jimlost Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 γιατι να ξαναφλασαρεις μια rom που ηδη εχεις? Γιατί υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτσει καλά η Ρομ,και γι'αυτό δεν βρίσκει τις αναβαθμίσεις...Έχω διαβάσει και ένα τέτοιο σενάριο...Κατά τ αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος με την συσκευή,λόγο hw, έπρεπε να το είχα ψάξει καλύτερα,και να επερνα την 6/128... Μπορείς να κάνεις τη διαδικασία που έχει γραφτεί πριν με το vpn και θα βάλεις το update Φεβρουαρίου Την ξέρω την διαδικασία,απλά σήμερα δούλευα,έφαγα 9 μποφόρ και βροχή και να σου πω ψιλοβαριεμαι....Μπορεί πιο μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 (edited) Αν διαβασετε το thread στο xda ζηταει επαναφορα συσκευης πρωτα.Οταν μια συσκευη παρουσιαζει προβλημα με τις ενημερωσεις διαγραφουμε τα δεδομενα της εφαρμογης ota update "αναγκαζοντας" την ετσι να κατεβασει το νεοτερο build.Το προβλημα εδω ειναι οτι την εφαρμογη την εχει κρυψει ! η xiaomi (εχει εξαγριωσει χιλιαδες χρηστες παντου με τα οσα παλαβα γινονται στη συσκευη)...Αφου δεν μπορουμε να διαγραψουμε απο την εφαρμογη, τοτε επιλεγουμε επαναφορα (wipe data/factory reset) μπαινοντας κανονικα χωρις να ανοιξουμε gps κλπ .Υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να λειτουργησει τοτε το vpn & να τη κατεβασει, αλλα και παλι οχι απολυτα.Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να ξαναστησουμε τη συσκευη. https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/enable-update-ota-mi-a2-android-pie-t3868327 Απογοητευμενος?? Ακομη δεν εχεις δει τιποτα στη πορεια θα καταλαβεις τι γινεται στη συσκευη .... δεν παιζει ρολο το 64 gb Internal, την ιδια εχω χωρις κανενα προβλημα ευτυχως.Κατι αλλο συμβαινει ισως εχει σχεση με τη μνημη ισως με τα διαμερισματα κλπ Edited February 24, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 νομιζω δεν γινεται . αλλα δεν θυμαμαι τι επιλογες εχουν οι ρυθμισεις του quickstep. δεν με λong tap στην αρχικη οθονη>ρυθμισεις αν εχει κατι. προσωπικα εβαλα lawnchair που υποστηριζει και pie recents(root) και εχει και google feed στην top left screen και dt2s Την έβαλα γαμάτη μπορείς να μου πεις τον καιρό πως τον βάζω στην αρχική οθόνη ;προσπάθησα αλλά δεν κατάλαβα πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή extra; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 (edited) Την έβαλα γαμάτη μπορείς να μου πεις τον καιρό πως τον βάζω στην αρχική οθόνη ;προσπάθησα αλλά δεν κατάλαβα πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή extra; o lawnchair δεν εχει widget καιρου απο μονος του . με long tap>widgets σου εμφανιζει τα διαθεσιμα .δε θυμαμαι αν η στοκ εχει καποιο widget καιρου . διαφορετικα θα πρεπει να βαλεις καποιο απο το store . κοιτα και το kwgt αν θες . επισης υπαρχουν 2 εκδοσεις του launcher . αυτη που ειναι στο store και η alpha (v2) την οποια πρεπει να την κατεβασεις και να εγκαταστησεις σαν αρχειο apk . https://www.apkmirror.com/apk/deletescape/lawnchair/ Edited February 24, 2019 by ippossss Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 o lawnchair δεν εχει widget καιρου ναι . θα πρεπει να βαλεις καποιο απο το store . κοιτα και το kwgt αν θες . επισης υπαρχουν 2 εκδοσεις του launcher . αυτη που ειναι στο store και η alpha (v2) την οποια πρεπει να την κατεβασεις και να εγκαταστησεις σαν αρχειο apk . https://www.apkmirror.com/apk/deletescape/lawnchair/ Εμένα παντος δίπλα στην ημερομηνία έχει κανονικά καιρό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Εμένα παντος δίπλα στην ημερομηνία έχει κανονικά καιρό.... αν εννοει το pill : long tap>home widget>weather αυτα στον v2 για τον v1 κατι αντιστοιχο φανταζομαι Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Εμένα παντος δίπλα στην ημερομηνία έχει κανονικά καιρό.... κατεβασες αυτο το αρχειακη που κανεις εσυ εγκατασταση φιλε μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 κατεβασες αυτο το αρχειακη που κανεις εσυ εγκατασταση φιλε μου? Όχι εγώ δεν έχω κατεβάσει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 o lawnchair δεν εχει widget καιρου απο μονος του . με long tap>widgets σου εμφανιζει τα διαθεσιμα .δε θυμαμαι αν η στοκ εχει καποιο widget καιρου . διαφορετικα θα πρεπει να βαλεις καποιο απο το store . κοιτα και το kwgt αν θες . επισης υπαρχουν 2 εκδοσεις του launcher . αυτη που ειναι στο store και η alpha (v2) την οποια πρεπει να την κατεβασεις και να εγκαταστησεις σαν αρχειο apk . https://www.apkmirror.com/apk/deletescape/lawnchair/ οκ εβαλα αυτο φιλε μου και ολα καλα ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Κατεβάζω και εγώ τώρα το update του Φεβρουαρίου,και βλέπουμε...Αφού το κατεβάσω και το κάνω εγκατάσταση,μετά κάνω αποσύνδεση από το VPN??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Κατεβάζω και εγώ τώρα το update του Φεβρουαρίου,και βλέπουμε...Αφού το κατεβάσω και το κάνω εγκατάσταση,μετά κάνω αποσύνδεση από το VPN??? ουτως η αλλως θα κανει επανεκινηση μετα το update . δε χρειαζεται να αγχωνεσαι για το ποτε θα κλεισεις το vpn . μετα την επανεκινηση αφου εχεις κανει την αναβαθμιση απεγκατερτησε το κι ολας αμα θες Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 ουτως η αλλως θα κανει επανεκινηση μετα το update . δε χρειαζεται να αγχωνεσαι για το ποτε θα κλεισεις το vpn . μετα την επανεκινηση αφου εχεις κανει την αναβαθμιση απεγκατερτησε το κι ολας αμα θες Ναι τα ξέρω και αυτά,πιο παλιά είχα Nexus συσκευές,τώρα π.χ. μου ζήτησε επανεκκίνηση...Το ίδιο με χθες,με μια διαφορά ότι χθες κατά την διαδικασία έκανα αποσύνδεση από το VPN...Τώρα άνοιξε η προσπαθεί να ανοίξει,ελπίζω να μην έχω τπτ περίεργα...Χαχαχα Τελικά τώρα ανοιξε,όλα καλά....Το θέμα είναι ότι για κάθε αναβάθμιση πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία.... Τέλος πάντων,αφού βγάλαμε άκρη πάλι καλά.... Ιπποκράτη, ευχαριστώ για το ποστ που είχες ανεβάσει με τα βήματα που πρέπει να κάνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Ναι τα ξέρω και αυτά,πιο παλιά είχα Nexus συσκευές,τώρα π.χ. μου ζήτησε επανεκκίνηση...Το ίδιο με χθες,με μια διαφορά ότι χθες κατά την διαδικασία έκανα αποσύνδεση από το VPN...Τώρα άνοιξε η προσπαθεί να ανοίξει,ελπίζω να μην έχω τπτ περίεργα...Χαχαχα Τελικά τώρα ανοιξε,όλα καλά....Το θέμα είναι ότι για κάθε αναβάθμιση πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία.... Τέλος πάντων,αφού βγάλαμε άκρη πάλι καλά.... Ιπποκράτη, ευχαριστώ για το ποστ που είχες ανεβάσει με τα βήματα που πρέπει να κάνουμε... Όλα καλά . Μια χαρά Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cleancut Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Όντως η μπαταρία φαίνεται να τα πηγαίνει λίγο καλύτερα. Και η φωτεινότητα οθόνης αυξήθηκε και τα χρώματα είναι πιο έντονα. Αυτό που διαπίστωσα όμως και διαβάζω στα διάφορα fora (όπου πέφτει το ξύλο της αρκούδας), είναι ότι κάτι πάει στραβά με το rendering της οθόνης. Οι περισσότεροι μιλάνε για τις εφαρμογές που είναι σε dark mode. Ξεκάθαρα φαίνεται στο whatsapp, όταν σκρολάρεις από αριστερά προς τα δεξιά, επάνω βλέπεις το flickering της οθόνης. Διορθώνουν ένα bug και βγάζουν 10 καινούρια. Χειρότερη κουμπαριά από Android One και Xiaomi δεν υπάρχει... Κρίμα για τη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Παιδια καλησπέρα . είμαι κι εγώ με Pie και update δεκέμβρη . θέλω να μου πείτε , αν κάνω με το VPN το update , έπειτα έρχονται κανονικά (εφόσον δεήσει η Xaomi φυσικά) τα update των επόμενων μηνών ή με κάποιο τρόπο "κλειδώνω" να πρέπει να κάνω update μέσω vpn Πάντα έκτοτε ? σκέφτομαι να περιμένω 1-2 μέρες ακόμα και μετά να μπω μέσω VPN γι αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Μετά την αναβάθμιση που έκανα σε pie, δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις στο WhatsApp. Μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή έρχεται η ειδοποίηση. Μπήκα στις ρυθμίσεις και έκανα το WhatsApp χωρίς βελτιστοποίηση μπαταρίας. Και δεν έφτιαξε. Σ ολες τις άλλες εφαρμογές έρχονται κανονικά. Καμία άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Παιδια καλησπέρα . είμαι κι εγώ με Pie και update δεκέμβρη . θέλω να μου πείτε , αν κάνω με το VPN το update , έπειτα έρχονται κανονικά (εφόσον δεήσει η Xaomi φυσικά) τα update των επόμενων μηνών ή με κάποιο τρόπο "κλειδώνω" να πρέπει να κάνω update μέσω vpn Πάντα έκτοτε ? σκέφτομαι να περιμένω 1-2 μέρες ακόμα και μετά να μπω μέσω VPN γι αυτό ρωτάω. Όσο και να περιμένεις δεν πρόκειται να πάρεις το update...Λογικά και εσύ ίδια συσκευή με μένα έχεις,μνήμη micron 4/64 κλπ κλπ...Άποψη μου κάνε τα βήματα που έχει γράψει ο ipposss,και θα πάρεις την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Όσο και να περιμένεις δεν πρόκειται να πάρεις το update...Λογικά και εσύ ίδια συσκευή με μένα έχεις,μνήμη micron 4/64 κλπ κλπ...Άποψη μου κάνε τα βήματα που έχει γράψει ο ipposss,και θα πάρεις την αναβάθμιση... ναι Micron 4/64 έχω . σε ευχαριστώ για την απάντηση . θες να μου απαντήσεις 2 πράγματα ?. 1) μιλάς για την ανάρτηση #1113 , 12 παρά 20 προχθές το πρωί φαντάζομαι , ναι ? 2) αν κάνω αυτό που λες , αλλάζει κάτι στη συμπεριφορά του τηλεφώνου (δηλαδή αν υπήρχε περίπτωση να παίρνει ΜΟΝΟ του -όπως τώρα μου λες και το βλέπω πως δεν το κάνει- μηνιαία updates , μήπως αυτό παρενβαίνοντας σταματήσει?) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Εγώ δηλαδή με την ίδια μνήμη micron /64 πως έχω πάρει όλες τις ενημερώσεις πριν από όλους & ειδικά από την 8.1 στην 9 & κάθε update χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε στη cache κλπ ..Και πολλοί ακόμα με τη ίδια συσκευή χωρίς πρόβλημα & το αντίθετο Κανείς δεν γνωρίζει πού είναι το πρόβλημα ούτε η ίδια η Xiaomi ακόμα ... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Βγάλε σιμ , κλείσε gps Clear data και cache στις παρακάτω εφαρμογές με την ακόλουθη σειρά - GOOGLE SERVICES FRAMEWORK - GOOGLE - GOOGLE PLAY SERVICES - FUSED LOCATION - LOCATION SERVICES - GOOGLE BACKUP TRANSPORT Τσεκαρε για update Εγώ από Πολωνία είχα κατεβάσει με express vpn Ναι αυτά εννοω ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ δηλαδή με την ίδια μνήμη micron /64 πως έχω πάρει όλες τις ενημερώσεις πριν από όλους & ειδικά από την 8.1 στην 9 & κάθε update χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε στη cache κλπ ..Και πολλοί ακόμα με τη ίδια συσκευή χωρίς πρόβλημα & το αντίθετο Κανείς δεν γνωρίζει πού είναι το πρόβλημα ούτε η ίδια η Xiaomi ακόμα ... Γιατί προφανώς σε εσένα δουλεύουν όλα άψογα...Δεν το έχουνε όλες οι συσκευές με micron μνήμη το πρόβλημα,αλλά ένα μεγάλο ποσοστό...Εσύ έπεσες σε απροβληματιστη συσκευή... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @2οο4 θα σου πρότεινα κάτι αλλο...Αν έχεις υπολογιστή,να ξαναπερασειςς την Ρομ που φοράς... Έχει γραφτεί ότι με αυτό τον τρόπο ξεκόλλησε η Ρομ... Εγώ δεν έχω υπολογιστή,αλλιώς αυτό θα έκανα πρώτα.... Γενικά πάντως η Xiaomi δεν ξέρει τι φταίει,και ούτε θα το βρει ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Εγώ δηλαδή με την ίδια μνήμη micron /64 πως έχω πάρει όλες τις ενημερώσεις πριν από όλους & ειδικά από την 8.1 στην 9 & κάθε update χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε στη cache κλπ ..Και πολλοί ακόμα με τη ίδια συσκευή χωρίς πρόβλημα & το αντίθετο Κανείς δεν γνωρίζει πού είναι το πρόβλημα ούτε η ίδια η Xiaomi ακόμα ... Και εγώ το ίδιο, παίρνω τις αναβαθμίσεις κανονικότατα. Με την τελευταία και η οθόνη έγινε πιο φωτεινή, όπως ήταν με την 8 και η μπαταρία δείχνει μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nightcrawler Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 (edited) Παιδιά έχω το κινητό 2 εβδομάδες ξέρετε γιατί δεν έχω πάρει ακόμη κάποια αναβάθμιση; εχω android version 8.1.0 και security patch level November 5 2018 edit: βλέπω ότι έχει συζητηθεί αρκετά οπότε θα το ψάξω εδω Edited February 26, 2019 by Nightcrawler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλημέρα,ας μας πει κάποιος κάτοχος της έκδοσης 6/128 και 4/-32 αν αντιμετωπίζει πρόβλημα στις αναβαθμίσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλημέρα. Εγώ έχω 6/128 και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα έως τώρα. Είμαι στην έκδοση Φεβρουαριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 -προβληματικες μνημες παιζουν και στο 128αρι -το να παρεις update με vpn δεν σημαίνει οτι τα επομενα update θα τα παρεις κανονικα -προσωπικα περνωντας την fastboot rom την 10.0.2 που παιζει στο σαιτ της xiaomeme ξεκολησε ο updater και μου εβγαλε την αναβαθμιση του Ιανουαριου τοτε κανονικα χωρις vpn καρτες σιμ και διαγραφες . -το να παρεις update με vpn δεν σημαινει οτι δημιουργείς καποιο προβλημα -καποια στιγμη καπου ειχε παρει το πατι μου οτι σε οσους απο μας ειναι πολημενος ο updater ειναι λογο τοπικοτητας . οι συσκευες ειναι global μεν παραεισαγωγη δε και μαλλον δεν προοριζοντε για αυτη τη γωνια του κοσμου. αν εισχυει αυτο εχει μια λογικη . Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts