maglaras Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Έκανα και εγώ κλήση με WiFi calling δείχνει να δουλεύει. Αυτό που χάλασε είναι πως πλέον δεν δουλεύει η ανοιχτή ακρόαση. Μην καλό μάθουμε κιόλας, ένα φτιάχνουν ένα χαλάνε Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Έκανα και εγώ κλήση με WiFi calling δείχνει να δουλεύει. Αυτό που χάλασε είναι πως πλέον δεν δουλεύει η ανοιχτή ακρόαση. Μην καλό μάθουμε κιόλας, ένα φτιάχνουν ένα χαλάνε Σε εμένα δουλεύει μια χαρά, μόλις τη δοκίμασα. Όπως είχα γράψει, είχα κάποια θεματάκια με απανωτά reboots. Το έπιανε και έκανε επανεκκινήσεις συνέχεια. Warm reboots που λέμε, δεν έκανε πλήρως η συσκευή, μόνο το software, αλλά και πάλι σπαστικό ήταν. Από σπόντα δοκίμασα επαναφορά επιλογών δικτύου (Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Σύνθετες - > Επαναφορά επιλογών -> Επαναφ. Wi-Fi/mobile/Bluetooth), και για κάποιο λόγο εδώ και ώρα όλα οκ. Ίσως κάτι που είχα ρυθμίσει επί Pie τα προκαλούσε. Περιέργως, χάθηκε το HD πάνω δεξιά, που δηλώνει ενεργό VoLTE, αλλά στις κλήσεις δουλεύει κανονικά. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Τελικά σε κάθε συσκευή έχει άλλη συμπεριφορά. Ευελπιστούμε με το Security update Ιανουαρίου (έαν το δώσει κιόλας και δεν το προσπεράσει) να λυθούν κάποιες από τις παιδικές ασθένιες που απέκτησε. Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Το μόνο πρόβλημα που βλέπω με 10 είναι ότι δεν έχω ήχο ειδοποίησης στο Viber όταν έρχονται μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Επιτέλους δουλεύει και το WiFi calling. Έβαλα τον κωδικό και δούλεψε κανονικά.και το volte δουλεύει κανονικά. Καλησπέρα φίλε Ποιον κωδικό έβαλες και δούλεψε ? με vodafone η cosmote ? εγώ με vodafone όποιων κωδικό να βάλω δεν μπορώ να κάνω κλήση με Wifi απο την vodafone μου το έχουν ενεργοποιήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Μια χαρά και εγώ με την 10 δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Μια χαρά και εγώ με την 10 δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής έχεις ήχο στις ειδοποιήσεις του Viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Εγώ έχω στις εφαρμογές κανονικά αυτό που δεν έχω είναι στο κλείδωμα/ξεκλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 έχεις ήχο στις ειδοποιήσεις του Viber? Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergpant Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση έχω πρόβλημα με τους ήχους κλήσεων. Δεν μπαίνει mp3 ούτε και κάποιος από τους ήχους του κινητού. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Δοκίμασε με επανεκκίνηση η clear cache,βοηθάνε αυτά καμία φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amwn_ra Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Καλησπέρα φίλε Ποιον κωδικό έβαλες και δούλεψε ? με vodafone η cosmote ? εγώ με vodafone όποιων κωδικό να βάλω δεν μπορώ να κάνω κλήση με Wifi απο την vodafone μου το έχουν ενεργοποιήσει Σε cosmote VoLTE *#*#86583#*#* VoWIFI *#*#869434#*#* Στην Vodafone που έχω δοκιμάσει δεν δουλεύει το wificall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 (edited) Και εγω με την σειρα μου θελω να πω οτι μεχρι στιγμης ειναι σχεδον ολα κομπλε. Τα μονα θεματακια που εχω ειναι οτι δεν μπορεις να αφαιρεσεις τις συχνα χρησιμοποιουμενες εφαρμογες απο τον app drawer, οτι δεν μπορεις να κανεις απεγκατασταση ορισμενες εφαρμογες οπου πριν γινοταν πχ google music, google news, google duo, google lens κτλπ, παρα μονο disable μπορεις να κανεις και τελος οτι στις ρυθμισεις σου εχει καποιες προτασεις πχ να βαλεις fingertip κτλπ οι οποιες δεν φευγουν οπως πριν με swipe. Περα απο αυτα τα οποια παλευονται αν και το δευτερο που ειπα δεν ξερω κατα ποσο ειναι θεμα του update η το αλλαξανε γενικα στο android 10. Επισης και τα navigation gestures που τα δοκιμασα φαινονται αρκετα καλα και κερδιζεις λιγο χωρο στο κατω μερος της οθονης. Αυτα.... Edited January 12, 2020 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Εγώ έχω στις εφαρμογές κανονικά αυτό που δεν έχω είναι στο κλείδωμα/ξεκλείδωμα. Είχα το ίδιο πρόβλημα, μετά από wipe λύθηκε. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Εκτός τα gestures που δεν λειτουργούν με τρίτο launcher και το live caption δεν το βλέπω να λειτουργεί,το έχει βρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Εκτός τα gestures που δεν λειτουργούν με τρίτο launcher και το live caption δεν το βλέπω να λειτουργεί,το έχει βρει κάποιος? https://support.google.com/accessibility/android/answer/9350862?hl=en Είναι (προς το παρόν φαντάζομαι) μόνο για τα Pixel Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 custom ringtones δεν λειτουργούν δεν βρίσκω και τα defaults Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 (edited) Edit: ευχάριστα νέα! Κατάφερα να ενεργοποιήσω το WiFi Calling! ωραίος . μακάρι να έμπαινε πινέζα αυτο να το βλέπουν τα παιδια . Edited January 13, 2020 by ippossss Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 και σε Voda λογικά θα δουλεύει αρκεί να βρούμε τα apn της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Είχα το ίδιο πρόβλημα, μετά από wipe λύθηκε.Με power button και up volume δεν μπαίνω εκεί; Το έκανα και δεν με βάζει. Βγάζει το εικονίδιο και "no command"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Με power button και up volume δεν μπαίνω εκεί; Το έκανα και δεν με βάζει. Βγάζει το εικονίδιο και "no command"! Δεν έχω ιδέα... και εγώ είχα διαβάσει πως έτσι μπαίνει σε recovery για να καθαρίσω την cache, αλλά πατώντας αυτά τα δύο έκανε κατευθείαν πλήρες wipe, factory reset. Έφτιαξαν μεν τα reboots αλλά όχι με τον τρόπο που ήθελα :lol: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Με power button και up volume δεν μπαίνω εκεί; Το έκανα και δεν με βάζει. Βγάζει το εικονίδιο και "no command"! https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-mi-a2/recovery-mode/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-mi-a2/recovery-mode/Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eckart90 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Με την αναβάθμιση σε android 10, δεν είχα ήχο από Bluetooth. Διάβασα στο XDA ότι πρέπει να απενεργοποιήσω από τα developer options το "disable Bluetooth a2dp hardware offload" και όντως πλέον δουλεύει. Ξέρει κανείς αν αυτό το setting υπήρχε στην 9, και αν ήταν ενεργοποιημένο ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Εκτός τα gestures που δεν λειτουργούν με τρίτο launcher και το live caption δεν το βλέπω να λειτουργεί,το έχει βρει κάποιος? pixel exclusive . παιζει magisk module ομως . Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts