και την πήραν την επόμενη μέρα εδώ στην Κρήτη..Και φυσικά έλυσαν το πρόβλημα μου.. Φοβερή εταιρεία σε αυτό.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Πάντως κορυφαία αντιπροσωπεία η infoquest,είχαν πει να με πάρουν για να μου πουν τι θα γίνει με την μνήμη κτλ και μην πω που με έγραψαν..Ρεζιλια.. Τουλάχιστον η Samsung (που έχω εμπειρία πρόσφατη με την smart tv μου) αμέσως με πήραν τηλέφωνο και ήρθαν και την πήραν την επόμενη μέρα εδώ στην Κρήτη..Και φυσικά έλυσαν το πρόβλημα μου.. Φοβερή εταιρεία σε αυτό.. οκ παιδια μη τρελαθουμε κι ολας . σιγα μη κανει επιστροφες ο αλλος επειδη το τηλ μας εχει emmc micron και οχι samsung η hynix . Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 οκ παιδια μη τρελαθουμε κι ολας . σιγα μη κανει επιστροφες ο αλλος επειδη το τηλ μας εχει emmc micron και οχι samsung η hynix . Δεν είπα για επιστροφή,αλλά έστω για τους τύπους θα μπορούσε να με πάρει να μου πει κάτι έστω να το στείλω ..Να ενδιαφερθούν λιγάκι..Η samsung άλλη κλάση.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Δεν είπα για επιστροφή,αλλά έστω για τους τύπους θα μπορούσε να με πάρει να μου πει κάτι έστω να το στείλω ..Να ενδιαφερθούν λιγάκι..Η samsung άλλη κλάση.. Αν ψάξεις πιο πίσω σε άλλο μέλος του forum του αντικατεστησε την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Αν ψάξεις πιο πίσω σε άλλο μέλος του forum του αντικατεστησε την συσκευή. αλλο να πας ενα τηλέφωνο αργο γενικα που του κανεις clear cache και βαραει επανεκινηση . ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η πιο εμπεριστατομενη αποψη περι emmc και cache bug και η πιο αληθινη βασικα . https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78485594&postcount=45 αρα συνοψιζοντας . τα προβλημα με καθαρισμα της καχε εχουν να κανουν με τον κερνελ και διορθωνοντε . οι αργες read/write ταχυτητες οχι. η επιλογη της micron στην εκδοση 4/64 εχει θεματα αποδοσης , ο συγκεκριμενος τυπος εχει προβλξματικες παρτιδες οπου στην πληοψηφια τους δεν διμηουργουν προβλξμα στην καθημερινη χρηση αλλα αυτο δεν ειναι κανονας γιατι σε καποιους υπαρχει σοβαρο θεμα καθως επισης δεν ξερουμε πως θα συμπεριφερθουν στο μελλον . οποιος εχει παρει απο infoquest ναι καλλο ειναι να πιεσει οσο μπορει για αντικατασταση αν και ειναι σο χερι τους αν θα δεχτουν η οχι Edited January 28, 2019 by ippossss Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Δεν είπα για επιστροφή,αλλά έστω για τους τύπους θα μπορούσε να με πάρει να μου πει κάτι έστω να το στείλω ..Να ενδιαφερθούν λιγάκι..Η samsung άλλη κλάση.. Αν καλέσεις την τηλεφωνική εξυπηρέτηση θα σε καλέσουν να σε ενημερώσουν. Η infoquest έχει δύο τμήματα: service και τηλεφωνική υποστήριξη. Στο service στέλνεις εσύ το τηλέφωνο με κούριερ και υποτίθεται στο φτιάχνουν/αντικαθιστούν σε 3 ημέρες. Αν θέλεις αντικατάσταση πάρε το service τους και όχι την τηλεφωνική υποστήριξη είναι άλλα τηλέφωνα! Edited January 28, 2019 by guzel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Αν καλέσεις την τηλεφωνική εξυπηρέτηση θα σε καλέσουν να σε ενημερώσουν. Η infoquest έχει δύο τμήματα: service και τηλεφωνική υποστήριξη. Στο service στέλνεις εσύ το τηλέφωνο με κούριερ και υποτίθεται στο φτιάχνουν/αντικαθιστούν σε 3 ημέρες. Αν θέλεις αντικατάσταση πάρε το service τους και όχι την τηλεφωνική υποστήριξη είναι άλλα τηλέφωνα! Αν το έχεις πάρει μέσω της infoquest,που αν θυμάμαι καλά έκανε 329€ και δεν κάνουνε αντικατάσταση,ενώ ξέρουν το πρόβλημα,είναι τραγικοί... Εγώ το πήρα 140€,ενός μήνα,θέλω να πιστεύω ότι όντως το παιδί που το πούλησε δεν ήξερε,γιατί τον ρώτησα για τις μνήμες,αλλά δεν θυμκμουν την πληκτρολόγηση,για να το έβλεπε,πες εγώ ρίσκαρα...Είναι σαν τις αγορές από Κίνα,αν σου βγάλει κουσουρι δεν το στέλνεις...Αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα....329€ ίσως πιο πολύ έκανε,δεν είναι και λίγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Αν το έχεις πάρει μέσω της infoquest,που αν θυμάμαι καλά έκανε 329€ και δεν κάνουνε αντικατάσταση,ενώ ξέρουν το πρόβλημα,είναι τραγικοί... Εγώ το πήρα 140€,ενός μήνα,θέλω να πιστεύω ότι όντως το παιδί που το πούλησε δεν ήξερε,γιατί τον ρώτησα για τις μνήμες,αλλά δεν θυμκμουν την πληκτρολόγηση,για να το έβλεπε,πες εγώ ρίσκαρα...Είναι σαν τις αγορές από Κίνα,αν σου βγάλει κουσουρι δεν το στέλνεις...Αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα....329€ ίσως πιο πολύ έκανε,δεν είναι και λίγα... 329 κάνει ακόμη και τώρα από plaisio kotsovolo κλπ.. Θα του το αλλάξουν όπως άλλαξαν και το δικό μου! Απλά είναι ταλαιπωρεία όσο να είναι , πρέπει να έχεις καβατζα κινητό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 329 κάνει ακόμη και τώρα από plaisio kotsovolo κλπ.. Θα του το αλλάξουν όπως άλλαξαν και το δικό μου! Απλά είναι ταλαιπωρεία όσο να είναι , πρέπει να έχεις καβατζα κινητό ! Αν το είχα πάρει εγώ μεσω infoquest θα το τράβαγα όσο πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisastra Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Πως βλεπω τι τυπο μνημης εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 329 κάνει ακόμη και τώρα από plaisio kotsovolo κλπ.. Θα του το αλλάξουν όπως άλλαξαν και το δικό μου! Απλά είναι ταλαιπωρεία όσο να είναι , πρέπει να έχεις καβατζα κινητό ! Από public το πήρα οπότε είναι κανονικά της infoquest..Πάντως να πω την αλήθεια δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα θέματα και αν δεν διάβαζα αυτά που είχατε γράψει για τη μνήμη ίσως να μην το ανακαλυπτα ποτέ..Απλά νιώθεις κάπως να έχεις κάπως προβληματικό κινητό..Απλά εγώ νιώθω γραμμένος από αυτούς.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 παιδες μερικες ερωτησεις οποιος εχει την καλοσυνη να απαντησει Αξιζει το κινητο στα χρηματα που ειναι τωρα?πολλα bugs διαβαζω και προβληματιζομαι.υπαρχει καποια αξιολογη καστομ ρομ? Σε σχεση με το lite ειναι πολυ καλυτερο η ειναι κοντα? ευχαριστω πολυ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 παιδες μερικες ερωτησεις οποιος εχει την καλοσυνη να απαντησει Αξιζει το κινητο στα χρηματα που ειναι τωρα?πολλα bugs διαβαζω και προβληματιζομαι.υπαρχει καποια αξιολογη καστομ ρομ? Σε σχεση με το lite ειναι πολυ καλυτερο η ειναι κοντα? ευχαριστω πολυ Σαν συσκευή αξίζει, ωστόσο έχει αφεθεί στην τύχη της από θέμα υποστήριξης και ανάπτυξης από την xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Πως βλεπω τι τυπο μνημης εχει? Ανοίγεις τον dialer,πληκτρολογείς *#*#6484#*#*#*,πας στο software vertion,και βλέπεις εκεί που λέει DDR Ventor...Δύο είναι οι μνήμες η Micron και η Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Ανοίγεις τον dialer,πληκτρολογείς *#*#6484#*#*#*,πας στο software vertion,και βλέπεις εκεί που λέει DDR Ventor...Δύο είναι οι μνήμες η Micron και η Samsung... Πάντως εμένα στο dialer πληκτρολογώ και δεν βγάζει κάτι. Σαν να μην έχω πληκτρολογησει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Σαν συσκευή αξίζει, ωστόσο έχει αφεθεί στην τύχη της από θέμα υποστήριξης και ανάπτυξης από την xiaomi. ευχαριστω...κριμα να ειναι ετσι Ανοίγεις τον dialer,πληκτρολογείς *#*#6484#*#*#*,πας στο software vertion,και βλέπεις εκεί που λέει DDR Ventor...Δύο είναι οι μνήμες η Micron και η Samsung... ειναι πολυ καλυτερες της samsung? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Εκεί που λέει ddr ?Λέει micron όντως..Και τι κάνω από δω και πέρα; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πώς μπορώ να διαπιστώσω τι δημιουργεί αυτή η μνήμη; Που ειναι το DDR ρε παιδια, γιατι δεν μπορω να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Που ειναι το DDR ρε παιδια, γιατι δεν μπορω να το βρω; Στην πρώτη καρτέλα. Τέρμα κάτω. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Που ειναι το DDR ρε παιδια, γιατι δεν μπορω να το βρω; Ανοίγεις τον dialer, πληκτρολογείς *#*#6484#*#*#*,σου βγάζει το Hw Test,πατάς το 1που λέει software vertion,κατεβαίνεις προς τα κάτω και βρίσκεις το DDR Ventor,το ανοίγεις και λέει τι μνήμη φοράει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 παιδες μερικες ερωτησεις οποιος εχει την καλοσυνη να απαντησει Αξιζει το κινητο στα χρηματα που ειναι τωρα?πολλα bugs διαβαζω και προβληματιζομαι.υπαρχει καποια αξιολογη καστομ ρομ? Σε σχεση με το lite ειναι πολυ καλυτερο η ειναι κοντα? ευχαριστω πολυ Αν αγοράσεις από έξω ή από Σκρουτζ, έρχεται στα 2 κατοσταρικα το 64αρι σε αυτά τα λεφτά το τηλέφωνο είναι βασιλιάς. Τα big της μνήμης δεν είναι κάτι τρελό. Αν δε στο πουν ούτε που θα το αφήσεις ότι κάτι δε πάει καλά. Αλλά όπως λέει κι φίλους πιο πάνω όταν το ξέρεις κάτι σε τρώει. Custom ROMs δεν έχω δοκιμάσει κάποια ακόμα. Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες το φλασαρισμα σε σχέση με αυτά που ξέραμε.RR και pyxis που υποστηρίζουν και seamless updates φαίνονται καλές περιπτώσεις. Σε σχέση το lite είναι άλλο τηλέφωνο. Πολύ ανώτερο τόσο σε επεξεργαστή όσο και σε κάμερες. Αν θες να πας σε κάτι οικονομικότερο πάνε σε rmn5 όχι στο lite Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 παιδες μερικες ερωτησεις οποιος εχει την καλοσυνη να απαντησει Αξιζει το κινητο στα χρηματα που ειναι τωρα?πολλα bugs διαβαζω και προβληματιζομαι.υπαρχει καποια αξιολογη καστομ ρομ? Σε σχεση με το lite ειναι πολυ καλυτερο η ειναι κοντα? ευχαριστω πολυ Όπως τα λέει ο @ipposss είναι.... Φυσικά βρίσκεις μεταχειρισμένο 6/128 στα 180,που φοράει Samsung μνήμη και δεν έχει θέμα...Εσύ αποφασίζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πάντως μετά το update Ιανουαρίου το κινητό με απογοητεύει πολύ..Και ειδικά στην μπαταρία..Εκεί που έβγαζα μιάμιση μέρα με 6-6:30 ώρες οθόνη στο 25-30%,πλέον στο 30% είμαι στις 3:30 ώρες οθόνη.. Τραγικό... Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 σας ευχαριστω πολυ παιδες..εχω το Note 5 και σκεφτομαι να το δωσω γι αυτο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 σας ευχαριστω πολυ παιδες..εχω το Note 5 και σκεφτομαι να το δωσω γι αυτο.. Μήπως να το κρατούσες μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση;Είναι πολύ καλό και αξιόπιστο το 5αρι..Δεν το βλέπω προσωπικά πολύ σταθερή και αξιόπιστη συσκευή το mi a2 .. Παρότι είναι πολλά υποσχόμενη.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eckart90 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ανοίγεις τον dialer,πληκτρολογείς *#*#6484#*#*#*,πας στο software vertion,και βλέπεις εκεί που λέει DDR Ventor...Δύο είναι οι μνήμες η Micron και η Samsung... Εμένα φοράει HYNIX πάντως. 32gb version Write speed ~150 MB/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts