Jump to content

Xiaomi Mi A2 (Mi 6x)

rackal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έδωσαν pie beta update στο mi a1, λογικά σε μερικές ημερες θα κάνουν ότι έκαναν και στο mia2.. Θα κάνουν το beta stable και θα το δώσουν Ινδία και Ολλανδία :lol:

έχει ενσωματωμένο και το patch της 5ης Δεκεμβρίου:

https://plus.google.com/photos/113743287957887180091/album/6631514895659425249/6631514894700264306?authkey=CNfr__GJip2fRA&sqid=104294422058631286857&ssid=cb37e9bf-f7d1-47cd-8bb2-4e0f41066d0b

Καλά κρασιά εκεί την Infoquest. Εν τω μεταξύ επικρατεί η απόλυτη παράνοια, από τη μεριά της Xiaomi, σχετικά με το dissemination του Pie. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για τη συσκευή μας και να ελπίζω, είναι ότι από το update Νοεμβρίου και μετά, υπάρχουν τόσα προβλήματα, που όλη η καθυστέρηση υφίσταται λόγω του ότι προσπαθούν να τα επιλύσουν και να πασάρουν κάτι πιο stable...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Μήπως είναι κανένα κολπάκι της infoquest, για τηλέφωνα που δεν έχει εισάγει αυτή; δεν ξέρω. Λέω επειδή επιμένουν ότι το path Νοεμβρίου το έχουν πάρει στην Ελλάδα.

H infoquest επιμένει ότι το Mi8 έχει 4G+ στην Ελλάδα. Σε ένα patch θα κολλήσει;

Απλά αγνοήστε την. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ σε αυτά τα θέματα! Επιβεβαιωμένο πάμπολες φορές. :rolleyes:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Κατά αρχήν υπάρχει παιδιά κανείς με την αναβάθμιση Νοεμβρίου. Από ota όμως και όχι με άλλα κόλπα που λένε.

Κατά αρχήν υπάρχει παιδιά κανείς με την αναβάθμιση Νοεμβρίου. Από ota όμως και όχι με άλλα κόλπα που λένε.

Εγώ όχι πάντως...

Εγώ όχι πάντως...

Ο γιος με mi a1 πάντως αγορασμένο από mi store στο golden hall έχει πάρει κανονικά του Νοέμβρη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ όχι πάντως...

Εσύ το έχεις αγοράσει από infoquest;

Ο γιος με mi a1 πάντως αγορασμένο από mi store στο golden hall έχει πάρει κανονικά του Νοέμβρη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσύ το έχεις αγοράσει από infoquest;

Διαφορετικές συσκευές. Το Mi A1 είναι περισσότερο δοκιμασμένο, άρα και μικρότερες οι πιθανότητες για bugs.

Όχι. Από σκρουτζομάγαζο το πήρα...

Διαφορετικές συσκευές. Το Mi A1 είναι περισσότερο δοκιμασμένο, άρα και μικρότερες οι πιθανότητες για bugs.

Όχι. Από σκρουτζομάγαζο το πήρα...

Δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή σε κάποιο άλλο φόρουμ που έλεγε κάποιος ότι έχει πάρει Νοεμβρίου. Θα το ψάξω για να δω αν είναι από infoquest

Δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή σε κάποιο άλλο φόρουμ που έλεγε κάποιος ότι έχει πάρει Νοεμβρίου. Θα το ψάξω για να δω αν είναι από infoquest

Έτσι κι αλλιώς, η infoquest δεν είναι υπεύθυνη για τις αναβαθμίσεις. Αυτές έρχονται απευθείας από servers της Xiaomi...

Έτσι κι αλλιώς, η infoquest δεν είναι υπεύθυνη για τις αναβαθμίσεις. Αυτές έρχονται απευθείας από servers της Xiaomi...

Είναι τελικά στο φόρουμ της miui hellas. Πήρε την αναβάθμιση κανονικά στις 13 Νοεμβρίου

Δεν έχει σχέση από που αγοράστηκε το κινητό.

Η συσκευή έχει ΕΝΑ product number, είναι Global Version και είναι ΜΙΑ.

Μην βάζετε με το μυαλό σας θεωρίες συνωμοσίας.

Εδώ υπάρχει ένα και μοναδικός υπεύθυνος και λέγεται Xiaomi.

Συμφωνώ απόλυτα...

Ναι αλλά ο μόνος τρόπος να σε ακούσει η xiaomi είναι μέσω infoquest. Αν πάνε 100 τηλέφωνα στην infoquest τι θα κάνει ? Πιο εύκολα θα λάβει απάντηση η infoquest παρα εσύ η εγώ.

Όταν είχα πάρει το δικό μου θυμάμαι ακόμα τον πωλητή να λέει σε πελάτη για το mia2: καθαρό android, θα παίρνεις πρώτος τις αναβαθμίσεις ΚΑΘΕ μήνα. Με αυτό τον τρόπο επικοινώνησε η ίδια η xiaomi την συσκευή. Άρα σωστά υπάρχει όλη αυτή η γκρίνια εδώ αλλά και στο εξωτερικό. Ακόμη στην σελίδα του προιοντος αυτό γραφει, καλα για το smart lens κανένα σχόλιο, παραπλάνηση φουλ!

Ναι αλλά ο μόνος τρόπος να σε ακούσει η xiaomi είναι μέσω infoquest. Αν πάνε 100 τηλέφωνα στην infoquest τι θα κάνει ? Πιο εύκολα θα λάβει απάντηση η infoquest παρα εσύ η εγώ.

Αγαπητέ...η infoquest είναι μια τρίχα από τα.... της Xiaomi. Η αγορά της Ελλάδας επίσης. Είναι δυνατόν να απαιτείς να σε ακούσει Κινέζος;;;

Να πιέσει η infoquest....την Xiaomi;;;; Να πιέσει Ευρωπαίος τον Κινέζο;;;;;;

Έχεις πολύ λάθος εντύπωση για την συσκευή που αγόρασες, για την infoquest, για την Xiaomi.

Να σου θυμίσω επίσης ότι η infoquest είναι απλός μεταπωλητής και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Είναι δηλαδή ένα skroutzoμάγαζο, αλλά πιο οργανωμένο.

Κάνε ένα πείραμα: Στείλε ένα email διαμαρτυρίας στην Xiaomi για να παραπονεθείς για την infoquest. Θα νομίσουν ότι μιλάς για την γάτα σου. Ούτε σαν όνομα δεν την ξέρουν.

Όλα αυτά τα λέω σε εντελώς φιλικό κλίμα, προσπαθώντας να σε "προσγειώσω" στην πραγματικότητα.

Η γρίνια σαφώς και ΣΩΣΤΑ υπάρχει όπως είπες, αλλά αυτή είναι η Xiaomi. Take it or leave it. :cool:

Αγαπητέ...η infoquest είναι μια τρίχα από τα.... της Xiaomi. Η αγορά της Ελλάδας επίσης. Είναι δυνατόν να απαιτείς να σε ακούσει Κινέζος;;;

Να πιέσει η infoquest....την Xiaomi;;;; Να πιέσει Ευρωπαίος τον Κινέζο;;;;;;

Έχεις πολύ λάθος εντύπωση για την συσκευή που αγόρασες, για την infoquest, για την Xiaomi.

Να σου θυμίσω επίσης ότι η infoquest είναι απλός μεταπωλητής και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Είναι δηλαδή ένα skroutzoμάγαζο, αλλά πιο οργανωμένο.

Κάνε ένα πείραμα: Στείλε ένα email διαμαρτυρίας στην Xiaomi για να παραπονεθείς για την infoquest. Θα νομίσουν ότι μιλάς για την γάτα σου. Ούτε σαν όνομα δεν την ξέρουν.

Όλα αυτά τα λέω σε εντελώς φιλικό κλίμα, προσπαθώντας να σε "προσγειώσω" στην πραγματικότητα.

Η γρίνια σαφώς και ΣΩΣΤΑ υπάρχει όπως είπες, αλλά αυτή είναι η Xiaomi. Take it or leave it. :cool:

Δεν μπορεί ολόκληρη xiaomi να μην έχει τμήμα εσωτερικής επικοινωνίας με τους μεταπωλητές της. Επίσης η infoquest έχει και το service των συσκευών. Μου είπαν να τους το στείλω αν σε 3 ημέρες δεν το έφτιαχναν θα μου έστελναν νέα συσκευη. Ίσως το κάνω από βδομάδα και αν το νέο έχει το ίδιο πρόβλημα ξανά πάλι επιστροφή.

Δεν μπορεί ολόκληρη xiaomi να μην έχει τμήμα εσωτερικής επικοινωνίας με τους μεταπωλητές της. Επίσης η infoquest έχει και το service των συσκευών. Μου είπαν να τους το στείλω αν σε 3 ημέρες δεν το έφτιαχναν θα μου έστελναν νέα συσκευη. Ίσως το κάνω από βδομάδα και αν το νέο έχει το ίδιο πρόβλημα ξανά πάλι επιστροφή.

Άρα εσύ το έχεις πάρει μέσω infoquest; και είσαι ακόμα στον Οκτώβριο;

Άρα εσύ το έχεις πάρει μέσω infoquest; και είσαι ακόμα στον Οκτώβριο;

Από πλαίσιο το πήρα και είναι κολλημένο στον Οκτώβριο

Χρησιμοποιεί κανείς κάποια 3rd party εφαρμογή για gestures;

Έχετε να προτείνετε καμία;

Κυκλοφορούν αρκετές εκεί έξω. Έχετε δοκιμάσει καμία;

αυτη χρησιμοποιω σε καποιες απο τις συσκευες μου : https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/official-xda-navigation-gestures-iphone-t3792361

Premium εκδοση στο playstore & free στο thread ...

:respect:

αυτη χρησιμοποιω σε καποιες απο τις συσκευες μου : https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/official-xda-navigation-gestures-iphone-t3792361

Premium εκδοση στο playstore & free στο thread ...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Έχεις δοκιμάσει καθόλου την Fluid Navigation Gestures ;

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Έχεις δοκιμάσει καθόλου την Fluid Navigation Gestures ;

Οχι δεν τη δοκιμασα ποτε πρωτη φορα τη βλεπω...Και αυτη που σου εγραψα παραπανω οπως και οι περισσοτερες αυτου του ειδους εχουν δεσμευσεις και προβληματα και λειτουργουν καλυτερα σε custom roms ...

:respect:

Οχι δεν τη δοκιμασα ποτε πρωτη φορα τη βλεπω...Και αυτη που σου εγραψα παραπανω οπως και οι περισσοτερες αυτου του ειδους εχουν δεσμευσεις και προβληματα και λειτουργουν καλυτερα σε custom roms ...

Ναι γμτ...αυτά διάβασα και εγώ και δεν έχω επιχειρήσει να χρησιμοποιήσω κάποια.

Παντού υπάρχουν θεματάκια.

Μάλλον θα μείνω έτσι και θα περιμένω το "χάπι" τελικά. Δεν βλέπω να υπάρχει κάτι "σταθερό".

Σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.

Όχι θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα, θα παρω backup και θα τους το στείλω

Εύχομαι να μην χρειαστεί. Αν μπορείς ενημέρωσε μας.